Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
HPnetowy klub fitness
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 26.10.2017 22:20
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
Ja miałam dzisiaj egzamin z ciastem i dałam radę! Ale to dopiero 2 dzień, a już w połowie dnia tak kusiło! ![]() Shanti, płatki na mleku to chyba nie jest słodycz? Czy mówisz o np. czokapikach? ;D Ja zawsze rano jem płatki na mleku z owocami, polecam ;D Mikasa, będę odświeżać ![]() A Ulka miała ciężki wczorajszy dzień, szacun, że się nie ugięłaś! A słodycze Cię tak wołały! Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 26.10.2017 22:30
|
![]() Pochwały: 29 Postów: 3240 Dom: GryffindorPunkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
miałam resztkę ciniminisów haha muszę kupić jakieś teraz takie nie-słodkie ![]() ale wytrwałaś! ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogę ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 27.10.2017 19:13
|
![]() Pochwały: 13 Postów: 1044 Dom: HufflepuffPunkty: 34220 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 31.01.17 |
Dopiero teraz widzę, jak musi być komuś ciężko z słodyczami Trzymam za was dziewczyny kciuki ![]() Super, że temat będzie odświeżany ![]() Pomysł na chellange jest super! Trzymajmy się ![]() ![]() ![]() O tym zawsze pogadam ![]() *rysowanie*książki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach Lodu Znajdziesz mnie na: blogu:https://sagaoludz...gspot.com/ instagramie:http://www.pictam...5597626476 mrauuuu Ulubione anime - Noragami![]() Ulubione filmy - seria Jurrasic ![]() [color=#ffff00]Ukochane bajki ![]() ![]() Dzięki za odwiedziny ^^[/color] |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 27.10.2017 21:11
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: RavenclawPunkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Chciałabym tylko zaznaczyć ważną dla mnie datę - dzisiaj, 27 października, poprowadziłam swoje pierwsze zajęcia fitness jako instruktorka Na szczęście wszystko poszło zgodnie z planem, udało mi się zrealizować to, co chciałam i nawet chyba się podobało, w każdym razie, był bardzo pozytywny odbiór dziewczyn. także dzisiaj jestem szczęśliwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 28.10.2017 08:44
|
![]() Pochwały: 13 Postów: 1044 Dom: HufflepuffPunkty: 34220 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 31.01.17 |
Mikasa na prawdę ci ogromnie gratuluję! Nie dość, że ci się udało czegoś dokonać, to jeszcze robisz to, co lubisz, każdemu życzę czegoś podobnego![]() Podejrzewam, że uszczęśliwiłaś tymi zajęciami wszystkich, brawo ![]() Ja bym chętnie poszła na zajęcia z jogi, ale kasa kasa kasa eh ![]() ![]() ![]() O tym zawsze pogadam ![]() *rysowanie*książki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach Lodu Znajdziesz mnie na: blogu:https://sagaoludz...gspot.com/ instagramie:http://www.pictam...5597626476 mrauuuu Ulubione anime - Noragami![]() Ulubione filmy - seria Jurrasic ![]() [color=#ffff00]Ukochane bajki ![]() ![]() Dzięki za odwiedziny ^^[/color] |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 28.10.2017 10:25
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
Wczoraj bardzo późno wrociłam do domu i nie miałam już siły uzupełniać dzienniczka, wiec zrobiłam to dopiero dzisiaj. Laski, możemy być z siebie dumne! Co prawda minął dopiero 3 dzień, ale podobno pierwszy tydzień - dwa są najtrudniejsze. A zobaczcie ile z deklarujących uzupełnia swoje dzienniczki! Wszystkie praktycznie Pokusy są, ale rzucamy na nie Avadą i żyjemy sobie dalej ;D Mikasa, gratulacje! Ale to dorabiasz sobie w jakiejś siłowni z fitnessem? I jakiego typu zajęcia prowadzisz? Klaudia, trochę mało jesz, czemu? ;/ Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 28.10.2017 12:59
|
Ang mało jem, bo po pierwsze szybko się najadam, po drugie nie mam dużego apetytu, zachcianek czy coś w tym stylu. Nie wiem czemu tak jest, ale lubie uczucie pustego brzucha:/ Dzisiaj już zjadłam jogurt i małego tosta i przymierzam się do spagetti, ale jest trudno...dobra, ide sobie trochę nałożyć ![]() ![]() ![]() O tym zawsze pogadam ![]() *rysowanie*książki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach Lodu Znajdziesz mnie na: blogu:https://sagaoludz...gspot.com/ instagramie:http://www.pictam...5597626476 mrauuuu Ulubione anime - Noragami![]() Ulubione filmy - seria Jurrasic ![]() [color=#ffff00]Ukochane bajki ![]() ![]() Dzięki za odwiedziny ^^[/color] |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 29.10.2017 13:27
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: RavenclawPunkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Klaudia, nie chcę, żeby to źle zabrzmiało, ale może to jakaś choroba? Wiesz, zaburzanie odżywiania może przybierać różne formy, a jeśli dla Ciebie nawet wypicie niecałej butelki wody jest czymś trudnym, to coś tu jest ewidentnie nie halo. Gadałaś kiedyś o tym z jakimś lekarzem? Można lubić albo nie lubić jedzenia, ale to nie zmienia faktu, że organizm go potrzebuje i tyle, z tym nie ma dyskusji. Przypominam o uzupełnianiu dzienniczków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 29.10.2017 13:48
|
Nie wydaje mi się żebym aż tak mało jadła, żeby to było niepokojące. Teraz odkąd prowadze dziennik staram się jeść więcej i nie jest źle. Bmi też mam w normie, nie mam niedowagi. Mogę mieć niedobory, bo jadłam mało warzyw i owoców, do tego też muszę przywyknąć. Co do picia to wypicie półtora litra wody w momencie, kiedy ma się zalatany dzień, nie jest takie proste. Mimo to przy najbliższej wizycie u lekarza powiem o tym. ![]() ![]() ![]() O tym zawsze pogadam ![]() *rysowanie*książki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach Lodu Znajdziesz mnie na: blogu:https://sagaoludz...gspot.com/ instagramie:http://www.pictam...5597626476 mrauuuu Ulubione anime - Noragami![]() Ulubione filmy - seria Jurrasic ![]() [color=#ffff00]Ukochane bajki ![]() ![]() Dzięki za odwiedziny ^^[/color] |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 29.10.2017 17:22
|
Ja akurat mam koleżankę, która bardzo mało pije. W ogóle czegokolwiek: wody, soków, herbat... I taka po prostu jej natura. Nie odczuwa z tego powodu żadnych niedogoności, wyniki ma w normie, także chyba po prostu są takie osoby. Ja natomiast piję ponad normę. Herbatę potrafię pić co godzinę, a najczęściej po prostu robię sobie dwie naraz, żeby za często do kuchni nie chodzić ;D Zaktualizowałam dzienniczek, wczoraj po robocie bardzo mi się nie chciało. Cieszę się, że tyle osób nadal jest z nami. Do boju, czarownice! Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 29.10.2017 18:24
|
![]() Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
Ja również bardzo mało pije. Zdaza się, ze nie wypije nic przez cały dzień. Po prostu nie czuje potrzeby. Nie ze nie lubię. Bo dobra herbatka nie jest zła, ale nie muszę pić. ![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 29.10.2017 18:27
|
Ja też nie odczuwam pragnienia jakoś specjalnie, ale wiem, że trzeba pić dużo wody, więc staram się wypić te półtora litra. Ściągnęłam sobie do tego specjalną aplikację ![]() ![]() ![]() O tym zawsze pogadam ![]() *rysowanie*książki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach Lodu Znajdziesz mnie na: blogu:https://sagaoludz...gspot.com/ instagramie:http://www.pictam...5597626476 mrauuuu Ulubione anime - Noragami![]() Ulubione filmy - seria Jurrasic ![]() [color=#ffff00]Ukochane bajki ![]() ![]() Dzięki za odwiedziny ^^[/color] |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 29.10.2017 19:35
|
Mój Boże, to co piszecie, jest dla mnie jakąś kompletną abstrakcją. Ja piję tak ze cztery litry wody dziennie, czasem więcej. Nie piję soków i nie słodzę herbaty, bo to dla mnie za słodkie, żyję na wodzie niegazowanej i gorzkiej herbacie ;d Takie niewystarczające nawodnienie organizmu często może wywoływać "fałszywy głód", wiecie? Tzn. myślicie, że chce wam się jeść, kiedy tak naprawdę brakuje wam wody. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 29.10.2017 19:42
|
Cztery litry??? Wow, zazdroszcze, na prawdę, nigdy bym tyle nie wypiła, chyba bym pękła Na szczęście u mnie się to nie przekłada na uczucie głodu ![]() ![]() ![]() O tym zawsze pogadam ![]() *rysowanie*książki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach Lodu Znajdziesz mnie na: blogu:https://sagaoludz...gspot.com/ instagramie:http://www.pictam...5597626476 mrauuuu Ulubione anime - Noragami![]() Ulubione filmy - seria Jurrasic ![]() [color=#ffff00]Ukochane bajki ![]() ![]() Dzięki za odwiedziny ^^[/color] |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 29.10.2017 21:17
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Ale z wodą nie można też przesadzać. Cztery litry to jak dla mnie troszkę za dużo, przecież to 2 i trochę butelki wody, haha. Chociaż nie, stój. Czasami zdarzy mi się wypić całą butelkę (1,5l) wody w dzień +jednak kawa + ze dwie, do trzech herbat. No dobra, to ja na pewno pije ze dwa do trzech litrów ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 29.10.2017 21:29
|
W mojej aplikacji kawa jest liczona jako 10% wody, czyli po wypiciu 200 ml kawy, zalicza jako 20ml wody. Natomiast herbate mi liczy jako 30%. ![]() ![]() ![]() O tym zawsze pogadam ![]() *rysowanie*książki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach Lodu Znajdziesz mnie na: blogu:https://sagaoludz...gspot.com/ instagramie:http://www.pictam...5597626476 mrauuuu Ulubione anime - Noragami![]() Ulubione filmy - seria Jurrasic ![]() [color=#ffff00]Ukochane bajki ![]() ![]() Dzięki za odwiedziny ^^[/color] |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 29.10.2017 21:41
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Jaka to aplikacja? Jak tylko mój telefon wróci z naprawy to może też ściągnę sobie coś takiego Powinnam pisać dalej, żeby były trzy linijki. Więc napiszę, że oblizałam rano palca od sernika. POdawałam mamie kawałek i tak wyszło. Acha, jem mniej i przez trzy dni spadłam już o kilogram ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 29.10.2017 21:47
|
Apilacja to Water Time Pro. Dodajesz tam co piłaś i w jakiej ilości, a do tego jest tam taka słodka ikonka z buźką smutną lub wesołą w zależności ile wody wypiłaś. Dodatkiwo podajesz płeć i wagę i przelicza ile powinnaś wypić na dzień. Można ustawić przypomienia jak często się chce ![]() Moim zdaniem jest spoko, tylko nie bierze pod uwagę jaką masz pracę, lub czy ćwiczysz. ![]() ![]() ![]() O tym zawsze pogadam ![]() *rysowanie*książki*anime*wiedza ezoteryczna*Saga o Ludziach Lodu Znajdziesz mnie na: blogu:https://sagaoludz...gspot.com/ instagramie:http://www.pictam...5597626476 mrauuuu Ulubione anime - Noragami![]() Ulubione filmy - seria Jurrasic ![]() [color=#ffff00]Ukochane bajki ![]() ![]() Dzięki za odwiedziny ^^[/color] |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 30.10.2017 11:57
|
Ja korzystałam kiedyś z aplikacji MyFitnessPal, gdzie wpisuje się co zjadłam i to oblicza mi kalorie i podstawowe składniki typu błonnik, żelazo, białko itd. Poza tym na lapku korzystałam z cronometer, który jest bardziej rozbudowaną wersją MyFitnessPal. Pokazuje ile powinnaś zjeść w ciągu dnia poszczególnych składników. Dzięki temu wiedziałam, że np. na kolację powinnam zjeść szpinak, bo coś brakuje mi żelaza w mojej dziennej dawce haha ;D Jednak nie umiem być systematyczna z takimi apkami. Po prostu nie chciało mi się potem znowu wpisywać dań itd. Ale może ktoś z Was by skorzystał ;D Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 09.11.2017 15:41
|
Ja miałam 5 dni laby i przez dwa dni zjadłam kawałek ciasta i tortu urodzinowego oraz kostkę mlecznej czekolady z jakimś tam nadzieniem. Byłam wtedy na wyjeździe, były urodziny i głupio było mi odmówić. Albo może tak sobie wmawiam, bo tort był bardzo dobry ![]() Tak czy siak jestem już u siebie i wracam do całkowitego niejedzenia słodyczy. Stwierdziłam jednak, że pozwolę sobie na zjedzenie kostki super ciemnej czekolady min. 80% gdy będę bardzo śpiąca, a będę już po dwóch kawach. A jak tam u Was? Dajecie radę? Czy się poddaliście? Padłaś -> Powstań -> Wciągnij brzuch! Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Krnabrny

Slytherin

Gryffindor
muszę kupić jakieś teraz takie nie-słodkie 

Hufflepuff

Ravenclaw