Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Pracownik departamentu
12.06.2026 18:36
Padł dziś Facebook i nikt nie pamiętał, żeby tu wejść (*)

Pracownik departamentu
07.06.2026 20:58
Moje ma niecałe 12 lat

Pracownik departamentu
07.06.2026 20:56
Czesc

Wielki Mag
07.06.2026 10:25
no i jutro mi stuknie dekada na stronie...

Wielki Mag
07.06.2026 10:24
Sharllottka, technicznym? nikt. bo czy A. jeszcze o tej stronie pamięta... nie wiem. o Krico już nawet nie wspominając xD

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
HP i ZF - jak przejść...?
aduniahp
co trzeba zrobić żeby przy kamiennym krągu i chatce hagrida mieć 100% ? Bo główkuje i główkuje i nic mi nie wychodzi :(
"Jak gdzies jest raban, to o kazdej porze
Wezwij Irytka, bedzie jeszcze gorzej!" =)

tomikwrocek
Witajcie!

Mam poważny problem.

Gdy Nevil prosi o pomoc z bluszczem to należy je spalić, ale gdy to robie to natychmiast odrastają. Nie wiecie dlaczego tak się dzieje? Nie mogę z tego powodu przejść dalej.

Pozdrawiam

minimka15
Wiemy muszą wszyscy go spalić musisz cały czas robić ten ruch incendio cały czas rużdżką a syriuszku chodzi o to że żaden filmik sie nie pokazuje a z książką to że harry ma napisąć wyptracowanko dla snapea o kamieniu ksiezycowym no i potrzebna na to książka a ja nie wiem gdzie ona w bibliotece jest

Syriuszkaa
ojej nie pamietam gdzie znalazłam no ale lezało gdzieś niedaleko obok a wyglądało hmm to taka forma kulki w takiej czarnej siatce. No i sporawe jest
Edytowane przez Syriuszkaa dnia 09.08.2007 22:12
Jedyny z prastarego rodu Black'ów należący do Gryffindoru

pol
minimka15 - Mięso jest koło Luny i to taka duża kulka w siatce. Trzeba je doprowadzić na górę w takie miejsce, a żeby nie spadało trzeba je za kamieniami stawiać. Do klatki nie da się dojść, jest tylko dla ozdoby.
aduniahp - W obu miejscach trzeba rzucać Acciot82; na paprotki i wylecą z niektórych paczki Freda i George'a i trzeba je wziąść. Na kamiennym kręgu trzeba podnieść ten prostokątny głaz i postawić go pod głzem najbliżej niego i się na to wspiąć. W chatce Hagrida trzeba też wrzucić dynię do komina, kość do okna i znaleźć ślady zwierząt.

Serea
Hej. Przeszłam już wszystko tylko w łazience MArty brakuje mi do 100%. Wie ktoś jak to załatwić?
img217.imageshack.us/img217/8311/tumblrkyee1na7tq1qzmh77.gif

Tak. On ocieka cholernym seksem i jest cholernie cudowny. A jego francuski to marzenie.

img.userbars.pl/19/3689.png

FAN CLUB SoLL pod patronatem Trio: Sol, Villemo i Ingrid xD
* Io xD
* Sarahis!
(dopisałam się sama, sorry xD)
Esey
* losiek13
* E-Vaire
* Kyinra

Zapisy czynne ; P

OBSESYJNA FANKA STEPHANA LAMBIELA.

I odrobinę mniej obsesyjna kwartetu, który wraz z nim tworzą Brian Joubert, Johnny Weir i Evgeni Plushenko.

PseudoBETA do wynajęcia -> Sarahis poleca

Wielbicielka palantowatych tworów wyobraźni Serei i Sarahis xD

img.userbars.pl/162/32343.gif

http://myanimelist.net/animelist/Andromeda69
pol
W łazience Marty trzeba zapalić wszystkie pochodnie, otworzyć Komnatę Tajemnic i rzucić Depulso na wszystkie kabiny, a potem Accio.

aduniahp
dzięki wielkie pol :)
mógłbys mi jeszcze napisac co trzeba zrobić w gabinecie umbridge i klasie obrony przed czarną magią? Z góry dzięki :)

Mistyk
Po pierwsze witam wszystkich jako że to mój pierwszy post na forum.

Po drugie:

Co do klasy obrony przed czarną magią to napiszę ile pamiętam, może to nie być wszystko:

Najpierw na schodach rozmawiamy z garbatym posągiem potem zrzucamy na sam dół miotłę i sprzątamy podłogę. W klasie zaklęciem lewitacji podnosimy wszystkie blaty ławek a następnie popychamy pierwsze od strony nauczyciela[w jednym odkrywamy chochlika]. Oglądamy slajdy w projektorze następnie stosujemy zaklęcie lewitacji na tablicy po czym podchodzimy i używamy jednej, potem drugiej strony. Ruszamy książki na biurku Umbridge otwieramy szuflady po bokach sali... Coś chyba było jeszcze z jakimś portretem...

Tyle pamiętam możliwe że coś opuściłem.

aduniahp
dzięki a w gabinecie?

Mistyk
Specjalnie sprawdziłem:

Pociągnąć albo popchnąć te talerze z kotami na ścianach, oraz kufer w drugim pomieszczeniu[potem podejść do niego i nacisnąć klawisz akcji] , następnie zaklęciem lewitującym spalić wszystkie kartki porozrzucane w gabinecie.

mroq
moje pytanie a raczej prosbe kieruje do osob chetnych i skorych do pomocy, mam problem z zadaniem Luny, a dokladniej z zagubionymi rzeczami Luny, pomimo listy rzeczy nie dalem rady tego wykonac, mam juz: 1. Gazete z wielkiej sali 2. To "cos" z biblioteki 3. i to na dziedzincu wiezy z zegarem... wiem ze jest tez na dziedzincu przy sali wejsciowej pod sterta lisci ale w jaki sposob to podniesc... ? tak wiec prosze o pomoc... :)
Edytowane przez mroq dnia 11.08.2007 18:26

aduniahp
liście trzeba usunąć miotłą czyli po prostu posprzątać :)
a ostatnia rzecz jest pod portretem przy wejściu na wiadukt

aduniahp
jeszcze mam prośbe czy możecie mi napisać co zrobic na wiadukcie ( mam 90%), w salonie gryfonów (88%), Na czwartym piętrze (96%) i przy chatce Hagrida (86%)
bardzo prosze ... :bigrazz:

mroq
Moje pytanie brzmi: Czy da sie w jakiś sposób obudzic śpiące portrety... ?

pol
aduniahp - też miałem ten problem z wiaduktem, ale w końcu odkryłem że trzeba wejść na podwyższenie tuż przy tych dużych drzwiach. W salonie gryfonów może nie wygrałaś szachów, albo nie pomogłaś portretowi do którego trzeba się wspiąć, albo nie rzuciłaś Accio na książkę, aby wyleciała z półki i jak leci trzeba wyciągnąć jeszcze drugą. Na czwartym piętrze nie pamiętam co się robi, ale może nie zapaliłaś wszystkich pochodni? Przy chatce Hagrida pisałem już co trzeba zrobić we wcześniejszym poście, ale zapomniałem dodać też tego że trzeba podnieść konewkę i podlać ziemię w odpowiednich miejscach, niestety nie pamiętam jakich.
mroq - jeśli nie masz hasła do portretu to tylko jedna jego część nie śpi. Aby nie spały obie musisz zdobyć hasło wykonując zadanie od tego co nie śpi.
Edytowane przez pol dnia 12.08.2007 12:06

aduniahp
dzięki już sobie prawie ze wszytskim poradziłam, tylko został mi tan nieszczęsny pokój wspólny mam 91% i zero pomysłów co zrobic. Grałam w szachy, gadałam z portretami, znalazłam znicza, przewróciłam tablice, wyciągnełam książki, wsadziłam drewno do kominka i otworzyłam szafke. Błagam pomóżcie co jeszcze trzeba zrobic?

Noemi
Witam wszystkich.Mam dwa problemy:
1.Gdzie najlepiej postwaić stół aby złapać znicza?
2.Na wybrukowanym dziedzińcu zdobyłam 84% i nie wiem co jeszcze musze zrobić aby mieć 100%.W gargulki wygralam wiec na pewno nie o to chodzi.:(

Lukas Snape
Moje pytanie możę nie na miejscu ale ma ktos cd-key do HPiZF ??

minimka15
Kurcze nadal nie moge znależć tego mięsa pomóżcie nie wiem co mam zrobić nie ma tego miesa koło luny ani nigdzie indziej odpiszcie szybko prosze jak coś to na gg albo tutaj prosze:8933000

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: