Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Rockowcy i metalowcy łączmy się!
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 09.09.2015 22:42
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
Krejzolskie napisał(a): z tym że nie uznaje Ozzego za metal w żadnym wypadku, po prostu się z tym nie zgadzam. ![]() Przecie Ozzy robił heavy, więc spokojnie można chłopa puszczać w takie rejony, wczesne Black Sabbath przecie etc. ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
ShilaSnape |
Dodany dnia 21.02.2016 15:08
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 94 Dom: SlytherinPunkty: 1933 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 14.02.16 |
Niecierpię dzielić muzyki na gatunki... Zawsze się wtedy gubię Moja muzyka dzieli się na utwory, przy których przestaję myśleć, odlatuję i są to właśnie te cięższe brzmienia. Drugi rodzaj muzyki to delikatne utwoty grane na pianinie lub gitarze, klasyka, która mnie inspiruje i przyciąga wenę![]() Lubię wszystkie rodzaje rocka, punk. Okazjonalnie słucham metalu... Nigdy nie słucham całego albumu. Wybieram tylko te piosenki, które do mnie 'przepówią' :eyebrows2: Moje ulubione zespoły to My chemical romance, Panic!at the disco, 5 second of summer, Green day, Simple plan, Metallica, fall out boy i The darling buds A wykonawcy to Joan Jett, Merlin Manson. Kilka cytatów:
-After all this time? -Always... *** Pokój bez książek to jak ciało bez duszy. -Gilbert Keith Chesterton *** Ten, kto skacze do nieba, może upaść, to prawda. Ale może też poszybować w górę. -Lauren Oliver *** Czas pełen był cichych rozmów, czułości, poezji o blasku starego złota i zieleni oczu. Tej nieprawdopodobnej zieleni oczu, poza którą nic nie ośmielało się istnieć. __________________________________________________________ -------------------------------------------------- Piosenki na dziś: https://m.youtube.com/results?q=andy%20black&sm=1 https://m.youtube.com/watch?v=8fEoWA9Vz3A https://m.youtube.com/results?q=silent%20scream%20anna%20blue&sm=1 ___________________________________________________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ___________________________________________________________ Zastępca Prezesa Fan Clubu Severusa Snape' a Always & Forever ![]() Czarne oczy, czarna dusza Czarne włosy i nos kruczy Zostań fanem Severusa! A on mikstur cię nauczy Jeśli lubisz profesora Albo kochasz tak jak my! To jest bardzo dobra pora By ziściły się Twe sny Elitarny Fan Club Snape'a Dołącz do nas, czaruj z nami! Elitarny Fan Club Snape'a On jest Mistrzem nad Mistrzami! Zamyślony, tajemniczy On jest Always&Forever Z każdym wrogiem się policzy! Ave! Ave! Boski Sever! Śmierciożerca ukochany! Tłustowłosy idol nasz! Profesorze! Pamiętamy! Twoją tajemniczą twarz. Elitarny Fan Club Snape'a Dołącz do nas, czaruj z nami! Elitarny Fan Club Snape'a On jest Mistrzem nad Mistrzami __________________________________________________________ |
|
|
|
Vestanaros |
Dodany dnia 18.09.2016 10:47
|
![]() Postów: 86 Dom: HufflepuffPunkty: 241 Ranga: Pomocna dłoń Data rejestracji: 17.09.16 |
Jakoś specjalnie nie patrzę na podgatunki. Słucham wszystkiego co mi się spodoba, poruszy mną do głębi. Jednym z pierwszych zespołów jakich słuchałam był Skillet, którego uczepiłam się na dobre parę miesięcy. Kolejny był Three Days Grace, ale teraz zupełnie nie rozumiem co w nim widziałam. Obecnie słucham Five Finger Death Punch, Disturbed, Powerwolf, Hammerfall, Slipknot'a oraz Machine Head, czyli jak widać-wszystkiego. We live alone. We die alone. Everything else is just an illusion. ![]() |
|
|
|
vilutnaria |
Dodany dnia 03.02.2017 13:05
|
![]() Postów: 33 Dom: RavenclawPunkty: 134 Ranga: Pani Dylanowa Data rejestracji: 25.06.16 |
Dawno tu nic nie było... Mamy tutaj jakiś fanów Green Day? Może ktoś z Was był na koncercie w styczniu? Ja niestety nie mogłam i płaczę nad tym ![]() + co myślicie o Revolution Radio? "Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych, a przede wszystkim tych, którzy żyją bez miłości." Zapraszam do przeczytania mojej historii: https://www.wattp...9%C5%BCyca ![]() ![]() ![]() ![]() W Hogwarcie: Luna Darkshade http://www.harry-...h2534.html "Gdyby zwierzęta wierzyły w Boga, to Szatan w ich oczach wyglądałby jak człowiek." Wielbię Dylana całą sobą ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Hufflepuff

ShilaSnape
Slytherin
Moja muzyka dzieli się na utwory, przy których przestaję myśleć, odlatuję
i są to właśnie te cięższe brzmienia. Drugi rodzaj muzyki to delikatne utwoty grane na pianinie lub gitarze, klasyka, która mnie inspiruje i przyciąga wenę

Ravenclaw