Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Jason Isaacs
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 27.07.2015 22:10
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
![]() Znany wszystkim fanom HP odtwórca roli Lucjusza Malfoya. Ojciec Draco pojawia się w książce i na filmie w drugiej części ekranizacji ("Harry Potter i Komnata Tajemnic" . Później na ekranie widzimy go w "Czarze Ognia", "Zakonie Feniksa" i dwóch częściach "Insygniów Śmierci". Jak Wam się podobał w roli bogatego śmierciożercy? Uważacie, że Jason spełnił swoje zadanie należycie? A może w roli Lucjusza widzielibyście kogoś innego?Muszę przyznać, że Isaacs jako mąż Narcyzy i oddany sługa Voldemorta (może nie tak do końca ;p) bardzo przypadł mi do gustu. Tak go sobie właśnie wyobrażałem. No i ta charakteryzacja... Blond długie włosy, zimne oczy, długa różdżka, elegancka peleryna. Najlepiej podobał mi się właśnie w "Komnacie Tajemnic". Najmniej zdecydowanie w "Insygniach Śmierci" (ten zarost, przerażenie, bladość). Taki mroczniejszy był zdecydowanie w drugim filmie. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 15.08.2015 17:55
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Niestety nie kojarzę tego aktora ze zbyt wielu filmów, albo zwyczajnie nie pamiętam w czym grał. W filmach o HP chyba spełnił swoje zadanie. Rola tego życiowego nieudacznika była trudna do zagrania, jednak jego wzrok przestraszyłby mnie wiele razy, gdyby dane było mi go spotkać. Myslę, że rola Lucka przypadła mu do gustu. Ba, nawet się do nie przywiązał. W arytkule <reklama mode: on>, który napisałam o Lucjuszu, jest wzmianka, że chciał on nawet zatrzymać słynną blond perukę Malfoya, ale wytwórnia mu na to nie pozwoliła. Smuteczek. Jeszcze co do jego wyglądu. Pamiętam jaki szok przeżyłam, kiedy przeglądałąm galerię, a tu mi wyskoczył pan Jason bez długich, białych włosów. To było trochę przykre: ( ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 10.05.2016 17:37
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: RavenclawPunkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Isaacs to utalentowany aktor, znam go między innymi z filmu Patriota. Spisał się i w tym filmie i w Harry'm Potterze, jako pan Malfoy. Strasznie mi pasowały jego kości policzkowe do tej roli. Z reguły właśnie na takie szczegóły zwracam uwagę. Jego doniosłość i mimika (znikoma, co pasowało do tej roli) też przypadły mi do gustu. Kiedyś, jak oglądałam filmy HP i właśnie w ekranie pojawiał się Lucjusz to zawsze wołałam "O! Mój teść" i z uwagą analizowałam jego ruchy i całą grę aktorską. I troszkę mnie boli, że tak jak Helence, przypięli mu łatkę "tego wiecznie złego" ;c 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Gryffindor
. Później na ekranie widzimy go w "Czarze Ognia", "Zakonie Feniksa" i dwóch częściach "Insygniów Śmierci". Jak Wam się podobał w roli bogatego śmierciożercy? Uważacie, że Jason spełnił swoje zadanie należycie? A może w roli Lucjusza widzielibyście kogoś innego?

Hufflepuff

Ravenclaw
Z reguły właśnie na takie szczegóły zwracam uwagę. Jego doniosłość i mimika (znikoma, co pasowało do tej roli) też przypadły mi do gustu. Kiedyś, jak oglądałam filmy HP i właśnie w ekranie pojawiał się Lucjusz to zawsze wołałam "O! Mój teść" i z uwagą analizowałam jego ruchy i całą grę aktorską. I troszkę mnie boli, że tak jak Helence, przypięli mu łatkę "tego wiecznie złego" ;c