Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1) Alette
2) fuerte
3) Katherine_Pierce
4) Sam Quest
5) Shanti Black
6) A.
7) monciakund
8) ania919
9) ulka_black_potter
10) Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
"Fantastyczne zwierzęta: Zbrodnie Grindelwalda"
|
|
Smierciojadek |
Dodany dnia 12.11.2018 23:43
|
Pochwały: 14 Postów: 6912 Dom: Gryffindor Punkty: 60391 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
Zapraszam do dyskusji o drugiej części z serii o Fantastycznych zwierzętach - Zbrodniach Grindelwalda! Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. |
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 12.11.2018 23:48
|
Pochwały: 14 Postów: 1886 Dom: Gryffindor Punkty: 28403 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 12.03.18 |
Osobiście wybieram się na Fantastyczne Zwierzęta: Zbrodnie Grindelwalda do kina w dzień premiery i jestem bardzo ciekawa filmu. Niestety zapoznałam się z kilkoma spoilerami, które nie bardzo mi odpowiadają, a wręcz zniechęcają, ale nie chcę oceniać produkcji przed jej poznaniem. Pierwszą część obejrzałam raczej z powodu ogólnego pomysłu, nie fabuły. Byłam ciekawa, jak przedstawili magiczny świat i czy prezentuje się on inaczej niż w Harrym Potterze. Za drugim razem, gdy oglądałam FZ, skupiłam się bardziej na wydarzeniach i jestem bardzo ciekawa ich dalszego toku. Tak więc mam nadzieję, że druga część mnie nie zawiedzie. W ezoteryce Wunjo wskazuje na szczęście, które osiągamy szczerymi intencjami, życzliwością i zdrowymi relacjami. To dobra karma, która wraca w najlepszym dla nas momencie. Aby działać zgodnie z energią runy, dobrze jest otaczać się dobrymi ludźmi, którzy wznoszą nas do góry, zamiast ściągać na dół. Szczęście i radość mnoży się, kiedy się je dzieli, dlatego dbaj o relacje i dziel się dobrymi wibracjami z tymi, których kochasz. Chlubne i niechlubne osiągnięcia |
|
Podziel się z innymi: |
Przejdź do forum: |