Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Charłak
23.05.2025 14:07
Shuffelin

Praktykant w Św Mungu
21.05.2025 21:06
Ależ pustki..... Freeze

Harrych świąt!
18.05.2025 10:57
Warner to ogolnie jako firma ma fatalne wyniki iksde.

Harrych świąt!
17.05.2025 18:31
Koriola, Chodzi Ci o Fantastyczne Zwierzęta? Wszystko wskazuje na to, że odeszły w zapomnienie dla Warnera i więcej części nie będzie, ze względu na bardzo słabe wyniki 3 części.

Pracownik departamentu
17.05.2025 00:50
Koriola, w sumie to nie wiem, nikt tego dawno nie sprawdzał. A masz pomysł na jakąś nową? To mogłabym spróbować dodać

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45363 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39458 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36773 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
HP i KF - jak przejść...?
Limonka
www.harry-potter.net.pl/hpkf/images/logo.png

Tutaj możecie prosić o pomoc i radę w kwestii wykonania jakiegoś zadania w 'Kamieniu Filozoficznym'.

Odpowiedzi na popularniejsze pytania:

Q: Jak zabić Voldemorta
A:Trzeba rzucać zaklęcia w lustro, aby odbiło się w stronę Voldemorta, a jak on puszcza zaklęcie to chować się za resztki kolumn... albo trzeba zwalić na niego te duże kolumny. Wtedy on traci życie.

vampir
okej, to ja zacznę - po raz kolejny. Gdzie spoczywają wszystkie karty czarodziejów ?Grę przeszedłem kilka razy, ale jednak zawsze brakowało mi kilku kart do gry ze sławnymi czarodziejami. Wie może którekolwiek z Was, gdzie można znaleźć WSZYSTKIE karty?
_/\_/\_
/l___l\
l___l
/_/ \_\
Oto robaczek, skopiuj go do swojej sygnaturki, aby pomóc mu w zawładnięciu światem!!!

Aut viam inveniam aut faciam

";(...)Masz prawo, do dobrej zabawy, do najbardziej, ciężko strawnych myśli i nawet, masz prawo mieć prawo, masz prawo błagać, masz prawo się wstydzić.."

http://www.blackband.pdg.pl/

strona mojego zespołu jazzowego :D zapraszam

Uśmiech losu można dostrzec nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli pamięta się, aby zapalić światło.

http://zaszukaj.pl - my poszukamy za Ciebie !!
http://www.youtube.com/watch?v=BVbM9uLMR_U&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=RMLQJlZAYm0&feature=related

Przemekk0077
mam problem jak zabić Voldemorta
:|??

marekryba
tez mam problem z zabiciem voldemotra, ale dokryłem, że trzeba zwalić na niego te duże kolumny. Wtedy on traci życie. Jak zwaliłem wszystkie musilem uzyc jeszcze jednego czaru ale on był pierwszy wiec.... mnie zabił. Ale prawie mi się udałoTak:mad::confused:

M@teusz G
Aby zabić Voldemorta trzeba rzucać zaklęcia w lustro aby odbiło się w strone Valdzia a jak on puszcza zaklęcie to chować się za resztki kolómn.
JEŚLI CHCECIE MOGĘ WAM POWIEDZIEĆ JAKA JEST OSTATNIA HISTORYJKA po pokonaniu Voldemorta:D

mts
Ja żeby zabić valdzia za każdym razem kiedy rzucał czar chowałem się za lustro i to sie odbijało w jego stronę
Członek Zakonu Feniksa
Animag - Złoty Smok
Metamorfomag
Patronus - Nosorożec
Dom - Gryffindor
Auror

potter-cool
Fajnie a ja nie wiem jak przejść koło filcha w bibliotece bo mi trudno! jak coś mam dopiero 10 lat więc nie wiem

Kuba006
a gdzie dokładnie jesteś? jeśli to takie pomieszczenie ze stołami to idziesz w prawo, rzucasz flipendo na jeden regał i się wspinasz. poźniej przeskakujesz na drugfę stronę. tam rasztę podpowie ci Sir Nicholas(duch Gryfindoru)

Koller17
Siemanko, wie ktoś może czemu jak wypełniam zadania żeby wnerwić Umbridge to jak podchodzę do bliźniaczek Patil czy Collina i naciskam enter nie nawiązuję dialogu?

Edit: Już git, błąd mi wyskoczył i trzeba było uruchomić jeszcze raz.
Edytowane przez Koller17 dnia 02.09.2007 23:09

Prefix użytkownikaNuda
Omg. Ludzie, jak mozecie sie pytac 'jak zabic Voldemorta?'? Przeciez jego sie tam nie zabija. xDD Zalosne.
lans.fm

i'm erosomak

lowe: The Beatles, Tim Burton, Johnny Depp

lord potter
voldemorta jest prosto zabic na poczatku jak zuca zaklecie to czarowac lustro i z drugiej go walic a jak daje takie co lataja za toba to uciekaj po prostu wykiwaj to i zucaj zaklecia na voldiego
Dom: Gryffindor

Animag: Rogogon Węgierski

Patronus: Wydra

Za co lubię Hermionę?

Za jej piękne bujne włosy.

Bo ja własnie takie włosy
bardzo lubię

_Insygnie_Smierci_
Ludzie przechodziłem grę i miałem taki problem:
Jestem w pelerynie-niewidce (właściwie to w czapce) i muszę otworzyć drzwi.
Kiedy rzucam zaklęcie staję się widzialny a na dzrzwiach jest kudka. HELP !!!!!!!!!!!!!!WstydniśWstydniś

Quidditchomaniaczka
Ja mam poważny problem!!! Pożyczyłam od kolegi Harrego Pottera i kamień filozoficzny i musiałam oddać mu płytę, więc oddałam i nie mogę grać. Bo potrzebuje płyty!!!!:@:@

a2t1
No to możesz ściągnąć przez jakiś program (np. Ares)lub serwer:)

www.a2t1.startowy.com
Prefix użytkownikaRazorBMW
Widząc waszą bezsilność, uploadowałem specjalnie dla HP net poradniki do wszystkich 5 części HP
UWAGA! Do ich otworzenia potrzebny jest np. Adobe Reader, do ściągnięcia w poniższym linku

http://dobreprogr...ader+8.1.2

Link do poradników

http://rapidshare..._Razor.zip

HASŁO!! : RAZOR1911

Instrukcja pobierania : Klikamy na przycisk FREE na dole, następnie czekamy na odmierzenie czasu, wpisujemy kod, i ściągamy :)

Po ściągnięciu należy rozpakować pliki

Upload (C) by RazorBMW

Pozwalam na rozpowszechnianie linka do poradników
Edytowane przez Prefix użytkownikaRazorBMW dnia 25.03.2008 09:20
i.imgur.com/Axea2dj.jpg
i.imgur.com/AjekDS6.png
i.imgur.com/UHdLTdN.png

myanimelist.cdn-dena.com/signature/RazorBMW.png

Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał
Wielu walniętych, jednego wiernego miał
Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego
Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego
Umilacza czasu, pracownika wybitnego
Co zawsze w potrzebie rozweseli...
A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli.

The enemy is among us
The enemy is among us

And nobody is doing anything about it
They don't care
So we had to take matters into our own hands

A WORLD
NOT OF MY MAKING
YET A WORLD
OF MY DESIGN
SO STRANGE
AND SO FAMILIAR
BUT NO MATTER HOW DISTANT
IN TIME OR SPACE
ONE CONSTANT REMAINS
CHAOS

http://ja.gram.pl/RazorBMW
Expeliarmus
zgubilem instrukcje:upset: powie ktos jaki jest kod do instalacji

Claryn
Ja mam problem z odzyskaniem przypominajki Neville'a. Malfoy jest za szybki, mimo iż ja przyśpieszam to to nic nie daje. Chyba raz go tylko walnęłam. Czy są na to jakieś sposoby? :D

Prefix użytkownikaannklem
Musisz dojść do wprawy:)
"Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał!"

images29.fotosik.pl/264/9737631002eadced.jpg

"...stanęli mu przed oczami ci, którzy tak się o niego troszczyli: jego ojciec, matka, ojciec chrzestny, a w końcu Dumbledore. Gotowi byli na wszystko, by go chronić, a teraz już ich nie ma. Już nikt nie stanie między nim a Voldemortem, musi na zawsze pozbyć się iluzji, którą powinien był utracić, gdy miał zaledwie rok: że ramiona rodziców nie uchronią go od wszelkiego zagrożenia. Nie zbudzi się z koszmarnego snu, nikt nie szepnie mu w ciemności, że jest naprawdę bezpieczny, że to wszystko to tylko jego wyobraźnia. Ostatni i największy z jego opiekunów umarł, pozostawiając go bardziej samotnym niż kiedykolwiek dotąd."

I'm a girl!!

Claryn
Och, niestety x) KF wydaje mi się trudniejszy niż WA. Więźnia przeszłam prawie całego a w Kamieniu zacięłam się prawie na początku xDD

Prefix użytkownikaannklem
Jak masz problem z Malfoyem, to ciekawe co zrobisz a trollem
"Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał!"

images29.fotosik.pl/264/9737631002eadced.jpg

"...stanęli mu przed oczami ci, którzy tak się o niego troszczyli: jego ojciec, matka, ojciec chrzestny, a w końcu Dumbledore. Gotowi byli na wszystko, by go chronić, a teraz już ich nie ma. Już nikt nie stanie między nim a Voldemortem, musi na zawsze pozbyć się iluzji, którą powinien był utracić, gdy miał zaledwie rok: że ramiona rodziców nie uchronią go od wszelkiego zagrożenia. Nie zbudzi się z koszmarnego snu, nikt nie szepnie mu w ciemności, że jest naprawdę bezpieczny, że to wszystko to tylko jego wyobraźnia. Ostatni i największy z jego opiekunów umarł, pozostawiając go bardziej samotnym niż kiedykolwiek dotąd."

I'm a girl!!

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: