Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Wasz ostatni zakup
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 15.08.2018 21:42
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1187 Dom: SlytherinPunkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
Bad wolf napisał(a): Ale ulepszać się da. Znacznie czy nieznacznie, ale możesz dostosować pod swoje wymagania. I skoro o stacjonarnych mowa... Tak strasznie żałuję, że mój został sprzedany. Bardziej wytrzymałego smoka chyba nie było. Wiele razy zmieniany, naprawiany, ulepszany i po prostu był wspaniały. Słabo jedynie mi działał youtube i o to miałam żal i oto główny powód odstawienia go na bok i wymiany na laptopa i niestety, mimo ostrzeżeń taty nie posłuchałam go, czego będę chyba żałować do końca życia. Właśnie nie da się ulepszyć słabiaka, o tym pisałam w ostatnim poście. Każdy laptop ma ograniczone możliwości co do sprzętu jaki możesz w niego władować. Co do stacjonarek - to nie ma wątpliwości, że są lepsze od laptopów. Też zaluje, że mój poszedł za grosze (nie z mojej woli), a można było w nim tylko grafe ulepszyć i wiesiek by śmigał ;____; Co do moich ostatnich zakupów (co by nie offtopowac za dużo), kupiłam grę jungle speed i na imprezach sprawdza się przednio :3 czekałam aż ktoś się pobije o kartę, bo tego jeszcze nie doświadczyłam, a podobno się zdarza >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin