Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Pisanki
|
|
gne |
Dodany dnia 06.04.2013 12:11
|
![]() Pochwały: 24 Postów: 3001 Dom: RavenclawPunkty: 23582 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 29.08.07 |
W tym konkursie zadaniem użytkownikiów było wykonanie pisanki, która nawiązywałaby do Świata Magii Harry'ego Pottera. News z treścią zadania znajdziecie pod tym linkiem: http://www.harry-...l#comments Wyniki: I miejsce ulka_black_potter II miejsce limisna ![]() III miejsce ex aequo: Hermiona -_- Granger (Lapa15) Na pisance jest ręka z różdżką, która należy do Freda Weasleya. Na zielono-czarno jest zaklęcie, dzięki któremu tryska woda z różdżki. Ta właśnie woda, wylewa się prosto na głowę siostry Freda-Ginny. Jest tam napisanę jej imię ale na wszelki wypadek umieszczam je też tutaj. Więc mówiąc krótko: na pisance przedstawiony jest Lany Poniedziałek z Fredem i Ginny ![]() JMARTA Na koniec dwa świetne jajeczka nadesłane poza konkursem. Kate ![]() ![]() Zachęcam do komentowania prac. Która jest waszym zdaniem najładniejsza? ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 06.04.2013 12:49
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Wyczesany ten smok Kate. Czym to rysowałaś? Cienkopisem? Ten mój gryfoński lew wygląda jak Alex z Madagaskaru:x ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Lapa15 |
Dodany dnia 07.04.2013 15:06
|
![]() Pochwały: 19 Postów: 2670 Dom: GryffindorPunkty: 20150 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 01.12.12 |
Pisanki ulki_black_potter są bardzo ładne. Smok Kate-przepiękny. Tylko tyle prac nadesłano? Ogółem wszystkie są ładne. ![]() *** Moje wewnętrzne oko tu cierpi *** |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Krnabrny

Ravenclaw

Hufflepuff

Gryffindor