Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Czego nie zrobisz?
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 18.08.2013 18:49
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
Nie zachowuję zdrowego rozsądku. Wchodzisz do domu a w kuchni Molly robi Ci ciasto z rabarbarem. Czego nie robisz? Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
Lossiril |
Dodany dnia 18.08.2013 20:54
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 1040 Dom: SlytherinPunkty: 9322 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 30.04.13 |
Nie będę się zastanawiać i ją przytulę ;D Dostajesz list z Hogwartu. Czego nie zrobisz? "You could be great, you know, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt about that." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tumblr klik 'We must take a hard road, a road unforeseen. There lies our hope, if hope it be.' 'The world is indeed full of peril, and in it there are many dark places; but still there is much that is fair, and though in all lands love is now mingled with grief, it grows perhaps the greater.' ![]() 'Deserves it! I daresay he does. Many that live deserve death. And some that die deserve life. Can you give it to them? Then do not be too eager to deal out death in judgment. For even the very wise cannot see all ends.' ![]() It is not our part here to take thought only for a season, or for a few lives of Men, or for a passing age of the world. We should seek a final end of this menace, even if we do not hope to make one. ![]() |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 19.08.2013 22:27
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
Nie posiadam się z radości ![]() Dostajesz wiadomość, że chcą Cię przyjąć do Durmstrang'u. Czego nie robisz? Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
Anciol |
Dodany dnia 19.08.2013 22:52
|
![]() Pochwały: 10 Postów: 1288 Dom: RavenclawPunkty: 21527 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 11.08.13 |
Nie odmówię ![]() Zakładasz na głowę swoją zimową czapkę a ona krzyczy ,,Slytherin!!!". Czego nie zrobisz? ;p Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3 Wiersz autorstwa łośka <3 Anciolu, piękny i wspaniały, kimże ja przy Tobie jestem, taki niedojrzały... Spójrz w oczy me, jak lekki wiatr, pieszczą Cię. Odpowiedz na to pytanie, czy życie razem nam dane? Oddaj mnie rentę swę*, a szepnę Ci do ucha, Kocham Cię! *rentę swę - użyte tu celowo ,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43. Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D" ![]() ![]() |
|
|
|
Lossiril |
Dodany dnia 23.08.2013 21:41
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 1040 Dom: SlytherinPunkty: 9322 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 30.04.13 |
Nie uciszę jej ;DDD Dowiadujesz się, że twój ulubiony pierścionek jest dziełem goblinów i domagają się one jego zwrotu pod groźbą śmierci. Czego nie zrobisz? "You could be great, you know, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt about that." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tumblr klik 'We must take a hard road, a road unforeseen. There lies our hope, if hope it be.' 'The world is indeed full of peril, and in it there are many dark places; but still there is much that is fair, and though in all lands love is now mingled with grief, it grows perhaps the greater.' ![]() 'Deserves it! I daresay he does. Many that live deserve death. And some that die deserve life. Can you give it to them? Then do not be too eager to deal out death in judgment. For even the very wise cannot see all ends.' ![]() It is not our part here to take thought only for a season, or for a few lives of Men, or for a passing age of the world. We should seek a final end of this menace, even if we do not hope to make one. ![]() |
|
|
|
Aqafresh |
Dodany dnia 24.08.2013 12:37
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 170 Dom: HufflepuffPunkty: 1962 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.07.13 |
Nie oddam im go ![]() Dowiadujesz się, że w Hogwarcie z każdego przedmiotu dostałaś N, Czego nie zrobisz ?? Nie ma to jak śmierciożercy.
![]() Mój blog o dalszych losach dzieci hp: http://dziecihp.blogspot.com/ Zapraszam |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 25.08.2013 16:35
|
Nie jestem zadowolona z siebie. Dostajesz od anonimowego dostawcy magiczną miotłę, czego nie robisz? Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
Aqafresh |
Dodany dnia 27.08.2013 13:24
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 170 Dom: HufflepuffPunkty: 1962 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.07.13 |
Nie zawaham się jej użyć. Widzisz ciało martwego Dumbledore'a... Czego nie zrobisz ?? Nie ma to jak śmierciożercy.
![]() Mój blog o dalszych losach dzieci hp: http://dziecihp.blogspot.com/ Zapraszam |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 27.08.2013 23:27
|
Nie przestaję ryczeć <znowu..> Widzisz Narcyzę w bikini na plaży, czego nie robisz? Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
Aqafresh |
Dodany dnia 28.08.2013 18:21
|
Nie patrzę się na nią... Wiesz, że zaraz umrzesz... Czego nie robisz ?? Nie ma to jak śmierciożercy.
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 28.08.2013 20:36
|
Nie przestaję o tym myśleć Dostajesz Felix Felicis, czego nie robisz? Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
Anciol |
Dodany dnia 28.08.2013 23:20
|
![]() Pochwały: 10 Postów: 1288 Dom: RavenclawPunkty: 21527 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 11.08.13 |
Nie oddam go nikomu ani nie wyrzucę Dostajesz szlaban na komputer. Czego nie robisz? Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3 Wiersz autorstwa łośka <3 Anciolu, piękny i wspaniały, kimże ja przy Tobie jestem, taki niedojrzały... Spójrz w oczy me, jak lekki wiatr, pieszczą Cię. Odpowiedz na to pytanie, czy życie razem nam dane? Oddaj mnie rentę swę*, a szepnę Ci do ucha, Kocham Cię! *rentę swę - użyte tu celowo ,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43. Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D" ![]() ![]() |
|
|
|
Aqafresh |
Dodany dnia 29.08.2013 17:51
|
Nie włączę komputera... W śnie przychodzi do cb Dumbledore i mówi, że źle postępujesz... Czego nie zrobisz ?? Nie ma to jak śmierciożercy.
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 29.08.2013 19:31
|
Nie przestaję się śmiać z mojej głupoty i obsesyjnej chęci, żeby HP było prawdą. Widzisz, jak toś umiera. Czego nie robisz? Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 30.08.2013 12:06
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Nie robię mu w tym momencie zdjęć. Mama znajduje w Twojej szufladzie "Pielgrzyma", czego nie zrobisz? ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Lapa15 |
Dodany dnia 31.08.2013 20:55
|
![]() Pochwały: 19 Postów: 2670 Dom: GryffindorPunkty: 20150 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 01.12.12 |
Nie powiem, że wiem, co to jest DWidzisz Lucjusza Malfoy'a z wielkim blond afro na głowie. czego nie zrobisz? ![]() *** Moje wewnętrzne oko tu cierpi *** |
|
|
|
Aqafresh |
Dodany dnia 31.08.2013 22:13
|
Staram, się nie śmiać z niego .Widzisz na środku morza, Lucjusza zdradzającego Narcyzę z Bellatrix... Czego nie zrobisz?? Nie ma to jak śmierciożercy.
|
|
|
Lapa15 |
Dodany dnia 02.09.2013 09:04
|
![]() Pochwały: 19 Postów: 2670 Dom: GryffindorPunkty: 20150 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 01.12.12 |
Nie przestanę cykać fotek ![]() Widzisz Moody'ego ujeżdżającego byka. Czego nie zrobisz? ![]() *** Moje wewnętrzne oko tu cierpi *** |
|
|
|
Aqafresh |
Dodany dnia 02.09.2013 12:33
|
Nie pomogę mu, jak spadnie. Widzisz nagą Bellatrix. Czego nie zrobisz ? Nie ma to jak śmierciożercy.
|
|
|
Lapa15 |
Dodany dnia 06.09.2013 18:32
|
NIe przestanę cykać fotek dla 'czarownicy' bądź 'proroka' ![]() Widzisz 3 duchy. Czego nie zrobisz? ![]() *** Moje wewnętrzne oko tu cierpi *** |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Ravenclaw
Slytherin

Hufflepuff

Gryffindor