Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 1 z 2: 12
|
HP i KF - jak przejść...?
|
|
Limonka |
Dodany dnia 12.07.2007 15:59
|
![]() ![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
![]() Tutaj możecie prosić o pomoc i radę w kwestii wykonania jakiegoś zadania w 'Kamieniu Filozoficznym'. Odpowiedzi na popularniejsze pytania: Q: Jak zabić Voldemorta A:Trzeba rzucać zaklęcia w lustro, aby odbiło się w stronę Voldemorta, a jak on puszcza zaklęcie to chować się za resztki kolumn... albo trzeba zwalić na niego te duże kolumny. Wtedy on traci życie. |
|
|
vampir |
Dodany dnia 14.07.2007 18:34
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 146 Dom: Brak przydziału Punkty: 836 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 25.12.06 |
okej, to ja zacznę - po raz kolejny. Gdzie spoczywają wszystkie karty czarodziejów ?Grę przeszedłem kilka razy, ale jednak zawsze brakowało mi kilku kart do gry ze sławnymi czarodziejami. Wie może którekolwiek z Was, gdzie można znaleźć WSZYSTKIE karty? _/\_/\_
/l___l\ l___l /_/ \_\ Oto robaczek, skopiuj go do swojej sygnaturki, aby pomóc mu w zawładnięciu światem!!! Aut viam inveniam aut faciam " ![]() http://www.blackband.pdg.pl/ strona mojego zespołu jazzowego ![]() Uśmiech losu można dostrzec nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli pamięta się, aby zapalić światło. http://zaszukaj.pl - my poszukamy za Ciebie !! http://www.youtube.com/watch?v=BVbM9uLMR_U&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=RMLQJlZAYm0&feature=related |
|
|
Przemekk0077 |
Dodany dnia 19.07.2007 13:47
|
![]() ![]() Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: 5 Ranga: Mugol Data rejestracji: 19.07.07 |
mam problem jak zabić Voldemorta :|?? |
|
|
marekryba |
Dodany dnia 27.07.2007 10:04
|
![]() ![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 115 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 15.07.07 |
tez mam problem z zabiciem voldemotra, ale dokryłem, że trzeba zwalić na niego te duże kolumny. Wtedy on traci życie. Jak zwaliłem wszystkie musilem uzyc jeszcze jednego czaru ale on był pierwszy wiec.... mnie zabił. Ale prawie mi się udało![]() |
|
|
M@teusz G |
Dodany dnia 02.08.2007 15:11
|
![]() ![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 39 Ranga: Charłak Data rejestracji: 01.08.07 |
Aby zabić Voldemorta trzeba rzucać zaklęcia w lustro aby odbiło się w strone Valdzia a jak on puszcza zaklęcie to chować się za resztki kolómn. JEŚLI CHCECIE MOGĘ WAM POWIEDZIEĆ JAKA JEST OSTATNIA HISTORYJKA po pokonaniu Voldemorta ![]() |
|
|
mts |
Dodany dnia 05.08.2007 11:42
|
![]() ![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 17 Ranga: Mugol Data rejestracji: 04.08.07 |
Ja żeby zabić valdzia za każdym razem kiedy rzucał czar chowałem się za lustro i to sie odbijało w jego stronę Członek Zakonu Feniksa
Animag - Złoty Smok Metamorfomag Patronus - Nosorożec Dom - Gryffindor Auror |
|
|
potter-cool |
Dodany dnia 01.09.2007 10:17
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: -459 Ranga: Więzień Azkabanu Data rejestracji: 31.08.07 |
Fajnie a ja nie wiem jak przejść koło filcha w bibliotece bo mi trudno! jak coś mam dopiero 10 lat więc nie wiem |
|
|
Kuba006 |
Dodany dnia 02.09.2007 15:34
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 44 Dom: Brak przydziału Punkty: 111 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 13.08.07 |
a gdzie dokładnie jesteś? jeśli to takie pomieszczenie ze stołami to idziesz w prawo, rzucasz flipendo na jeden regał i się wspinasz. poźniej przeskakujesz na drugfę stronę. tam rasztę podpowie ci Sir Nicholas(duch Gryfindoru) |
|
|
Koller17 |
Dodany dnia 02.09.2007 22:48
|
![]() ![]() Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: 3 Ranga: Mugol Data rejestracji: 01.09.07 |
Siemanko, wie ktoś może czemu jak wypełniam zadania żeby wnerwić Umbridge to jak podchodzę do bliźniaczek Patil czy Collina i naciskam enter nie nawiązuję dialogu? Edit: Już git, błąd mi wyskoczył i trzeba było uruchomić jeszcze raz. Edytowane przez Koller17 dnia 02.09.2007 23:09 |
|
|
![]() |
Dodany dnia 03.09.2007 13:13
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 86 Dom: ![]() Punkty: 974 Ranga: Ważna osobowość Data rejestracji: 06.01.07 |
Omg. Ludzie, jak mozecie sie pytac 'jak zabic Voldemorta?'? Przeciez jego sie tam nie zabija. ![]() |
|
|
lord potter |
Dodany dnia 13.09.2007 11:18
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 9 Dom: Brak przydziału Punkty: 50 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 15.08.07 |
voldemorta jest prosto zabic na poczatku jak zuca zaklecie to czarowac lustro i z drugiej go walic a jak daje takie co lataja za toba to uciekaj po prostu wykiwaj to i zucaj zaklecia na voldiego Dom: Gryffindor Animag: Rogogon Węgierski Patronus: Wydra Za co lubię Hermionę? Za jej piękne bujne włosy. Bo ja własnie takie włosy bardzo lubię |
|
|
_Insygnie_Smierci_ |
Dodany dnia 11.02.2008 10:46
|
![]() ![]() Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: 3 Ranga: Mugol Data rejestracji: 06.02.08 |
Ludzie przechodziłem grę i miałem taki problem: Jestem w pelerynie-niewidce (właściwie to w czapce) i muszę otworzyć drzwi. Kiedy rzucam zaklęcie staję się widzialny a na dzrzwiach jest kudka. HELP !!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() |
|
|
Quidditchomaniaczka |
Dodany dnia 24.02.2008 17:30
|
![]() ![]() Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: 5 Ranga: Mugol Data rejestracji: 24.02.08 |
Ja mam poważny problem!!! Pożyczyłam od kolegi Harrego Pottera i kamień filozoficzny i musiałam oddać mu płytę, więc oddałam i nie mogę grać. Bo potrzebuje płyty!!!!:@:@ |
|
|
a2t1 |
Dodany dnia 23.03.2008 09:36
|
![]() ![]() Postów: 16 Dom: Brak przydziału Punkty: 38 Ranga: Charłak Data rejestracji: 24.11.07 |
No to możesz ściągnąć przez jakiś program (np. Ares)lub serwer![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 25.03.2008 09:08
|
![]() ![]() Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: ![]() Punkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
Widząc waszą bezsilność, uploadowałem specjalnie dla HP net poradniki do wszystkich 5 części HP UWAGA! Do ich otworzenia potrzebny jest np. Adobe Reader, do ściągnięcia w poniższym linku http://dobreprogr...ader+8.1.2 Link do poradników http://rapidshare..._Razor.zip HASŁO!! : RAZOR1911 Instrukcja pobierania : Klikamy na przycisk FREE na dole, następnie czekamy na odmierzenie czasu, wpisujemy kod, i ściągamy ![]() Po ściągnięciu należy rozpakować pliki Upload (C) by RazorBMW Pozwalam na rozpowszechnianie linka do poradników Edytowane przez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
Expeliarmus |
Dodany dnia 12.07.2008 14:46
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 5 Dom: Brak przydziału Punkty: 106 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.07.07 |
zgubilem instrukcje:upset: powie ktos jaki jest kod do instalacji |
|
|
Claryn |
Dodany dnia 14.07.2008 17:00
|
![]() ![]() Postów: 15 Dom: Brak przydziału Punkty: -7 Ranga: Irytek Data rejestracji: 10.07.08 |
Ja mam problem z odzyskaniem przypominajki Neville'a. Malfoy jest za szybki, mimo iż ja przyśpieszam to to nic nie daje. Chyba raz go tylko walnęłam. Czy są na to jakieś sposoby? ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 14.07.2008 17:40
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 106 Dom: ![]() Punkty: 1683 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.12.07 |
Musisz dojść do wprawy![]() "Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał!" "...stanęli mu przed oczami ci, którzy tak się o niego troszczyli: jego ojciec, matka, ojciec chrzestny, a w końcu Dumbledore. Gotowi byli na wszystko, by go chronić, a teraz już ich nie ma. Już nikt nie stanie między nim a Voldemortem, musi na zawsze pozbyć się iluzji, którą powinien był utracić, gdy miał zaledwie rok: że ramiona rodziców nie uchronią go od wszelkiego zagrożenia. Nie zbudzi się z koszmarnego snu, nikt nie szepnie mu w ciemności, że jest naprawdę bezpieczny, że to wszystko to tylko jego wyobraźnia. Ostatni i największy z jego opiekunów umarł, pozostawiając go bardziej samotnym niż kiedykolwiek dotąd." I'm a girl!! |
|
|
Claryn |
Dodany dnia 15.07.2008 09:25
|
![]() ![]() Postów: 15 Dom: Brak przydziału Punkty: -7 Ranga: Irytek Data rejestracji: 10.07.08 |
Och, niestety x) KF wydaje mi się trudniejszy niż WA. Więźnia przeszłam prawie całego a w Kamieniu zacięłam się prawie na początku ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 15.07.2008 09:28
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 106 Dom: ![]() Punkty: 1683 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.12.07 |
Jak masz problem z Malfoyem, to ciekawe co zrobisz a trollem "Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał!" "...stanęli mu przed oczami ci, którzy tak się o niego troszczyli: jego ojciec, matka, ojciec chrzestny, a w końcu Dumbledore. Gotowi byli na wszystko, by go chronić, a teraz już ich nie ma. Już nikt nie stanie między nim a Voldemortem, musi na zawsze pozbyć się iluzji, którą powinien był utracić, gdy miał zaledwie rok: że ramiona rodziców nie uchronią go od wszelkiego zagrożenia. Nie zbudzi się z koszmarnego snu, nikt nie szepnie mu w ciemności, że jest naprawdę bezpieczny, że to wszystko to tylko jego wyobraźnia. Ostatni i największy z jego opiekunów umarł, pozostawiając go bardziej samotnym niż kiedykolwiek dotąd." I'm a girl!! |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Strona 1 z 2: 12
Przejdź do forum: |