Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Osoba nad Tobą
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 10.06.2017 17:56
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Zawsze napędzał forum i komentował wszystko, był swego rodzaju ikoną tej strony, a teraz chce z niej odejść Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 16.06.2017 14:00
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Osoba nade mną, to gordian119 - Szymek, który studiuje historię na UW i wrócił tutaj po dłuższej nieobecności. Za nim kolejne ślizgonki tu zawitały. Lubi coca-colę, pisze w SB, jest miły i gada się z nim fajnie <; Odświeża co rusz te nasze gry i zabawy, pisze ff, zbiera punkty dla Slytherinu. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 16.06.2017 18:27
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Osoba nade mną to batalion_88- 30-letni facet z Lublina, który nigdy mi nie zdradził jak ma na imię Lubi sałatki, jest abstynentem, nie pali (już) papierosów. Lubi piłkę nożną, nie przepada za siatkówką, niestety chce odejść stąd na amen Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 16.06.2017 21:14
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
goridan119 to klawy gość i jak on powrócił to razem za nim inni mieszkańcy Slytherinu. Bardzo dużo rozmawia z każdym na SB i czasem dziwię się, że chce mu się tyle pisać i rozmawiać z każdym, lubi musicale i fajną muzykę, może pojedzie sobie na zlot do Zielonej Góry. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 17.06.2017 16:13
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
batalion_88, nazywany przeze mnie Batem, jest straszną gadułą i wszędzie go pełno. Lubi sobie podyskutować na forum i pokomentować galerię oraz artykuły. Szkoda tylko, że Fan Fiction już nie, przez co me serce krwawi, ale nie można przecież lubić wszystkiego ;D Poza tym swego czasu dużo mówił o umieraniu i trumnie. Uważa, że 30 lat to już starość i nieradość, chociaż nadal łudzę się, że on tak tylko sobie gada, ale wcale tak naprawdę nie myśli. Jest istnym podrywaczem, czarownice lecą na jego marudzenie (w tym ja, na brodę Merlina!), co jest swego rodzaju fenomenem. Lubię sobie wymieniać z nim sowy. Bat potrafi śpiewać nam na sb piosenki i się modlić. Ogólnie jest bardzo uduchowiony (nie mylić z oduchowionym Weasleyów!). Ma poglądy, które można przypasować do prawicy, jest przeciwko przyjmowaniu uchodźców. Jest megalomanem dla mnie, bo dużo ogląda filmów. Słucha różnorakiej muzyki, co można zobaczyć na forum w temacie Hit czy Shit, gdzie czynnie się udziela. Dosyć łatwo go niestety urazić, a wtedy zachowuje się jak obruszona księżniczka - co na początku może być irytujące, ale jak już jest po wszystkim, to człowiek stwierdza, że jednak było zabawne. Ogólnie to dobry chłopak Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 17.06.2017 16:29
|
Ta nade mną to Angelina Johnson, nazywana przez wszystkich Ang, Angie bo nikomu nie chce się pisać takiego długiego nicku. Ma na imię Natalia, w tym roku broni pracę magisterską (albo już obroniła a się nie chwali). Jest jak dla mnie najmilszą adminką ze wszystkich, w każdym razie ją poznałem jako pierwszą i miałem z nią najwięcej styczności na początku swojej przygody z HPnetem, bo to ona jest tutejszą arcycesarzową świata fanfiction. Jest przemiła, naturalna, nic nie udaje, nie gwiazdorzy. Komentuje moje ficki, za co ją kocham , nawet pomimo tego że jest zaręczona więc się trochę spóźniłem W moim pierwszym ff tworzyłem historię specjalnie pod nią, podpowiadała mi co robić, a jak zaczęła powoli odkrywać moją koncepcję, zmieniałem ją tak, żeby ją zaskoczyć, bo w sumie to wiedziałem że tylko ona to czyta Czasami pisze w grach i zabawach, co mnie bardzo cieszy. No i jest takim rodzajem człowieka, od którego na kilometr bije magia i humor Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 17.06.2017 21:42
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Jest fajną osobą, która łapie ze wszystkimi dobry kontakt. Udziela się na wielu polach, zwłaszcza w dziale ff. Dobrze się z nin rozmawia i żartuje. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 17.06.2017 23:24
|
Paula to taka dobra duszyczka tej strony Ledwo się tu pojawiła, a od razu wszyscy zaczęli ją uwielbiać, zresztą trudno się dziwić Niedawno została adminką i świetnie się sprawdza na tym stanowisku Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 18.06.2017 18:12
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
gordian119 to historyk, miłośnik czarownic. Dla każdej ma zawsze jakiś czarujący komplement, istny podrywacz! Ma swój ideał piękna, który w formie materialnej przybiera postać Ewy Potter Pisze interesujące fan ficki, a za czytelników ma tylko tych, co je komentują (a to nieprawda!). Uwielbia pisać w dziale Gry i Zabawy, więc to chyba zabawny chłopak. Ma silne poczucie ślizgonowości, za co ma u mnie ogromny plus. Jest bezkonfliktowym gadułą. Lubi tajemnice, skąd chyba tematyka jego fan ficków. Ma horrorwaty avek! Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 18.06.2017 20:36
|
Ang to najfajniejsza adminka na stronie i dobrze o tym wie Jak tylko pojawia się na stronie to aż mam ochotę z nią porozmawiać, bo wiem że co by nie było, to ona poprawi mi humor Uwierzyła w to, że jestem zabawny, podczas gdy ja próbuję uwierzyć w to od 20 lat i jakoś mi to nie wychodzi Zachęca mnie do dorabiania punktów Slytherinowi, co staram się robić, ale mam wrodzonego lenia Podobnie jak ja bardzo lubi chodzić po górach, ale ma do nich daleko Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 26.06.2017 20:35
|
Osoba nade mną to gordian119, umiarkowany ponoć liberał, historyk, rozmowny, aktywny, bardzo towarzyski. Ma na imię Szymek. Wciąż jest w tych zabawach (ale tera daj komuś innemu o mnie napisać coś ) Jest najaktywniejszy ze Slytherinu, lubi dobrą muzykę i fajne filmy. ma wiele różnych zainteresowań i wie co dobre do jedzenia <; ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Marcus Clinton |
Dodany dnia 29.06.2017 00:59
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 1138 Dom: RavenclawPunkty: 30894 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 14.07.16 |
Fan piłki nożnej, można z nim pogadać na przeróżne tematy. Ostatnio chyba się lekko na mnie zdenerwował, ale facetom szybko przechodzi, więc może jemu też. Lubi chodzić do kościoła i ma fajnego avatara Po prostu Marcin Takie cudo dostałem <3 ![]() Takie miłe słowa mnie spotkały ![]() ![]() Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! ![]() 2. Livka! Tu cenzura zdjęcia 3. Scarlett! ![]() https://zapodaj.n...83bd62.jpg Ogłaszam wszem i wobec, iż GiHP to moja siostra bliźniaczka. Dedykuję jej tego gifa Edki, bo mi się podoba i jej też musi się spodobać ![]() Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 Śląsk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "Śmierć będzie ostatnim wrogiem, jaki będzie pokonany" "Każdy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak się stało, że moja muzyka odnalazła najpiękniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i wartościowe serca. " - Edyta Górniak |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 29.06.2017 09:41
|
Marcus to jeden z nowych adminów na stronie, a fakt że nim został właściwie pozbawił Ravenclaw szans na kontynuowanie swojej dominacji w Pucharze Domów Od momentu kiedy pojawił się na stronie jest bardzo aktywny, pełno go dosłownie wszędzie. Jest fanem piłki nożnej (kibicuje Manchesterowi), Edyty Górniak i Katy Perry. Ostatnio wyrywa wszystkie dziewczyny na HPnecie :eyebrows2: Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Violet-Horde |
Dodany dnia 30.06.2017 09:54
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 959 Dom: HufflepuffPunkty: 14026 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 31.01.17 |
Jest bardzo miły, sympatyczny i nigdy nie olewa mnie na SB. Często bywało tak, że zanim napisałam posta w innej zabawie, on już odpisał mi w innej. Spamuje tutaj z Batalionem i mną okazjonalnie. Studiuje historie i będzie uczył tego przedmiotu. Przyjemnie się z nim pisze w Hogwarcie, ma poczucie humoru i słucha Alviego jak jedzie rowerem. Wrócił na HP-neta i gdy z nim popisałam odrazu go polubiłam. Myślał, że jest w jego wieku Z DNIA 2018-12-20 NAGRANIE ZNALEZIONE DNIA 2019-01-11 PLAY. [ 00:45:32 ] [ W TLE CICHA MUZYKA, ODGŁOS STUKANIA PAZNOKCIAMI O BLAT. ] Zawieszenie sprzętu, na którym nagrywam zaczynały być irytujące. Ekran śnieży, sztuczna inteligencja resetuje się, tnie. Zgłoszenia do serwisu dokonałam poprzedniego dnia. Aktualnie staram zająć się dokumentacją tej usterki. [ PRZEWINIĘCIE DO POCZĄTKU. ] [ 00:02:05 ] Chwilowo ustalam nadawcę wiadomości, która zawirusowała system androida. Z powodu pewnego usunięcia danych z dysku, staram się przedstawić najważniejsze fakty na tej kasecie. Nazywam się Violet, należę do dystryktu Hufflepuff, w którym zajmuję się głównie pisaniem tekstów i grafiką. W wolnym czasie od spełniania obowiązków dobrego obywatela HP-neta, zagłębiam się w wiekowe artykuły o wartości historycznej lub udzielam się w świecie równoległym, postacią o numerze 5768SteRRav2018p (Spike Rees). Planuję większy wkład w życie kraju. Uważam, że sztuczna inteligencja... [ ZACIĘCIE OBRAZU. ] SYSTEM ERROR. SWITCHING TO AUTOMATIC CONTROL [ 01:03:28 ] [ SZUM. ] [ STRZAŁ. ] [ PIK PIK. ] Z tej strony główna sztuczna inteligencja. Violet nie może podejść do odbiornika. Zarządzenie: wprowadzenie nowego członka społeczeństwa z powody usunięcia dotychczasowego. Powód usunięcia: przeszukiwanie. Powód usunięcia: nieznany. END OF THE RECORDING. ![]() pfp cr: Giulia Valente |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 30.06.2017 12:43
|
To taki mały słodziaczek, który uczestniczy w napędzaniu życia strony Jeśli chodzi o zaspamienie gier i zabaw, to zawsze można na nią liczyć. Często pisze w Hogwarcie, choć ostatnio to rzadko ją tu widuję Ale jak już jest, to jest na poważnie Boi się latać samolotem, czego kompletnie nie rozumiem, bo to przecież najcudowniejsza rzecz na świecie Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Violet-Horde |
Dodany dnia 30.06.2017 18:13
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 959 Dom: HufflepuffPunkty: 14026 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 31.01.17 |
Prawie zawszy online na stronie i pisze na SB. Potrafi świetnie pocieszać, za co bardzo go lubię. Wrócił na stronę dość niedawno, a wszyscy go już świetnie znają. Pisze ff, które już dawno miałam przeczytać. Mieszka w Warszawie, czyli daleko ode mnie Uważa, że coraz mniej mnie na stronie, co jest nie prawdą ;-; Z DNIA 2018-12-20 NAGRANIE ZNALEZIONE DNIA 2019-01-11 PLAY. [ 00:45:32 ] [ W TLE CICHA MUZYKA, ODGŁOS STUKANIA PAZNOKCIAMI O BLAT. ] Zawieszenie sprzętu, na którym nagrywam zaczynały być irytujące. Ekran śnieży, sztuczna inteligencja resetuje się, tnie. Zgłoszenia do serwisu dokonałam poprzedniego dnia. Aktualnie staram zająć się dokumentacją tej usterki. [ PRZEWINIĘCIE DO POCZĄTKU. ] [ 00:02:05 ] Chwilowo ustalam nadawcę wiadomości, która zawirusowała system androida. Z powodu pewnego usunięcia danych z dysku, staram się przedstawić najważniejsze fakty na tej kasecie. Nazywam się Violet, należę do dystryktu Hufflepuff, w którym zajmuję się głównie pisaniem tekstów i grafiką. W wolnym czasie od spełniania obowiązków dobrego obywatela HP-neta, zagłębiam się w wiekowe artykuły o wartości historycznej lub udzielam się w świecie równoległym, postacią o numerze 5768SteRRav2018p (Spike Rees). Planuję większy wkład w życie kraju. Uważam, że sztuczna inteligencja... [ ZACIĘCIE OBRAZU. ] SYSTEM ERROR. SWITCHING TO AUTOMATIC CONTROL [ 01:03:28 ] [ SZUM. ] [ STRZAŁ. ] [ PIK PIK. ] Z tej strony główna sztuczna inteligencja. Violet nie może podejść do odbiornika. Zarządzenie: wprowadzenie nowego członka społeczeństwa z powody usunięcia dotychczasowego. Powód usunięcia: przeszukiwanie. Powód usunięcia: nieznany. END OF THE RECORDING. ![]() pfp cr: Giulia Valente |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 30.06.2017 20:13
|
Mały chochlik, który pisze tu tak często, że aż już mi brakuje pomysłów jak jej jeszcze posłodzić (to weź teraz daj komuś innemu tu napisać ) przypomniała mi, że skoro znudziła mi się już moja aktualna rowerowa playlista, to przecież jest Alvaro Soler Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 01.07.2017 11:36
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: RavenclawPunkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Uprzejmy facet, który stalkuje ludzi na Facebooku i robi spam w grach i zabawach Bardzo często widywany na SB. Jego nick kojarzy mi się z gladiatorem. Nie wiem czy to zamierzone, czy nie, ale to po prostu pierwsza myśl, która mi przyszła do głowy gdy zobaczyłam go na SB. 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 01.07.2017 12:42
|
Bardzo fajna dziewczyna, która kiedyś była tutaj adminką zajmującą się forum. Była jedną z pierwszych osób, które się tutaj do mnie odezwały, ogólnie zawsze chętnie nawiązywała nowe znajomości i wszystkim pomagała, mnie np. nauczyła czyścić skrzynkę Zawsze kojarzyła mi się z takim małym słodkim głuptaskiem i była taką maskotką strony kiedy tu trafiłem Chodzi do szkoły z internatem, przez co długo jej tu nie było Ale teraz jest już z nami i cały HPnet się raduje Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 01.07.2017 13:26
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Człowiek, którego widuję na sb, ostatnio częściej. Wydaje się być sympatyczny, niestety nie było nam dane lepiej się poznać, no ale od czego są wakacje. Wstawia do RLGąb więcej zdjęć niż niejedna HPnetowa modelka. Jest chłopakiem, co jest rzadkością na HPnecie. Pamiętam, że w zeszłym roku znałam go lepiej, ale nie pamietam dlaczego. ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

ja mam propozycję. poczujmy się staro. ile lat mieliście jak założyliście tu konto a ile macie teraz?a miałam 18 a teraz mi stuknie 30 w lipcu 

Christina

Slytherin

Gryffindor

, nawet pomimo tego że jest zaręczona więc się trochę spóźniłem
Hufflepuff

Pisze interesujące fan ficki, a za czytelników ma tylko tych, co je komentują (a to nieprawda!). Uwielbia pisać w dziale Gry i Zabawy, więc to chyba zabawny chłopak. Ma silne poczucie ślizgonowości, za co ma u mnie ogromny plus. Jest bezkonfliktowym gadułą. Lubi tajemnice, skąd chyba tematyka jego fan ficków. Ma horrorwaty avek! 
Ravenclaw