Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Prawda czy fałsz
|
|
| Serea |
Dodany dnia 20.06.2007 18:51
|
![]() Postów: 1400 Dom: Brak przydziału Punkty: 3927 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 17.06.07 |
Prawda N Norbert Profesor Vector uczy Starożytnych run ![]() Tak. On ocieka cholernym seksem i jest cholernie cudowny. A jego francuski to marzenie. ![]() FAN CLUB SoLL pod patronatem Trio: Sol, Villemo i Ingrid ![]() * Io ![]() * Sarahis! (dopisałam się sama, sorry )Esey * losiek13 * E-Vaire * Kyinra Zapisy czynne ; P OBSESYJNA FANKA STEPHANA LAMBIELA. I odrobinę mniej obsesyjna kwartetu, który wraz z nim tworzą Brian Joubert, Johnny Weir i Evgeni Plushenko. PseudoBETA do wynajęcia -> Sarahis poleca Wielbicielka palantowatych tworów wyobraźni Serei i Sarahis ![]() ![]() |
|
|
|
| Lord Voldemort 007 |
Dodany dnia 23.06.2007 11:15
|
![]() Postów: 68 Dom: Brak przydziału Punkty: 512 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 12.03.07 |
Chyba prawda... Harry sam znalazł pokój życzeń i wpadł na pomysł że tam będzie organizował spotkania GD. Rammstein rządzi,Rammstein radzi,Rammstein nigdy Cię nie zdradzi.
|
|
|
|
| luki |
Dodany dnia 23.06.2007 11:27
|
![]() Postów: 161 Dom: Brak przydziału Punkty: 167 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.04.07 |
chyba prawda Gryfindor był najlepszy w zmaganiach domów na 2 roku Harry'ego Gryfoni górą i "koniec kropka, dowidzenia..."
Gryfon z krwi i kości Animag-skunks ![]() ![]() ![]() ![]() puk, puk -kto tam? -głłłoodzilla! -AAAAA!!! -żartowałem -no wiesz co!? Seven days, dobre i bez gadania ![]() ![]() Co Blondynka robi w bajorze ? Słucha bajora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Serea |
Dodany dnia 23.06.2007 13:53
|
![]() Postów: 1400 Dom: Brak przydziału Punkty: 3927 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 17.06.07 |
Prawda..Moje to fałsz Vector uczy numerologi. Umbridge zaatakowała Hagrida podczas SUM-u z ONMS ![]() Tak. On ocieka cholernym seksem i jest cholernie cudowny. A jego francuski to marzenie. ![]() FAN CLUB SoLL pod patronatem Trio: Sol, Villemo i Ingrid ![]() * Io ![]() * Sarahis! (dopisałam się sama, sorry )Esey * losiek13 * E-Vaire * Kyinra Zapisy czynne ; P OBSESYJNA FANKA STEPHANA LAMBIELA. I odrobinę mniej obsesyjna kwartetu, który wraz z nim tworzą Brian Joubert, Johnny Weir i Evgeni Plushenko. PseudoBETA do wynajęcia -> Sarahis poleca Wielbicielka palantowatych tworów wyobraźni Serei i Sarahis ![]() ![]() |
|
|
|
| chrapak_kretorogi |
Dodany dnia 23.06.2007 13:56
|
![]() Postów: 199 Dom: Brak przydziału Punkty: 622 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 06.05.07 |
falsz - podczas suma z astronomii 7 część to "Harry Potter i Święte Relikwie" - A może usmażymy naleśniki?
|
|
|
|
| luki |
Dodany dnia 23.06.2007 14:41
|
![]() Postów: 161 Dom: Brak przydziału Punkty: 167 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.04.07 |
prawda Harry lubił Snape Gryfoni górą i "koniec kropka, dowidzenia..."
Gryfon z krwi i kości Animag-skunks ![]() ![]() ![]() ![]() puk, puk -kto tam? -głłłoodzilla! -AAAAA!!! -żartowałem -no wiesz co!? Seven days, dobre i bez gadania ![]() ![]() Co Blondynka robi w bajorze ? Słucha bajora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Sherry |
Dodany dnia 23.06.2007 14:43
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 2378 Dom: Brak przydziału Punkty: 2489 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
fałsz Świstoklik musi być buten. Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi. Znasz? Nie? To nigdy nie poznasz. Starasz się poznać? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie. Wydaje ci się, że znasz? Wydaje ci się... Chcesz poznać? Żegnam środkowym palcem. (Jeden wyjątek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieć?^^) |
|
|
|
| Gruba Dama |
Dodany dnia 23.06.2007 16:07
|
![]() Postów: 324 Dom: Brak przydziału Punkty: 2106 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 15.04.07 |
Fałsz Expers Hogwart odjezdza z peronu 9 i 1/2 "No wychodź Harry... Wyłaź i walcz... To będzie szybkie, może nawet bezbolesne... Nie wiem... Nigdy nie umierałem... " ![]() "Lepiej umrzeć, niż zdradzić swoich przyjaciół..." - Syriusz Black |
|
|
|
| Sherry |
Dodany dnia 23.06.2007 16:27
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 2378 Dom: Brak przydziału Punkty: 2489 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
Fałsz Syriusza zabiło zwierzę. Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi. Znasz? Nie? To nigdy nie poznasz. Starasz się poznać? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie. Wydaje ci się, że znasz? Wydaje ci się... Chcesz poznać? Żegnam środkowym palcem. (Jeden wyjątek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieć?^^) |
|
|
|
| Serea |
Dodany dnia 23.06.2007 17:05
|
Fałsz 10 sykli to galeon ![]() Tak. On ocieka cholernym seksem i jest cholernie cudowny. A jego francuski to marzenie. ![]() FAN CLUB SoLL pod patronatem Trio: Sol, Villemo i Ingrid ![]() * Io ![]() * Sarahis! (dopisałam się sama, sorry )Esey * losiek13 * E-Vaire * Kyinra Zapisy czynne ; P OBSESYJNA FANKA STEPHANA LAMBIELA. I odrobinę mniej obsesyjna kwartetu, który wraz z nim tworzą Brian Joubert, Johnny Weir i Evgeni Plushenko. PseudoBETA do wynajęcia -> Sarahis poleca Wielbicielka palantowatych tworów wyobraźni Serei i Sarahis ![]() ![]() |
|
|
|
| Sherry |
Dodany dnia 23.06.2007 17:44
|
Fałsz w Hogwarcie jest ośmiornica. Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi. Znasz? Nie? To nigdy nie poznasz. Starasz się poznać? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie. Wydaje ci się, że znasz? Wydaje ci się... Chcesz poznać? Żegnam środkowym palcem. (Jeden wyjątek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieć?^^) |
|
|
|
| Serea |
Dodany dnia 23.06.2007 17:47
|
Fałsz jest kałamarnica Denis jest starszy od Colina ![]() Tak. On ocieka cholernym seksem i jest cholernie cudowny. A jego francuski to marzenie. ![]() FAN CLUB SoLL pod patronatem Trio: Sol, Villemo i Ingrid ![]() * Io ![]() * Sarahis! (dopisałam się sama, sorry )Esey * losiek13 * E-Vaire * Kyinra Zapisy czynne ; P OBSESYJNA FANKA STEPHANA LAMBIELA. I odrobinę mniej obsesyjna kwartetu, który wraz z nim tworzą Brian Joubert, Johnny Weir i Evgeni Plushenko. PseudoBETA do wynajęcia -> Sarahis poleca Wielbicielka palantowatych tworów wyobraźni Serei i Sarahis ![]() ![]() |
|
|
|
| Sherry |
Dodany dnia 23.06.2007 17:51
|
Fałsz Ron lubi Hermione. Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi. Znasz? Nie? To nigdy nie poznasz. Starasz się poznać? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie. Wydaje ci się, że znasz? Wydaje ci się... Chcesz poznać? Żegnam środkowym palcem. (Jeden wyjątek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieć?^^) |
|
|
|
| Serea |
Dodany dnia 23.06.2007 17:57
|
Prawda Koloy Ravanclawu to Srebro i Czerń ![]() Tak. On ocieka cholernym seksem i jest cholernie cudowny. A jego francuski to marzenie. ![]() FAN CLUB SoLL pod patronatem Trio: Sol, Villemo i Ingrid ![]() * Io ![]() * Sarahis! (dopisałam się sama, sorry )Esey * losiek13 * E-Vaire * Kyinra Zapisy czynne ; P OBSESYJNA FANKA STEPHANA LAMBIELA. I odrobinę mniej obsesyjna kwartetu, który wraz z nim tworzą Brian Joubert, Johnny Weir i Evgeni Plushenko. PseudoBETA do wynajęcia -> Sarahis poleca Wielbicielka palantowatych tworów wyobraźni Serei i Sarahis ![]() ![]() |
|
|
|
| Mavia |
Dodany dnia 23.06.2007 18:45
|
![]() Postów: 308 Dom: Brak przydziału Punkty: 459 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.06.07 |
fałsz Pansy Parkinson jest puchonką |
|
|
|
| Gruba Dama |
Dodany dnia 24.06.2007 11:54
|
![]() Postów: 324 Dom: Brak przydziału Punkty: 2106 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 15.04.07 |
Fałsz Harry jest dziedzicem, slytherina "No wychodź Harry... Wyłaź i walcz... To będzie szybkie, może nawet bezbolesne... Nie wiem... Nigdy nie umierałem... " ![]() "Lepiej umrzeć, niż zdradzić swoich przyjaciół..." - Syriusz Black |
|
|
|
| luki |
Dodany dnia 24.06.2007 11:58
|
fałsz ślizgoni to przemądrzałe typki Gryfoni górą i "koniec kropka, dowidzenia..."
|
|
|
| Serea |
Dodany dnia 25.06.2007 23:58
|
Zależy jak na to patrzeć. Powiecmy, ze prawda Szara dama jest duchem rezydentem Ravenclawu. ![]() Tak. On ocieka cholernym seksem i jest cholernie cudowny. A jego francuski to marzenie. ![]() FAN CLUB SoLL pod patronatem Trio: Sol, Villemo i Ingrid ![]() * Io ![]() * Sarahis! (dopisałam się sama, sorry )Esey * losiek13 * E-Vaire * Kyinra Zapisy czynne ; P OBSESYJNA FANKA STEPHANA LAMBIELA. I odrobinę mniej obsesyjna kwartetu, który wraz z nim tworzą Brian Joubert, Johnny Weir i Evgeni Plushenko. PseudoBETA do wynajęcia -> Sarahis poleca Wielbicielka palantowatych tworów wyobraźni Serei i Sarahis ![]() ![]() |
|
|
|
emma19 |
Dodany dnia 26.06.2007 00:01
|
![]() Postów: 726 Dom: GryffindorPunkty: 1410 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
eee chyba Fałsz Żona Nicolasa Flamela ma na imię Perenella I've seen that ray of light And it's shining on my destiny Shining all the time And I won't be afraid To follow everywhere it's taking me All I know is Yesterday is gone And right now I belong To this moment, to my dreams *** ![]() ___________________________________________ ''Ludzie czasami myślą, jak zabić czas, a to czas ich zabija.'' Na tej stronie znam wiele ludzi, ale te które znalazły się na liście poniżej będe pamiętała nawet do śmierci... Będe sobie przypominała jak z nimi rozmawiałam... Czasem na normalne tematy typu "szkoła, wakacje" , ale były też rozmowy, które zawsze podnosiły mnie na duchu... albo rozśmieszały do łez... Dlatego bardzo im dziękuje za... wszystko ;*** ~Ginny_Weasley12* ~adzilla* ~KaMcIa* ~asia15963 * ~slicznaGinnyWeasley* ~Hermiona12* _____________________________________ A oto lista osób, które bardz bardzo lubię : ~Angelina Johnson* ~Śmieciojadek* ~Essi* ~Her-mio-na 13* ~mimid* Kolejność bez znaczenia... "Nigdy nie pozwól, by strach przed działaniem wykluczył Cię z gry" ![]() __________________________________________________ Jedna z założycielek KPP ^^ Członek KPAD członek popieprzonych marchewek w skarpetkach ___________________________________________________ "Uważaj na nogi, bo nie wiadomo dokąd Cię poniosą..." *** "Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem." !!! *** "Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło." *** *Wierzę, że wyobraźnia jest mocniejsza niż wiedza, *że mit jest mocniejszy niż historia, *że to, o czym sie marzy, ma większą moc niż fakty, *że nadzieja zawsze tryumfuje nas doświadczeniem, *że śmiech jest jedynym lekarstwem na cierpienie. *Wierzę też, że miłość jest mocniejsza niż śmierć -Robert Fulghum "...I kiedy jesteśmy W dołku i czujemy sie samotni Chcemy uciec. Zaufaj sobie i nie poddawaj się Wiesz że możesz być lepszy od innych..." H.Duff ----> 'Fly' ![]() "Wielkość wzbudza zawiść, zawiść rodzi złość, złość sprzyja kłamstwom" Lord Voldemort ------------------------------- Mam sto rąk, Sto sztyletów Gdy chcę, Sto ran zadam Grand ![]() XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX S ---I ---A ---T ---K ---Ó ---W ---K ---A ![]() |
|
|
|
| Serea |
Dodany dnia 26.06.2007 00:02
|
Moje prawda twoje chyba też Krwawy Baron to przyjaciel Nicka. ![]() Tak. On ocieka cholernym seksem i jest cholernie cudowny. A jego francuski to marzenie. ![]() FAN CLUB SoLL pod patronatem Trio: Sol, Villemo i Ingrid ![]() * Io ![]() * Sarahis! (dopisałam się sama, sorry )Esey * losiek13 * E-Vaire * Kyinra Zapisy czynne ; P OBSESYJNA FANKA STEPHANA LAMBIELA. I odrobinę mniej obsesyjna kwartetu, który wraz z nim tworzą Brian Joubert, Johnny Weir i Evgeni Plushenko. PseudoBETA do wynajęcia -> Sarahis poleca Wielbicielka palantowatych tworów wyobraźni Serei i Sarahis ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Gryffindor