Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Halloween 2013 - Rysunki
|
|
gne |
Dodany dnia 12.11.2013 19:59
|
![]() Pochwały: 24 Postów: 3001 Dom: RavenclawPunkty: 23582 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 29.08.07 |
Halloween 2013 Impreza z okazji rocznicy śmierci Wyniki już za nami, pora na pokazanie wszystkich nadesłanych prac. W ramach krótkiego przypomnienia, konkurs polegał na namalowaniu sceny przedstawiającej przyjęcie z okazji rocznice śmierci Prawie Bezgłowego Nicka. Dziękujemy za nadesłanie prac. ; )) Podium I miejsce: ulka_black_potter II miejsce: Ann Mia III miejsce: ex aequo Lapa 15 i monciakund Gratulacje dla dziewczyn i łośka, który znalazł się tuż za podium. news: http://www.harry-...o7078.html wyniki: http://www.harry-...o7094.html PRACE: I miejsce: ulka_black_potter ![]() II miejsce: Ann Mia ![]() III miejsce: Lapa 15 ![]() III miejsce: monciakund ![]() losiek13 ![]() Sorry, Nick, ale tylko to udało mi się ocalić po tym jak Irytek zrobił przeciąg i pogasił światło. Ale Ci się ślepia świeciły... Zachęcam do komentowania ; ) |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 12.11.2013 20:21
|
![]() Pochwały: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
ŁOSOŚ JESTEŚ MISTRZEM - hahahahahahahahaha. Brak mi słów po prostu, nie rozumiem, dlaczego nie wygrałeś tej konkurencji... A wracając do innych prac - mamy bardzo zdolne osoby na stronie i jestem pod wrażeniem umiejętności : D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 12.11.2013 20:25
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Łosiek, wygrałeś internet, LOL. Z przykrością to mówię, ale podoba mi sie Twoja praca![]() Ann Mia masz plusa za czarną mnie, a Łapa za obrazek w jakości 3D. Monciakund, u Cibie podobaja mi się żyandole czy tam świeczniki ![]() fuerte napisał(a): ŁOSOŚ JESTEŚ MISTRZEM - hahahahahahahahaha. Brak mi słów po prostu, nie rozumiem, dlaczego nie wygrałeś tej konkurencji... No bo chyba ja wygrałam, no nie? Prosze nie wzbudzać u niego poczucia wyższości nade mną !Polecam edycję. Gn Spieszyło mi się i zapomniałam, że drugi post z rzędu dodaję. Ul Edytowane przez ulka_black_potter dnia 12.11.2013 20:35
![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Portugas |
Dodany dnia 12.11.2013 20:27
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 6 Postów: 1255 Dom: HufflepuffPunkty: 6535 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 08.03.13 |
Wszystkie prace są piękne, ale najbardziej do gustu przypadła mi praca łososia x] Te oczy wyglądają strasznie oddając tym klimat imprezy, która - jak dla mnie - nie powinna należeć do najweselszych .-. (to w końcu rocznica śmierci...) Reszta prac też jest świetna! Każdy z was się postarał i to się liczy, nie myślcie sobie, że inne prace na podium uważam za brzydkie ![]() Ulu: twoja praca jest śliczna :* Jest alkohol, jestem ja, czyli wszystko co powinno być Daję ci śliczną pochwałę taką od serduszka x]Ann: Nie ma mnie, nie ma piwo ani whiskey :< Ale to nie znaczy, że ci brzydko wyszło! Nawet nie waż się tak myśleć! Postacie ci wyszły bajecznie, świeczuszki były, nawet pajączka uwieczniłaś *-* Mon: Niby nie było, żadnych ludziów, ale też nie jest źle, ładna gitara, nutki i ogólnie wszystko ;D Łapson: : Kiedy zobaczyłem twoją pracę przypomniały mi się moje oceny z geometrii Ten stoliczek, ściany i podłoga... ach Wyszły ci bardzo realistycznie, tylko na twoim miejscu wykasował tę głowę nicka wyrzucił, a w zamian udekorował lochy, ale cóż... to twoja praca... Żeby nie było: Każda z was ma u mnie pochwałę nie tylko Ursus ![]() kocham juliettę115 Przez pomyłkę zrobiłem to specjalnie. ![]() Ach, ta Łapka ![]() ![]() ![]() Portugas - jedyny użytkownik, na którego ma oko nawet Krico ![]() Wszyscy jesteśmy żyrafami, które urodziły się nad przepaścią :zyrafa: ~ Nior ^^ ![]() ![]() |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 12.11.2013 20:31
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
Łosiu, you made my day ![]() Ostrzegałeś, że Twój rysunek jest beznadziejny ale HAHAHA No nie spodziewałabym się czegoś takiego. Nie ogarniam go ale jest świetny, lol ![]() Ursus jak odwaliła to od razu widać, że to jej Najlepszy gość w okularach z przodu ahah Moncia wykorzystała ciekawą technikę a reszta prac również mi się podoba. mimo to - łoś jest mistrzem Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
Anciol |
Dodany dnia 12.11.2013 22:14
|
![]() Pochwały: 10 Postów: 1288 Dom: RavenclawPunkty: 21527 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 11.08.13 |
Portugas napisał(a): Ann: Nie ma mnie, nie ma piwo ani whiskey :< Ale to nie znaczy, że ci brzydko wyszło! Nawet nie waż się tak myśleć! Postacie ci wyszły bajecznie, świeczuszki były, nawet pajączka uwieczniłaś *-* Żeby nie było: Każda z was ma u mnie pochwałę nie tylko Ursus ![]() Ale jesteś Port! Słabo tylko widac podpis! Stoisz sobie pod Xeri i wyglądasz zza kotary! łosiek jest zwycięzcą wszechświata i w ogóle mistrzem nad mistrzami. Wiedziałam, że to będzie dobre ale jest po prostu wow Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3 Wiersz autorstwa łośka <3 Anciolu, piękny i wspaniały, kimże ja przy Tobie jestem, taki niedojrzały... Spójrz w oczy me, jak lekki wiatr, pieszczą Cię. Odpowiedz na to pytanie, czy życie razem nam dane? Oddaj mnie rentę swę*, a szepnę Ci do ucha, Kocham Cię! *rentę swę - użyte tu celowo ,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43. Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D" ![]() ![]() |
|
|
|
Lapa15 |
Dodany dnia 13.11.2013 09:25
|
![]() Pochwały: 19 Postów: 2670 Dom: GryffindorPunkty: 20150 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 01.12.12 |
Uli to już mówiłam na sb, że pięknie jej wyszło. Najbardziej w Twojej pracy spodobał mi się torcik xp zażyczę sobie taki na urodziny. ;p Ann, haha, nawet ja tam jestem! Ładnie ci wyszłam, no i inni również prze pięknie. Zawsze bardzo podobały mi się ołówkowe prace (: Mon: ty się zawsze na podium znajdziesz, grateczki. :-) Bardzo ciekawa kompozycja, swoją drogą. Łosiu, genialny pomysł! No i ten 'cytacik' dodaje uroku całej pracy! xp Portugas napisał(a): Łapson: : Kiedy zobaczyłem twoją pracę przypomniały mi się moje oceny z geometrii Ten stoliczek, ściany i podłoga... ach Wyszły ci bardzo realistycznie, tylko na twoim miejscu wykasował tę głowę nicka wyrzucił, a w zamian udekorował lochy, ale cóż... to twoja praca... Żeby nie było: Każda z was ma u mnie pochwałę nie tylko Ursus ![]() Hahahaha! Też tak krzywo rysowałeś? Mi chyba trochę aparat skrzywił stolik. xp No Nick to najważniejsza postać, musiał być! Ludzików nie rysowałam, bo byś cie się na mnie poobrażali, jak was obrzydziłam xp A dziękuję za pochwałki (wszystkie - Portowe i nie portowe) i punkciki. Teraz tylko prawie 100pkt do nowej rangi *.* ![]() *** Moje wewnętrzne oko tu cierpi *** |
|
|
|
Bad wolf |
Dodany dnia 13.11.2013 15:09
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 1666 Dom: SlytherinPunkty: 12316 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 20.09.13 |
Dziękuję Ann Mia za to, że mnie narysowałaś! Bardzo mi się podoba, przepiękny rysunek! : ) Co do reszty prac: Łosiek - bardzo pomysłowe, gratuluję. : ] Ulka - dynia mi się strasznie podoba : D Łapa - Twoja praca jest przepiękna, tajemnicza : p DIMASH ![]() ![]() |
|
|
|
losiek13 |
Dodany dnia 13.11.2013 19:53
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 33 Postów: 2832 Dom: RavenclawPunkty: 34217 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 19.06.08 |
Haha, dziękuję za wszystkie miłe słowa ;D Mówiłem, że mój rysunek to będzie coś! A na poważnie już, to dziewczyny spisały się świetnie, ja nigdy w życiu nie wyprodukowałbym czegoś takiego. Ulka, fajnie, że trzymam aż dwie butelki, mam tylko nadzieję, że to wódka, a nie szampan xp ![]() Always ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 13.11.2013 19:54
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
No może być wódka. Fuer trzyma szampana, ruskiego, żeby nie było, że jest bananem. : D ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Sann |
Dodany dnia 13.11.2013 19:59
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 843 Dom: RavenclawPunkty: 16701 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 12.11.10 |
A mnie nigdzie nie ma! Łoś, może chociaż u Ciebie któreś oczy są moje? Chociaż chyba nie, bo nie ma okularów...Ulka, świetna robota. Podobnie Ann Mia. Monciakund - myślę, że samogrające instrumenty idealnie się wpasowują. Lapa15 - widać, że Nick jest najważniejszy. British English & The Lord of the Rings - moje dwie największe miłości <3 "All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost. From the ashes fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken, The crownless again shall be king." ~ J.R.R. Tolkien "All we have to decide is what to do with the time that is given to us..." ![]() "Tłumaczenia są jak kobiety: te wierne nie są piękne, a te piękne nie są wierne." "Moja Mistrzyni Tłumaczeń" ~ Łoś :* "Moja Guru angielskiego" ~ Sef :* ![]() ![]() "Kasia została rozjechana walcem na drodze, czy jej rodzinie przysługuje roszczenie o naprawienie szkody?" - czyli jak wytłumaczyć laikowi, co to są kazusy. ~ Alette :* Do Heleny "Przebiegasz palcami po stronach, Co niosą oświaty kaganek. Spoczynek Ci obcy jest nocą, Twój wieczór to dla innych ranek. Boleśnie odrywasz głowę, Znad ksiąg w pozłacanych ramach. I wiesz, że jest jedna odpowiedz, Na wszystko co masz dziś w planach. I chociaż chcesz się zatrzymać, Nie możesz, gdy już go posiadasz, I chociaż stroisz nim głowę, Na nic nie odpowiadasz. Czy możesz być lepsza od innych? Jak dorównać ideałowi? Dlaczego nikt nie dostrzega, Tego rodzaju niedoli? Jak masz się czuć dumna, Gdy czujesz się gorsza lub inna. Jak dusza Twa dużo słabsza, Ma zostać ciągle niewinna? Czy można Ci wybaczyć Że kochasz to co nie Twoje? Choć masz ogromną urodę Nie nią chcesz czynić podboje. Słabość do przedmiotów, Tak dobrze wszystkim jest znana. Lecz ciągle nosi piętno, Dla wielu jest zakazana. Porzuć więc swoje marzenia, Gdy jeszcze nie jest za późno. Kochaj to co masz od losu, Nikt nie dał Ci nic na próżno." ~ Anciol z dedykacją dla mnie <3 ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Krnabrny

Ravenclaw

Hufflepuff

Gryffindor

Slytherin

Łoś, może chociaż u Ciebie któreś oczy są moje? Chociaż chyba nie, bo nie ma okularów...