Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Pan Śmierci
18.04.2026 13:02
Aż mi się przypomniało ożywienie na początku covidu. Kiedy to było w ogóle xD

Sprzedawca prac domowych
16.04.2026 19:29
szkoda... spędziłam tutaj świetny czas :/

Mugol
15.04.2026 22:26
Cześć :) wracam po paru latach, a tu fandom umarł ;(

Specjalista ds. sprzedaży
12.04.2026 11:40
ja wczoraj napisałam pół posta w hogwarcie po czym stwierdziłam, że mi się nie chce i usunęłam xD

O choinka!
11.04.2026 17:22
Mnie się parę razy śniło, że Hogwart ożył

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Życie prywatne aktorów
franiakluska
Ciekawa jestem jakie macie poglądy na temat aktorów z filmu "Harry Potter"? Chodzi mi o to czy według Was, np. za bardzo się przechwalają, czy może za bardzo chcą się zrobić "medialni"?

Ja sądzę, że Dan za bardzo się posunął występując nago w Equus. A jakie jest wasze zdanie?
Edytowane przez Prefix użytkownikaXeri dnia 04.11.2013 21:06
ron & hermione

www.harry-potter-zdjecia.blog.onet.pl

biffyclyro
Emma jest trochę nadęta jezyk
a Dan dobrze zrobił że wystąpił gdzieś indziej niż w Harrym.
Po prostu rządzą nami stereotypy i to czego my byśmy nie zrobili oceniamy jako złe. :\
a o ile dobrze się orientuję to krytycy dobrze oceniają jego występ jezyk
Niepowstrzymana Tępicielka Tandety

Prefix użytkownikaMoony Alex
Cóż, sprawa Equus z Danem, to raczej nie jest życie prywatne tylko zawodowe ^.^
Ale cóż, skoro temat został podjęty to ja się wypowiem tak:
Dla mnie to jest część doświadczenia aktorskiego. Po prostu aktor ma taką pracę- nie zawsze będzie grał role cud-miód i orzeszki, którym wszyscy będą aprobować. A jeśli chce się sprawdzić w czymś innym, ma na to ochotę, to przyjmuje rolę i jest świadomy tego, że spotka się z wielkimi różnicami zdań wśród opinii publicznej.
Moim zdaniem, jeśli aktor potrafi sprawdzić się w takiej roli, która wymaga od niego pokonania pewnej bariery (sądzę, że każdy ją ma, pojawia się na przykład wtedy, gdy będąc aktorem staje się przed wyzwaniem stanięcia na scenie nago, czy wcielenia się w bohatera innego niż zwykle), to jest naprawdę dobry w swoim fachu. Tak na przykład, wszyscy wiedzą, że bardzo lubię Davida Thewlisa, odgrywającego Remusa Lupina. Thewlis grał w "Całkowitym Zaćmieniu" Agnieszki Holland. Niestety, nie miałam przyjemności obejrzeć tego filmu, oceniać nie mogę, widziałam jedynie opinie, recenzje i fragmenty na YouTube. W tym filmie widzimy historię dwóch poetów, których z czasem zaczyna łączyć coś więcej niż przyjaźń. Fragmenty zobaczone po raz pierwszy mnie szczerze mówiąc, zaszokowały. Thewlis i DiCaprio razem, w bardzo intymnych momentach... Tak, to tylko gra, ale sam fakt, że oni to przedstawili. Kiedy otrząsnęłam się z szoku, obudził się we mnie podziw. Tak, podziw, w końcu dla mnie to było naprawdę coś. Nie sądzę, aby każdy potrafił zagrać biernego i czynnego homoseksualistę.
Tak jak Radcliffe wcielił się w- nazywając rzeczy po imieniu- zoofila. Owszem, wzbudza to we mnie pewien niesmak, niekoniecznie chciałabym sztukę obejrzeć. Chociaż z drugiej strony byłoby to ciekawe doświadczenie, w końcu to też forma poznawania świata i ludzi- przecież zdarzają się takie... cóż, choroby. Mimo wszystko, sztuki nie widziałam, więc również oceniać nie będę. Ale sam fakt, że POTRAFIŁ zrobić coś takiego, w tak młodym wieku, w pewien sposób do mnie przemawia. Jak dotąd Radcliffe'a niezbyt lubiłam, tak teraz mogę powiedzieć, że zyskał nieco szacunku z mojej strony.

Cóż, co prywatnego życia gwiazd.
Nie jestem w stanie określić, że są tacy czy tacy. Na podstawie tego co wiem- zaobserwowanych zachowań, przeczytanych wywiadów, zasłyszanych i znalezionych opinii...
Emma Watson rzeczywiście wydaje mi się nieco... rozkapryszona. Chociaż uważam że pod tą maską kryje się jednak sympatyczna osoba, może czasem przemądrzała i nadęta, ale potrafiąca się dobrze bawić, rozmawiać...
Natomiast sympatię wzbudza we mnie Evanna Lynch. Sięgnęłam po opinie różnych osób o tej aktorce i jak to bodajże Chris Rankin powiedział "Ona nie przypomina Luny. Ona JEST Luną".
A kogoś tak 'lunowatego' zawsze chciałam poznać.

nikola19_70
nie wiem zbyt wiele o życiu prywatnym aktorów grających w HP tyle co można wyczytać w internecie .po ostatnio czytanym artykule wnioskuje że Danielowi zaczyna sława troszeczke uderzac do głowy,ale może sie myle. Bardzo chetnie natomiast dowiedziałabym sie czegoś wiecej z prywatnego zycia Davida Thewlisa niestety niewiele tego znalazłam w internecie

Prefix użytkownikaKaMcIa
Hmm... ciekawe... doprawdy xD
Co prawda Dan mnie troszeczkę zaskoczył swoją rolą w Equus, ale w dobrym tego słowa znaczeniu ^^. Jest młodym utalentowanym aktorem i powinien próbować nowych ról. Nie dziwię mu się, że ma już dosyć roli smarkacza w obciachowych okularkach i przylizanych włoskach. Hy hy ;] Rozgadałam się chyba nie na temat xD
No cóż... zniesmaczyło mnie trochę zachowanie Emmy. Mam nadzieję, że woda sodowa nie odbiła jej już do głowy. Choć nawet jeśli... to długo się trzymała ;]

Jushów nie tolerujemy^^.
Edytowane przez Limonka dnia 31.07.2007 23:15
s2.favim.com/orig/28/lol-penny-sheldon-cooper-the-big-bang-theory-Favim.com-237738.gif

Adams
No cóż chyba nie tylko mi będzie ciężko powiedzieć coś... co kol wiek dokładnie o życiu prywatnym gwiazd ale jeżeli chodzi o Emmę to muszę się z tobą zgodzić KaMcIa- jezeli nawet jej już odbiło to trzymała się długo... po mimo tego, że mogło to wynikać z niewiedzy...
"Cast off the crutch that kills the pain,
The red flag waving never meant the same,
The kids of tomorrow don't need today,
When they live in the sins of yesterday. "

Hermiona_Granger15
moim zdaniem rola Daniela w Eguus to fajna sprawa :) i mysle ze krytycy nie mowili ze dobrze zagral tylko dlatego ze sie rozebral :)
Emma... tak wydaje sie rozkapryszona i bardzo pewna siebie ale wydaje sie osoba sympatyczną :)

Ale i tak najfajniejszy jest Rupert :D taki wyluzowany, szczery :) ogolnie jest cool

Kate_Luis
po pierwsze Dan ma 18, nie 17 lat. a występ w Equus to sprawa zawodowa a nie prywatna. właśnie tego wymagała rola - rozebrania się - więc to zrobił. co innego gdyby wyleciał nago na ulicę... o! wtedy moglibyśmy mówić o przesadnym spełnianiu się medialnym.

a co do życia prywatnych aktorów... niech robią co chą, to ich życie.

Litha
Moony Alex, ja oglądałam "Całkowite zaćmienie" genialny film, genialnie zagrany.

To wcale nie jest aż taka bariera. Nagość w teatrze jest dość "normalna" ;) Chociażby pan Poniedziałek, który wystaia dupę w spektaklu "Krum" czy Cezary Kosiński, który w "Magnetyźmie serc" nago pojawia się na scenie. Jeśli aktor jest profesjonalistą to to nie jest dla niego problem.

co do życia prywatnego.. ciężko nam się jest wypowiadać, no bo w końcu prywatne to prywatne, ale jak ktoś już stwierdził, ja też zauważyłam, że emma jest nadęta ;P

Prefix użytkownikaMoony Alex
Litha, może i masz rację :)
Dla mnie jednak takie zagranie nago to jest jednak 'coś'. Może w świecie aktorstwa to już nie jest takie halo, jakby było dla mnie (osoby, która BARDZO ceni prywatność, intymność, osobistość)... W końcu aktor, to aktor, do tego zawodu (głownie) idą osoby, które wiedzą czego chcą, są gotowe 'poświęcić się' dla takiej roli...

Lord Razor
Zgadzam się z Moony.Przecież Dan jest aktorem i dostał taką pracę w filmie.Przecież nie będzie grał całe życie chłopca z blizną.Ma szansę zagrania w innym filmie więc ją wykorzystuje jak inny aktor.Druga rzecz to jest to , że Emma nadyma się tą rolą w Harrym Potterze.Mi się takie coś nie podoba.
Jestem prefektem naczelnym
Jestem kapitanem drużyny i szukającym.Dom-Gryffindor
Zarejestrowany Animag-Wilk
Patronus-feniks
Bogin-Lord Voldemort
Członek GD
Członek Zakonu Feniksa

syllwiaaa
Moim zdaniem zagranie w tym przedstawieniu to był dobry ruch. Przecież on jest aktorem, nie będzie grał tylko w HP. A w teatrze nagość nie jest czymś niezwykłym.
"Och, wspaniale, Potter - przerwał mu Snape,
krzywiąc wargi w drwiącym uśmiechu. - Tak, to miłe,
że nauczyłeś się czegoś przez prawie sześć lat.
DUCHY Są PRZEZROCZYSTE.

Ginny_Potter_07
Ja myślę, że takie rozbieranie, czy w filmie, czy na scenie to nie jest codzienna sprawa. Jeżeli aktor chce to się rozbiera, a jeżeli nie, to nie. To jego prywatna sprawa. Dan się rozebrał i chyba wyszło mu ti na dobre. Tak

Mitzi Caspar
Nie wiem, czy te plotki, że Radcliffe uprawia seks z fanami są prawdziwe, czy nie xD xD xD Ale to było chyba w Pudelku, a do Pudelka podchodzę wyjątkowo sceptycznie.
Ja się cieszę, że Rupert Grint zagrał w Lekcji jazdy. On jedyny z trójki wydaje mi się normalny, sympatyczny i dobrze by było, jakby go jeszcze gdzieś oprócz HP zatrudnili.
"From childhood's hour I have not been
As others were: I have not seen
As others saw..."

/Edgar A. Poe/

Limonka
Nie wiem, czy te plotki, że Radcliffe uprawia seks z fanami są prawdziwe, czy nie xD xD xD Ale to było chyba w Pudelku, a do Pudelka podchodzę wyjątkowo sceptycznie.

Fakt, nie można w to do końca wierzyć... ale szczerze mówiąc, ani mnie to dziwi, ani mnie to rusza. To znaczy, zupełnie nie jestem tym zaskoczona, a i jako że nie jestem fanką Daniela, w ogóle mnie to nie obchodzi ;). Niech robi co chce, to przecież nie nasza sprawa. ^^

Prefix użytkownikatrayor
Zgadzam sie z Limonką. Co nas obchodzi życie prywatne innego człowieka. Nie rozumiem dlaczego dziennikarze nagłaśniają i mieszaja się w życie innych. To tak jakby nas ktoś opisywał, śledził każdy nasz krok i pisał o tym w portalach internetowych, pokazywał w wiadomościach itp.

agaa_21
Moim zdaniem Emma wydaje się być sympatyczna, chociaż rzeczywiście czasami jej lekko "odbija". Na temat Dana to tyle, że jego występ w tej sztuce to sprawa wyłącznie zawodowa. A i myślę, że Evanna jest super, ona naprawdę jes jak Luna ;)
W górę serca, bo Polska wygra mecz, Polska wygra mecz.

KK niebawem. Belgia.
Niestety w mocno okrojonym składzie.

ishar
Obiło mi się kiedyś o uszy, że Emma niezbyt pochlebnie wypowiadała się o polskich fanach.
Nie pamiętam już gdzie to czytałem, było to jakiś czas temu. Otoż Watson stwierdziła, że nie chce mieć fanów pijaków i złodzeji. Coś w tym guście.

Nie, żeby mnie szczególnie interesowało zarówno jej zdanie, jak i osoba, ale skoro jest już taki temat pomyślałem, że warto zapytać.
Z tego co widziałem na filmikach, to wydaje się być raczej sympatyczna, momentami nieco walnięta, ale sympatyczna:D
Może czas zmienić zdanie?;)

Limonka
Obiło mi się kiedyś o uszy, że Emma niezbyt pochlebnie wypowiadała się o polskich fanach.
Nie pamiętam już gdzie to czytałem, było to jakiś czas temu. Otoż Watson stwierdziła, że nie chce mieć fanów pijaków i złodzeji. Coś w tym guście.

Nie żebym jej broniła, ale to chyba wymyślili jej polscy anty-fani ;).

ishar
Rozumiem, dzięki.

Btw zauważyłem, że Emma ma chyba najszersze grono antyfanów, spośród wszystkich aktorów HP na pewno;) Strony i blogi, powstałe tylko po to, żeby ulżyć... no właśnie, czemu? Jak można poświęcać czas komuś, kogo się nietrawi, delikatnie mówiąc?
Tym bardziej, że w ten sposób staje się jeszcze bardziej "popularna". Błędne koło.
Jedna mała dziewczynka a tyle emocji:D

Mogą cię kochać lub nienawidzić. Ważne, żeby nie byli obojętni;)

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: