Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Kto to powiedział?
|
|
| luki |
Dodany dnia 30.05.2007 14:29
|
![]() Postów: 161 Dom: Brak przydziału Punkty: 167 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.04.07 |
chyba Hermiona "- mam go, Harry!" Gryfoni górą i "koniec kropka, dowidzenia..."
Gryfon z krwi i kości Animag-skunks ![]() ![]() ![]() ![]() puk, puk -kto tam? -głłłoodzilla! -AAAAA!!! -żartowałem -no wiesz co!? Seven days, dobre i bez gadania ![]() ![]() Co Blondynka robi w bajorze ? Słucha bajora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Sherry |
Dodany dnia 30.05.2007 14:56
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 2378 Dom: Brak przydziału Punkty: 2489 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
Ron A Vol... on... o tym wiedział? Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi. Znasz? Nie? To nigdy nie poznasz. Starasz się poznać? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie. Wydaje ci się, że znasz? Wydaje ci się... Chcesz poznać? Żegnam środkowym palcem. (Jeden wyjątek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieć?^^) |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 30.05.2007 22:28
|
![]() Postów: 401 Dom: SlytherinPunkty: 4370 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 06.05.07 |
"-Jak myślisz co to za stwory?" w 5 . Harry jak zobaczył pierwszy raz testrale. Sherry poprosze jakoś podpowiedż, deko mało aby zgadnąć z której to częsci i kto to powiedział. W każdej częsci ktoś podobne zdanie wypowiada. W rachubę wchodzi Ron lub Hermiona, ale nie jestem pewien czy napewno i w której częsci. NIEWOLNIK ŚREDNIEGO SZCZEBLA
Nie jestem niczyim członkiem Moralizuje czy demoralizuje? Odwaga i wierność - to cenię Miłego dnia pozostało mi życzyć |
|
|
|
| Sherry |
Dodany dnia 30.05.2007 22:29
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 2378 Dom: Brak przydziału Punkty: 2489 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
część iąta przy rozmowie ze snapem nie Ron i Hermiona Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi. Znasz? Nie? To nigdy nie poznasz. Starasz się poznać? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie. Wydaje ci się, że znasz? Wydaje ci się... Chcesz poznać? Żegnam środkowym palcem. (Jeden wyjątek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieć?^^) |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 30.05.2007 22:35
|
![]() Postów: 401 Dom: SlytherinPunkty: 4370 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 06.05.07 |
AAa to oznacza że Harry podczas lekcji u snape. "Pettgrew... Czy to ten gruby mały chłopak, który zawsze włóczył się za nimi po Hogwarcie?" NIEWOLNIK ŚREDNIEGO SZCZEBLA
Nie jestem niczyim członkiem Moralizuje czy demoralizuje? Odwaga i wierność - to cenię Miłego dnia pozostało mi życzyć |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 01.06.2007 17:01
|
No ejj. Tego też nikt nie wie? NIEWOLNIK ŚREDNIEGO SZCZEBLA
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 01.06.2007 17:16
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
ja wiem, że to jest Rosmerta, ale tego typu zabawy mnie nie kręcą, szczególnie, że nie mogę dodać kolejnego cytatu bo obecnie moja siostra wyjechała i zabrała ze sobą wszystkie części książki xP "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 01.06.2007 17:33
|
Pev ja akurat wolę tego typu gry niz np "ostatnia literka" "druga literka" Zadam cytat za ciebie. "TAK SNAPE OFEROWAŁ MU POMOC!" NIEWOLNIK ŚREDNIEGO SZCZEBLA
|
|
|
| Jaku |
Dodany dnia 02.06.2007 09:20
|
![]() Postów: 70 Dom: Brak przydziału Punkty: 236 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.05.07 |
Harry w 6 tomie jak podsłuchał rozmowe Snape i Draco a potem przekazał co usłyszał Ronowi i Hermionie i Ron bełkotał jak zawsze. N-niee! T-to był jeszcze maleńki króliczek! Czas na spotkanie z .... wrogiem nr 1 |
|
|
|
Poznaniaczek |
Dodany dnia 02.06.2007 11:02
|
Lavender w 3 częsci. Jak się dowiedziała że umarł jej królik i przypomniała sobie o tym co powiedziała Trelawney. Mówisz tym? Tak, mówię tym NIEWOLNIK ŚREDNIEGO SZCZEBLA
|
|
|
| Lady Lilly |
Dodany dnia 02.06.2007 11:28
|
![]() Postów: 136 Dom: Brak przydziału Punkty: 265 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 28.05.07 |
Lord Voldemort i Gaunt(chyba Morfin,albo ten drugi) Koniecznie zajrzyjcie i zarejestrujcie się na stronę www.potterharryitp.vgh.pl Jest to strona podobna do tej tylko mało osób ją odwiedza..ZAPRASZAM
Uwielbiam: -Christina, -Limonka -Moony Alex -Anitka Lubię: -Bratek1 -Gruba Dama -TomV |
|
|
|
| Lady Lilly |
Dodany dnia 02.06.2007 11:33
|
![]() Postów: 136 Dom: Brak przydziału Punkty: 265 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 28.05.07 |
"Panie i panowie!-zawołał uciszając tłum druga reka-Cóż to za niezwykła chwila.Najlepsza chwila na złożenie pewnego oświadczenia,nad którym zastanawiałem się od pewnego czasu!Kiedy ten oto młodzieniec wkroczył dziś do (nie ujawnię tego bo będzie wiadomo o co chodzi...),zamierzał jedynie kupić moją autobiografię,którą teraz chciałbym mu wręczyć za darmo,rzecz jasna." Koniecznie zajrzyjcie i zarejestrujcie się na stronę www.potterharryitp.vgh.pl Jest to strona podobna do tej tylko mało osób ją odwiedza..ZAPRASZAM
Uwielbiam: -Christina, -Limonka -Moony Alex -Anitka Lubię: -Bratek1 -Gruba Dama -TomV |
|
|
|
| L V |
Dodany dnia 02.06.2007 11:59
|
![]() Postów: 68 Dom: Brak przydziału Punkty: 130 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 24.05.07 |
Lockhart w 2 częsci. ![]() "Przez ciebie straciłem sługę, głupi chłopaku!" |
|
|
|
| Lady Lilly |
Dodany dnia 02.06.2007 12:05
|
Eee...Można prosic podpowiedz? Koniecznie zajrzyjcie i zarejestrujcie się na stronę www.potterharryitp.vgh.pl Jest to strona podobna do tej tylko mało osób ją odwiedza..ZAPRASZAM
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 02.06.2007 12:16
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
2. tom, Lucjusz Malfoy do młodego Pottera, gdy ten uwolnił Zgredka od slużby, końcówka całej książki "Lubi kwachy?" "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
| Lady Lilly |
Dodany dnia 02.06.2007 12:38
|
Ron?Chyba wtedy jak Harry dostał od Dumbledore'a list. "Królik Billa Stubbsa...Tom zapierał się,że tego nie zrobił,no i ja sama pomyślałam ,że chyba nie,bo niby jak?(...)" Koniecznie zajrzyjcie i zarejestrujcie się na stronę www.potterharryitp.vgh.pl Jest to strona podobna do tej tylko mało osób ją odwiedza..ZAPRASZAM
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 02.06.2007 18:20
|
![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
Ginny 2 część "- Och, jesteś prefektem, Percy? Edytowane przez Angie Davis dnia 03.06.2007 17:05
![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
| L V |
Dodany dnia 03.06.2007 11:50
|
![]() Postów: 68 Dom: Brak przydziału Punkty: 130 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 24.05.07 |
Fred albo George. "Przygotować się do lekcji - pyrchnął za nim ....- Raczej zakręcić sobie loki" |
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 03.06.2007 17:04
|
![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
nie jestem pewna... czy to nie był Ron? jeżeli tak to tu podaje cytat a jeżeli nie to go nie zaliczcie "- Potter, moge ci zrobic zdjecie, co? Moglbym dostac twoj autograf? A moze moglbym wylizac ci buty, co, Potter? Blagam..." ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 03.06.2007 17:14
|
Banalne, oczywiście Draco^^ "Każę Goyle'owi przepisywać zdania, to go zabije, on strasznie nie lubi pisania" "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin