Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Pijemy za prawdę II
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 10.12.2007 16:58
|
![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
//khem khem dlaczemu to mój tekst! Mimid mi ukradła jak mogła!// ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
mimid |
Dodany dnia 10.12.2007 17:45
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 1285 Dom: SlytherinPunkty: 2614 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 07.05.07 |
// <lol2> Wiem, że twój... I chyba powiedziałąm to Angelinie Ale on jest taki zarąbisty, że ci go ukradłam. //
|
|
|
|
126p |
Dodany dnia 11.12.2007 16:21
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 633 Dom: SlytherinPunkty: 1070 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 06.06.07 |
Niekiedy. To się dzieje najczęściej w domu. Siedzę, czytam, a wyskakują mi z bzdurami. Czy uważasz, że osoby w wieku 9-12 mogą się prawdziwie zakochać? |
|
|
|
| Alexxia |
Dodany dnia 11.12.2007 17:02
|
![]() Postów: 94 Dom: Brak przydziału Punkty: 423 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 07.02.07 |
Nie.. Nie są jeszcze dojrzałe psychicznie do prawdziwych uczuć.. Niejednokrotnie wydaje im się, że to co czują to prawdziwa miłość, przyjaźń itd.. Lecz to nie ma ze sobą nic wspólnego.. Myślę, że może się znaleźć osoba nad wyraz dojrzała na swój wiek, lecz to są pojedyńcze przypadki, które zdarzają się raz na 100 lat.. Te wszystkie dziecinne miłości są wręcz śmieszne.. x) Czy wiesz co to jest prawdziwa przyjaźń..? Czy doświadczyłeś/ aś takiej...? Zastanów się nad tym pytaniem, gdyż 90% osób odpowiadająco twierdząco się myli, co zauważają dopiero w chwili, gdy poczują smak prawdziwej przyjaźni... ...istnieją dwa powody, które nie pozwalają ludziom spełnić swoich marzeń. Najczęściej po prostu uważają je za nierealne. A czasem na skutek nagłej zmiany losu pojmują, że spełnienie marzeń staje się możliwe w chwili, gdy się tego najmniej spodziewają.... Paulo Coelho |
|
|
|
| ginny611 |
Dodany dnia 11.12.2007 17:46
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 218 Dom: Brak przydziału Punkty: 299 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 10.10.07 |
Tak naprawde to nigdy nie miałam przyjaciół , takich prawdziwych przyjaciól . Moim najlepszym przyjacielem jest ksiażka , na razie się nie kłocimy:smilewinkgrin: Czy kiedyś okłamałeś/aś bliską ci osobe ???????:uhoh::uhoh: |
|
|
|
| paniczna |
Dodany dnia 11.12.2007 19:08
|
![]() Postów: 1743 Dom: Brak przydziału Punkty: 2258 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
Niestety nie raz, i nie dwa. Jak ci idzie w szkole? (jesteś z czegoś zagrożona/ny , masz dużo nieobecności?) |
|
|
|
Clover |
Dodany dnia 11.12.2007 19:17
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 3182 Dom: GryffindorPunkty: 3380 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 14.05.07 |
Moim zdaniem nie jest źle.Aby trzy jedynki (z geografii,chemii i plastyki ).Ważne,że żadnych zagrożeń nie ma.Godziny nieusprawiedliwione: są.Nawet nie wiem ile,ale nie z powodu wagarów,tylko z powodu choroby.A,że na razie są nieusprawiedliwione to pisze .Próbne kompetencje poszły nieźle: 31/50 pkt.A w szkole na przerwach bosko.Zresztą,na pewno każdy na przerwach świruje jarzębinę (no,może nie aż tak jak ja x]).Ponawiam Oferuj pomoc tylko wtedy, kiedy możesz to spełnić, bo mało rzeczy gorszych jest od czczych obietnic. Bądź dumny, idź z prawdą przez życie, bądź rozumny - to pozwala być na szczycie. |
|
|
|
| Veela |
Dodany dnia 11.12.2007 19:19
|
![]() Postów: 1155 Dom: Brak przydziału Punkty: 1432 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 30.08.07 |
Clover, obraziłam się za ten [joke] na końcu W szkole... całkiem nieźle. Nie jestem zagrożona, nie mam żadnej 2 na semestr. Nie narzekam. Hm... Czy denerwuja Cię osoby z Elity SB, które nie dopuszczają na shoutboxa nikogo spoza ich paczki? Dlaczego tak/nie? Ten rodzaj szczęścia, który czyni nas lepszym od wszystkich, niezależnie od tego, czy mają go więcej od nas. |
|
|
|
Clover |
Dodany dnia 11.12.2007 19:28
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 3182 Dom: GryffindorPunkty: 3380 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 14.05.07 |
Jak ja mogłam!O wielka Vee,przepraszam za moje zlekceważenie co do twojej osoby,pisząc na końcu mej wypowiedzi joke.Jakże to smutne i bagatelizujące z mojej strony ![]() Nie denerwują mnie,ponieważ bardzo rzadko wchodzę na SB i nie miałam okazji się spotkać z niedopuszczeniem do głosu. Lubisz Polski hip-hop? Oferuj pomoc tylko wtedy, kiedy możesz to spełnić, bo mało rzeczy gorszych jest od czczych obietnic. Bądź dumny, idź z prawdą przez życie, bądź rozumny - to pozwala być na szczycie. |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 11.12.2007 20:13
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Zależy jaki kawałek, przeważnie NIE. ponawiam Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| PanSmierci666 |
Dodany dnia 11.12.2007 21:00
|
![]() Ostrzeżenia: 5 Postów: 15 Dom: Brak przydziału Punkty: 173 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 10.12.07 |
Nie... bo to jest dla dziewczyn.... miałes kiedys robiona lewatywe? :lol: Profil nieaktywny
|
|
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 11.12.2007 21:36
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
Nie. I chyba dalej tej myśli rozwijać nie muszę. Moim zdaniem niektóre z pytań są zbyt śmiałe. I tyle. Gdybym Cię teraz poprosiła o numer telefonu komórkowego, to czy dałbyś/dałabyś mi go? ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 11.12.2007 21:49
|
![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
ja bym dała każdemu z kim gadam dłużej niż miesiąc nawet adres ;] Ponawiam pytanie Jadka ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
| Vayamess |
Dodany dnia 12.12.2007 09:35
|
![]() Postów: 718 Dom: Brak przydziału Punkty: 1822 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 29.11.07 |
Nie, raczej nie. Musiałabym długo z jakąś osobą pisać na gg i tak dalej, żeby dać nr telefonu. A adresu - w życiu! Nigdy tak naprawdę nie wiadomo, kto jest po drugiej stronie No, chyba, że bardzo bym się z kimś zaprzyjaźniła ![]() Ponawiam. |
|
|
|
Clover |
Dodany dnia 12.12.2007 09:53
|
Musiałabym się z tą osobą długo znać i gadać.Telefon komórkowy to jeszcze nic takiego.Ale adresu w życiu bym nie dała,tak jak Vayamess.Nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie .Np. Po Śmierciojadku bym się wszystkiego spodziewała ![]() Ponawiam.A jak komuś się nie chce wracać do pytania to: Gdybym Cię teraz poprosiła o numer telefonu komórkowego, to czy dałbyś/dałabyś mi go? Oferuj pomoc tylko wtedy, kiedy możesz to spełnić, bo mało rzeczy gorszych jest od czczych obietnic. Bądź dumny, idź z prawdą przez życie, bądź rozumny - to pozwala być na szczycie. |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 12.12.2007 11:01
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
hehe Angela skad Ci to pytanie przyszlo do głowy to ja nie wiem...^^ No cóż numer gg daje po ok. tyg. znajomosci. Numer telefonu po ok. miesiacu, a adres...Moglabym z kims gadac nawet rok a bym nie podala, a moglabym z kims gadac miesiac i bez skropułow bym go napisała. To zalezy od tego w jaki sposob ta osoba poprosi o adres, w jakim stopniu ufam Jej/ Jemu i po co ewentualnie jest on tej osobie do szczescia potrzebny. Ponawiam Edytowane przez Angelina Johnson dnia 12.12.2007 11:04 Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| jetinajt |
Dodany dnia 13.12.2007 10:19
|
![]() Postów: 371 Dom: Brak przydziału Punkty: 778 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 06.08.07 |
Nie podałbym. Numer telefonu podaje tylko osobą, które znam osobiście. Do rozmów z ludźmi, których nie znam wystarczy gg. A ja mam dla was zagadkę. Który ze znanych(może nie najlepsze określenie, ale cóż) Polaków miał ksywę "Spawacz" i dlaczego? http://www.harry-potter.net.pl/forum/viewthread.php?forum_id=23&thread_id=1717&rowstart=0
http://www.youtube.com/watch?v=xAybf5yo9YY [quote]Ridcully mlasnął z satysfakcją. - My w Ankh-Morpork wiemy, z czego się robi piwo - stwierdził. Magowie pokiwali głowami - rzeczywiście wiedzieli. Dlatego pili gin z tonikiem. [/quote] http://www.youtube.com/watch?v=I5i5t2J7w1s [quote]Harry shouted, "Crucio!" ...)"I see what Bellatrix meant," said Harry, the blood thundering through his brain, "you need to really mean it."...a potem (...) ściął łodygę fasoli, dodając morderstwo i ekologiczny wandalizm do wspomnianych wcześniej przestępstw kradzieży, oszustwa i wtargnięcia na cudzy teren. Uszło mu to jednak na sucho; żył długo i szczęśliwie, bez śladu wyrzutów sumienia z powodu tego, co uczynił. Co dowodzi, że jeśli człowiek jest bohaterem, to właściwie wszystko zostanie mu wybaczone, bo nikt mu wtedy nie zadaje niewygodnych pytań. [/quote] |
|
|
|
| Vayamess |
Dodany dnia 13.12.2007 11:16
|
![]() Postów: 718 Dom: Brak przydziału Punkty: 1822 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 29.11.07 |
Ja wiem, ja wiem Wojciech Jaruzelski, of course Bo czasem zamiast okularów ubierał gogle do spawania ---> B) <--- hahahh |
|
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 13.12.2007 12:24
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
Clooover, ja jestem potulna jak baranek [Lei Lei] i jestem cacy, więc nic bym Ci nie zrobiła Można przewidzeć moje działania, nie jetsem nieobliczalna DVayamess, a pytanie? ;] ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Vayamess |
Dodany dnia 13.12.2007 12:51
|
A tak Ale ze mnie ciemna masa, nie zadałam pytania ![]() No to... Czy kiedykolwiek zrobiliłeś/aś w swoim wyglądzie jakąś drastyczną zmianę np. ścięłaś długie włosy na całkiem krótkie, zgoliłeś/aś brodę, którą hodowałeś/aś od kilku lat lub zrobiłeś/aś sobie grzywkę? Może jakiś chłopak zgolił się na łyso? xP |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Christina

Slytherin

Gryffindor

...)"I see what Bellatrix meant," said Harry, the blood thundering through his brain, "you need to really mean it."