Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Perełki wśród artykułów
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 02.06.2007 13:32
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
Nie wiem, może to jakieś zatrzęsienie perełek... albo ja po prostu mam lepszy humor i chce mi się je tutaj zamieszczać ![]() tym razem tekst by luki_10, którego pozdrawiam serdecznie ![]() Tytuł: PANI HOOCH Fragment: PANI HOOCH UCZYłA DZIECI LATAć NA MIOTLE I GRANIU W QUIDDITCHA. Treść: O PANI HOOCH KTóRA UCZY DZIECI GRAć W QUIDDITCHA PS: formatowanie nie zmienione, tekst był już przysłany Caps Lokiem^^ Edytowane przez Peeves dnia 02.06.2007 13:33 "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
Bratek1 |
Dodany dnia 02.06.2007 13:34
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 863 Dom: SlytherinPunkty: 1386 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 06.04.07 |
Cudo naprawdę, bardzo pouczające... HOOCH uczy latac, muszę to zapamietac Uniósł w górę Czarną Różdżkę, a Ron i Hermiona spojrzeli na nią ze czcią, czego Harry, pomimo stanu skrajnego wyczerpania i oszołomienia, w jakim sie znajdował, wolałby nie dostrzec.
-Nie chcę jej- powiedział Harry... ![]() ![]() My Gryfoni do boju ruszamy! I czoła innym domom stawiamy! ![]() -Mówisz o miłości? -zapytał Voldemort szyderczym tonem. - O tym ulubionym sloganie Dumbledora, o miłosci, która według niego jest silniejsza od smierci, choc jego nie uratowała przed runienciem z Wieży Astronomicznej i rostrzaskaniem sie u jej stóp jak stara lalka z wosku? O miłości, która nie powstrzymała mnie od rozdeptania twojej mtki jak karaluha? Ale tutaj jakoś nikt nie kocha cię aż tak, Potter, by wybiec i zasłonic cie swoim ciałem. Co cie teraz ochroni przed śmiercią? -Jest coś takiego- odrzekł Harry... *** Jaki jestem?? Nie wiem sam... Mogę sie tylko domyślac... Chłopiec zagubiny w swoim świecie, z glową w chmurach... w pewnym sensie romantyk... słowa przelane na papier, wiersze jego wspomniena... Chciałby aby nie było zła, poszukiwacz raju... nieposkromiony przyjaciel przygód... włóczęga, liczacy na na to, że dobro chowa sie za każdym rogiem...szukajacy prawdy i sprawiedliwosci... wiezacy w siebie... nigdy sie nie podda.. lepiej zginac niz sie poddac... Bóg, Honor, Ojczyzna... Harcerz całym życiem... Czy to ten Bartosz??? A może tylko śnie... ![]() ![]() |
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 02.06.2007 13:44
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
Jakie było moje zaskoczenie, gdy odkryłam, że znany nam już z poprzedniej perelki luki_10 nie napisał jednego artykułu... ale aż trzy... dlatego zamieszczam jeszcze te dwa... Pierwsza perełka: Tytuł - pokoje Fragment - pokoje w których mieszkają i śpią Treść - o pokojach w hogwarcie Druga perełka Tytuł - nauczycielka Fragment - pani hooch uczy dosiadać miotły Treść - pani hooch "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
Bratek1 |
Dodany dnia 02.06.2007 13:55
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 863 Dom: SlytherinPunkty: 1386 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 06.04.07 |
troche bez sensu..... ale pieknie, pieknie... peeves fajnie ze zamieszczasz tyle perełek...dzięx Uniósł w górę Czarną Różdżkę, a Ron i Hermiona spojrzeli na nią ze czcią, czego Harry, pomimo stanu skrajnego wyczerpania i oszołomienia, w jakim sie znajdował, wolałby nie dostrzec.
-Nie chcę jej- powiedział Harry... ![]() ![]() My Gryfoni do boju ruszamy! I czoła innym domom stawiamy! ![]() -Mówisz o miłości? -zapytał Voldemort szyderczym tonem. - O tym ulubionym sloganie Dumbledora, o miłosci, która według niego jest silniejsza od smierci, choc jego nie uratowała przed runienciem z Wieży Astronomicznej i rostrzaskaniem sie u jej stóp jak stara lalka z wosku? O miłości, która nie powstrzymała mnie od rozdeptania twojej mtki jak karaluha? Ale tutaj jakoś nikt nie kocha cię aż tak, Potter, by wybiec i zasłonic cie swoim ciałem. Co cie teraz ochroni przed śmiercią? -Jest coś takiego- odrzekł Harry... *** Jaki jestem?? Nie wiem sam... Mogę sie tylko domyślac... Chłopiec zagubiny w swoim świecie, z glową w chmurach... w pewnym sensie romantyk... słowa przelane na papier, wiersze jego wspomniena... Chciałby aby nie było zła, poszukiwacz raju... nieposkromiony przyjaciel przygód... włóczęga, liczacy na na to, że dobro chowa sie za każdym rogiem...szukajacy prawdy i sprawiedliwosci... wiezacy w siebie... nigdy sie nie podda.. lepiej zginac niz sie poddac... Bóg, Honor, Ojczyzna... Harcerz całym życiem... Czy to ten Bartosz??? A może tylko śnie... ![]() ![]() |
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 02.06.2007 13:58
|
![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
wow w pokojach śpią uczniowie nigdy bym nie pomyslała muszęto zapamiętać chociaż czy będe potrafić? <lol2> ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
Slayerka |
Dodany dnia 02.06.2007 18:13
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 4328 Dom: SlytherinPunkty: 12788 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 27.03.07 |
Świetne perełki :lol: Nie no... Trzeba mieć talent, żeby takie cuda napisać Tylu rzeczy nie wiedziałam... A teraz się dowiedziałam W pokojach się śpi? Hooch uczy latać?? Nie no... Na newsy to się nadaje
|
|
|
|
| Her-mio-na 13 |
Dodany dnia 02.06.2007 18:18
|
![]() Postów: 1494 Dom: Brak przydziału Punkty: 1650 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
Boże, i ja spokojnie spałam nie wiedząc takich rzeczy... O ja głupia i niedoswiadczona! Chyba popadnę w deprwesje! ![]() ![]()
|
|
|
|
| Draco_Boss |
Dodany dnia 02.06.2007 20:13
|
![]() Postów: 40 Dom: Brak przydziału Punkty: 40 Ranga: Charłak Data rejestracji: 02.06.07 |
cudo, cudo.... a tak serio to takiego czegos wstydziłbym się wysłac Draco jest Bossem
Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! |
|
|
|
| Hermiona12 |
Dodany dnia 02.06.2007 22:21
|
![]() Postów: 1068 Dom: Brak przydziału Punkty: 1121 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 20.04.07 |
Widze ze mój strajk poskutkował i wiem ze to nie wina administratorów ze nie ma zadnych nowych perełek.No a kolejne perełki były poprostu super:lol:A najlepszą napisał malaczek pt. Dambel dor nieąyje :lol::lol::lol: "Śpiewać i tańczyć to być dobrze wykształconym" Platon Polina Seminova ![]() Taniec jest subtelnym balansem pomiędzy ideałem, a pięknem. Svietlana Zakharova ![]() Kto zakosztuje tańca, nigdy go nie zdradzi. Maurice Bejatr Alessandra Ferri ![]() Taniec jest najwnioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją, czy wyobrażeniem życia - jest samym życiem. Suzanne Farrell ![]() Plié jest pierwszą rzeczą jakiej się nauczysz i ostatnią jaką opanujesz. Suzanne Farrell |
|
|
|
| Her-mio-na 13 |
Dodany dnia 03.06.2007 07:28
|
![]() Postów: 1494 Dom: Brak przydziału Punkty: 1650 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
//Tak poza tematem, to Hermiona12, fajny podpisik, sama wymyśliłaś ten hymn?// |
|
|
|
| Xeiris Voseri |
Dodany dnia 03.06.2007 08:03
|
![]() Postów: 108 Dom: Brak przydziału Punkty: 108 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 30.05.07 |
Tiaa... jasne... No normalnie niemoge, no! Na stado łysiejących modliszek, cóż to za piękne arty. Nawet sam papa smerf nie zrobiłby czegoś tak smerfnego/smerfastycznego/ smerferowego ![]() Ale naprawde... Ludzie mają takie pomysły że hej. Oni chyba mają jakieś 8 lat O ja bidna, ze tes ja se takiego alta nie napisałam. Luki jesfeś moim idolem! Łoj fyba mi sie cosik z młową psekrencilo ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Aevenien |
Dodany dnia 03.06.2007 11:28
|
![]() Postów: 435 Dom: Brak przydziału Punkty: 1588 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.04.07 |
niesamowite te perełki, jestem pod dużym wrażeniem talentu co poniektórych ... ________________________
Jestem kobietą, do cholery! Promises, like pie-crust, are made to be broken |
|
|
|
| anka_potteromanka |
Dodany dnia 03.06.2007 12:15
|
![]() Postów: 19 Dom: Brak przydziału Punkty: 684 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 25.05.07 |
Jeny, w pokojach się śpi? Naprawdę? A pani Hooch uczy siadać na miotle? Ten ludek który to napisał, musiał chyba całymi dniami ślęczeć nad tym artykułem. Jestem pod ogromniackim wrażeniem
|
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 03.06.2007 14:10
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Dawno nie dawałam żadnej perełki, więc proszę bardzo: Autor: Majzel Temat: Alternatywne zakończenie Fragment: Opcja zakończenia wymyślona przeze mnie i moją siostrę Treść: Harry krzyknął: -To już koniec Voldemort - po czym krzyknął "Avada Kedavra" Voldemort czyniąc to samo rzekł: - Masz rację Potter, ale to twój Koniec Długo walczyli na zielone promienie aż w końcu obydwóch pochłonęło zielone światło. Wtem Harry obudził się, rozejrzał i pomyślał: - a więc to sen? cały Hogwart to tylko sen?? Zszedł na śniadanie, spojrzał na kobietę która miała równie zielone oczy jak on, a gdy spojrzał na ojca poczuł się jakby spoglądał w lustro, usiadł i myślał nad Ronem, Hermioną i innymi przyjaciółmi których tak naprawdę nie było... "to był tylko sen" pomyślał i wsadził tost do ust. Osobiście myślę za jakby było takie zakończenie to bym się zdenerwował i sądzę że nie byłbym sam EDIT: Oooo... kolejna perełka... Autor: aleksa Temat: Inferius Fragment: W tym artykule znajdziecie wszystko o inferiusach Treść: Inferius to ożywiony trup na usługach czarnoksiężnika, dzisiaj znany jako zombie. W 5 części Tonks, jak twierdził Snape zamieniła swojego infernusa na innego. Snape twierdził, że jej nowy infernus go zaciekawił i dlatego po Harrego przyszedł on, a nie Hagrid. Inferiusy wyglądają jak trupy lub kości które powstały z grobu. Często używane są do przenoszenia wiadomości, podobnie jak skrzaty domowe, ale Infernusy częściej gdyż nie potrafią poruszac się mniej niż z predkością 50km/h. Proszę o komętarze i ewentualne pytania! Aleksa EDIT2: I jeszcze jedna... Autor: pusty Temat: Harry Potter i czera ognia Fragment: fajna gra Treść: Cześć stworzyłem temat aby se pogadać o grze hp i czara ognia moim zdaniem to jak narazie najlepsza gra Edytowane przez Limonka dnia 03.06.2007 14:17 |
|
|
|
Dezerterka |
Dodany dnia 03.06.2007 14:57
|
![]() Postów: 2786 Dom: SlytherinPunkty: 5375 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 19.02.07 |
a ja dodam kolejną perełkę, chociaż nie wiem, czy na miano perełki to zasługuje... W każdym razie to najbardziej absurdalna hipoteza o jakiej słyszałam. Niska nie podam - bo cholera - nie zwróciłam uwagi i wykasowałam :/ W każdym razie treść jest następująca...: Śmierć Syriusza jest tematem wielu kłótni .Wielu uważa,że zginął a inni że żyje. Otóż znalazłem dowody na to , że umarł:{. Jak pamiętają ci którzy przeczytali 5 tom Syriusz przybył do gmachu ministerstwa magi. Fragmenty walki w ministerstwie i czasie po walce mówią dużo: W czasie walki Syriusz{po dostaniu drętwotą} wpadł do zasłony w łuku. Jak {chyba} pamiętacie ten łuk był zniszczony , a według mnie ta zasłona to zrobiła. Na str.892 wspomina się , że akcja walki odbyła się w SALI ŚMIERCI. Otóż po wędrówce po informacjach o magicznych stworzeniach odkryłem czym była ta zasłona a była: Śmierciotula {Żywy całun}. Te stworzenie jest{na szczęście} rzadko spotykanym stworzeniem tropikalnym.Przypomina czarną pelerynę o grubości około pół cala, która w nocy sunie po ziemi.Atakuje śpiących ludzi i zjada, nie zostawiając żadnych śladów{nawet krwi}. A więc Syriusz wpadł w Śmierciotule , która została ,,uwiązana'' na łuku. fuck you very much.
|
|
|
|
| Her-mio-na 13 |
Dodany dnia 03.06.2007 18:09
|
Limonka, lothien... Wow. Taka dawka perełek jak na jeden dzień to za dużo... Myślałam, ze się posikam, zwłaszcza jak czytałam o tym, ze Tonks ma imferiusa
|
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 03.06.2007 18:12
|
![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
dokładnie to o Tonks jest najlepsze <lol2> żeby takie coś mylić <hahaha> ale Śmierciotula też jest wspaniała <brawo> ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 03.06.2007 20:04
|
Mamy tu krótką serię newsów^^ Pierwsze newsik: Autor - Fleur_12 Tytuł - milosc Treść - Emma zakochała się w zawodniku ruggby! Drugi newsik: Autor - Fleur_12 Tytuł - smierc Treść - ,,zabila " harry-ego w swojej ostatniej ksiazce Trzeci newsik: Autor - Fleur_12 Tytuł - milosc Treść - Rupert zakochał się w rudowłosej piosenkarce i podobno z wzajemnością! "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
| Essi |
Dodany dnia 03.06.2007 21:23
|
![]() Postów: 1298 Dom: Brak przydziału Punkty: 1356 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 04.03.07 |
Fleur_12 ...ty powinnaś zostac zastępcą Rowling! Piszesz wspaniale...Czemu ja tego nie potrafię...? Rewolucja wariatek jest już blisko... strzeżcie się wszyscy normalini!!!
I'm back... |
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 03.06.2007 21:45
|
Ja też tak chcę!!! *krzyczy* tak krótko a tyle informacji *płacze*]czemu ja tak nie potrafie (: ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin