Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
LEGO Harry Potter Years 5-7 - jak przejść?
|
|
![]() |
Dodany dnia 28.02.2013 18:53
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 5 Postów: 2386 Dom: ![]() Punkty: 43682 Ranga: Ten, Którego Konta Nie Można Wyszukać Data rejestracji: 29.12.07 |
Macie jakiś problem lub chcecie służyć radą w grze LEGO Harry Potter Years 5-7 to piszcie. |
|
|
![]() |
Dodany dnia 19.06.2013 21:33
|
![]() ![]() Pochwały: 1 Postów: 3 Dom: ![]() Punkty: 9 Ranga: Mugol Data rejestracji: 19.06.13 |
Jeśli chcesz płacić za poradnik to masz tutaj link... http://www.gry-on...sp?ID=1207 , a jeśli darmową wersje to nie mogę znaleść :/ może jak znajde to ci dopisze Pasuje u Krukonów
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 28.08.2014 09:09
|
![]() ![]() Postów: 21 Dom: ![]() Punkty: 80 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 27.08.14 |
Hej, preszłam całą grę lego Harry Potter, ale po skończeniu nadal nie wiem jak tam zdobyć umiejętność czarowania czarną magią.Gdyby ktoś wiedział jak się to robi, albo jak się wchodzi do poszczególnych domów np. Slytherinu to byłabym wdzięczna. Jest to łatwa gra, ale właśnie tego nie mogłam tam zrobić i jeszcze kupić np. Voldemorta. Będe naprawde wdzięczna ![]() ![]() "-No, ale ja jestem wybrańcem" ![]() Pokażę na co mnie stać Więc Voldemorta Nikt nie musi się już bać. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 28.08.2014 09:16
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 5 Postów: 2386 Dom: ![]() Punkty: 43682 Ranga: Ten, Którego Konta Nie Można Wyszukać Data rejestracji: 29.12.07 |
Eliksir wielosokowy i zmieniasz postacie (najpierw musisz je kupić na Pokątnej), a szton Voldemorta jest chyba u Borgina w bonusowym levelu. |
|
|
milosz08 |
Dodany dnia 24.09.2015 11:24
|
![]() ![]() Postów: 2 Dom: Brak przydziału Punkty: 7 Ranga: Mugol Data rejestracji: 24.09.15 |
Witam. Do uwolnienia został mi ostatni uczeń w niebezpieczeństwie na drewnianym moście w Hogwartcie ale po zakończeniu gry. Pomocy bo mam już 199 złotych klocków i brakuje mi tylko tego. Lego Harry Potter lata 5-7 |
|
|
Crescencia2 |
Dodany dnia 05.07.2021 19:54
|
![]() ![]() Postów: 2 Dom: Brak przydziału Punkty: 7 Ranga: Mugol Data rejestracji: 05.07.21 |
Oj kiedyś się w to grało hah |
|
|
![]() |
Dodany dnia 05.07.2021 21:54
|
![]() ![]() Pochwały: 2 Postów: 31 Dom: ![]() Punkty: 3244 Ranga: Sprzedawca prac domowych Data rejestracji: 05.04.21 |
Przeszłam już obie części LEGO HP ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zwariowany mól książkowy! Gdy czytam książkę bez kija nie podchodź! Nom! jak już czujesz się ostrzeżony, to zapraszam do poznania z bliska mej zarąbiaszczej osoby ![]() Ogólnie uwielbiam uniwersum Harrego Pottera jak i jego fandomy ![]() Uwielbiam też anime!!! To Druga rzecz zaraz po HP i Książkach którą kocham!! Moim Love jest -Tales of Zestiria! Jak każda czarująca młoda adeptka magii mam specjalizację! Mianowicie? Quilling! I inne wyroby ręczne takie jak rysowanie i malowanie ![]() ![]() Część moich wyrobów możecie obserwować na HPnetowym Discordzie! Często się chwalę w trakcie sklejania i kompletowania! Jeżeli są związane z uniwersum HP oczywiście trafiają na stronkę jako FanArt ![]() P.S. Dużo osób zna/ło, mnie pod Puchońskim kolorkiem jako CharlottePotter! Suprise!! Prawda? Niezbadane są moce HPneta, co stworzy potrafi też zniknąć! Konta nie należą do wyjątków najwidoczniej... Wię HPnet uznając że jest za nudno, sprawił mi niesamowitą niespodziankę urodzinową! Zniknął moje konto! ![]() ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |