Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Najfajniejszy aktor
|
|
| hardodziobek |
Dodany dnia 26.07.2007 18:09
|
![]() Postów: 2 Dom: Brak przydziału Punkty: 402 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.07.07 |
Moim zdaniem najlepsi są- w KF: Rupert Grint, Richard Harris, Maggie Smith, Alan Rickman, Matthew Lewis, Bonnie Wright oraz James i Oliver Phelps. W Komnacie Tajemnic: wszyscy ci sami i jeszcze Jason Isaacs. W Więźniu: ci sami (bez Harrisa) oraz: Gary Oldman, Michael Gambon i David Thewlis. W CO: ww, oraz- Ralph Fiennes, Predrag Bjelac (Karkarow) i Brendan Gleeson. Wiem, że jest tego sporo, i że się powtarzam bo prawie wszyscy zostali już wymienieni, ale takie jest moje zdanie. Zakonu jeszcze nie widziałam, bo nie mam na razie takiej możliwośći, ale ciekawi mnie Bonnie Wright w tej części... Jestem
poltergeistem Hogwartu Quirrell to był świetny nauczyciel... Miał tylko jedną wadę: z tyłu głowy wystawał mu Lord Voldemort. Hardodziobek jest dziewczyną!!! Znajomi: Zona Valdzia oliwka dSyriusz5 agatqa92 James_Riddle tom1649 Nacia1234 Potter_H- po prostu Arek: ) son lenne nikola19_70 metallinka Syriusz_Harry_Remus ishar Nimfadora_Tonkss Smierciojadek Kristel Serea Ian Pikus mbolek Zdun134 _Harry_Potter_ Ron Weasleys Ron96 peeves poltergeist |
|
|
|
| tasia |
Dodany dnia 08.08.2007 11:25
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 194 Dom: Brak przydziału Punkty: 137 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 11.06.07 |
Rupert Grint koffam go jest slodki uwielbiam jego rude wloski i jego minki Katie Leung moja koffana aktorka .cho chang.uwielbiam ja za to ze (nie uwierzycie)zq cho!!!!!!! Clemence Poesy za piekne spojrzenie za gabrielle za wszystko Świnka Malwinka ma cipu cipu cinka, ma cip, ma 2 ma cipu, cipa, cia! D |
|
|
|
| Mirru |
Dodany dnia 14.08.2007 18:18
|
![]() Postów: 40 Dom: Brak przydziału Punkty: 135 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.07.07 |
Zdecydowanie, niezmiennie, wiecznie, do końca świata i o jeden dzień dłużej: TOM FELTON. (Tutaj można by przytoczyć piosenkę Draco and the Malfoys o nim) Draco nie mógłby wyglądać bardziej draconowato i na pewno nikt by go lepiej nie oddał. A poza nim: James i Oliver Phelps Ta dwójka mnie dokumentnie rozwala. Nie jestem nawet w stanie przytoczyć swojego ulubionego fragmentu z nimi w rolach głównych, bo zwykle gdy ta dwójka wchodzi na scenę, to ja zaczynam płakać ze śmiechu i niezbyt mogę się skupić. Bombowi byli w 5 filmie^^ Oh Voldemort,
If there's one thing I want you to bring me for Christmas this year, It's to make Harry Potter disappear. Lots of love, D. M. www.mirru.blog.onet.pl - "The Curse Breakers" by me. Get on the train, fish. Get on the train. |
|
|
|
| Kathleen |
Dodany dnia 15.08.2007 18:28
|
![]() Postów: 9 Dom: Brak przydziału Punkty: 108 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 13.08.07 |
Dan wiadomo i Rupert x)) z dziewczyn lubię Bonnie nie wiem czemu, chyba to przez postać którą gra, a może przez to że jest taka naturalna . Jeszcze bliźniacy oczywiście. |
|
|
|
| Mandy Coner |
Dodany dnia 20.08.2007 22:38
|
![]() Postów: 2 Dom: Brak przydziału Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 18.08.07 |
Bezwarunkowoo TOM FELTON ![]() czytająC książke tak właśniee wyobrażałammm sobie tego bezdusznego narcyzowatego blondynaaaa :bigrazz: Do tego Alan Rickaman ...bezbłędnie odzwierciedlaaaa postaĆ książkowego Snaapee no i oczywiściee bliźniakiii...James i Oliver Phelps... Edytowane przez Mandy Coner dnia 20.08.2007 22:38 "Prawda jest dziwniejsza od fikcji, a to dlatego że fikcja musi byŚ prawdopodobna.Prawda - nie".
|
|
|
|
| Magduska |
Dodany dnia 22.08.2007 22:22
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: 30 Ranga: Charłak Data rejestracji: 17.08.07 |
Jeszce do nie dawna myślałam, że najbardziej lubie Harrego, ale właśnie nie dawno zmieniłam zdanie jak w telewizjii leciała ! część. Rupert Grint powalił mnie na nogi. Dan był sztywny, a on grał jakby nigdy nic. A z reszta lubie go, poprostu. smieszny jest w dodatku. 100 pkt na RONA, no i z 80 na HARREGO. Podpis poszedł na obiad. Nie wiem kiedy wróci
![]() ![]() |
|
|
|
| Marigold |
Dodany dnia 26.08.2007 16:42
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 18 Dom: Brak przydziału Punkty: 179 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 24.08.07 |
Słowo "fajny" można rozumieć na kilka sposobów: 1. najbardziej utalentowany aktor to wg mnie Rupert Grint 2.aktor grający najlepszego bohatera to oczywiście Emma Watson 3. najprzystojniejszy aktor to ten, który grał Cedrika( nie wiem jak się nazywa) nie mam więcej nic do powiedzenia w tej kwesti :rol: |
|
|
|
| agaa_21 |
Dodany dnia 28.08.2007 08:42
|
![]() Postów: 81 Dom: Brak przydziału Punkty: 1380 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 26.06.07 |
Ja najbardziej lubię Emmę Watson i ją uważam za najlepszą aktorkę . A pozatym to uważam, że bardzo dobrze grają swoje postacie Evanna Lynch, Imelda Staunton, Natalia Tena noi Daniel Radcliffe i Rupert Grint też są ok ;] W górę serca, bo Polska wygra mecz, Polska wygra mecz.
KK niebawem. Belgia. Niestety w mocno okrojonym składzie. |
|
|
|
| volta |
Dodany dnia 28.08.2007 10:41
|
![]() Postów: 201 Dom: Brak przydziału Punkty: 422 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 19.08.07 |
może nie tyle najfajniejszym, co zdecydowanie najlepszym aktorem jest sir JASON ISAACS. z książkowego Luciusa, który jest tylko kolejnym dupkiem z wyższej klasy, stworzył świetną i charyzmatyczną postać. słyszałam, że za dzięki jego inwencji Lucius ma te piękne dlugie włosy, wspaniałe szaty i co najważniejsze - laskę o przepięknej rękojeści, w której sir Malfoy kryje różdżkę. i to na tyle. ;) i belong to here where no-one cares and no-one loves a place called hate the city of fear |
|
|
|
| ishar |
Dodany dnia 28.08.2007 12:34
|
![]() Postów: 243 Dom: Brak przydziału Punkty: 1645 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.08.07 |
Najfajniejszy? Bez wątpienia Rupert. Chłopak gra z jajem, moim zdaniem najlepszy aktro z trio, może nie wyróżnia się niczym szczególnym, ale zwsze w równej formie, w przeciwieństwie np do Emmy, która nieźle wypadła na początku serii, ale w OP momentami żal było patrzeć. A aktorami, którzy najlepiej wcielili się w swoje postacie Imelda Stauton, wymarzona do roli ropuchy Umbrige, no i oczywiście Rickman. Tak na marginesie, moim skromnym zdaniem Gambon znacznie lepiej wypada w roli starego ale energicznego Albusa, niż śp Harris... |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 29.08.2007 13:15
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Ja również chciałabym poznać przyczynę tej antypatii. Tym bardziej, że nie chodzi tu o zwykłe "nie lubię" albo "nie podoba mi się", tylko o "nie cierpię". I to w dodatku z zaznaczeniem, że nie Toma w roli Draco, tylko jako jego samego. Więc również nalegam o udzielenie nam odpowiedzi. Alqalonde, ciebie muszę poprosić o wstrzymanie się od używania takich określeń. Ja też czasem mam ochotę kogoś wyzwać, ale cóż... trzeba się wstrzymywać ;). ishar, nie jest to normalne i jest tępione :). Edytowane przez Limonka dnia 29.08.2007 13:15 |
|
|
|
| ishar |
Dodany dnia 29.08.2007 14:58
|
![]() Postów: 243 Dom: Brak przydziału Punkty: 1645 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.08.07 |
Po prostu trochę zdziwiła mnie twoja dość ostra reakcja, Alqalonde, bez obrazy. Tak na marginesie, o ile Felton jest w moim uznaniu zdecydowanie lepszym aktorem niż choćby Radclife, to z tymi tlenionymi włosami (dobrze pamiętam?) wygląda jak rasowy SSman , tym bardziej jako Dracon. Albo to jego aparycja, albo jest po porstu świetnym aktorem, który najwyraźniej pomylił filmy![]() |
|
|
|
| volta |
Dodany dnia 29.08.2007 23:14
|
![]() Postów: 201 Dom: Brak przydziału Punkty: 422 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 19.08.07 |
Draco. jedno go kochają, drudzy nienawidzą :] uważam, ze za fenomen Draco odpowiada Tom Felton. chłopak świetnie odgrywa tę rolę. naprawdę lepszego Drejcza byśmy nie znaleźli ;) jednak sama postać Draco (ta książkowa) niezwykle mnie irytuje. zachowuje się bardzo niedojrzale. może taki wiek, kiedy to chłopcy sie popisują przed kolegami. wyśmiewają słabszych. podlizują do kogo trzeba (czyt. nauczycieli) nigdy nie lubiłam takich typów w szkole. tani żart, straszonko, powoływanie się na pochodzenie, bogactwo. może to dlatego nie lubię postaci młodego Malfoya. ale żeby było jasne - nie bronię jasnej strony (czyli świętej trójcy). lubię zło... ale zło to dla mnie klasa i inteligencja (vold, luc, sev) Drejcze jeszcze tej klasy nie ma. ale wszystko przed nim ;) i belong to here where no-one cares and no-one loves a place called hate the city of fear |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 29.08.2007 23:26
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Ale ja nie widzę niczego złego w zapytaniu, dlaczego ktoś nie lubi Draco. To znaczy, bardziej chodzi mi o przypadki, w których ktoś pisze, że "nienawidzi", "nie cierpi" itd. Albo tak jak tutaj - gdy ktoś napisał, że nienawidzi Toma, a nie podał żadnych konkretnych przyczyn. Według mnie każde spośród pytań, które wymieniłaś ma na celu właśnie dyskusję, a nie oskarżenia ;). ale żeby było jasne - nie bronię jasnej strony (czyli świętej trójcy). lubię zło... ale zło to dla mnie klasa i inteligencja (vold, luc, sev) Drejcze jeszcze tej klasy nie ma. ale wszystko przed nim ;) No tak, rzeczywiście Draco jeszcze nie ma tego czegoś, co czyniłoby z niego czarny charakter pokroju np. Lucjusza. Ale przecież taki Sev również niezbyt wiele klasy posiadał w młodości, szczególnie wisząc do góry nogami ;). W każdym razie, ja również przepraszam za offtopic i byłabym bardzo wdzięczna, gdybyśmy wrócili to właściwego tematu ;). |
|
|
|
| madzia_zaspa |
Dodany dnia 30.08.2007 09:12
|
![]() Postów: 105 Dom: Brak przydziału Punkty: 327 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 22.08.07 |
Ja tam lubię prawię wszystkich, ale bez tych co nie lubię nie było by filmu. Zobaczcie HP zawiera i takie postacie i takie, to znaczy te dobre(które lubimy) i te złe( których nie lubimy). Może gdyby nie oni to ten film nie miał by sensu, mnie osobiście film z taką obstawą podoba Paczka z Hogwartu-Hermiona Hunwoci Jestem członkiem w KPAD i Gwardi Pottera SC-Expert-Ginny Prorok codzienny- Redaktor poboczny- Plotki Patronus-jeleń Średnio zaawansowany auror Dom - gryfindor różdżka- 11 cali, mahoń, włos jednorożca, bardzo giętka Jestem egzaminatorem na sumach metamorfomagiem nauczycielem astronomi(forum/hp/pozostałe/lekcjje ![]() Zwierzęta- kot (Vika), sowa uszatka(Puchon) animag-pies Posiadam-pełen zestaw do qudditcha Uszy dalekiego zasięgu 1000 magicznych ziół i grzybów Zwykłe pióro, a także samopiszące Rękawice,pelerynę i kapelusz obronny Miotła-Nimbus2001 Karty z czekoladowych żab- HP, Albus,LV,Hemriona,Ron,Syriusz Odznaki: animag auror SC Gwardia D i P KPAD Żongler-Redaktor naczelna-Mugoloznastwo www.zongler-artykuly.blog.onet.pl Bank Gringota- Skrytka 510- 2000 galeonów Tygodnik czarownica-Zastępca szefa-Kuchnia Wizgeamont-Młodszy sędzia KZ(Klub zmarłych- Helga Huffelpuff Ministerstwo magii-skarbnik Departament Tajemnic-Sala z planetami Znajomi : Hermionka_HP (My Best Friend )Draco_Malfoy :*:*(mój kochany facet) Hermiona93:*:*(moja bratnie dusza) Tonks92 Tasia Pomyluna14 Emma19 Lily713 _Syriusz_Harry_Remus_ lukaszpawlak95 Serea Kristel lav LunaLovegooood _Harry_Potter_ agaa_21 Son Kicia13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 30.08.2007 19:28
|
hermiona_granger6 napisał/a: TOM FELTON taki boski blondynek........szkoda ze zajęty :( Po pierwsze, pisz dłuższe posty. Po drugie, Tom to szatyn. Po trzecie, oficjalnie Tom nie ma teraz dziewczyny. Chyba, że masz nowsze informacje niż ja, w co szczerze wątpię. Z resztą, co to ma za znaczenie, czy jest zajęty, czy nie? I tak jest nieosiągalny ;). Edytowane przez Limonka dnia 30.08.2007 19:30 |
|
|
|
| volta |
Dodany dnia 30.08.2007 23:03
|
'choć ma już swoje lata, nadal jest dobrym aktorem'. jeżeli ktoś jest dobrym aktorem, to wiek gra tu najmniejszą rolę... wiek często bywa zaletą :] bo czy przykładowo Jack Nicholson był lepszy w locie nad kukułczy gniazdem, czy lśnieniu niż obecnie? tego się chyba nie kwestionuje... ale z samym wyborem poprzedniczki się zgadzam :) właśnie takiego snape'a sobie wyobrażalam. gdy Rickman gra w jakiejś scenie, przyćmiewa resztę :] i belong to here where no-one cares and no-one loves a place called hate the city of fear |
|
|
|
| jules202 |
Dodany dnia 03.09.2007 18:36
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 5 Dom: Brak przydziału Punkty: 15 Ranga: Mugol Data rejestracji: 01.08.07 |
uważam że Imelda Staunton (Dolores Umbridge) gra super! Mimo że nie przepadam za wiedźmą którą gra![]() Nie lubię krawych filmów ale kolejną aktorką która świetnie zagrała swoją rolę jest Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange) A z tych dobrych postaci to Oliver i James Phelps (Fred i George Weasley) |
|
|
|
| lunatyczek |
Dodany dnia 28.09.2007 09:42
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 32 Dom: Brak przydziału Punkty: 129 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.08.07 |
![]() Thewlis i tylko on nikt inny. Lubie go za to ,że wciela sie w moją ulubioną postać ale i za grę , ponieważ według mnie gra światnie. Prawdziwie bo to w aktorach jest najważniejsze. Według mnie Daniel gra za sztywno ,ale moze tak właśnie miało być w scenariuszu. Albo to tylko złudzenie drugiego aktora. -Pan ma tylko mały problem.
-Dziękuję ci harry ,wiesz czasami bardzo przypominasz mi Jemsa on też w towarzystwie nazywał to tylko małym futerkowym problemem. Członek GD i Zakonu Feniksa Animag- rudy kot Patronus -wilk Dom- Gryfindor |
|
|
|
| Ginny_xD |
Dodany dnia 05.10.2007 19:01
|
![]() Postów: 72 Dom: Brak przydziału Punkty: -129 Ranga: Więzień Azkabanu Data rejestracji: 20.03.07 |
1.Emma Watson(śliczna,bystra,b.dobrze gra); 2. J. i O. Phelps(zabawni i przystojni); 3.Tom Felton(sexowny i dobrze gra); 4.Evanna Lynch(niezastąpiona w roli Luny) 5.Maggie Smith(dobrze gra),Alan Rickman(dobrze gra-nie tylko w HP),Julie Walters(dobrze gra,nie tylko w HP-Billy Eliot),Daniel(dobrze gra Harry'ego),Rupert(dobrze gra Ronalda),i Natalia Tena(cudowna w roli Tonks!) Nie rozumiem czemu tak dużo osób nie lubi Daniela. Czy to tylko z powodu tego że gra w sztuce nago,czy tylko z zazdrości czy jest jeszcze inny powód? A ja nie lubię za to Bonnie Wright,bo jak na atrakcyjną i wygadaną Ginny ta grubaska mi zupełnie nie pasuje. Ginny powinna być raczej taka pełna wdzięku kocicą:D wystarczyłoby przefarbować mi włosy na rudo,założyć zielone kontakty i byłabym Ginevrą w 100%! |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Christina

:bigrazz: Do tego Alan Rickaman ...bezbłędnie odzwierciedlaaaa postaĆ książkowego Snaapee no i oczywiściee bliźniakiii...James i Oliver Phelps...