Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Wasz ideał mężczyzny/kobiety
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 19.03.2021 17:41
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Myślę, że Piotr Adamczyk byłby wzruszony czytając, że jest czyimś ideałem mężczyzny. Ja nie mam swojego ideału, już ja jestem idealna, więc po co szukać drugiej takiej osoby? xddd Ale spróbujmy coś wymyślić... Hmmm... moim ideałem mężczyzny jest Chris Evans jako Kapitan Ameryka, w sensie wygląd Chrisa i charakter Steve'a Rogersa, jest to tak odległy ode mnie charakter, że mogłabym go postawić na piedestale i uważać za idealnego, pięknego człowieka. Moim ideałem kobiety jest Emma Thompson, jest cudowna, lubię jej głos, mimikę i poczucie humoru. Do tego kobieta, która pojawia się przy swojej gwieździe w Hollywood z piwem i ze świnką na smyczy jest ideałem, do jakiego chcę w moim życiu dążyć. ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 19.03.2021 19:57
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Jedynym moim celebrity crush w calutkim moim dwudziestoczteroletnim życiu była Emma Watson w czasach mojego największego bzika na punkcie HP Zwłaszcza ta grająca Hermionę pomiędzy trójką a piątką, bo ogólnie kręcą mnie dziewczyny z kręconymi/pofalowanymi włosami haha Ale myślę, że Hermiona w ogóle byłaby odpowiednią kobietą dla mnie. Ma serce we właściwym miejscu, głowę również, jest dojrzała, inteligentna i skromna jednocześnie, na pewno bym się nad nią zastanowił. Raziłoby mnie tylko jej podejście do skrzatów, bo było niesamowicie naiwne, a jak zrobiła się z niej aktywistka to już w ogóle - nie chciałbym być z żadną aktywistką. Ale jej najprawdopodobniej z całej popkultury byłoby najbliżej do mojego typu, bo takie postacie, jak ona rzadko w popkulturze występują, uchodzą za nudne. Ogólnie to tak wyglądałby mój ideał kobiety, coś bliskiego Hermionie: kochająca, inteligentna, skromna, gotowa do poświęceń w imię miłości. Taka, do której zawsze można się przytulić, porozmawiać z nią o wszystkim czując się sobą i czując się dobrze, będąca ucieczką przed szalonym światem, która pozwoli się traktować z miłością, romantycznie, nie odpowie mi oskarżeniami o seksizm na komplementy - ot takie moje naiwne marzenia... Czyli chyba przyjdzie mi albo je porzucić, albo być samemu do końca życia, bo w złych czasach się urodziłem Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Ravenclaw

Slytherin