Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Kto to powiedział?
|
|
![]() |
Dodany dnia 10.05.2008 18:49
|
![]() ![]() Postów: 552 Dom: ![]() Punkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
Severus Snape. "COŚ TY ZROBIŁ Z TĄ KSIĄŻKĄ, ZDEPRAWOWANY CHŁOPAKU?!"- do Harry'ego, gdy ujrzał/a ksiażkę Księcia Półkrwi.. ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. ![]() *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 11.05.2008 09:43
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 852 Dom: Brak przydziału Punkty: 1455 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.09.07 |
Nie pamiętam... dawno czytałem Księcia Półkrwi a teraz książkę pożyczyłem koledze... zdaje mi się że Snape albo Hermiona. ,,ZABIJĘ CIĘ JEŚLI PRZEZ NICH ZGINIEMY!'' Do Harry'ego w HP i IŚ, gdy Harry, Ron i Hermiona chcieli uratować Crabba, Goyle'a i Malfoya z piekielnego zaklęcia w Pokoju Życzeń. ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 11.05.2008 10:35
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 318 Dom: ![]() Punkty: 455 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 23.04.08 |
"COŚ TY ZROBIŁ Z TĄ KSIĄŻKĄ, ZDEPRAWOWANY CHŁOPAKU?!"- do Harry'ego, gdy ujrzał/a ksiażkę Księcia Półkrwi.. Pani Pince. ,,ZABIJĘ CIĘ JEŚLI PRZEZ NICH ZGINIEMY!'' Ron. "Nie w moją córkę, suko!" |
|
|
GinevraPotter |
Dodany dnia 11.05.2008 13:50
|
![]() ![]() Postów: 128 Dom: Brak przydziału Punkty: 502 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 27.04.08 |
Molly Weasley. "Potter, osobiście pomogę zostać ci aurorem, choćby miała to być ostatnia rzecz jaką zrobię w życiu!" Kretyni pozostaną kretynami. Ale to już nie moja sprawa.
|
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 12.05.2008 09:17
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 852 Dom: Brak przydziału Punkty: 1455 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.09.07 |
Minerwa McGonagall ''Cóż za gracz z tej dziewczyny.Powtarzam to od lat, ale ona wciąż nie chce ze mną chodzić...'' Podczas meczu Quiditcha w ZF do Angeliny Johnson. ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
GinevraPotter |
Dodany dnia 12.05.2008 13:41
|
![]() ![]() Postów: 128 Dom: Brak przydziału Punkty: 502 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 27.04.08 |
Lee Jordan. "Strach przed imieniem wzmaga strach przed samą rzeczą." Kretyni pozostaną kretynami. Ale to już nie moja sprawa.
|
|
|
![]() |
Dodany dnia 12.05.2008 20:01
|
![]() ![]() Postów: 552 Dom: ![]() Punkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
Dumbledore..? Tak, to musiał być on. Bo tylko on tak mądrze mówił.. " A może jesteś na liście, tylko pod innym nazwiskiem co? W jakim domu byłeś w Hogwarcie?- Greyback. r11; W Slytherinie r11; odpowiedział ... " ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. ![]() *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 12.05.2008 20:17
|
Harry '' Abbott, Hanna! - zawołała... To podczas ceremonii przydziału w HP i KF.Nie jestem pewien czy dobrze przepisałem. ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 12.05.2008 20:27
|
Tiara Przydziału, oczywiście.. "..od kiedy to mówisz do mnie "panie profesorze"..? " ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. ![]() *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
![]() |
Dodany dnia 12.05.2008 20:32
|
![]() ![]() Postów: 960 Dom: ![]() Punkty: 1352 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 10.01.08 |
Hagrid "Yhm, yhm... Dekret Edukacyjny Numer Dwadzieścia Pięć..." |
|
|
![]() |
Dodany dnia 12.05.2008 21:18
|
Umbridge.... hmmm... albo któryś z uczniów gdy to czytał. Nie jestem pewna. "Kiedyś ludzie uważali, że nie istnieje ględatek niepospolity czy chrapak krętorogi! " ![]() ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. ![]() *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
![]() |
Dodany dnia 12.05.2008 21:26
|
![]() ![]() Postów: 960 Dom: ![]() Punkty: 1352 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 10.01.08 |
Luna ![]() "Bo Gryzelda Marchbanks jest bliską znajomą mojej babci i nigdy nie wspominała o Malfoyach." |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 13.05.2008 09:21
|
Neville Longbottom Patka-wariatka - wcześniej chodziłó mi o McGonagall a nie o tiarę.Przecież to McGonagall zawsze woła a nie tiara. ''Potter powiedz mi... czy ty umiesz czytać?'' ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 13.05.2008 09:25
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 318 Dom: ![]() Punkty: 455 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 23.04.08 |
Severus Snape. Wiem o wielu sprawach, o których ty nie wiesz, Tomie Riddle. |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 13.05.2008 09:28
|
Harry ''Zaraz czy to nie jest ta szlama? Ta Granger?!'' HP i IŚ w domu Malfoyów ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 13.05.2008 09:29
|
Bellatriks Lestrange. Spójrz...na...mnie. |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 13.05.2008 09:48
|
Severus Snape ''Nie ma dobra i zła jest tylko potęga i ci którzy są za słabi by do niej dążyć'' HP i KF ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
GinevraPotter |
Dodany dnia 13.05.2008 09:54
|
Voldemort. "Ron, jesteś najbardziej nieczułym draniem jakiego miałam nieszczęście spotkać." HPiZF Edytowane przez GinevraPotter dnia 13.05.2008 09:54 Kretyni pozostaną kretynami. Ale to już nie moja sprawa.
|
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 13.05.2008 09:55
|
Hermiona Granger ''Naprawdę cię lubię Harry'' HP i ZF chyba wszyscy wiedzą kto? Edytowane przez Expecto Patronum dnia 13.05.2008 09:55 ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 13.05.2008 16:40
|
Oczywiście. Cho Chang. "Nie musisz dłużej czekać, Nimfadoro. Potter jest całkiem... ach... bezpieczny w moich rękach." ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. ![]() *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |