Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
20 lat z Harrym Potterem - jak świętujecie?
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 26.06.2017 09:19
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: RavenclawPunkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Cześć! Zakładam wątek na dzisiejszą niebanalną rocznice. Mija 20 lat od wydania Kamienia Filozoficznego, od którego wszystko się zaczęło. To dzięki tej książce, dzieciństwo wielu z nas nabrało nowego wymiaru. Dzięki temu pomysłowi w pociągu powstał hpnet, z którym wiąże się tak wiele wspaniałych wspomnień i przyjaźni. Pomyślałam, że warto to uczcić, nawet w drobny sposób, w oczekiwaniu na zabawy od Redakcji. Piszcie, czy i jak zaznaczycie ten dzień Potterem. Fotki mile widziane Ja posłucham sobie muzyki z pierwszego filmu, a wieczorem usiądę i przeczytam kilka pierwszych rozdziałów o Chłopcu, Który Przeżył.WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, POTTEROMANIACY! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Fenris |
Dodany dnia 26.06.2017 10:26
|
![]() Postów: 165 Dom: SlytherinPunkty: 1745 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.10.15 |
Ja z tej okazji postanowiłam wpaść na forum ). Do pracy założyłam tshirt Huncwotów. Wieczorem oczywiście poczytam . Kurczę, jak 20 urodziny najlepszego przyjaciela . Wszystkiego najlepszego! ![]() Pottermore: Slytherin Sekwoja, pióro feniksa, 12 i 3/4 cala, giętka ![]() |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 26.06.2017 10:50
|
![]() Pochwały: 13 Postów: 1044 Dom: HufflepuffPunkty: 34220 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 31.01.17 |
Oh, jak tylko wrócę do domu to pokażę Wam mój dzień z Harrym Potterem Chociaż oczywiście zaczęłam go od bycia na hpnecie, ale tego zdjęciem nie uwiecznie, bo nie mam jak, gdyż jestem na telefonie Pozatym zamiast pracować to od kilku godzin szukam trzeciej części Harrego żeby kupić
|
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 26.06.2017 11:02
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Ja nie wiem czy będę jakoś świętowała, pewnie posiedzę trochę na HPnecie. Lubię serię o Harrym, ale nie jestem wielką Potteromaniaczką, jest to dla mnie seria jak każda inna, ale zawsze będzie w moim serduszku. I nie dlatego, że wprowadziła mnie w świat książek (to stało się na długo zanim zetknęłam się z KT), ale dlatego, że dzięki Harry'emu Potterowi i temu, że chciałam skomentować jakiś wywiad jestem tu gdzie jestem, czyli z Wami na HPnecie. To jest najważniejszy skutek mojego zetknięcia się z tym światem, poznanie wspaniałych ludzi, których jest tu naprawdę sporo. Więc i ja wzniosę szklankę z wodą na część Harry'ego Pottera bo bez tej serii w moim życiu, nie byłoby mnie tutaj z Wami. Nie poznalibyście superowej Sam Quest ![]() Dobra, kończę bo zaczynam być sentymentalna i się zaraz popłaczę. Chciałam Wam tylko napisać przy tej magicznej okazji, że dużo Wam zawdzięczam ludziska i bardzo kocham tą naszą HPnetową społeczność wzniesioną na miłości do książek o Chłopcu, który przeżył by kiedyś umrzeć. P.S. Nasze dni codziennie są magiczne, więc życzę Wam by dzisiejszy był bardziej magiczny niż dotychczasowe ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 26.06.2017 13:57
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Boże, 20 lat minęło... Gdyby nie Najlepsza i najbardziej fenomenalna SA na HP-necie, to nie wiedziałbym, że to taki dziś nam radosny dzień nastał. Dwadzieścia lat od wydania HP i KF <; Jak ten czas leci ;d świętować jakoś specjalnie nie zamierzałem i chyba nie zamierzam - forum to moje drugie imię podobno, więc tutaj bez większych ekscesów. No, czekam na te gry i zabawy, które mają przygotować nasi nowi admini >; A tak, to dzień prawie jak co dzień. Może Mszę zamówić za HP-netowiczów u OO. dominikanów? nie, żartuję. HP net to najlepsza strona na świecie o Harrym Potterze. Ciężko z taką postawioną tezą dyskutować <; ja zakochałem się od "pierwszego przeczytania" i tak to się ciągnie... Fajnie, że jeszcze zdążyłem się na jakąś rocznicę załapać (nie byle jaką w końcu). Może sobie przeczytam po raz szósty pierwszą część? (akurat tę mam w domu ) ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 26.06.2017 19:41
|
![]() Pochwały: 13 Postów: 1044 Dom: HufflepuffPunkty: 34220 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 31.01.17 |
Nie mam dzisiaj zbyt wiele wolnego czasu, ale co nieco udało mi się poczynić, co uwieczniłam na zdjęciu: - kupiłam kolejną część Harrego Pottera - otoczyłam moje książki opieką zabezpieczając je okładkami ![]() - wybrałam fragment z Komnaty Tajemnic, opisujący lekcje zielarstwa i zaczęłam rysować panią Sprout ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Christina

Ravenclaw
Ja posłucham sobie muzyki z pierwszego filmu, a wieczorem usiądę i przeczytam kilka pierwszych rozdziałów o Chłopcu, Który Przeżył.

Slytherin

Hufflepuff
Pozatym zamiast pracować to od kilku godzin szukam trzeciej części Harrego żeby kupić

Gryffindor