Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Osoba nad Tobą
|
|
Clover |
Dodany dnia 18.02.2008 18:33
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 3182 Dom: GryffindorPunkty: 3380 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 14.05.07 |
Nacia1234 - Z mojego punktu widzenia jest miła, uwialbia ze mną królować nad działem 'gry i zabawy' .Czasami lubi docinać userom, ma swoje zdanie, wyraża je na głos, .Ma fajne avatary (chociaż ten aktualny nie bardzo mi się podoba ).Tak jak ja nienawidzi miodu i uznałyśmy, że jest on beee i niezdrowy - zawsze po jego spożyciu chorujemy ^^. Oferuj pomoc tylko wtedy, kiedy możesz to spełnić, bo mało rzeczy gorszych jest od czczych obietnic. Bądź dumny, idź z prawdą przez życie, bądź rozumny - to pozwala być na szczycie. |
|
|
|
| hemcia |
Dodany dnia 18.02.2008 18:44
|
![]() Postów: 1788 Dom: Brak przydziału Punkty: 5216 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.08.07 |
Clover jak już mówiłam moja następczyni tronu ^^ nie będę się powtarzać bla bla bla D A i jeszcze nie mówiłam o jej avatarku xp Avek spoko. Lubię Christinę, ale ten jest jakiś dziwny xPP Jakby miała limo po okiem xPA tak to fajna, miła etc etc. Zawsze można ją spotka w 'grach i zabawach' a na SB bardzo rzadko się udziela. Jeszcze jej tam prawie nigdy nie widziałam xPP |
|
|
|
| Vayamess |
Dodany dnia 18.02.2008 20:34
|
![]() Postów: 718 Dom: Brak przydziału Punkty: 1822 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 29.11.07 |
Hemcia - miła i sympatyczna Lubi 30STM :** (wielki plus ) Wydaje się być nieco zwariowana, spotykam ją głównie w 'grach i zabawach.' Ma średnio ładnego avka, za to całkiem niezły podpis (główną piękność tworzy zdjęcie 30STM ^^)
|
|
|
|
| Luna_9 |
Dodany dnia 18.02.2008 21:18
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 297 Dom: Brak przydziału Punkty: 545 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 02.12.07 |
Vayamess - fajna dziewczyna, ma zawsze oryginalne avki. Bardzo dużo się udziela i zawsze wnosi coś do rozmowy. Podpis ma super i jest bardzo miłą osóbką. Edytowane przez Luna_9 dnia 18.02.2008 21:18 Jeśli będziesz pogrążać się w smutku 1 minute stracisz aż 60 sekund szczęścia
|
|
|
|
Clover |
Dodany dnia 19.02.2008 14:58
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 3182 Dom: GryffindorPunkty: 3380 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 14.05.07 |
Luna_9 - wydaje się być miła i sympatyczna. Dużo udziela się dziale 'gry i zabawy'. Dokładnie nie miałam z Tobą kontaktu, ale nigdy nie zauważyłam abyś wyraziła swoje zdanie na dany temat głośno. Ma ładny, ale nudny avatar z końmi.Mogę wnioskować, że lubisz konie. No, nic więcej nie potrafię o Tobie powiedzieć Oferuj pomoc tylko wtedy, kiedy możesz to spełnić, bo mało rzeczy gorszych jest od czczych obietnic. Bądź dumny, idź z prawdą przez życie, bądź rozumny - to pozwala być na szczycie. |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 19.02.2008 15:24
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
cloverowata! Żyjesz jeszcze? Miód CIę nie zatruł? Ok, to tak; królujemy w grach i zabawach. (powinnaś do mnie napisac na gg ). Ciągle stwierdzamy jakies fakty w cię lubię. Nic więcej nie napisze. Nie potrafię ;D Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| Amy Way |
Dodany dnia 19.02.2008 16:57
|
![]() Postów: 192 Dom: Brak przydziału Punkty: 263 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 11.02.08 |
Nacia1234 to osóbka logicznie myśląca, która potrafi się kłócić i dowodzić w tym swoich racji. Podczas jej sprzeczek wydaje mi się, że chętnie powiedziała by: No.. okay zgoda.? Jednak tego nie robi - więc jest dość dumną osobą. Po mimo naszych wcześniejszych kompleksów myślę, że jest w porządku. I pewnie, gdybyśmy się bliżej poznały okazała by się bardziej niż bardzo ok ^.* I'll take everything You fucking, bitch. |
|
|
|
| Veela |
Dodany dnia 19.02.2008 17:01
|
![]() Postów: 1155 Dom: Brak przydziału Punkty: 1432 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 30.08.07 |
Amy Way to zagożała przyjaciółka areczka38. Lubi się udielać w grach i zabwach, ma śliczne zdjęcia w podpsie i całkiem ładny, chociaż mały avatar. Sprawia wrażenie bardzo sympatycznej i bezkonfliktowej osoby, aczkolwiek nie wiem, bo nie miałyśmy przyjemności się poznać. Ten rodzaj szczęścia, który czyni nas lepszym od wszystkich, niezależnie od tego, czy mają go więcej od nas. |
|
|
|
| Amy Way |
Dodany dnia 19.02.2008 17:06
|
![]() Postów: 192 Dom: Brak przydziału Punkty: 263 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 11.02.08 |
Veela wydaje się bardzo miła i mająca fajne zainteresowania i styl. Aczkolwiek zdaje się, że mnie w pewnym stopniu źle oceniła bo powiedziała, że jestem bezkonfliktowa. A ja wręcz przeciwnie jestem raczej mocno konfliktowa Poboba mi się jej avek heeh Podoba mi się w jaki sposób pisze posty. Są fajnie sformułowane ; ) I'll take everything You fucking, bitch. |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 19.02.2008 17:16
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
bezkonfliktowej osoby, aczkolwiek nie wiem, bo nie miałyśmy przyjemności się poznać. Po mimo naszych wcześniejszych kompleksów myślę, A może zademonstrować światu twoje PW, Amy? Tak. Miało bardzo interesująca treść. Zapewne wielu z was chciało by ją poznać. Amy Way - nie mów NIGDY, że to ja zaczęłam konflikt między nami, bo tak nie jest. Jesli bronisz swojego MEGAPRZYSTOJNEGO (o ironio!) areczka38, najlepszego przyjaciela, to wdajesz się wkonflikty i ja dobrze wiem, dlaczego założyłas nowe konto. Było ci wstyd z treścią takiego ostrzezenia, hę? :lol:. Nie podoba mi się twój podpis i avatar. Sprawiasz wrażenie jakbyś chciała być emo, ale nie martw się, nie wychodzi ci to. Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| Amy Way |
Dodany dnia 19.02.2008 17:47
|
Nacia1234 - nie powiedziałam, że zaczęłaś kłótnię. Więc nie wiem o co Ci chodzi. Co ma wygląd Areczka do tego, że jestem Jego przyjaciółką.? Każdy ma inny gust więc nie rozumiem tego bulwersa. Ważne jest to co ma się w środku a nie na zewnątrz, widocznie Ty się tym w życiu nie kierujesz. Moja zmiana konta nie miała nic wspólnego z TREŚCIĄ ostrzeżeń a z samym ich byciem. Było ich 3 więc mało tu do 4. Wolałam zacząć zbierać punkty na tym koncie, a jak będzie ich więcej wejdę czasem na Pomylunę14. Co do emo zapewne ty uważasz się za największą emo girl z emo girlsów. Mi to nie wychodzi.? Otwórz oczy dziewczyno.! Zobacz, że Ty nie jesteś doskonała i ja również nie. Ale co Emo ma do wdawania się w konflikty.? Publikuj sobie pw mało mnie to obchodzi. Admin dawno o tym wie. Teraz nic więcej nie moze mi się stać chyba, że wszyscy nagle bardzo polubią Ciebie a mnie znienawidzą bo jestem zła i w ogóle be. Nie mówię, żebyś mnie polubiła ale przynajmniej nie naskakuj na mnie kiedy staram się być miła.. ; / I'll take everything You fucking, bitch. |
|
|
|
| Veela |
Dodany dnia 19.02.2008 18:04
|
![]() Postów: 1155 Dom: Brak przydziału Punkty: 1432 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 30.08.07 |
Każdy ma inny gust więc nie rozumiem tego bulwersa. Jak na mój =, to Nacię nie "bulwersuje" Twoja przyjaźń z Areczkiem, tylko PW, wnioskuję, że obraźliwe. Co do emo zapewne ty uważasz się za największą emo girl z emo girlsów. O ile mi wiadomo, Nacia nie uważa się za emo, a posiadanie emo'wskiego ava, czy zdjęcia w podpisie nie jest w żadnym stopniu manifestacją przynależności do tej subkultury. Pomyluna, sugerujesz, że jesteś EMO? *tu Veela pada zemdlona i nie wstaje* Amy, w takim razie odsyłam do mojego podpisu, a dokładnie fragmentu zatytułowanego: "kochani pseudo emo!". Naprawde, emo to nie są czarne włosy, bluzka w paski i różowa spinka. To nie styl, nie moda. To muzyka, mentalność, styl bycia, charakter. Jeśli chcesz mnie wyprowadzić z "błędu", to proszę bardzo, może niesłusznie Cię oskarżam. Czekam. Edytowane przez Veela dnia 19.02.2008 18:07 Ten rodzaj szczęścia, który czyni nas lepszym od wszystkich, niezależnie od tego, czy mają go więcej od nas. |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 19.02.2008 18:44
|
Amy, jesli nie chciałabyś - nie dostałabyś 4 warna na tamtym koncie, co jest proste i logiczne, a ja jak już napisała Veela nie jestem emo. Twoja wypowiedź mnie rozśmieszyła. Traktujesz sie jak jakąś "crazy nastolatkę". A wygląd areczka oczywiście mi nie przeszkadza, bo on mnie kompletnie nie obchodzi. Veela, areczek założył Gwardię przeciwko mnie. Wszyscy członkowie podostawali warny, a teraz wszyscy starają się podlizac. Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| hemcia |
Dodany dnia 19.02.2008 19:04
|
![]() Postów: 1788 Dom: Brak przydziału Punkty: 5216 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.08.07 |
Nacia ; ) Jest fajna, smiechowa i da się z nią pogadać. NIE jest EMO, ale często ma takie avatarki. ; ) Teraz zrobiła się ostra i dość chamska dla innych. Kiedyś taka nie była...teraz robi się podobna do E-V. .... Ma szczęście, że dla mnie jest miła, bo już bym z niej coś zrobiła normalnie nooo D A tak to bardzo ją lubię. Moja Naciuchna =***
|
|
|
|
| Amy Way |
Dodany dnia 19.02.2008 19:07
|
Ja też nie jestem Emo i nigdy nie będę. Poprostu mi się ta "subkultura" podoba. Nie mam czarnych włosów i różowej spinki. No dobra może chcę być Emo ale to co innego niż MOGĘ. Bardzo chciała bym tak wyglądać i zachowywać się tak ale nie mogę. Nie będę tak wyglądać (bo mi starsi nie pozwolą) ani zachowywać (bo same wiecie czemu jaka jestem i w ogóle ). Mówię pokemonowatym języczkiem (heeeaaah ), ale noszę trampki i nienawidzę Paris Hilton i jej różowych gaci. Tylko to nie ma nic wspólnego z Emo. Aleee. Emo mi się podoba. Podoba się.. podoba jak holerka. Ahh.!! ;/ I'll take everything You fucking, bitch. |
|
|
|
| Veela |
Dodany dnia 19.02.2008 20:23
|
Veela, areczek założył Gwardię przeciwko mnie. Wszyscy członkowie podostawali warny, a teraz wszyscy starają się podlizac Nie uszło to mojej uwadze Wiem też, na jakim poziomie była ta gwardia Naciu, a ja będę chamska i napiszę to, co o tym myślę tutaj, nie na PW. A co mi tam. Forum jest od dyskusji, tak, czy nie? Amy Way, zdaję sobie sprawę, że emo jest popularne i że komuś może się podobać. A mi podobają się niedźwiedzie polarne, i co? Nie chcę nimi zostać, bo naraziłabym się na śmieszność, bo banalne i oczywiste jest to, że nie mam ku temu warunków. A teraz o Tobie, analogicznie do miśka. Dobra, to nie jest temat o Gwardii areczka. Gdyby tak było, to nie zwlekałabym z ocerną jej poziomu, ale nie chcę offtopować w SWOIM WŁASNYM TEMACIE! ![]() Amy, a tak od siebie, zapominając na chwilę, że używasz pokemonowego pisma i wyzywasz Nacię. Żeby stać się emo potrzeba chole*rnie silniej psychiki, wiesz? Tu już nie chodzi o tolerancję, czy nietolerancję. Tu chodzi o tych, którzy z tą subkulturą się nie zapoznali i odwracają się, rzucając na pożegnanie stwierdzeniem, żebym udała się do psychologa. To tylko taki przykład. Właściwie stawiasz na szali swoją reputację i wierność swoim ideałom, życie w zgodzie ze sobą. Każdy ma prawo być tym, kim chce. Ale to niesie ze sobą konsekwencję, które zobowiązany jest ponieść. Nie każdy kiedy napotka opór będzie miał siłę, żeby iść dalej. Amy Way ... kopiuję, przez pare godzin nic się nie zminiło =) Amy Way to zagożała przyjaciółka areczka38. Lubi się udielać w grach i zabwach, ma śliczne zdjęcia w podpsie i całkiem ładny, chociaż mały avatar. Sprawia wrażenie bardzo sympatycznej i bezkonfliktowej osoby, aczkolwiek nie wiem, bo nie miałyśmy przyjemności się poznać. Ten rodzaj szczęścia, który czyni nas lepszym od wszystkich, niezależnie od tego, czy mają go więcej od nas. |
|
|
|
Clover |
Dodany dnia 19.02.2008 20:37
|
Veela - mój kochany mężulek . Codziennie ode mnie obrywa patelnią w głowę na powitanie . I nie mów mi, że uciekłam sprzed ołtarza! (eeee...czy jakoś tak )Uwielbia sos tza tziki, często polewa nim ogórki kiszone lub białą czekoladę DD.A tak na serio to jest kochana, (prze)sympatyczna, lubiąca wykorzystywać krytyczne sytuacje do swoich celów ;].Jedyna osoba z tej strony wiedząca jak wyglądam . Niegdyś zamęczająca na śmierć emo z tej strony, nazywając ich wrednymi emo userami [tak, tak jeszcze to pamiętam ] D. Zawsze ma swoje zdanie, pisze mądre, wyczerpujące posty z uzasadnieniem swojej złotej myśli .Nie potrafię więcej powiedzieć. Słowa tego nie wyrażą w pełni ;* Edytowane przez Clover dnia 19.02.2008 20:38
Oferuj pomoc tylko wtedy, kiedy możesz to spełnić, bo mało rzeczy gorszych jest od czczych obietnic. Bądź dumny, idź z prawdą przez życie, bądź rozumny - to pozwala być na szczycie. |
|
|
|
| Amy Way |
Dodany dnia 19.02.2008 21:22
|
Clover po swojej wypowiedzi na temat Veeli sprawiła wrażenie fajnej osóbki, tylko nie podobało mi się jak powiedziała kiedyś, że mój av jest blady heeeah. A i odlotowe agentki to w sumie plusik hehe . Spoko są . Podoba mi się podpis bo też uważam przyjaźń za rzecz świętą. Za bardzo się nie znamy ale myślę, że jest ok ; ) I'll take everything You fucking, bitch. |
|
|
|
Hermiona_Granger134 |
Dodany dnia 20.02.2008 16:53
|
![]() Postów: 144 Dom: HufflepuffPunkty: 272 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 04.08.07 |
Amy Way jest osobą rozgadaną, ma wielu oddanych przyjaciół jest szczupła i wysoka lubi grać w siatkówkę, nosi okulary. Bo w życiu piękne są tylko chwile...
;* |
|
|
|
| Vayamess |
Dodany dnia 20.02.2008 18:14
|
![]() Postów: 718 Dom: Brak przydziału Punkty: 1822 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 29.11.07 |
Hermiona Granger - zanim zaczniesz pisać posta, to zapoznaj się z instrukcją zabawy. Piszesz tylko dla punktów, czy co? Ech... :/ Nie mogę o Tobie wiele powiedzieć, ale pierwsze wrażenie sprawiłaś kiepskie. Masz popularnego avka i pospolity nick... Hmm, ale nie mogę Cię zbyt pochopnie oceniać, bo się nie znamy. |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Gryffindor

Hufflepuff