Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Zdanie na przedostatnie slowo
|
|
annklem |
Dodany dnia 09.08.2008 01:35
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 106 Dom: RavenclawPunkty: 1683 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.12.07 |
Wisi, ale kiedyś spadnie. Edytowane przez annklem dnia 09.08.2008 01:35
"Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał!" "...stanęli mu przed oczami ci, którzy tak się o niego troszczyli: jego ojciec, matka, ojciec chrzestny, a w końcu Dumbledore. Gotowi byli na wszystko, by go chronić, a teraz już ich nie ma. Już nikt nie stanie między nim a Voldemortem, musi na zawsze pozbyć się iluzji, którą powinien był utracić, gdy miał zaledwie rok: że ramiona rodziców nie uchronią go od wszelkiego zagrożenia. Nie zbudzi się z koszmarnego snu, nikt nie szepnie mu w ciemności, że jest naprawdę bezpieczny, że to wszystko to tylko jego wyobraźnia. Ostatni i największy z jego opiekunów umarł, pozostawiając go bardziej samotnym niż kiedykolwiek dotąd." I'm a girl!! |
|
|
|
| izka_cz |
Dodany dnia 09.08.2008 16:40
|
![]() Postów: 162 Dom: Brak przydziału Punkty: 338 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 30.07.08 |
Kiedyś byłam mała "Pasja jest przewodnikiem do największych tajemnic." Pasja nr.1 - strzelanie: ![]() "Ważne jest tak zwane skupienie, czyli jak blisko siebie padają kolejne strzały. A celność i opanowanie rąk to kwestia treningu." *** Pasja nr.2 - taniec: ![]() "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką." *** "Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem." Havelock Ellis *** Pasja nr.3 - przyroda: "Im bliżej natury jesteśmy, tym więcej czujemy w sobie Boga." ![]() "Najcenniejszym przymiotem natury jest jej rozmaitość." Aleksander Świętochowski ![]() Monotonia jest prawem natury. Zobacz, w jaki monotonny sposób wschodzi słońce. ![]() "Żaden promień słońca nie ginie, lecz zieleń, którą on budzi, potrzebuje czasu, aby wzrosnąć." Albert Schweitzer ******* "Nic się nie spełni, jeśli nie jest wpierw marzeniem." Carl Sandburg ![]() 'Ostatecznie, dla należycie zorganizowanego umysłu, śmierć to tylko początek nowej wielkiej przygody.' A.P.W.B.Dumbledore ![]() *** Wielka fanka Manchesteru United!!! ![]() Wielka fanka Wayne'a Rooney'a!!! ![]() A Cristiano Ronaldo niech się kopnie w zadek ![]() ![]() Przepraszam wszystkich fanów Ronaldo. *** KONIEC |
|
|
|
| Aga_Black |
Dodany dnia 09.08.2008 17:32
|
![]() Postów: 831 Dom: Brak przydziału Punkty: 1069 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 14.04.08 |
Byłam zawsze bardzo miła. Nie ma ideałów, są Anioły, które spotyka się raz w życiu. ;** Mogę mieć świat u stóp. Ja nie przypuszczam, ja to wiem. Mogę mieć takie życie, jak inni mają sen. ;** Odnaleźć szczęścia smak... ;** Lewa na górze, to że damy radę, to leży w naszej naturze! x) Grzeczne dziewczynki idą do nieba.. Niegrzeczne mają raj na ziemii. ; D Trzeba się śmiać, wariatkę grać, wesołym być i z życia drwić ! Naćpana słońcem gonię wiatr. DŚmierciożerca... Avada Kedavra, o. ![]() Na zawsze oddana Ślizgonka... |
|
|
|
miki poter5 |
Dodany dnia 09.08.2008 18:29
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 58 Dom: HufflepuffPunkty: 232 Ranga: Pomocna dłoń Data rejestracji: 21.06.08 |
Bardzo lubię książki o Harry'ym Potterze. Cześć! Jestem miki (Mikoł@j). Uwielbi@m książki o H@rry'ym Potterze!
|
|
|
|
| izka_cz |
Dodany dnia 10.08.2008 21:04
|
![]() Postów: 162 Dom: Brak przydziału Punkty: 338 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 30.07.08 |
Największe państwo to Rosja. "Pasja jest przewodnikiem do największych tajemnic." Pasja nr.1 - strzelanie: ![]() "Ważne jest tak zwane skupienie, czyli jak blisko siebie padają kolejne strzały. A celność i opanowanie rąk to kwestia treningu." *** Pasja nr.2 - taniec: ![]() "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką." *** "Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem." Havelock Ellis *** Pasja nr.3 - przyroda: "Im bliżej natury jesteśmy, tym więcej czujemy w sobie Boga." ![]() "Najcenniejszym przymiotem natury jest jej rozmaitość." Aleksander Świętochowski ![]() Monotonia jest prawem natury. Zobacz, w jaki monotonny sposób wschodzi słońce. ![]() "Żaden promień słońca nie ginie, lecz zieleń, którą on budzi, potrzebuje czasu, aby wzrosnąć." Albert Schweitzer ******* "Nic się nie spełni, jeśli nie jest wpierw marzeniem." Carl Sandburg ![]() 'Ostatecznie, dla należycie zorganizowanego umysłu, śmierć to tylko początek nowej wielkiej przygody.' A.P.W.B.Dumbledore ![]() *** Wielka fanka Manchesteru United!!! ![]() Wielka fanka Wayne'a Rooney'a!!! ![]() A Cristiano Ronaldo niech się kopnie w zadek ![]() ![]() Przepraszam wszystkich fanów Ronaldo. *** KONIEC |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 10.08.2008 21:22
|
![]() Postów: 832 Dom: Brak przydziału Punkty: 1295 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
To są bardzo smaczne pomidory![]() The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 17.08.2008 16:41
|
![]() Postów: 715 Dom: SlytherinPunkty: 1525 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.08 |
Smaczne kanapki podają w tej stołówce. |
|
|
|
| Phibie |
Dodany dnia 17.08.2008 18:57
|
![]() Postów: 48 Dom: Brak przydziału Punkty: 93 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.08.07 |
Tej oto dziewczynie, oświadczył się właśnie Maciek. |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 17.08.2008 19:56
|
![]() Postów: 832 Dom: Brak przydziału Punkty: 1295 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
Właśnie włączyłam moją ulubioną płytę The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Phibie |
Dodany dnia 17.08.2008 22:20
|
![]() Postów: 48 Dom: Brak przydziału Punkty: 93 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.08.07 |
Ulubioną bluzkę, którą dostałam na urodziny, ujrzałam w pysku psa.
|
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 17.08.2008 22:25
|
Pysku Saby nie da się tak łatwo otworzyć![]() The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Phibie |
Dodany dnia 17.08.2008 22:50
|
Łatwiej jest mi wrócić do domu, kiedy jest jasno. ;d |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 18.08.2008 11:37
|
![]() Postów: 715 Dom: SlytherinPunkty: 1525 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.08 |
Jest jeszcze wczesna pora. |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 18.08.2008 12:41
|
Wczesna godzina nie pomaga w sprzątaniu. The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Phibie |
Dodany dnia 18.08.2008 19:54
|
W czasie mojej nieobecności w szkole, wydarzyło się kilka ciekawych rzeczy. |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 18.08.2008 20:02
|
Ciekawych książek szukaj w mojej bibliotece The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Ilenia |
Dodany dnia 18.08.2008 20:59
|
![]() Postów: 154 Dom: Brak przydziału Punkty: 315 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.07.08 |
Mojej szafy nikt nie potrafi otworzyć. |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 20.08.2008 21:26
|
Potrafi tylko wszystkich krytykować. The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Hermiona_Mia |
Dodany dnia 20.08.2008 21:55
|
![]() Postów: 37 Dom: Brak przydziału Punkty: 119 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.08.08 |
Wszystkich nas obchodzi nasze życie Moje ulubione filmy i książki:
![]() ![]() |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 20.08.2008 21:57
|
Nasze marzenia naprawdę mogą się spełnić The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Ravenclaw

Hufflepuff

Slytherin