Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Oceń swojego poprzednika vol 2
|
|
| Verity |
Dodany dnia 16.08.2008 20:30
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 163 Dom: Brak przydziału Punkty: 415 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 03.04.08 |
Potteroholiczko, pamiętasz T_ruskawkę??? Potteroholiczka: A - 4 N - 5 P - 4 O - 6 Edytowane przez Verity dnia 16.08.2008 20:32 Chcecie wiedzieć kim jestem?? To proste. Jestem architektem: buduję solidne fundamenty i każdego roku, który spędzam w szkole, dodaję do nich kolejne piętra mądrości i wiedzy. ![]() Jestem rzeźbiarzem: kształtuję swoją moralność i filozofię życia, a moją glina są kanony dobra i zła. ![]() Jestem malarzem: wraz z każdą nową ideą, którą wyrażam, maluję tez nowy odcień w wielobarwnym świecie kolorów. ![]() Jestem naukowcem: każdego dnia zbieram nowe dane, dokonuję ważnych obserwacji i eksperymentów z nowymi pomysłami i ideami. ![]() Jestem astrologiem: czytam i analizuję linie życia każdej osoby, którą spotkam. ![]() Jestem astronautą: stale badam i poszerzam swoje horyzonty. ![]() Jestem lekarzem: leczę tych, którzy zwracają się do mnie po poradę, i niosę witalność tym. którzy są bez życia. ![]() Jestem prawnikiem: nie boję się stanąć wobec nieuniknionych, podstawowych praw dotyczących mknie i innych. ![]() Jestem policjantem: zawsze dbam o dobro innych i bronię pokoju. ![]() Jestem nauczycielem: swoim przykładem uczę determinacji, poświęcenia i ciężkiej pracy. ![]() Jestem matematykiem: upewniam się, czy problemy, które przezwyciężyłem, mają właściwe rozwiązanie. ![]() Jestem detektywem: szukam tajemnic życia. ![]() Jestem sędzią: oceniam innych tylko wtedy, gdy znam i rozumiem ich całą historię. ![]() Jestem bankierem: inni ludzie obdarzają mnie zaufaniem i tym co dla nich ważne, i nigdy nie tracą. ![]() Jestem hokeista: unikam tych co chcą mnie zablokować. ![]() Jestem maratończykiem: jestem pełen energii, zawsze idę do przodu i jestem gotowy na następne wyzwanie. ![]() Jestem akrobata: ostrożnie kroczę po krętych ścieżkach życia, lecz zawsze bezpiecznie docieram do celi. ![]() Jestem milionerem: posiadam mnóstwo miłości, szczerości i współczucia. Moim bogactwem jest wiedza, mądrość, doświadczenie i bezcenna intuicja. ![]() A NAJWAŻNIEJSZE - JESTEM SOBĄ!!!!!!!! |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 16.08.2008 20:34
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Potteroholiczka ostatnio oceniała, więc ja ocenię ją. A - 4 nawet fajny xP Ale róż. Mwahah .N - 3 Ostatnio... a zresztą, nie przyznaję się. P - Czy to Chad? Czy to Podolski? Naprawdę? PODOLSKI? <3 666, o! O - 5, za Lukasa. No i spóźnienie, Verity: A - 1 p.o.r.a.ż.k.a N - 5 oryginalność sie liczy ![]() P - fajny ten wierszyk czy coś, ale jakby się rymował ;p 4 O - 4== Edytowane przez Nacia dnia 16.08.2008 20:36 Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| hemcia |
Dodany dnia 16.08.2008 20:44
|
![]() Postów: 1788 Dom: Brak przydziału Punkty: 5216 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.08.07 |
Nacia: A- 3 [nie cierpię mangi i anime. ugh] N- 1 [zero oryginalności..] P- 3 [krótki, ale co do Draco i Hermiony to się zgadzam ; )] O- 6 ;** [bo w końcu moja nacia kochana ]
|
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 16.08.2008 20:48
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
hemcia, wstyĆ sieM! Tak krytykujesz mój profil, a teraz mówisz, że ja, twoją kochaną Nacią? Spadówka, ot co. Nie paCZ na mnię. Hemcisława: A - 2 ten avek zbezcześcił mojego Toma, o. N - i co ty mi pleciesz o oryginalności, hę?! 2, i ciesz się ;p P - Czo to za boyz? 3 ![]() O - 6, no 6 i tyle Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 16.08.2008 20:57
|
![]() Postów: 715 Dom: SlytherinPunkty: 1525 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.08 |
Nacia: A - 2 [wybacz;* ] N - 3+ P - 4++ O - 4 X] N - 3 Ostatnio... a zresztą, nie przyznaję się. Ostatnio...co?? Przyznaj się! Ploseeeeee *maślane oczka* ![]() Potteroholiczko, pamiętasz T_ruskawkę??? A pamiętam, pamiętam Eto Ty??
|
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 16.08.2008 21:23
|
![]() Postów: 832 Dom: Brak przydziału Punkty: 1295 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
A--> 6- N--> 5+ P--> 6+! O-->6- The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Aga_Black |
Dodany dnia 16.08.2008 23:32
|
![]() Postów: 831 Dom: Brak przydziału Punkty: 1069 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 14.04.08 |
Kendra: A - 3 Mnie to nei rusza. N - 4 P - 2 Nic specjalnego, wybacz. O - 5 Sprawiasz pozytywne wrażenie. ;] Nie ma ideałów, są Anioły, które spotyka się raz w życiu. ;** Mogę mieć świat u stóp. Ja nie przypuszczam, ja to wiem. Mogę mieć takie życie, jak inni mają sen. ;** Odnaleźć szczęścia smak... ;** Lewa na górze, to że damy radę, to leży w naszej naturze! x) Grzeczne dziewczynki idą do nieba.. Niegrzeczne mają raj na ziemii. ; D Trzeba się śmiać, wariatkę grać, wesołym być i z życia drwić ! Naćpana słońcem gonię wiatr. DŚmierciożerca... Avada Kedavra, o. ![]() Na zawsze oddana Ślizgonka... |
|
|
|
| Hermiona_Montez |
Dodany dnia 17.08.2008 01:25
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 32 Dom: Brak przydziału Punkty: 187 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 21.12.07 |
Aga_Black A= 5 (gitarkaa- to mi się podoba) N= 4 (nic specjalnego, ale plus za Black) P= 4 (fajne cytaty.. ale nie zniewala) O= 5 (wydajesz się być całkiem spoko pozdrawiam:**) Mam dwie wielkie miłości:
-Prison Break ![]() -Harry Potter ![]() Która jest większa... Zbyt trudny wybór ...Miej trochę wiary... ,,Skazany na śmierć" serialem wszech czasów!... Każdy odcinek intryguje bardziej niż poprzedni... i jak tu go nie kochać?? Michael and LJ/ale oni śliczni.. P![]() ![]() ![]() HM--- ,,fanka Harry'ego, kochanka SKAZANEGO"!! |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 17.08.2008 10:08
|
Hermiona_Montez: A - ten kretym? 1. N - 3 Montezzzzzzz. ;] P - Co to za men (laluś ) na końcu? eee... 2+O - 4 Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| Ginewra Wesly5 |
Dodany dnia 17.08.2008 12:30
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 7 Dom: Brak przydziału Punkty: 96 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.11.07 |
A 0 N 3- P 4+ O 2+ www.myslodsiewnia.lua.pl www.myslodsiewnia.lua.pl www.myslodsiewnia.lua.pl www.myslodsiewnia.lua.pl Hej. Wspólnie z przyjaciółmi założyłam strone o tematyce Potterowskiej. Jest to kontynuacja strony www.huncwoci.lua.pl. Z powodu awarii musieliśmy założyć nową. Adres do niej to: http://www.Myslod...ia.lua.pl/. Z góry dzięki za rejestrację. Pozdrawiam=* |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 17.08.2008 13:36
|
![]() Postów: 832 Dom: Brak przydziału Punkty: 1295 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
A-->4- N-->4- P-->5= O-->4 The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Hermiona_Montez |
Dodany dnia 17.08.2008 13:46
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 32 Dom: Brak przydziału Punkty: 187 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 21.12.07 |
kendra A= 4 N= 5( kendra?? ta od playboy'a??? ![]() )P= 4 O= 5 Mam dwie wielkie miłości:
-Prison Break ![]() -Harry Potter ![]() Która jest większa... Zbyt trudny wybór ...Miej trochę wiary... ,,Skazany na śmierć" serialem wszech czasów!... Każdy odcinek intryguje bardziej niż poprzedni... i jak tu go nie kochać?? Michael and LJ/ale oni śliczni.. P![]() ![]() ![]() HM--- ,,fanka Harry'ego, kochanka SKAZANEGO"!! |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 17.08.2008 13:49
|
( kendra?? ta od playboy'a??? ![]() )hehe nie Tylko mamusia Dumbledore'a![]() Hermiona Montez: A-->3 N-->5 P-->4 O-->5 The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| paradoksalna |
Dodany dnia 17.08.2008 14:11
|
![]() Postów: 27 Dom: Brak przydziału Punkty: 44 Ranga: Charłak Data rejestracji: 10.08.08 |
A - 4- (Ujdzie.) N - 5 (Podobają mi się nicki - imiona postaci, bez żadnych upiększaczy w formie 'xx','_', nazwisk, numerków identyfikacyjnych etc.) P - 3+ ( Taki jakiś nudny, przynajmniej dla mnie. Dałabym inny kolor czcionki, może to by wniosło trochę życia.) O - Nie znam, nie oceniam. Edytowane przez paradoksalna dnia 17.08.2008 14:12 |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 17.08.2008 14:36
|
paradoksalna: A-->5 podoba mi się N--> 6= fajny fajny tylko mógłby być z wielkiej litery ![]() P-->6 O--> też nie znam ale za ogólny wygląd - daję 5 The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 17.08.2008 15:58
|
![]() Postów: 715 Dom: SlytherinPunkty: 1525 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.08 |
Kendra: A - 3 N - 5- P - 3= O - 4- |
|
|
|
mimid |
Dodany dnia 17.08.2008 17:28
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 1285 Dom: SlytherinPunkty: 2614 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 07.05.07 |
A - 4+ ( O, nowy?^^ ) N - 3 P - 3 O - 3 |
|
|
|
| Aga_Black |
Dodany dnia 17.08.2008 18:18
|
![]() Postów: 831 Dom: Brak przydziału Punkty: 1069 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 14.04.08 |
mimid: A - 5= N - 5- P - 4 O - 5 Nie ma ideałów, są Anioły, które spotyka się raz w życiu. ;** Mogę mieć świat u stóp. Ja nie przypuszczam, ja to wiem. Mogę mieć takie życie, jak inni mają sen. ;** Odnaleźć szczęścia smak... ;** Lewa na górze, to że damy radę, to leży w naszej naturze! x) Grzeczne dziewczynki idą do nieba.. Niegrzeczne mają raj na ziemii. ; D Trzeba się śmiać, wariatkę grać, wesołym być i z życia drwić ! Naćpana słońcem gonię wiatr. DŚmierciożerca... Avada Kedavra, o. ![]() Na zawsze oddana Ślizgonka... |
|
|
|
mimid |
Dodany dnia 17.08.2008 18:43
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 1285 Dom: SlytherinPunkty: 2614 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 07.05.07 |
A - 5 N - 3 P - 4+ O - 5- |
|
|
|
| hemcia |
Dodany dnia 17.08.2008 20:00
|
![]() Postów: 1788 Dom: Brak przydziału Punkty: 5216 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.08.07 |
mimidka : A- 5+ [Severusek rlzzz ]N- 5 [a bo tak ]P- 4= [fajny, ale nic ciekawego ]O- 6 ^^ [no bo jak inaczej ]
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin

P

Tylko mamusia Dumbledore'a