Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Anime
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 29.12.2013 00:14
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
Jeeej, ta scena z marionetkami taka smutna jest, jeju ![]() Hhahaha tak, ten odcinek jest genialny. I te królicze zęby, wielkie wary, hahah Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 29.12.2013 00:37
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
W tym odcinku jak zwykle emo mnie rozbroił, bo tak samo jak reszta chciał się dowiedzieć co Hatake tam ma. Boskie to było. Szkoda, że to filler, bo Naruciak miałby jeszcze jeden wspoinek do odgrzewania przy smutnych scenach ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 29.12.2013 00:39
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
Hhahaha no. To obejrzyj sobie Road The Ninja. Sasuke podrywający Saukrę i dostający bęcki od Hinaty ahhahaha beka na całego. Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 29.12.2013 00:42
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
What, what, what!!! Ja o tym słyszałam, ale... co? Długie to jest? Boże! Boże! BOŻE! Gdzie ja to znajdę!? Daaaj liiiink, bo zaśmieję się jak Sasuke i bd Cię to prześladowało do końca życia. ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 29.12.2013 00:46
|
HAHAHAHAHA wiedziałam, wiedziałam!!! http://naruto.wbi...sm_06.html Beka z Hinaty, matko hahaha Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
Argelian |
Dodany dnia 29.12.2013 02:29
|
![]() Postów: 13 Dom: GryffindorPunkty: 418 Ranga: Nieustraszony Gryfon Data rejestracji: 24.12.13 |
Wbiję się to do Was![]() Spokojnie, jak nakazuje japoński zwyczaj - zdjąłem buty ![]() Uwielbiam ten odcinek Jopko Masz może jakieś smutne soundtracki podobne do tego jak Menma (1 seria) grał na flecie? "Przepraszam, Sasuke. Nie będzie innego razu." |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 29.12.2013 11:36
|
Tego są całe składanki na Yt, trzeba poszukać Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 03.01.2014 12:07
|
II miejsce w konkursie o Naruto. JESTEM BOGIEM, HAHAHAHAHA. Co prawda liczyłam na wygraną, ale tylko fabuła się zgadzałą, bo wykonanie mej pracy było tragiczne. Jopro ciesz się razem ze mną. Wygrałam 62 tom mangi ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Syriusz Black123147 |
Dodany dnia 03.01.2014 13:07
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 11 Dom: RavenclawPunkty: 153 Ranga: Mol książkowy Data rejestracji: 31.12.13 |
Według mnie fajnymi anime są np. -Bleach, -Soul Eater, -Death Note, -Elfen Lied, -Mirai Nikki .itd. |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 03.01.2014 13:09
|
A może napisz coś więcej o Bleach, bo słyszałam, że to fajne ale jakoś nigdy się nie zabrałam za obejrzenie tego anime... Tak samo jak Death Note... ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 03.01.2014 18:36
|
Death Note jest genialne, nie ma co zwlekać. Jeju, wygrałaś mangę? Ale faajnie :o Ja dzisiaj dostałam swoje zamówiene, normalnie zniosłam jajko na twardo haha <3 Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 03.01.2014 18:47
|
I jak? Jak to wszystko wygląda? Warto zamawiać? Ja dostanę to dopiero za miesiąc, lol. I wtedy zrobię zamówienie: D ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 03.01.2014 19:08
|
Nie no ekstra, super sprawa, już mnie aż głowa rozbolała od tych obrazków ;D Jedynie denerwuje mnie fakt, iż nazwy takie jak akatsuki, rasengan itp. są spolszczone, i czasem brzmią wręcz komicznie, ale zawsze można sobie w głowie przemienić Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 03.01.2014 19:12
|
Tzn. jak spolszczone? Daj jakiś przykład... A nie denerwuję Cię, że to czarno-białe jest? ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 03.01.2014 19:44
|
Dla mnie cała magia ukryta jest w tym, że to jest czarno - białe Miejscami też nałożone są rastry, więc robią się szare. No np. zamiast pojawiania się nazwy akatsuki, pojawia się nazwa Brzask itp. Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 04.01.2014 12:47
|
Nie wyobrażam sobie jak można nazywać Akatsuki Brzaskiem, serio. Jeszcze niech dodadzą, że jest to Poranny Brzask, a Deidarze i Kisame założą wianki na głowę i niech biegają boso po łące ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Argelian |
Dodany dnia 04.01.2014 12:56
|
![]() Postów: 13 Dom: GryffindorPunkty: 418 Ranga: Nieustraszony Gryfon Data rejestracji: 24.12.13 |
Właśnie co do polskiego tłumaczenia. Tutaj chodzi mi o anime bardziej ,ale w mandze jak pisałyście też są wkurzające przekłady. Przykład!! Rasengan - Wirująca Sfera DMoim zdaniem jest błą w tym tłumaczeniu... :q (Jeśli coś źle zrozumiałem w Waszej rozmowie to się udzielać nie będę ) "Przepraszam, Sasuke. Nie będzie innego razu." |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 04.01.2014 13:01
|
HAHAHAHAHHAHAH Poprawiłaś mi humor, dziękuję. Boso po łące, nie mogę HAHAHAHAH Nie no, kwestia przyzwyczajenia, ja sobie to czytam jako akatsuki więc mi wcale nie przeszkadza. A tu troche ode mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1rtemx1o1_500.gif' style='border:0px' class='forum-img' />![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Argelian ta wirujące sfera akurat mnie dobiła. Albo zaraz normalnie 'katon' to jakies ognia uwolnienie, to samo z suitonem i innymi żywiołami : P Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 04.01.2014 13:07
|
Wirują Sfera wwiercająca się Saskowi w dupę, magia<3 jopro, kolejana dawka obrazków, dzięks ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 04.01.2014 13:09
|
Niestety magia nie istnieje, jaka szkoda. Przydałoby się, bo jak narazie to tylko raz mu porządnie dupę skopano. Boże, on jest straszny, psychiczny, denerwujący, emo, ale nadal go najbardziej lubie. Gdzie tu sens. Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Ravenclaw

Hufflepuff

Gryffindor