Logowanie
Instagram
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Shanti Black
5)
Sam Quest
6)
ania919
7)
ulka_black_potter
8)
losiek13
9)
batalion_88
10)
Marcus Clinton
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Patronus - wspomnienie
|
|
![]() |
Dodany dnia 23.04.2020 11:53
|
![]() ![]() Pochwały: 39 Postów: 3381 Dom: ![]() Punkty: 36617 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 14.05.09 |
Dzień dobry! W tym temacie chciałabym Was zachęcić do opisania swoich najszczęśliwszych wspomnień, dzięki którym udałoby się stworzyć Patronusa. Możecie tez pisać czym jest Wasz patronus! A może macie same smutne wspomnienia i z Waszych różdżek nie wyskakują zwierzęce chmurki? W tym miejscu miała być fota, ale żaden link nie działa, sorry. Pomysł ten podrzuciła mi pewna HPnecianka, której imienia nie będę podawać, gdyż powinna się sama wypowiedzieć w tym temacie ![]() ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
![]() |
Dodany dnia 23.04.2020 12:19
|
![]() ![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 1970 Dom: ![]() Punkty: 22370 Ranga: Pracownik Miodowego Królestwa Data rejestracji: 24.04.13 |
Ulka, ale Ty też się wypowiedz! Ciekawy temat. Tak szczerze, pierwsze, co przyszło mi do głowy, to jak polscy siatkarze wygrali finał Mistrzostw Świata w 2014 roku... ![]() ![]() Takie "głębsze" momenty, typu wspomnienia z dzieciństwa, są raczej zatarte i nie tak intensywne i trudno mi tu coś wskazać. Z takich najnowszych i bardziej osobistych chwil, to może ubiegłoroczne ognisko, gdzie byli zarówno moi przyjaciele, jak i rodzice ze swoimi znajomymi, był mój pies, jedzenie, wszyscy najważniejsi ludzie w jednym miejscu i taka imprezowa beztroska, to było super. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 23.04.2020 12:25
|
![]() ![]() Pochwały: 39 Postów: 3381 Dom: ![]() Punkty: 36617 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 14.05.09 |
Uwaga, wypowiadam się. Sam Quest uświadomiła mi, że moim najszczęśliwszym wspomnieniem, które stworzyłoby patronusa jest... ZDANIE EGZAMINU NA PRAWO JAZDY! Nigdy nie zapomnę tej euforii! Powiedziałabym, że obrona licencjatu była dniem szczęśliwym, ale to była raczej ulga, a nie wspomnienie, dzięki któremu wyczaruje patronusa. ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
![]() |
Dodany dnia 07.01.2021 08:34
|
![]() ![]() Pochwały: 3 Postów: 516 Dom: ![]() Punkty: 10304 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 13.12.14 |
No tak, właśnie sobie uświadomiłem, że nie mam jednego wyraźnego szczęśliwego wspomnienia. Wszystko to takie zwyczajne, uśrednione i wypłaszczone jak zachorowalność na COVID 19 w Polsce. Gdyby jednak czegoś takiego koniecznie poszukać to byłoby kilka jaśniejszych momentów na czarnym lub dużo częściej szarym tle. Wydaje mi się, że jednym z takich było złożenie mojego drugiego PC-ta. Co prawda pierwszy zapamiętałem lepiej z powodu kilku drobnych, lecz "ciekawych" problemów jakie sprawiła płyta główna, ale to ten drugi był złożony "bez kompromisów". Czyli niemal dokładnie taki jaki sobie wymyśliłem i jaki był mi na tamte czasy potrzebny. Nie mniej, ale też nie więcej nawet "na centymetr", tak idealnie zgodnie z moją naturą. Odnośnie tego "prawienie", można jeszcze co najwyżej byłoby domontować jeszcze bardziej perfekcyjny i nieco cichszy układ chłodzenia CPU, ale to nie było wcale konieczne. Nic dziwnego, że działał bezproblemowo i jeszcze do niedawna służył znajomemu do przeglądania Internetu. Błąd mam zawsze przed sobą.
Wszelkie błędy, gramatyczne, stylistyczne, ortograficzne, interpunkcyjne, to moi kuzyni. Nie lubię kuzynów. Uważam, że należy wypędzić błendy z pustymi do puszczy. |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |