Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Osoba nad Tobą
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 17.03.2008 15:25
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
A właśnie, że tak jak sobie wyobrażamy bo tak naprawdę się nie znamy więc gówno za przerposzeniem o sobie wiemy xP Jesli nie znamy, to opisujemy czy nam się podoba etc., a jeśli checsz pisac jak kogoś sobie wyobrażasz, to zapraszam do tematu "Jak sobie wyobrażasz osobę powyżej";/ Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 18.03.2008 09:18
|
![]() Postów: 869 Dom: Brak przydziału Punkty: 2954 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 12.04.07 |
Zapomniałaś o celu tego tematu Naciu1234 ![]() A więc jadę ja: Cóż więc Nacia1234 to typowe dziecię Neo, które strasznie nudzi się w domu i maltretuje swoimi postami ludzie na hp.net ![]() ![]() Nie żartuję. Mówiąc poważnie to czułam wobec niej wcześniej głęboką awersję , ale ponieważ mi negatywne uczucia szybko przechodzą to Nacia1234 stała mi się po prostu obojętna. Podoba mi się te hasło z jej podpisu : "Lubimy ludzi, którzy bez wahania mówią to, co myślą, pod warunkiem, że myślą to samo, co my". ![]() UroczeB) Poza tym sili się na bezczelność co dla mnie jest nieco żałosne , ale bywa zabawna. Plus za fajny temat o stworzeniu swiata. Zakończę tym miłym akcentem , puszczając oczko B) Edytowane przez Miss Bagwell dnia 18.03.2008 09:19 Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
Mistrzyni_Afrytow |
Dodany dnia 18.03.2008 12:53
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 461 Dom: RavenclawPunkty: 702 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 04.03.08 |
PS. Po co w ogóle piszecie zdania typu ''nie znam cie za bardzo''? Ten temat ma raczej zawierć konkretne , rzeczowe wypowiedzi a nie te schematyczne zdanka ''nie znam cię za bardzo'' Zupełnie jakbyście bali się wyrazić swojego zdania... [Roll] Wiesz Miss to nie kwestia strachu przed wyrażeniem swojego zdania, ale należę do osób, które nie oceniają ludzi po pozorach, więc pisząc o tamtej userce zaznaczyłam tym samym, żeby nie brała sobie za bardzo moich słów "do serca " i miała świadomość, że mogę ją ocenić błędnie. A do oceniania avatarów, podpisów i nicków służy inny temat, o czym zapewne wiesz ![]() Z Tobą miałam okazję parę razy podyskutować, jednak na innym koncie, więc zapewne mnie nie skojarzysz. Muszę przyznać, że dyskusję z Tobą są na dość wysokim poziomie, dopóki ktoś Cię nie pokona, co przyjmujesz dość osobliwie i ciężko jest Ci przyznać się do porażki lub błędu. Jednak wybierasz najczęściej ( nie zawsze, ale najczęściej ^^ ) tematy na które masz dość dużą wiedzę i które szybko zostają Twoim polem do popisu. Należysz do tych bardziej czepliwych dziewczyn, jednak sama nie przepadasz, jak ktoś czepia się Ciebie. Co jest oczywiście zrozumiałe, bo nikt tego w głębi serca nie lubi Często jednak wpierw coś ocenisz zanim pomyślisz nad tym i potem masz problem z obronieniem własnego zdania. Na koniec poczęstuję Cię nieplanowanym komplementem, który mnie teraz naszedł i przyznam sie, że można Cię podziwiać za dość niezwykły dar prowadzenia dyskusji ( o ile nie przerodzi się to w lichą kłótnię ). Również bardzo lubię postać Bagwell'a z PB co jest jeszcze jednym plusem w Twoją stronę "Powstałem z nicości, obrałem drogę ku wolności..."
Bóg mu już nie ufa Nie dotrzymał obietnicy Nie stoi w szeregach anielskich Stał się nikim Stał się człowiekiem. ![]() Mam manię: To ciągłe słów kompletowanie. Tak było, jest i tak zostanie... ![]() Focusmok, Magik[*], Rahim - Paktofonika Do tych należy jutrzejszy dzień, Co nowych łakną zdobyczy. Kto się usuwa w ciszę i cień, Ten się do żywych nie liczy. A. Asnyk Mówimy NIE stereoptypom. Nie rozmawiam z osobami poniżej 150 IQ^^ Nie napiszę "Pisze Poprawnie Po Polsku", bo to chyba widać. Gra pozorów. To coś co lubie. Chcesz mnie poznać? Powodzenia... Wiesz co się liczy? ![]() Dew neh loh moh na wszystkich zatwardziałych w swych przekonaniach. Dam ci jedno takie słowo i jeden taki dzień Mam ogień który płonie i rozrywa cień, Znam chwile co jak nóż przecinają sznur, Dam ci jedno takie słowo które zburzy mur... Odcięli aniołom skrzydła bo dawały wolność. Odarli z ich szat gdyż za piękne były. Obrzucili je błotem bo białą skórę miały Teraz stoją Ranne, nagie, brudne lecz nadal doskonałe... ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ "Bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę..." Marcelina Bekeczna Adrian Agnieszka Angela Burzowa Chmurka^^ Clover Dominika Karolina Krzysiu Madzia Marta Michał Natalia Ola Sebastian To nie lista przyjaciół. To osoby, które na długo utkwią w mej pamięci... =* ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ![]() Bo ja jestem Bogiem Uświadom to sobie Ty też jesteś Bogiem Tylko wyobraź to sobie Słyszysz słowa od których włos jeży się na głowie... O rany rany Jestem niepokonany $skromny i bystry $Szczery do bólu $Że aż przezroczysty $W pełni poczytalny $Za czyny swe odpowiedzialny $Jak Ty nieprzemakalny $Wyprzedza świat realny $Da przepływ momentalny, Energię, cios werbalny $Eksperymentalny $W sposób niekonwencjonalny głoszę treści, słuchaj proszę $Trafiam cię w punkt centralny $Wiedz że niepewności spłoszę $Gniew boski jest nieobliczalny $Unoszę cię, bo z góry widok kapitalny.... $Widzę, widzę, widzę. Więcej wiem więcej. Tak to jest mniej więcej $ Lekko jak hel napełniam trwogą, i zapewniam jak wrogom kontakt z podłogą. Twą dozgonną chęć dorównania swym bogom ![]() Boże, ludzie starzeją się, marzenia nikną Ja chce tylko swoim bliski zapewnić wszystko. Mam jedną sprawę całkiem osobistą Czasem już nie potrafię żyć z tą myślą To czego pragnę od lat to dla mnie wszystko Boże, myślę że mogę nazwać to modlitwą... Co przyszło odejdzie, upadnie co powstało Jutro będzie dużo tego czego dziś jest mało Ja i świat tą całość mam I co by się nie działo dalej gram Oddajmy hołd Królowi polskiego Hip-Hopu. Magik - Ha I Pe Ha O Pe bez reszty oddany... http://pl.youtube.com/watch?v=LUMULYGN710&feature=relatedjestem jebanym debilem - Ktoś tu mi się na profil włamał, MIMID! |
|
|
|
| Liza |
Dodany dnia 18.03.2008 13:07
|
![]() Postów: 66 Dom: Brak przydziału Punkty: 104 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 13.03.08 |
Hmm... Nie znam jej w sumie w ogóle. Ale wydaje mi się fajną i inteligentną osobą. Pisze długie posty. Z tego co wiem jest śmierciożerczynią i ślizgonką. Wydaje mi się, ze ma dużo znajomych... Jej avek jest bardzo ładny, taki... inny. Podpis długi i w ogóle. Podoba mi się
|
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 18.03.2008 13:16
|
![]() Postów: 869 Dom: Brak przydziału Punkty: 2954 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 12.04.07 |
Wiesz Miss to nie kwestia strachu przed wyrażeniem swojego zdania, ale należę do osób, które nie oceniają ludzi po pozorach, więc pisząc o tamtej userce zaznaczyłam tym samym, żeby nie brała sobie za bardzo moich słów "do serca " i miała świadomość, że mogę ją ocenić błędnie. A do oceniania avatarów, podpisów i nicków służy inny temat, o czym zapewne wiesz Wiesz nie sądze by ktokolwiek brał sobie to serca to co napiszą o tobie forumowi koledzy, ale cóż są różni ludzie. Z Tobą miałam okazję parę razy podyskutować, jednak na innym koncie, więc zapewne mnie nie skojarzysz. A jaki miałaś nick? A co do reszty to nie wolno mi komentować bo to twoje zdanie , aczkolwiek jest w nim dużo prawdy. ![]() A teraz Liza: Właściwe widuję ją tylko na forum dotyczącym gier i zabaw i niewiele mogę powiedzieć osobniku , który spędza tu najwięcej czasu. Możliwe , że po prostu jeszcze cię nie dostrzegłam. Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 18.03.2008 16:27
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Miss, zapomniałam o jego calu? No cóż. Do wyborażania sobie osoby powyżej jest osobny temat, a jaki jest jej cel?;/ Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 19.03.2008 11:45
|
Ale ty jesteś tępa....:rol: Kiedy piszesz coś nie na temat to powinnaś też napisać w tym temacie NA TEMAT czyli scharakteryzwać osobę powyżej. Chyba , że ci t sprawia taką trudność. Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 19.03.2008 15:28
|
HAHAHHAHA. Wiesz, że sama to robisz? A kto jest tępy, to okazuje się w moim temacie, w INNE. Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 28.03.2008 19:02
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
No więc, co tam. Nacia ostatnia napisała post, a więc... Po kolei. ^^ Avatar, avatar, nie - nie podoba mi się. Takie dziwne kolory i nawet nie wiem, co tak naprawdę on przedstawia. Jakaś dziewczyna ii? ;] Podpis; nie wiem dlaczego, ale nigdy nie podobała mi się kolorystyka, której używasz. Zazwyczaj myśli, które tam zawierasz, są trafne i mądre, choć nie ma już 'la sry...' Kiedy Cię poznałam, od razu pomyślałam, że będzie kolejny debil, do śmiania się. Bo tak przynajmniej się zachowywałaś. Ale z biegiem czasu, wszystko się zmieniło; moje zdanie o Tobie również. Zaczęłam Cie bardziej doeceniać i poznawać. Nie żałuję. Uważam, że jesteś naprawdę wartościową osobą, a o tych złych sprawach /kopiowanie ;]/ nie należy pamiętać. ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 13.06.2008 10:16
|
O Smierciojadek...![]() Cóż Smierciojadek pisze ostatnio dobre newsy , które lubię czytać. Lubię też czytać jej posty, choć momentami mnie irytują jak na przykład of top w ''Zgadnij kto...[...]''. Czuję , że po trosze jest to moja pokrewna dusza bo z jej avków wnioskuję, że lubi punk rocka a ja mam słabość do każdego kto lubi punka i tym samym udowadnia światu, że on jeszcze nie umarł. B) Poza tym kojarzę ją z pierwszego miejsca w najaktywniejszych (zasłużone ). Edytowane przez Miss Bagwell dnia 13.06.2008 10:16 Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
126p |
Dodany dnia 13.06.2008 23:58
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 633 Dom: SlytherinPunkty: 1070 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 06.06.07 |
Miss Bagwell- osoba trochę konfliktowa. Zacięcie broni swojego zdania. Nie lubi E-Vaire (chyba) i wysyła PW przeciw niej. Często udziela się w "Innych" i niekiedy w "Grach i zabawach. Wypowiada się na ważne tematy. Nie podoba mi się jej avatar, podpis i nick. Mimo, że jej nie znam, jestem do niej uprzedzona. |
|
|
|
mimid |
Dodany dnia 14.06.2008 20:32
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 1285 Dom: SlytherinPunkty: 2614 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 07.05.07 |
126p - Nie podoba mi się zbytnio jej podpis i nick, za to avatar jest w porządku.^^ Nie znam jej jakoś dobrze, jednak rozmawiałyśmy parę razy na gg i na stronie. Nie pisze zbyt często w sb, czasami można spotkać ją na chacie. Wydaje mi się bezkonfliktową, spokojną, raczej 'wtapiającą' się w tłum osobą. |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 15.06.2008 09:56
|
mimid, zacznę od avatara, Dracooo. Za to duuży plus. Pamiętam, jak pokóóciłyśmy się o Draco. I tak on jest móh. Ale to było głupie, tak, wiem, ze to było na żart. I czmeu już nie piszesz w SLytherinie? W każdym razie, nie wiem co o tobie napisać, lubię cię i swietnie się z tobą rozmawia. Ale to chaotyczne Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| GinevraPotter |
Dodany dnia 15.06.2008 12:01
|
![]() Postów: 128 Dom: Brak przydziału Punkty: 502 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 27.04.08 |
Nacia1234- była nominowana w konkursie na najbardziej bezczelną osobę. Była z nią jakaś afera, chyba dotycząca kopiowania newsów czy coś takiego. Nie wiem dokładnie. Ogólnie jej nie znam, więc nie mam zdania ani pozytywnego, ani negatywnego na jej temat. Często udziela się na stronie. Podoba mi się jej zdjęcie w podpisie. Kretyni pozostaną kretynami. Ale to już nie moja sprawa.
|
|
|
|
mimid |
Dodany dnia 15.06.2008 18:19
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 1285 Dom: SlytherinPunkty: 2614 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 07.05.07 |
GinevraPotter - Po nicku można by stwierdzić, że należysz do 'dzieci neo' jednak nie byłaby to prawda. Z tego co widzę piszesz inteligentne posty na forum, ale nie rozmawiałam z tobą chyba nigdy. Więc cię nie znam. ;] Co jeszcze... nie podoba mi się twój podpis i avatar =P. |
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 17.06.2008 12:05
|
Mamy opisywac osoby a nie ich podpisy i avki. Mimd- ponoć znana postać, ale ja nie bardzo orientuję się w userach. Znam tylko tych których naprawdę lubię i nic poza tym. Widuję ja głównie na Innych, ale nie widzę by miała coś konkretnego i szczególnie interesujacego do powiedzenia (przynajmniej nie zwróciło to mojej uwagi). Nie mogę jednakże ocenić jej osoby na podstawie tak słabych danych. Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| Claire |
Dodany dnia 17.06.2008 12:14
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 643 Dom: Brak przydziału Punkty: 2346 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 10.03.08 |
Miss jest... (To mi się skojarzyło ze stroną powiedz.to ) Jest bardzo kontrowersyjną osobą. Nie lubię jej zapędów do najróżniejszych prowokacji, które czasem okazują się żałosne. Jednak Miss jest osobą bardzo oczytaną i na wiele tematów potrafi się elokwentnie wypowiedzieć Ma zmysł artystyczny, co cenię w ludziach. Założyła świetny temat "Zobacz, posłuchaj i powiedz, co czujesz" (mam nadzieję, że nic nie przekręciłam ), który jest jednym z moich ulubionych na tym forum. Z tego, co się zorientowałam słucha też porządnej muzyki i lubi gospel ;]PS Proszę was, nie opisujcie mojego avatara, nicku i podpisu, to nie ta zabawa. Jeśli ktoś nic nie wie na mój temat, to niech przeczeka aż będzie inna osoba do opisania. Edytowane przez Claire dnia 17.06.2008 12:14 I'm burning up a sun just to say goodbye. ![]() |
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 17.06.2008 12:42
|
Znalazła się osoba która wie coś na twój temat czyli ja ![]() Cóż na początku nie zrobiłaś na mnie wrażenia a to chyba przez te aniołki. Myślałam, że robisz to by się przypodobać Wszyscy -Wiemy-Komu a ja jestem nieco przeczulona na punkcie takich dziewcząt. B) Lubię czytać twoje posty , szczególnie te w Innych bo lubie ludzi , którzy mówią zedcydowanym głosem i bez ogródek. Potrafisz bez emocji przekazać swoje intencję a ja próbuję sie takowej sztuki od ciebie nauczyć i nadal nad tym pracuję. B) Złoszczę się na ciebie bo odbiłaś mi Mary i teraz muszę się zadowolić tylko Aniką (bez obrazyyyy dla mojej piczulki!!!), ale cóz kto pierwszy ten lepszy. Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
Xeri |
Dodany dnia 09.07.2013 20:40
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1380 Dom: SlytherinPunkty: 9223 Ranga: Dystrybutor słodyczy Weasleyów Data rejestracji: 26.05.13 |
Nie znam jej w ogóle, ale z tego co czytałam na forum, nie ma kompleksów. Nie podoba mi się rozstaw oczu w jej avatarze. Tyle ode mnie. Dziękuję ![]() Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Tu zawisł ten, co troje zginęło z jego mocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Choć trup ze mnie już, uwolnię cię od przemocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się? Tu do mnie miałaś zbiec, żeby uniknąć przemocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. Czy chcesz, czy chcesz pod drzewem skryć się też? W naszyjniku ze sznura u boku mego nie czekaj pomocy. Dziwnie już tutaj bywało, nie dziwniej więc by się stało, gdybyśmy się spotkali pod wisielców drzewem o północy. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
riveen |
Dodany dnia 09.07.2013 20:51
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 318 Dom: GryffindorPunkty: 6596 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 30.05.13 |
Znam Xeri baardzo dobrze, od dziecka. Była niegdyś małym pultaskiem. Na stronie jest raczej dobzre kojarzona. Lubi pisać posty w Hogwarcie. Osobiście uważam, że w przeciwności do mnie- potrafi pisać. Jest oczytana. Mile rozmawia z innymi. Blondwłosa wojownicza na avatorze, pasuje do Ciebie. ![]() Niektóre stare rany nigdy się nie zabliźniają i krwawią przy najmniejszym nawet zadrapaniu. |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Ravenclaw

Gryffindor

Slytherin