Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Kto to powiedział?
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 13.05.2008 16:43
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 852 Dom: Brak przydziału Punkty: 1455 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.09.07 |
Snape w HP i KP ''Mokro'' To chyba też wiecie. ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 13.05.2008 16:47
|
![]() ![]() Postów: 552 Dom: ![]() Punkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
Harry. Gdy opowiadał Ronowi i Harmionie o pacałunku z Cho. "Kocham Cię, Hermiono..- westchnął z ulgą.." w HP i KP. ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. ![]() *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 13.05.2008 16:53
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 852 Dom: Brak przydziału Punkty: 1455 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.09.07 |
Ron ''GRYFFINDOR!'' Podczas każdej ceremonii przydziału prawie w każdej części. ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 13.05.2008 17:00
|
![]() ![]() Postów: 552 Dom: ![]() Punkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
Tiara Przydziału. "Mnie nie oszukasz! Jestes z wariatkowa, tak? "Profesor", no tak, oczywiscie.. Nigdzie nie pojdę, rozumiesz? " do Dumbledore'a w HP i KP. ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. ![]() *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
GinevraPotter |
Dodany dnia 14.05.2008 12:18
|
![]() ![]() Postów: 128 Dom: Brak przydziału Punkty: 502 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 27.04.08 |
Tom Riddle. "Zna 200 języków ! Trytoński, goblinski, degucki, trolański... " z HPiCO Edytowane przez GinevraPotter dnia 14.05.2008 12:18 Kretyni pozostaną kretynami. Ale to już nie moja sprawa.
|
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.05.2008 12:23
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 318 Dom: ![]() Punkty: 455 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 23.04.08 |
Percy Weasley. ...Byłem głupi! Byłem idiotą, byłem nadętym palantem, byłem... |
|
|
GinevraPotter |
Dodany dnia 14.05.2008 12:39
|
![]() ![]() Postów: 128 Dom: Brak przydziału Punkty: 502 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 27.04.08 |
Percy Weasley. "Zamienił Crabbe'a i Goyle'a w dziewczyny? (...)O kurcze! Nic dziwnego, ze ostatnio chodzą jacyś zdołowani..." Kretyni pozostaną kretynami. Ale to już nie moja sprawa.
|
|
|
Nimfadora777 |
Dodany dnia 14.05.2008 15:08
|
![]() ![]() Postów: 58 Dom: Brak przydziału Punkty: 610 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 02.02.08 |
Ron Weasley .." nie bądź dziecinny Draco. Rozumiem że schwytanie i uwięzienie twojego ojca mogło cię wytrącić z równowagi, ale..." |
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.05.2008 15:13
|
Snape.. ? "Wiesz co ja o tym myślę, Potter? (..) Myślę, że jesteś kłamcą i oszustem i zasługujesz na szlaban. " ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. ![]() *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 14.05.2008 17:12
|
Severus ''Gdy Potter zostanie Aurorem, wtedy możemy już mieć innego ministra'' Chyba to trochę było inaczej ale podobnie ( nie mam przy sobie HP i ZF.Powiedział/a to do Umbridge. ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.05.2008 17:21
|
McGonnagall .. (?) "Wiesz, że jedną brew masz jasnożółtą? " ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. ![]() *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.05.2008 17:24
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 318 Dom: ![]() Punkty: 455 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 23.04.08 |
Luna Lovegood. ...W miłości i na wojnie wszystko jest dozwolone, a tutaj mamy do czynienia po trochu z jednym i z drugim... |
|
|
GinevraPotter |
Dodany dnia 14.05.2008 18:56
|
Ron. "Zgadza się, właśnie mi powiedziała, że mam koślawe uszy. Stara nietoperzyca. Ale szkoda, że nie ma z nami już wuja Biliusa, na weselach zawsze wszystkich rozbawiał." Kretyni pozostaną kretynami. Ale to już nie moja sprawa.
|
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.05.2008 19:07
|
Ktoś z Weasley' ów .. Ginny ..? "Jesteś bardzo uprzejmy, Harry (..) Twoja krew jest jednak wiecej warta od mojej.." ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. ![]() *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
GinevraPotter |
Dodany dnia 14.05.2008 19:36
|
Nie, George. ![]() Dumbledore. "Zostałem wyrwany ze swego ciała, stałem sie czymś mniej niż duch, czymś mniej niż najmarniejsze widmo... ale jednak żyłem." To łatwe. ![]() Kretyni pozostaną kretynami. Ale to już nie moja sprawa.
|
|
|
![]() |
Dodany dnia 15.05.2008 08:49
|
Lord Voldemort. ...Śmierć będzie ostatnim wrogiem, który zostanie zniszczony.... czy to nie jest idea Śmiercożerców?Dlaczego to tutaj jest?... |
|
|
GinevraPotter |
Dodany dnia 15.05.2008 14:40
|
Harry. "Chyba musisz iść do okulisty, żeby ci skontrolował wewnętrzny wzrok." Kretyni pozostaną kretynami. Ale to już nie moja sprawa.
|
|
|
Expecto Patronum |
Dodany dnia 15.05.2008 16:37
|
Ron? ''O nakarmiliście już kury!'' HP i IŚ. Nie wiem czy dobrze przepisałem ( znowu ). ![]() Śmierciożerca ![]() Auuuu wilkołaczki auuuu ! ![]() Ciemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 22.06.2008 21:15
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 83 Dom: ![]() Punkty: 227 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 20.12.07 |
Molly Weasley??? *niepewna* "podobają Ci się moje wykrywacze, co??" HP i CO Wciąż rozumek ma oparcie jeszcze nikt go nie wydymał...
<choc trudno w to uwierzyc> |
|
|
Ilenia |
Dodany dnia 01.08.2008 18:16
|
![]() ![]() Postów: 154 Dom: Brak przydziału Punkty: 315 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.07.08 |
Szalonooki Moody (Barty Crouch jr.) " ![]() HP i KP |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |