Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Ulubione i znienawidzone pairingi.
|
|
Karola2 |
Dodany dnia 19.09.2019 19:13
|
![]() Postów: 4 Dom: HufflepuffPunkty: 11 Ranga: Mugol Data rejestracji: 19.09.19 |
Które pairingi lubicie najbardziej, a których nie przecierpicie? Ja osobiście nie przepadam za Dramione i Drarry, wydają mi się bardzo nierealistyczne i sztuczne, za to lubię wszystko co trudno znaleźć, czyli mało popularne, ale sensowne shipy, np. Dean/Luna. |
|
|
|
Aventia |
Dodany dnia 19.09.2019 19:19
|
![]() Postów: 60 Dom: HufflepuffPunkty: 439 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 05.03.19 |
ja osobiście ubóstwiam Sevmione <3 jestem tego wielkim fanem, ale też lubię Dramione i Ginny raco (nawet nie wiem jak to się nazywa). Jakoś tak jestem fanem tych.Nie cierpię natomiast męsko-męskich, więc wszystkie Drarry, Snarry, itd, itp mnie odrzucają. Edytowane przez Aventia dnia 19.09.2019 19:58
Psychopatia jest niczym światło słoneczne: jego nadmiar może wywołać raka i zabić, ale jeśli wystawiamy się na jego działanie z umiarem, ma dobroczynny wpływ na jakość naszego życia i nasze zdrowie. ~ Kevin Dutton "Mądrość psychopatów" Strach jest wytworem wyobraźni. To kara, cena, jaką płaci się za wyobraźnię. ~ Thomas Harris "Czerwony smok" Cicho, cicho dzieci. To nie demony, nie diabły... Gorzej. To ludzie. ~ Andrzej Sapkowski "Wieża jaskółki" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Beatrice |
Dodany dnia 15.03.2020 21:04
|
![]() Postów: 45 Dom: GryffindorPunkty: 203 Ranga: Pogromca chochlików Data rejestracji: 31.05.15 |
Ze wszystkich parringów w Harry'm Potterze najbardziej lubię Fremione. Nie wiem nawet dlaczego, ale od myślę ponad pięciu lat jest moim ulubionym parringiem. Nie wierzę, że tak długo już minęło od przeczytania tych wszystkich fanfiction. Przeczytałam dosłownie prawie każdy, zakończony czy nie, nie ważne! Nigdy nie było za dużo ich momentów, ale dalej bardzo ich lubię razem. Gdy usłyszałam, że R.K. Rowling miała ich połączyć razem to niedowierzałam. Drugim chyba jest Hinny. Zawsze uważałam, że będą świetni razem. No i jeszcze taki kolejny non-canon parring to Drinny. Również nie wiem skąd coś takiego mi się wzięło, jednak przeczytałam kilka opowiadań na blogspocie i jakoś tak mi się spodobało. Jako jedenastolatka dużo rzeczy sobie wyobrażałam i pewnie te 2/3 parringów, które tu wymieniłam ukazały mi się po prostu w głowie ![]() Zapomniałabym o tych nielubianych! No to na pewno jest Dramione, po prostu nie zdzierżę ich shippu. Próbowałam coś przeczytać kiedyś, ale nie udało się, po prostu zamykałam kartę. No i jeszcze taki Sevmione, trochę wydaje się być nierealistyczny i ma takie Daddy issues fibes, także... Gryffindor
_________________________________________________________ _________________________________________________________ ![]() _________________________________________________________ |
|
|
|
ania potter |
Dodany dnia 15.03.2020 22:21
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 1163 Dom: SlytherinPunkty: 10153 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 17.04.14 |
ja totalnie kocham połączenie Severusa i Lily! ta dwójka razem to miód na moje serce i naprawde każdy wątek gdzie tylko się pojawia pochłaniam. wydaje mi się że naprawdę pasowaliby do siebie i totalnie jestem zaczarowana uczuciami Severusa do niej. Nie lubię za to tych wszystkich dziwnych shipow typu Drarry albo kiedyś się natknęłam na ship Severusa z Dumbledorem?? nie lubię tych które mi się wydają takie na maksa naciągane i nierealne lights will guide you home and ignite your bones and i will try to fix you w Hogwarcie możecie mnie znaleźć jako Anne Leishale ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Bardzo dawno tu nie zaglądałem.
gordian119

Hufflepuff

Gryffindor

Slytherin