Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Który film najlepszy?
|
|
polskifan |
Dodany dnia 23.10.2015 21:41
|
![]() Postów: 3 Dom: RavenclawPunkty: 9 Ranga: Mugol Data rejestracji: 23.10.15 |
Więzień Azkabanu również mi się spodobał między innymi z powodu Remusa Lupina który był najciekawszym nauczycielem OPCM we wszystkich częściach Harry'ego Pottera. Bardzo lubię też Zakon Feniksa chociaż dużo rzeczy opisanych w książce w tej części nie było to i tak ten film przypadł mi do gustu. |
|
|
|
JuliaGranger |
Dodany dnia 24.10.2015 17:22
|
![]() Postów: 32 Dom: RavenclawPunkty: 87 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 13.08.15 |
U mnie na pierwszym miejscu jest Książę Półkrwi <3 Dużo zabawnych momentów, zazdrość Hermiony o Rona, Harry z Ginny, ten tajemniczy Malfoy... Naj naj naj <333 Na drugim miejscu więzień Azkabanu :* Pojawienie się Syriusza, którego wszyscy uwielbiają, ja za nim prywatnie nie szaleje Ale ta część jest taka inna taka wow 3. Insygnia śmierci 4. Czara Ognia 5. Zakon Feniksa 6. Kamień Filozoficzny 7. Komnata Tajemnic Łamanie zasad jest takie emocjonujące!
![]() Voice... Your voice Hermione. <3 |
|
|
|
YodaZgredek |
Dodany dnia 25.09.2016 20:12
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 121 Dom: SlytherinPunkty: 63 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 10.10.15 |
Dla mnie Harry Potter i Komnata Tajemnic. Jest to idealny film. Ten klimat, magia, mrok, muzyka Williamsa cudna. Aktorstwo Hermiona najlepsza. Oczywiście Zgredek moja ulubiona postać. Szkoda że niestety olano go w kolejnych częściach. Ale wracając do który najlepszy. To Komnata Tajemnic u mnie wygrywa. Kocham tą część i najczęściej do niej wracam. Ulubiona scena z teasera trailera Star Wars The Last Jedi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Annie Potter |
Dodany dnia 25.09.2016 20:18
|
![]() Postów: 10 Dom: HufflepuffPunkty: 120 Ranga: Pomocna dłoń Data rejestracji: 16.06.16 |
Moimi ulubionymi filmami z serii Harry Potter jest Harry Potter i Zakon Feniksa i Harry Potter i Insygnia Śmierci 2. Super grafika, muzyka i ogólnie wszystko ever. Najgorszym filmem według mnie jest Harry Potter i Książę Półkrwi. Strasznie mało rzeczy zostało tam ukazanych i a prawie połowa została pominięta.
|
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 10.06.2017 15:02
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
No to tak - jak dla mnie najlepszy był film "Harry Potter i Komnata Tajemnic". Dlaczego? Bo to ekranizacja zrealizowana najwierniej powieści. Tam naprawdę niewiele pominięto jest "tak jak w książce". Bez jakichś zbędnych i głupich scen dodatkowych, coś pozmienianego i niepotrzebnego. Oglądałem ten film w kinie (gimnazjum jeszcze) i był o wiele bardziej mroczny od tego pierwszego - ale przez to jakże ciekawszy. Wszystkich świetnie dobrano do ról (wciąż był Harris jako Dumbledore). No i efekty specjalne na medal. Ta scena w Zakazanym Lesie - pająki, Aragog, ale wcześniej latający for i wszystko był dopięte na ostatni guzik. I sam Bazyliszek i finałowa scena ^^ No bomba. Moja ulubiona część jeśli chodzi o filmy zdecydowanie. Nie zapomnę też Zgredka i tego syku węża, który przemieszczał się po starcy murach ;d Spetryfikowani, Lucjusz Malfoy,. W porównaniu z ekranizacjami 4-5-6 to kosmos ^^ Columbus stworzył dzieło wierne książce Rowling. No i Hogwart dalej jest baśniowy, chatka Hagrida stoi tam gdzie powinna... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Violet-Horde |
Dodany dnia 10.06.2017 15:49
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 959 Dom: HufflepuffPunkty: 14026 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 31.01.17 |
Zgadzam się z przedmówcą. Harry Potter i Komnata Tajemnic - cudo. Dla mnie świetnie wszystko odwzorowane. Porównując z Czara Ognia, gdzie wkurzyło mnie pominięcie Zgredka i zastąpienia go Neville'm to podobało mi się 110 t53; bardziej! Na drugim miejscu Harry Potter i Kamień Filozoficzny. Moi znajomi, którzy nie czytali HP mówią, że nudne... Dla mnie kojarzy mi się z początkiem wspaniałej przygody, wprowadzenie do całego magicznego świata. Oddanie magii z książki nie ma co. Scenografia cud miód czekolada. A Komnata Tajemnic nie odstaje niczym. Kocham i kropka Z DNIA 2018-12-20 NAGRANIE ZNALEZIONE DNIA 2019-01-11 PLAY. [ 00:45:32 ] [ W TLE CICHA MUZYKA, ODGŁOS STUKANIA PAZNOKCIAMI O BLAT. ] Zawieszenie sprzętu, na którym nagrywam zaczynały być irytujące. Ekran śnieży, sztuczna inteligencja resetuje się, tnie. Zgłoszenia do serwisu dokonałam poprzedniego dnia. Aktualnie staram zająć się dokumentacją tej usterki. [ PRZEWINIĘCIE DO POCZĄTKU. ] [ 00:02:05 ] Chwilowo ustalam nadawcę wiadomości, która zawirusowała system androida. Z powodu pewnego usunięcia danych z dysku, staram się przedstawić najważniejsze fakty na tej kasecie. Nazywam się Violet, należę do dystryktu Hufflepuff, w którym zajmuję się głównie pisaniem tekstów i grafiką. W wolnym czasie od spełniania obowiązków dobrego obywatela HP-neta, zagłębiam się w wiekowe artykuły o wartości historycznej lub udzielam się w świecie równoległym, postacią o numerze 5768SteRRav2018p (Spike Rees). Planuję większy wkład w życie kraju. Uważam, że sztuczna inteligencja... [ ZACIĘCIE OBRAZU. ] SYSTEM ERROR. SWITCHING TO AUTOMATIC CONTROL [ 01:03:28 ] [ SZUM. ] [ STRZAŁ. ] [ PIK PIK. ] Z tej strony główna sztuczna inteligencja. Violet nie może podejść do odbiornika. Zarządzenie: wprowadzenie nowego członka społeczeństwa z powody usunięcia dotychczasowego. Powód usunięcia: przeszukiwanie. Powód usunięcia: nieznany. END OF THE RECORDING. ![]() pfp cr: Giulia Valente |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Ravenclaw
YodaZgredek
Slytherin

Hufflepuff

Gryffindor