Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
1000 powodów do wypicia kremowego piwa
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 17.02.2008 09:23
|
![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
No pewnie, że zostawiamy temat! Do setnej stówy bijemy a nie do 10000 ;D 1009. Za to byście nie pili za Nacię! D 1010. Za poczucie humoru punktu 1009 ![]() 1011. Za Naruto ;D 1012. Za to, że jestem na 150 odcinku D 1013. Za " " bo go za często używam 1014. Za to aby zrobili drugą serię forumowego konkursu!!! Plx ![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
| Hermi_love_Draco |
Dodany dnia 19.02.2008 13:53
|
![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 104 Dom: Brak przydziału Punkty: 657 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 10.11.07 |
1015. Za wszystkich glupkow ktorzy zle traktuja dziewczyny - zeby ich pieklo pochlonelo "Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!"
*** ..::My Best Friends::.. Fleurose Moja ukochana, jedyna w swoim rodzaju przyjaciółka ;**Hermiona_92 Niezła koleżanka, pomaga w potrzebie ;** Sunshine Często wredna, z świetnymi tekstami D ;**Miszel14 Miła, przemądrzała 'Księżniczka' xP ;** Filemona Opanowana, w miarę normalna [w porównaniu do innych] ;** Lenne Słońce moje! Nie zwątpiła we mnie podczas bitwy o Ishara ^ ;** Ishar Mój ukochany, moja miłość! Ohh noo ;** Agunia15 Podziela ze mna niedolę życia z Żarówą jeszcze przez 3 lata ;/ buu. Maxime Zwariowana gadzina xP Jest śliczna, ma piękne włosy ;D Chimera Buahaa, nie wiem co napisać xP Hemcia Kochana moja! Ma boskie foty na PeBe, super się z nią pisze ;** Potter_H Pottuś... Hmm... czasami przyjacielski, a czasami wręcz przeciwnie ;**Angelina Jonson Zazwyczaj miła i pomocna, jednak nie zawsze ;** neokids 4ever ![]() fut fut fut fut FRISTAJLO!! fut fut fut fut FRISTAJLO!! |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 19.02.2008 15:39
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
1016. 1013. Za " powtarzam " bo go za często używam ![]() 1017. 1009. Za to byście nie pili za Nacię! D Powinniście za mnie pić ;D 1018. Za to, byscie jutro trzymali kciuki... 1019. ... I nie pytali dlaczego.. 1020... bo i tak wam kiedyś powiem ![]() 1021. Za moje włosy, które zapuszczam ;D 1022. Za mnie. 1023. za Angelę, która nie chce za mnie pić ;d Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
Clover |
Dodany dnia 19.02.2008 16:10
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 3182 Dom: GryffindorPunkty: 3380 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 14.05.07 |
1024. Za Naciątko ![]() 1025. Za ogólną Naciowatość ![]() 1026. Za rządy Królowej hemci zboczonej I ![]() 1027. Za to, że będę następczynią tronu Wysoko Zboczonej Mości ![]() 1028. Za piosenkę Testosteron DDD Oferuj pomoc tylko wtedy, kiedy możesz to spełnić, bo mało rzeczy gorszych jest od czczych obietnic. Bądź dumny, idź z prawdą przez życie, bądź rozumny - to pozwala być na szczycie. |
|
|
|
| Luna_9 |
Dodany dnia 19.02.2008 16:25
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 297 Dom: Brak przydziału Punkty: 545 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 02.12.07 |
Taki mały błąd. Miało być Tysiąc powodów do wypicia piwa kremowego a jest już 1028 powodów no ale.... 1029 za mnie 1030 za mój rozpadający się komp Jeśli będziesz pogrążać się w smutku 1 minute stracisz aż 60 sekund szczęścia
|
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 19.02.2008 16:29
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
1031. Za cloverowatąmość ![]() 1032. Za to, że nie jestem NACIĄTKIEM. 1033. Za moje samobójstwo (jesteś niewtajemniczony - nie wtajemniczaj się!;D) 1034. Za to, że chcę powiedzieć Lunie, ze zasady są po to, by je łamać ![]() 1035. Za to, że głównym celem tej zabawy jest to, co nie wiąze się z jej zasadami. D Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| Luna_9 |
Dodany dnia 19.02.2008 16:34
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 297 Dom: Brak przydziału Punkty: 545 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 02.12.07 |
1031 za to żeby powiedzieć Naci że wiem że zasady są po to żeby je łamać 1032 za to powiedzenie: najlepszą wiadomością jest brak wiadomości Jeśli będziesz pogrążać się w smutku 1 minute stracisz aż 60 sekund szczęścia
|
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 19.02.2008 16:37
|
1038. Za to, że chcę powiedzieć Lunie, że w tej zabawie liczby ida w góre, a nie w dół. 1039. Za to, że przez "że" stawia się przecinek. 1040. Za mnie ; ) 1041. Za Cloverowatą. 1042. Za Hemcię i Ginny Edytowane przez Nacia dnia 19.02.2008 16:38 Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| Helaro |
Dodany dnia 19.02.2008 17:16
|
![]() Postów: 14 Dom: Brak przydziału Punkty: 20 Ranga: Mugol Data rejestracji: 05.08.07 |
1042. Za to że mam rangę charłak ;/ 1043. za to że istnieje komputer "A człowiek pokonał bestie, która powróciła do królestwa Beliara"
|
|
|
|
Clover |
Dodany dnia 06.03.2008 15:35
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 3182 Dom: GryffindorPunkty: 3380 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 14.05.07 |
1044. Za Naciowatość. 1045. Za to, że Nacia nie lubi, jak mówi się do niej Naciątko ![]() 1046. Za Paktofonikę i 52 Dębiec. 1047. Za mnie i za mojego męża (Vee) ![]() 1048. Za kaktusa w różowej doniczce, który jest mój! ![]() 1049. Za Vay i Leppusia! Wasz związek już długo trwa, a ja zapomniałam wam życzyć wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ! 1050. No i za Mnie i Romusia Edytowane przez Clover dnia 06.03.2008 15:36
Oferuj pomoc tylko wtedy, kiedy możesz to spełnić, bo mało rzeczy gorszych jest od czczych obietnic. Bądź dumny, idź z prawdą przez życie, bądź rozumny - to pozwala być na szczycie. |
|
|
|
| to_be_like_Ginny |
Dodany dnia 06.03.2008 19:53
|
![]() Postów: 701 Dom: Brak przydziału Punkty: 966 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 21.02.08 |
1051 za istnienie magi 1052 za moją rodzinke Edytowane przez to_be_like_Ginny dnia 06.03.2008 19:54 |
|
|
|
Mistrzyni_Afrytow |
Dodany dnia 06.03.2008 20:14
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 461 Dom: RavenclawPunkty: 702 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 04.03.08 |
1053. Za konto bez nicku z książki Rowling 1054. Za 52 Dębiec 1055. Za WWO 1056. Za Peje 1057. Za przeszłość 1058. Za to, że teraz przeszłość się już nie liczy, teraźniejszość staje się ważniejsza 1059. Za to co będzie a o czym nie chce na razie wiedzieć. 1060. Za wolny styl, za własną, nie podrabianą osobowość i swobodnie wymawiane własne zdanie. Powtórzenie celowe. 1061. Za wszystkich tych, których tu poznałam i polubiłam z wzajemnością, a nie należących do "starej ekipy". Dziękuje Wam za te sympatyczne rozmowy i interesujące dyskusję. 1062. Za wszystkich tu piszących i udzielających się na forum. Edytowane przez Mistrzyni_Afrytow dnia 06.03.2008 20:16
"Powstałem z nicości, obrałem drogę ku wolności..."
Bóg mu już nie ufa Nie dotrzymał obietnicy Nie stoi w szeregach anielskich Stał się nikim Stał się człowiekiem. ![]() Mam manię: To ciągłe słów kompletowanie. Tak było, jest i tak zostanie... ![]() Focusmok, Magik[*], Rahim - Paktofonika Do tych należy jutrzejszy dzień, Co nowych łakną zdobyczy. Kto się usuwa w ciszę i cień, Ten się do żywych nie liczy. A. Asnyk Mówimy NIE stereoptypom. Nie rozmawiam z osobami poniżej 150 IQ^^ Nie napiszę "Pisze Poprawnie Po Polsku", bo to chyba widać. Gra pozorów. To coś co lubie. Chcesz mnie poznać? Powodzenia... Wiesz co się liczy? ![]() Dew neh loh moh na wszystkich zatwardziałych w swych przekonaniach. Dam ci jedno takie słowo i jeden taki dzień Mam ogień który płonie i rozrywa cień, Znam chwile co jak nóż przecinają sznur, Dam ci jedno takie słowo które zburzy mur... Odcięli aniołom skrzydła bo dawały wolność. Odarli z ich szat gdyż za piękne były. Obrzucili je błotem bo białą skórę miały Teraz stoją Ranne, nagie, brudne lecz nadal doskonałe... ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ "Bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę..." Marcelina Bekeczna Adrian Agnieszka Angela Burzowa Chmurka^^ Clover Dominika Karolina Krzysiu Madzia Marta Michał Natalia Ola Sebastian To nie lista przyjaciół. To osoby, które na długo utkwią w mej pamięci... =* ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ![]() Bo ja jestem Bogiem Uświadom to sobie Ty też jesteś Bogiem Tylko wyobraź to sobie Słyszysz słowa od których włos jeży się na głowie... O rany rany Jestem niepokonany $skromny i bystry $Szczery do bólu $Że aż przezroczysty $W pełni poczytalny $Za czyny swe odpowiedzialny $Jak Ty nieprzemakalny $Wyprzedza świat realny $Da przepływ momentalny, Energię, cios werbalny $Eksperymentalny $W sposób niekonwencjonalny głoszę treści, słuchaj proszę $Trafiam cię w punkt centralny $Wiedz że niepewności spłoszę $Gniew boski jest nieobliczalny $Unoszę cię, bo z góry widok kapitalny.... $Widzę, widzę, widzę. Więcej wiem więcej. Tak to jest mniej więcej $ Lekko jak hel napełniam trwogą, i zapewniam jak wrogom kontakt z podłogą. Twą dozgonną chęć dorównania swym bogom ![]() Boże, ludzie starzeją się, marzenia nikną Ja chce tylko swoim bliski zapewnić wszystko. Mam jedną sprawę całkiem osobistą Czasem już nie potrafię żyć z tą myślą To czego pragnę od lat to dla mnie wszystko Boże, myślę że mogę nazwać to modlitwą... Co przyszło odejdzie, upadnie co powstało Jutro będzie dużo tego czego dziś jest mało Ja i świat tą całość mam I co by się nie działo dalej gram Oddajmy hołd Królowi polskiego Hip-Hopu. Magik - Ha I Pe Ha O Pe bez reszty oddany... http://pl.youtube.com/watch?v=LUMULYGN710&feature=relatedjestem jebanym debilem - Ktoś tu mi się na profil włamał, MIMID! |
|
|
|
| Fidelisa |
Dodany dnia 06.03.2008 20:16
|
![]() Postów: 278 Dom: Brak przydziału Punkty: 511 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 23.02.08 |
1063. za wszystkie akromantule świata 1064. za moją grzywkę, żebym nie musiała jej codziennie prostować 1065. za mojego miauczącego psa 1066. za moją szkołę, żeby w końcu zrobiła to, co od dawna chce zrobić (jedna ściana już pękła przez cztery piętra) Edytowane przez Fidelisa dnia 06.03.2008 20:17 Puchonka przydzielona do Slytherinu
![]() ![]() ![]() ![]() *** Slytherin przyjmuje takich, Co mają czystą krew, Co mają więcej sprytu Od uczniów domów trzech. *** A może w Hufflepuffie, Gdzie sami prawi mieszkają, Gdzie wierni i sprawiedliwi Hogwarta szkoły są chwałą. *** Dom: Slytherin Różdżka: leszczyna, 12 1/4 cala, odłamek smoczego kła Ulubiony przedmiot: Obrona przed czarna magią Ulubiony nauczyciel: prof. Remus Lupin Patronus: Lis Animag: Wilczyca Metamorfomag *** Członkini FunClubu Remusa Lupina ![]() *** ![]() *** Kilka słów wyjaśnienia, co do mojego ślizgoństwa: Po pierwsze- to, że ktoś jest Ślizgonką i fanką swojego domu nie znaczy wcale, że wielbi Draco Malfoya. Po drugie-to, że jestem Ślizgonką nie znaczy, że mam aspiracje na jadka Po trzecie i najważniejsze- jestem Puchonką o ślizgońskich zachowaniach, takie przypadki też się zdarzają, więc nie wyobrażajcie sobie, że jestem niewiadomo jak "zła" (albo, że się za taką uważam)... Koniec wywodu, dziękuję za uwagę *** Gdzie skarb Wasz, tam i serce Wasze... *** Things we lose have a way of coming back to us in the end. If not always in the way we expect... *** Pochylę się nad różą, choćby na moich oczach mial spłonąć las... Bo wszystko jest niczym, a coś może być wszystkim... Zawsze inna, zawsze taka sama... |
|
|
|
| Sev1302 |
Dodany dnia 11.04.2008 19:48
|
![]() Postów: 420 Dom: Brak przydziału Punkty: 761 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 23.02.08 |
1067. Za moje postanowienie - aby się spełniło. iii 1068 - Za Harrego Pottera, bo to dzięki niemu tutaj jesteśmy... Chciałabym wszystkim zakomunikować, że jestem dziewczyną ;]
******** "Snape milczał przez chwilę, patrząc na niego, a potem wychrypiał: - Więc ukryj ich gdzieś. Ukryj ją... Ich wszystkich. W jakimś... bezpiecznym miejscu. Błagam. - A co mi dasz w zamian, Severusie? - W zamian? - Snape wytrzeszczył oczy na Dumbledore'a (...) - Wszystko. ******** "Szpiegowałem dla ciebie, kłamałem dla ciebie, narażałem dla ciebie życie, a wszystko to robiłem, by zapewnić bezpieczeństwo synowi Lily. A teraz mówisz mi, że hodowałeś go jak świniaka na rzeź... - To bardzo wzruszające, Severusie - (...) - A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca? -Jego losem? - wykrzyknął Snape. - Expecto patronum! Z końca jego różdżki wystrzeliła srebna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez. - Przez te wszystkie lata?... - Zawsze. |
|
|
|
Lady Mary Jane |
Dodany dnia 12.04.2008 12:50
|
![]() Postów: 541 Dom: RavenclawPunkty: 1379 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 31.03.08 |
Hm. 1069 - za to, że możemy śmiać się z 'Mody na sukces' ![]() 1070 - Za to, że właśnie wstałam [A jest 12:36] xP1071 - Za to, że istnieje takie coś jak hip hop. 1072 - Za to, że mamy przyjaciół. Pozdrawiam, Mary J. ;] Chcę z Tobą przejść przez piekło...
|
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 12.04.2008 15:21
|
1073. Za mój wspaniały katar. Może przejdzie. 1074. Za wspaniałego i niepowtarzalnego KHE! *kłania się 1075. Za dzisiejsza burzę. Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
Lady Mary Jane |
Dodany dnia 12.04.2008 18:54
|
![]() Postów: 541 Dom: RavenclawPunkty: 1379 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 31.03.08 |
//Nacia miałaś burzę? Ja też chcę U mnie za zimno na wyładowania^^//1076 - Za piosenkę "Małe szczęścia". 1077 - Za moją polonistkę, któa kazała nam zrobić wywiad ze swoimi rodzicami ![]() 1078 - Za to, że nie mam nic w moim czarnym portfelu ;/ Może przybędzie? ![]() 1079 - Za Coca-Colę ![]() 1080 - A. I oczywiście za paparykowe chipsy xP :lol: Pozdrawiam, Mary J. EDIT: Przepraszam, były literówki^^. Edytowane przez Lady Mary Jane dnia 13.04.2008 09:48
Chcę z Tobą przejść przez piekło...
|
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 13.04.2008 09:12
|
1081. Za Mary Jane, która zazdrości mi burzy. 1082. Za galaretkę agrestową. 1083. Za mnie. 1084. Za wszyskich Jadków... 1085. I ślizgonów! ;* 1086. Za zabawę "Ban za..." Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
Lady Mary Jane |
Dodany dnia 13.04.2008 09:47
|
1087 - Za ... Nacię, która myśli, że zazdroszczę Jej burzy ;] //Dobrze myśli// 1089 - Za Ibuprofen, który pomógł przetrwać mi noc //Moja głowaaaa// 1090 - Za Moje ardło, które booooli, że aż strach. 1091 - Za moją mp3, która jest ze mną zawsze ;D 1092 - W celu wymodlenia burzy ^^. Pozdrawiam, Mary J. Chcę z Tobą przejść przez piekło...
|
|
|
|
Mistrzyni_Afrytow |
Dodany dnia 13.04.2008 11:59
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 461 Dom: RavenclawPunkty: 702 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 04.03.08 |
1093 - Za wieczorną rozmowę :lol: . 1094 - Za to, że w końcu zaczynam się zbierać. 1095 - Za wspaniały Polski Hip - Hop 1096 - Za Krzysia ( Czarnego) i Karolinę (Sherry), dzięki którym poznałam powyższą muzykę. Pewnie nigdy nie będę miała możliwości im podziękować... 1097 - Za stary, były teamhp. 1098 - Za wszystkie skończone i nie dokończone fan ficki Sebusia. Ile bym dała aby było tak jak wtedy. ![]() 1099 - Za wtorkowy brak prądu w zachodniopomorskim i w wyniku czego, za moją chorobę. 1100 - Za to, że nie żyjemy w czasach PRL i nie musimy bić się o ostatni bochenek chleba. 1101 - Za mojego Pierniczka, DJ Paczkę - Kaczkę, Filemonę, Burzową Chmurkę i wiele innych userów, z którymi chwilę wspominam bardzo miło =) Edytowane przez Mistrzyni_Afrytow dnia 13.04.2008 12:00
"Powstałem z nicości, obrałem drogę ku wolności..."
Bóg mu już nie ufa Nie dotrzymał obietnicy Nie stoi w szeregach anielskich Stał się nikim Stał się człowiekiem. ![]() Mam manię: To ciągłe słów kompletowanie. Tak było, jest i tak zostanie... ![]() Focusmok, Magik[*], Rahim - Paktofonika Do tych należy jutrzejszy dzień, Co nowych łakną zdobyczy. Kto się usuwa w ciszę i cień, Ten się do żywych nie liczy. A. Asnyk Mówimy NIE stereoptypom. Nie rozmawiam z osobami poniżej 150 IQ^^ Nie napiszę "Pisze Poprawnie Po Polsku", bo to chyba widać. Gra pozorów. To coś co lubie. Chcesz mnie poznać? Powodzenia... Wiesz co się liczy? ![]() Dew neh loh moh na wszystkich zatwardziałych w swych przekonaniach. Dam ci jedno takie słowo i jeden taki dzień Mam ogień który płonie i rozrywa cień, Znam chwile co jak nóż przecinają sznur, Dam ci jedno takie słowo które zburzy mur... Odcięli aniołom skrzydła bo dawały wolność. Odarli z ich szat gdyż za piękne były. Obrzucili je błotem bo białą skórę miały Teraz stoją Ranne, nagie, brudne lecz nadal doskonałe... ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ "Bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę..." Marcelina Bekeczna Adrian Agnieszka Angela Burzowa Chmurka^^ Clover Dominika Karolina Krzysiu Madzia Marta Michał Natalia Ola Sebastian To nie lista przyjaciół. To osoby, które na długo utkwią w mej pamięci... =* ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ![]() Bo ja jestem Bogiem Uświadom to sobie Ty też jesteś Bogiem Tylko wyobraź to sobie Słyszysz słowa od których włos jeży się na głowie... O rany rany Jestem niepokonany $skromny i bystry $Szczery do bólu $Że aż przezroczysty $W pełni poczytalny $Za czyny swe odpowiedzialny $Jak Ty nieprzemakalny $Wyprzedza świat realny $Da przepływ momentalny, Energię, cios werbalny $Eksperymentalny $W sposób niekonwencjonalny głoszę treści, słuchaj proszę $Trafiam cię w punkt centralny $Wiedz że niepewności spłoszę $Gniew boski jest nieobliczalny $Unoszę cię, bo z góry widok kapitalny.... $Widzę, widzę, widzę. Więcej wiem więcej. Tak to jest mniej więcej $ Lekko jak hel napełniam trwogą, i zapewniam jak wrogom kontakt z podłogą. Twą dozgonną chęć dorównania swym bogom ![]() Boże, ludzie starzeją się, marzenia nikną Ja chce tylko swoim bliski zapewnić wszystko. Mam jedną sprawę całkiem osobistą Czasem już nie potrafię żyć z tą myślą To czego pragnę od lat to dla mnie wszystko Boże, myślę że mogę nazwać to modlitwą... Co przyszło odejdzie, upadnie co powstało Jutro będzie dużo tego czego dziś jest mało Ja i świat tą całość mam I co by się nie działo dalej gram Oddajmy hołd Królowi polskiego Hip-Hopu. Magik - Ha I Pe Ha O Pe bez reszty oddany... http://pl.youtube.com/watch?v=LUMULYGN710&feature=relatedjestem jebanym debilem - Ktoś tu mi się na profil włamał, MIMID! |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Christina

Slytherin
D 

Gryffindor

Ravenclaw