Logowanie
Nazwa u¿ytkownika

Has³o

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj siê

Nie mo¿esz siê zalogowaæ?
Popro¶ o nowe has³o
Facebook
Shoutbox
Musisz siê zalogowaæ aby wys³aæ wiadomo¶æ.

O choinka!
03.08.2026 15:12
Dziêki Hug

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
01.08.2026 11:39
Racja, I will mourn old Hog forever, to ju¿ nie by³o to samo :v
I mimo ¿e ciê¿ko w te urodziny, to i tak wszystkiego naj naj, 17 mo¿na mieæ do 40 na spokojnie Love

O choinka!
31.07.2026 23:57
z innymi, bo brakowa³o mi pomys³ów, bo pogorszy³a siê moja sytuacja psychiczna i bo LYS zniknê³a bez s³owa

O choinka!
31.07.2026 23:57
Nie cierpiê urodzin Wrozka Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku ;(

A co do poprzedniego Hog, bardzo têskniê. Nowy mniej mi siê podoba³, bo nie wysz³y mi poboczne, bo za ma³o pisa³am

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
26.07.2026 20:12
Jako tako, nawet mi siê sb dzi¶ ¶ni³o xD

Wspó³praca
Najaktywniejsi

1) Prefix u¿ytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix u¿ytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix u¿ytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix u¿ytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix u¿ytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix u¿ytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix u¿ytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix u¿ytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix u¿ytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix u¿ytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjêcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
Pijemy za prawdê II
Prefix u¿ytkownikabatalion_88
Ostatnio widzia³em taki przyk³ad (z t± umieraj±c± kobiet±) w jakim¶ programie typu "ukryta prawda", wiêc siê nie obra¿aj tak jezyk Zwyk³o siê mówiæ: nigdy nie mów nigdy. Ale mo¿e i fantazyjne ;d

Ko³o mnie mieszka³o szereg takich rodzin, o.. bardzo du¿o/ by³em jeszcze dzieckiem, wiêc nic zrobiæ i tak nie mog³em. Poza tym teraz te¿ bym siê nie wtr±ca³, bo czy to moja sprawa? Ja bym szuka³ si³y tam gdzie cz³owiek nie szuka - czyli u Boga: modlitwa, intencja mszalna, szczera rozmowa na trze¼wo. Wiadomo, ¿e dzieci najwa¿niejsze i ich szkoda najbardziej. Moi s±siedzi nie mieli potomstwa, wiêc razem pili, potem siê k³ócili, i bili. Nie raz, nie dwa. Tylko ja siê nie lubiê wtr±caæ w cudze ¿ycie> Teraz tak piszê, a mo¿e sam bym i z nimi pi³, gdyby moje ¿ycie w pewnym momencie skrêci³o o dos³ownie milimetr w innym kierunku. Skoro policja, instytucje do tego powo³ane - te wszystkie MOPSY< MOPRY, kuratorzy ¶rodowiskowi, itd. nic nie zrobi±, to co szary Kowalski mo¿e? Nic, nic w ogóle. Trzeba zaufaæ Temu, który nas kocha i wszystko mo¿e. Zaproponowa³bym wyjazd na Mszê o uzdrowienie - gdzie ludzie odzyskuj± wzrok, zmys³ s³uchu, zaczêli chodziæ, wychodz± z na³ogu alkoholizmu. To naprawdê pomaga, ale ludzie nie maj± wiary, s± uprzedzeni, wol± nic nie widzieæ, albo zostawiæ to ludziom z odpowiednich urzêdów.

Masz mo¿liwo¶æ cofn±æ siê w czasie i zmieniæ bieg wydarzeñ. Gdzie siê cofasz, co zmieniasz i DLACZEGO?
i67.tinypic.com/2rdhw1i.png

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

Prefix u¿ytkownikaDark Stars
Gdybym mog³a to wróci³a bym do 1889 roku i zabi³a bym od razu jak siê urodzi³ Hitlera,poniewa¿ wyrz±dzi³ wielkie z³o na ¶wiecie i zamordowa³ ogrom ludzi.
To chyba tyle no w sumie jeszcze jedno bardziej samolubne to bym siê wróci³a do 2 lata temu i nie pojecha³a galopem (konno)poniewa¿ wtedy z³ama³am rêkê i nogê.

Widzisz,¿e twoja/twój najlepsza/najlepszy przyjació³ka/przyjaciel zaczyna siê samo okaleczaæ co robisz?

A co mam zrobiæ? Zwykle nie integruje w ¿ycie innych, poza tym nie znam ludzi, którzy robiliby to bêd±c trze¼wymi. Tak czy inaczej pytam dlaczego to robi, czy ma jakie¶ problemy, co siê dzieje i o co w³a¶ciwie chodzi. Na pewno na niego nie donoszê czy co¶. Taki ju¿ jestem, ¿e staram siê nie wchodziæ w ¿ycie innych ludzi z butami.
Mo¿e to okrutnie zabrzmi, ale co mi do tego? Jak ja bym siê okalecza³, to te¿ bym nie chcia³, ¿eby kogo¶ to interesowa³o. Brutalne, ale prawdzie: ka¿dy jest kowalem swojego losu. Czasem trzeba modliæ siê wytrwale, ale te¿ i szukaæ przyczyny - dlaczego tak siê dzieje. Przecie¿ nie upilnowa³bym kogo¶ 24/h na dobê, jakby chcia³, to i tak by chlasta³ sobie rêce.

Wiesz, ¿e za moment wybuchnie III wojna ¶wiatowa. Co robisz i co czujesz? Chcesz uciekaæ, walczyæ, ostrzec innych, zabiæ siê?

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

Prefix u¿ytkownikaSam Quest
Nie wiem. Nie jestem w stanie za³o¿yæ jak bym siê zachowa³a, moja pierwsza my¶l to "ucieczka", ale gdzie? jak? nie mam pojêcia. Pewnie p³aka³abym za HPnetem i próbowa³abym przetrwaæ. Pewnie bym siê ba³a, by³abym przera¿ona i ze strachu sra³abym w gacie, ale wierzy³abym, ¿e przetrwam.

Jaki tytu³ mia³aby ksi±¿ka o Twoim ¿yciu i dlaczego taki?
i.imgur.com/T8lLRQU.png

¦ciana uznania i mi³o¶ci

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_59/d5.png

Daniel Radclffe to mój crush
Nie k³am, ¿e go nie znasz
Harry'ego Pottera zagra³
niektórych nawet nabra³,
¿e ma oczy koloru zielonego
a tak naprawdê s± niebieskiego
"Tak jak Ron" - wo³a Ulica
dziewczyna piêknego lica.
Potteromaniak z niej na schwa³
i nie jest to ¿aden wa³.

Daniel Radcliffe to mój crush
Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz
Z zarostem mu do twarzy
O takim Danie ka¿da Samica marzy.

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_59/3_t2_2.jpg

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

Czy to s³oñce, czy to deszcz
W moich my¶lach on wci±¿ jest
My¶lê o nim nieustannie
Nawet gdy siê k±piê w wannie

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

Nie wiem jak siê to zaczê³o
Lecz gdy serce moje drgnê³o
Ca³a by³am zakochana
I tak kocham tego Dana

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

Nigdy o nim nie zapomnê
Nawet je¶li spotkam bombê
Jest to mi³o¶æ jednostronna
Ale ¼le to nie wygl±da

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

wiersz by Elizabeth_

i.gifer.com/5lP2.gif

media1.giphy.com/media/Cw4JIAsQHweeQ/source.gif

¦ciana chwa³y

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-redaktor.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-materialy.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-prorok.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najkom20202.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/admlen20201.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydpro2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/adminlenkrico.jpgwww.harry-potter.net.pl/images/articles/wydanieprorokaroku.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_najzabawniejszy.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/auor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najlepszy_newsman.png
zapodaj.net/images/5e3ae3d9098f9.jpg

Prefix u¿ytkownikaKlaudia Lind
Ciekawe pytanie, przychodzi mi na my¶l co¶ o dwóch ¶wiatach, albo o ¿yciu w marzeniach. Tytu³ móg³by brzmieæ "¯yæ jak we ¶nie". By³aby to ksi±¿ka o pogodzeniu szarej, codziennej rzeczywisto¶ci z wyimaginowanym ¶wiatem, który ma siê w g³owie;)

Byæ mo¿e by³o ju¿ to pytanie, ale mo¿e kto¶ inny odpowiedzieæ:

Gdyby¶ móg³/ mog³a zmieniæ w ¿yciu jedn± rzecz, to co by to by³o?

www.sagaoludziachlodu-rysunki.blogspot.com
Prefix u¿ytkownikaHelenkaa
My¶lê, ¿e chyba brak uprzedzeñ do nieznajomych. Ja mam takie co¶, ¿e jak poznajê now± osobê, to zawsze, ale to zawsze, mam do niej uprzedzenia. Baardzo to utrudnia nawi±zywanie znajomo¶ci i na pewno chcia³abym w³a¶nie to zmieniæ.
Jaka jest twoja najbardziej przypa³owa akcja?
68.media.tumblr.com/b784a06492040610de3acf5d73d19c26/tumblr_ntp087arrf1takhpwo1_500.gif
media.tenor.com/images/5359cda27358aad52732803e498f8a7d/tenor.gif

Prefix u¿ytkownikaKlaudia Lind
Posz³am z kumplami na basen w nowym stroju bikini. By³am ja i 6 facetów i kiedy ¶ci±ga³am spodenki to zahaczy³y mi siê o klamerkê z do³u bikini i ¶ci±g³am je razemxD
Wszyscy grzecznie zamkneli oczy...tak przynajmniej mnie zapewniali.
Kiedy wbiega³am do basenu rozpi±³ mi siê stanik i zaraz jeden ze znajomych to oczywi¶cie zauwa¿y³ i mi go zapi±³xD
A gdy wysz³am z wody to inny kumpel mi powiedzia³, ¿e miseczka ze stanika mi wysz³a do³em xD
Jak tylko wróci³am do domu to wyrzuci³am ten strój;)

O czym by³ twój nadziwniejszy sen?

www.sagaoludziachlodu-rysunki.blogspot.com
Kurczaki, nie pamiêtam za bardzo swoich snów, ale ten jeden pamiêtam. A wiêc uwaga uwaga, by³am kurczakiem... xD Jakkolwiek dziwnie i abstrakcyjne to brzmi. I jakby tego by³o ma³o, to robili mi zdjêcia do jakiej¶ reklamy, podejrzewam, ¿e jajek. Nie wiem czy to bardziej dziwne czy ¶mieszne.

Gdyby¶ móg³ dostaæ cokolwiek co by¶ zechcia³, to co by to by³o i dlaczego?
68.media.tumblr.com/b784a06492040610de3acf5d73d19c26/tumblr_ntp087arrf1takhpwo1_500.gif

Hmm... Nie wiem, serio. No bo co mi niby potrzebne? Mo¿e jaki¶ przyziemny bilet na fina³ Mistrzostw ¶wiata w Rosji za rok?... Mo¿e bilet na rejs statkiem Quinn Marry? xD Chcia³bym dostaæ gwarancjê pokoju na ¶wiecie - tylko do kogo? Merkel, Trumpa, Putina? Chyba taka gwarancjê i zapewnienie mo¿e daæ sam Bóg tylko. To by wystarczy³o, bez wojen, konfliktów zbrojnych, prze¶ladowañ chrze¶cijan, ³amania praw cz³owieka - B³ogos³awieni, którzy wprowadzaj± pokój... <3 No, tak. Dla siebie nie chcê nic, chcê dobra dla ludzko¶ci jako ogó³u. (mo¿ecie w to nie wierzyæ oczywi¶cie) <;

Dostajesz propozycjê zostania wolontariuszem w kraju ogarniêtym wojn± (np. w Syrii). Decydujesz siê na to czy nie i dlaczego?

Pierwsza sprawa to to, na jak d³ugo mia³abym tam byæ, a druga to taka, ¿e rodzice raczej by mnie nie pu¶cili. Szczerze powiedziawszy to nie wiem, czy chcia³abym. Niby jestem harcerk±, pomoc bli¼nim i te sprawy powinnam mieæ na pierwszym miejscu, ale kurde... Ba³abym siê, choæ by³oby to te¿ fajne (o ile tak to mo¿na nazwaæ i okre¶liæ) do¶wiadczenie. No i w sumie jak mia³aby ta pomoc te¿ wygl±daæ? Gdybym dosta³a tylko tak± informacjê, to raczej bym siê nie zgodzi³a. Potrzebujê wiêcej szczegó³ów jezyk

No to ja utrzymam klimat wojny - wybucha wojna, co robisz?

Nom... Stajê w obronie naszych granic. Kocham Polskê jak Matkê, wiêc to retoryczne pytanie je¶li chodzi o mnie. Nie bêdê ucieka³, moi przodkowie walczyli za Polskê, a pradziadek pod Pi³sudskim bra³ udzia³ w Bitwie Warszawskiej w 1920 roku, bo mam takie geny, wiêc walka za woln± i niepodleg³a Polskê to co¶ tak oczywistego jak wiara w Boga i przynale¿no¶æ do Ko¶cio³a. Za wolno¶æ wasz± i nasz±. Chwa³a Wielkiej Polsce! Za Matkê ¿ycie straciæ, to naprawdê je zyskaæ. Dzi¶ modne jest glêdzenie, ¿e "nikt nie wie jakby siê zachowa³, bo nie by³ w takiej sytuacji i takie ble ble ble ;d To wychodzi na to, ¿e nic o sobie nie wiemy.

Dostajesz propozycjê zagrania roli w filmie przygodowym, który ma byæ wielkim hitem, ale musisz przez rok opu¶ciæ dom, przyjació³ i rodzinê. Zgadzasz siê?

pf, jasne, ¿e tak. Je¶li mam byæ szczera, to mo¿e trochê zatêskni³abym za moj± dru¿yn± harcersk±. A z reszt± mogê przecie¿ kontaktowaæ siê przez internet, SMSy i inne takie duperele, wiêc nie by³oby tak ¼le, no nie? A wziêcie udzia³u w filmie samo w sobie jest przygod±, wiêc dlaczego przepu¶ciæ tak± okazjê?

¦pieszysz siê na uczelniê, ¿eby oddaæ wa¿n± pracê, bo je¶li jej nie oddasz zawalisz rok. Po drodze jednak zauwa¿asz, ¿e kto¶ atakuje jak±¶ kobietê, po czym j± okrada i ucieka. Kobieta ciê¿ko pobita le¿y w trawie. Doskonale wiesz, ¿e profesor nie przyjmie ¿adnego powodu, dlaczego nie odda³e¶ tej pracy, tylko po prostu jej nie zaliczy. Pomagasz jej czy ignorujesz i idziesz oddaæ pracê, czy te¿ jej pomagasz i zawalasz ca³e studia, o których tak marzy³e¶? Dlaczego?

No, ale, ale... Od czego telefony? Nie wyobra¿am sobie a¿ tak skrajnej sytuacji, ¿e albo zaliczam studia albo komu¶ pomagam. Wykrêcam 112 i zg³aszam co siê sta³o... Pomoc w ci±gu kilku minut przybêdzie. Poza tym nie wiem co to by³by za profesor... no ale ok. skoro mam byæ jaki¶ wybór, to pomagam, serio. ¶w. Teresa mówi³a, ¿e "bêdziemy s±dzeni z mi³o¶ci". Wielu zapomina, ¿e nasze ludzkie ¿ycie tu na ziemi to tylko pielgrzymka w drodze do wieczno¶ci. Co mi po roku jak mogê komu¶ ¿ycie uratowaæ?? Nic. Jezus bêdzie patrzy³ na serce a nie moje stopnie naukowe i zdanie egzaminy. "Cokolwiek uczynili¶cie..." Zostaje i pomagam/

Bliska ci osoba podoba w alkoholizm. Co robisz? (konkretnie)

Prefix u¿ytkownikaSam Quest
Na pocz±tku to bym wziê³a sobie jak±¶ kartkê, tak± w kratkê najlepiej, i zaczê³a sobie wypisywaæ plusy i minusy tej sytuacji. Nie wiem w sumie, która strona by przewa¿y³a, ale spodziewam siê, ¿e zaczêliby¶my æpaæ razem. Dzieñ za dniem, tydzieñ za tygodniem, miesi±c za miesi±cem, nie by³oby ¿y³y w któr± by¶my siê nie wbili. Razem by¶my szczê¶liwie prze¿yli ostatnie miesi±ce swojego ¿ycia!

Gdyby¶ mia³ powstaæ film o Twoim ¿yciu, kto zagra³y g³ówn± rolê i dlaczego?
i.imgur.com/T8lLRQU.png

¦ciana uznania i mi³o¶ci

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_59/d5.png

Daniel Radclffe to mój crush
Nie k³am, ¿e go nie znasz
Harry'ego Pottera zagra³
niektórych nawet nabra³,
¿e ma oczy koloru zielonego
a tak naprawdê s± niebieskiego
"Tak jak Ron" - wo³a Ulica
dziewczyna piêknego lica.
Potteromaniak z niej na schwa³
i nie jest to ¿aden wa³.

Daniel Radcliffe to mój crush
Wiesz dlaczego je¿eli oczy masz
Z zarostem mu do twarzy
O takim Danie ka¿da Samica marzy.

www.harry-potter.net.pl/images/photoalbum/album_59/3_t2_2.jpg

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

Czy to s³oñce, czy to deszcz
W moich my¶lach on wci±¿ jest
My¶lê o nim nieustannie
Nawet gdy siê k±piê w wannie

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

Nie wiem jak siê to zaczê³o
Lecz gdy serce moje drgnê³o
Ca³a by³am zakochana
I tak kocham tego Dana

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

Nigdy o nim nie zapomnê
Nawet je¶li spotkam bombê
Jest to mi³o¶æ jednostronna
Ale ¼le to nie wygl±da

Oj nana, oj nana
Bardzo kocham Dana

wiersz by Elizabeth_

i.gifer.com/5lP2.gif

media1.giphy.com/media/Cw4JIAsQHweeQ/source.gif

¦ciana chwa³y

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-redaktor.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-materialy.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-prorok.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najkom20202.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/admlen20201.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wydpro2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/adminlenkrico.jpgwww.harry-potter.net.pl/images/articles/wydanieprorokaroku.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_najzabawniejszy.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/auor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najlepszy_newsman.png
zapodaj.net/images/5e3ae3d9098f9.jpg

No jak to kto? Oczywi¶cie, ¿e Bogu¶ Linda ¦miech
A na serio, to nigdy siê nad takim czym¶ nie zastanawia³em. Mo¿e my¶lê, ¿e taki odpowiedni by³by chyba Marcin Dorociñski, ale nie wiem czemu <;
On mi wydaje siê taki "najbli¿szy" memu, nie wiem zachowaniu? (tak siebie sobie wyobra¿am jako mnie - a z tych zagranicznych, to mój ulubiony aktor Al Pacino albo mo¿e Don Johnson.

na twoim podwórku l±duje UFO i wysiadaj± z niego obcy - chc± u ciebie zamieszkaæ. zgadzasz siê?

Prefix u¿ytkownikaBad wolf
Biegnê do pokoju po poduszki ¿eby mieæ nad nim przewagê i z nim wygraæ w bitwie na poduszki! A potem uciekam z domu

Proponuj± ci zmianê pracy, w której musisz skakaæ z bardzo du¿ych wysoko¶ci na spadochronie bez szkolenia, co robisz?

PS. Aders... San... xD
DIMASH

i.pinimg.com/564x/b5/cb/f5/b5cbf53e650560438f1f933aefb7b416.jpg

i.pinimg.com/originals/c3/aa/b9/c3aab950c770646a5d91dd12a6b4c827.gif

Pytanie jak z jakiego¶ ogródka,w którym rosn± same pietruszki... a gdzie marchewka, cebula, pomidory czy papryka lub ogórki? ; ) Pieni±dze to rzecz nabyta i dobrze w koñcu zrozumieæ, ¿e s± ludzie, dla których nie znacz± one "wszystkiego". Nie zrobi³bym niczego szczególnego, bo s± one mi... ¶rednio potrzebne <; bo niby na co? Na pewno ode mnie nie us³yszysz (przeczytasz), ¿e zabi³bym, zosta³ mêsk± prostytutk±, czy co¶ w tym stylu xD Nie oddawa³bym nerek, w±troby a nawet serca, nie okrad³bym s±siadów i nie napad³ na bank. Nie ma takiej rzeczy, dla której sprzeciwi³bym siê swojej wierze, pogl±dom, idea³om, warto¶ciom... ¿eby mieæ wiêcej pieniêdzy <;

Znajdujesz w lesie skarb i ludzkie zw³oki. Co z tym faktem robisz?

Prefix u¿ytkownikaYashenah
Zg³aszam sprawê odnalezienia zw³ok, a w zale¿no¶ci od tego, czym by³by ten skarb, to zg³aszam b±d¼ nie (no sorry, ale nie bêdê zg³aszaæ info o tym, ¿e jest znaleziony jaki¶ dziennik, ale jak kasa i to gruba to ok).

Moje pytanie brzmi nastêpuj±co:
Co wybierasz: 5 mld dol za miesi±c w nawiedzonym domu czy biedny artysta ¿yj±cy z zasi³ków? Uzasadnij
Jest kilka dróg, ale to od Ciebie zale¿y, któr± wybierzesz.

truth, freedom, hope and faith

Nothing is true.
Everything is permitted.

http://www.javri.eu
Ja ta duchów siê nie bojê, bo to nic innego jak zb³±kane dusze <; 5 mld dolarów za miesi±c z duchami? Spoko, tyle w ¿yciu prze¿y³em tragedii i strasznych chwil, ¿e mogê z duszami sobie po¿yæ i mieæ ten hajs. Dla mnie to nie problem. Co one by mog³y mi zrobiæ. Jezus mówi, ¿eby nie baæ siê tych co cia³o mog± zabiæ, a duszy nie. Demony, diabe³ ok, ale nie "zwyk³y duch". Wybieram duchy i kasê <;

Masz do wyboru: zostaæ kim¶ s³awnym, ale ciê¿ko chorym lub znienawidzonym przez ludzi bardzo zdrowym cz³owiekiem. co wybierasz?
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikabatalion_88 dnia 02.07.2017 19:35

Prefix u¿ytkownikaBad wolf
Wybra³abym bycie s³awnym i chorym. W zasadzie nawet nie musia³abym byæ slawna, chodzi o sam fakt bycia szczê¶liwym. Po co mi zdrowie, skoro ¿ycie i tak musia³abym spêdziæ samotnie? Chyba nie ma nic gorszego. Ka¿dy cz³owiek potrzebuje przyjaciela czy cz³onka rodziny, który bêdzie s³u¿y³ rad±, bêdzie wspiera³, cieszy³ siê razem z tob±, albo p³aka³. D³ugo¶æ ¿ycia nie jest wa¿na, tylko mi³o¶æ.

Wyobra¼ sobie, ¿e kto¶ oskar¿y³ ciê o mocne przestêpstwo. Grozi ci w wiêzieniu 15 lat. Wola³by¶ zabiæ policjanta i byæ "wolnym" uciekinierem wiedz±c, ¿e jeste¶ niewinny, czy przesiedzieæ karê w zamkniêciu, aby po wyj¶ciu dostaæ odszkodowanie za zmarnowanie tylu lat?
Edytowane przez Prefix u¿ytkownikaBad wolf dnia 02.07.2017 19:47
DIMASH

i.pinimg.com/564x/b5/cb/f5/b5cbf53e650560438f1f933aefb7b416.jpg

i.pinimg.com/originals/c3/aa/b9/c3aab950c770646a5d91dd12a6b4c827.gif

Podziel siê z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejd¼ do forum: