Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
American Pie 1, 2, 3, 4, 5
|
|
| dejmein |
Dodany dnia 30.07.2007 19:12
|
![]() Postów: 8 Dom: Brak przydziału Punkty: 9 Ranga: Mugol Data rejestracji: 30.07.07 |
Moim zdaniem najlepsze komedie jakie są . Najbardziej podobał mi się film American Pie: Wesele czyli 3 część. Piszcie co sądzicie o tych filmach . Edytowane przez Xeri dnia 26.11.2013 20:40
|
|
|
|
| Pawel_155 |
Dodany dnia 28.09.2007 16:36
|
![]() Ostrzeżenia: 5 Postów: 519 Dom: Brak przydziału Punkty: 1475 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 27.12.06 |
Jedyna super najfajniejsze jest to jak byl z Nadia w internecie. Dwojka tez fajna fajne sa momenty ta ich impreza i wogole trojka nie ogladalem czworka fajna piatka beznadziejna nie lubie jej Osoby ktore polubilem na tej stronie:
Domcia_hp Hermiona93 Arwen 20 Asia15963 Serea lenne ![]() Płoną domostwa, leje się krew Do walki zagrzewa feniksa śpiew Dumbledorem naszym mistrzem, Dumbledore naszym wodzem Który na śmierciożerców zawziął się srodze Ref:Nie pozwolimy by Zło zwyciężyło By szczelinami jak gaz się sączyło Śmierciożerstwu niczym wężowi łeb odetniemy Albo próbując w boju polegniemy Zakon Feniksa na straży Dobra stoi I go do końca zniszczyć nie pozwoli Zło i jego sługi zwyciężymy Nienawiść miłością zastąpimy Ref: Żaden z nas nigdy Zakonu nie zdradzi Chociaż ostrożność nigdy nie zawadzi Odwaga i wierność to nasze cnoty Których przestrzegamy co do joty Ref: Niech ta pieśń i feniksa śpiew Rozbrzmiewa w świecie niczym Dobra zew My w jego służbie zwyciężymy I Zło z tego świata wyplenimy Ref: Hymn: Księżyc hipnotycznie przesuwał się za oknem, Betonowa puszcza tętniła życiem, rytmem Ludzi pogrążonych w codziennych zajęciach. Światła i cienie łączyły się w objęciach. Donośny dźwięk pulsował w ich głowach Rytm nocy, muzyka topiona w alkoholach Papierosowy dym przesłaniał im rzeczywistość Chemia płynęła z krwią, wokół nicość. Żaden deszcz już Cię nie oczyści Wiatr nie unosi już Twoich myśli Ciągle chcesz więcej, przestaje Ci wystarczać Uśmiech, słońce, bliska osoba... stać! Odrzuć kajdany społecznych wymogów Poczuj wolność, zabijaj wrogów Pokłoń się naturze, obudź swój gniew Kochaj, troszcz się i usłysz cichy śpiew. Twej duszy, co tak długo więziona Pragnie być nareszcie uwolniona Niech Twe ciało z letargu obudzi się Zmysły otępiałe znów mogą wyostrzyć się Wróć do swej prawdziwej, dzikiej natury Zawyj do księżyca, zerwij wiążące Cię sznury Szef Zakonu Feniksa Zastepca Szefa Stowarzyszenia wilkołakow Czlonek Stowarzyszenie Metamorfomagów Patronus-Pegaz zarejestrowanyAnimag- Czarny Feniks |
|
|
|
| jetinajt |
Dodany dnia 06.10.2007 15:33
|
![]() Postów: 371 Dom: Brak przydziału Punkty: 778 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 06.08.07 |
Kolejny amerykański bezsens. O tym filmie mogę powiedzieć to samo co Strasznym Filmie i tu raczej nie będę tego powtarzał. Napiszę tylko, że w porównaniu z tym filmem to humor w serii "Barry Trotter" jest subtelny i wyszukany. A jak ktoś chce usłyszeć żarty o seksie na jakimś poziomie to niech oglądnie parę odcinków Świata Według Bundych. http://www.harry-potter.net.pl/forum/viewthread.php?forum_id=23&thread_id=1717&rowstart=0
http://www.youtube.com/watch?v=xAybf5yo9YY [quote]Ridcully mlasnął z satysfakcją. - My w Ankh-Morpork wiemy, z czego się robi piwo - stwierdził. Magowie pokiwali głowami - rzeczywiście wiedzieli. Dlatego pili gin z tonikiem. [/quote] http://www.youtube.com/watch?v=I5i5t2J7w1s [quote]Harry shouted, "Crucio!" ...)"I see what Bellatrix meant," said Harry, the blood thundering through his brain, "you need to really mean it."...a potem (...) ściął łodygę fasoli, dodając morderstwo i ekologiczny wandalizm do wspomnianych wcześniej przestępstw kradzieży, oszustwa i wtargnięcia na cudzy teren. Uszło mu to jednak na sucho; żył długo i szczęśliwie, bez śladu wyrzutów sumienia z powodu tego, co uczynił. Co dowodzi, że jeśli człowiek jest bohaterem, to właściwie wszystko zostanie mu wybaczone, bo nikt mu wtedy nie zadaje niewygodnych pytań. [/quote] |
|
|
|
| Shaman |
Dodany dnia 12.10.2007 13:14
|
![]() Postów: 606 Dom: Brak przydziału Punkty: 1421 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 07.04.07 |
Zgadzam się z poprzednikiem że seria American Pie jest bezsensowna, na niskim poziomie i, że lepsze żarty są w świecie wg Bundych, ale co z tego?? Te filmy się świetnie ogląda i po prostu jak je widziałem po raz pierwszy to byłem spłakany ze śmiechu. Może i są one na żenująco niskim poziomie ale i tak polecam je wszystkim którzy lubią się pośmiać nawet z kretyńskich dowcipów. I hate teachers, I hate school, I hate the cheerleaders and anyone who's cool. Yeah I hate everything, I even hate you too so FUCK YOU!
This is: 10% luck, 20% skill, 15% concentrated power of will, 5% pleasure, 50% pain and a 100% reason to remember the name. |
|
|
|
| chimera |
Dodany dnia 25.02.2008 14:49
|
![]() Postów: 400 Dom: Brak przydziału Punkty: 414 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 18.03.07 |
ekhem.. Najdurniejsze filmy jakie widziałam^^. Być może to kogoś śmieszy, mnie niestety nie. Żarty pozbawione smaku, żenujące, głupie, bezsensowne. Reżyser naciągnął fabułę tak by mógł nawrzucać do niej jak najwięcej zboczeństwa, jak najwięcej głupoty ludzkiej, jak najwięcej krzywych-rzekomo śmiesznych-obrazów z życia. Reasumując: Idioctwo^^. Nie chcę więcej żadnej nadziei. Nie chcę uwierzyć, że gdzieś na świeciejest lekarstwo albo metoda, czy guru, który potrafiłby wyzwolić mnie od lęku. Ja po prostu chciałabym nauczyć się umierać. ![]() I Belive I Can Fly I Believe ICan Touch The Sky ;] ![]() |
|
|
|
| Aberrant |
Dodany dnia 28.02.2008 17:10
|
![]() Postów: 872 Dom: Brak przydziału Punkty: 1047 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.01.08 |
Moim zdaniem też 3 najlepsza Oglądałam wszystkie części Nawet po kilka razy... Zboczone, ale coś w tym jest takiego fajnego.1,2,3 są fajne, natomiast już od 4 części są beznadziejne. Takie jakby na siłe śmieszne. Zgadzam się z poprzednikiem że seria American Pie jest bezsensowna, na niskim poziomie i, że lepsze żarty są w świecie wg Bundych, ale co z tego?? Te filmy się świetnie ogląda i po prostu jak je widziałem po raz pierwszy to byłem spłakany ze śmiechu. Może i są one na żenująco niskim poziomie ale i tak polecam je wszystkim którzy lubią się pośmiać nawet z kretyńskich dowcipów. Tak, tak ![]() Ja też się zgadzam. Jak pierwszy raz oglądałam 2 część to byłam pewna że się posikam ze śmiechu na szczęście tak się nie stało Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!
*** Kiedy myślę i nic nie wymyślę to sobie myślę po co ja tyle myślałem aby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił. Gdyby mężczyzna nawet potrafił zrozumieć co myśli kobieta i tak by w to nie uwierzył. [Dorothy Parker] Dziś mężczyzna uchodzi już za dżentelmena, kiedy wyjmuje papierosa z ust, zanim pocałuje kobietę. [Barbara Streisand] Jeśli potrafisz śmiać się z siebie - to najlepszy dowód, ze masz poczucie humoru. [Molier] Nic tak nie odmładza, jak prawdziwie niedorzeczny kawał. Właśnie najgłupsze prawa natury są najbardziej smakowite. [Witold Gombrowicz] Jeśli czasem Polka się Panu Bogu uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody! [Henryk Sienkiewicz] Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. [Phil Bosmans] *** ![]() Naj, naj: Norie-14 leśniczówka, terrorystka ![]() Mój grzybek^^ Jest niepowtarzalna, uwielbiam z nią rozmawiać (szczególnie o lesie ). Ma wspaniałe poczucie humoru ;]Draco i tak jest mój ![]() Ania 95 Za nasze skojarzenia^^ Jest po prostu niemożliwa ![]() Ma świetne poczucie humoru, uwielbiam z nią rozmawiać... I w ogóle... Jest jedną z najlepszych... Kochana Anix ;* Najlepszy tekst: "A Rudy je gumki" ( inne na końcu podpisu^^) miszel14 Szelka ![]() Ma świetne poczucie humoru, uwielbiam z nią rozmawiać. Ma fajnego (?) sąsiada ![]() Myszaaa ;* pocisk Obojniaczka taka sama jak ja. Klub Obojniaków ![]() Ma duże poczucie humoru ;] Qin Terrorystka, zabawka ![]() Fajnie się z nią gada, można z nią pożartować ( bez skojarzeń )Kochana Fiszka ;* ;] Evi-Lyn Hmm... Jest miła, sympatyczna Sama nie wiem za co ją lubię. KaputDraconis Za jej troske o moje włosy...^^ Ha! Jest powalona...^^ I dobrze DMateusz Dumbledore Za genialne teksty, przez które umieram ![]() Esey Za poczucie humoru, świetne teksty, miłe rozmowy^^ inne nie znaczy gorsze, inne znaczy zboczone lesniczowki smiley Nacia1234 Za to, że zawsze mówi to co myśli, jest ślizgonką, fajnie się z nią gada^^. Lubie ją DKarolcia_potteromaniaczka Za miłe rozmowy, poczucie humoru... ;* Uwielbiam z nią rozmawiać Utilisateur Utilek^^ Jest miły, można z nim pożartować. ^^ Klaudia@Harry Potter Fajnie się z nią rozmawia... I... w ogóle jest super d*** By Ania 95 ! D Proszę nie umierać...Abi i Nori były w lesie! W nocy... w domku... A tu: Domek z piernika! Abi i Norie oblewały Dzień Kobiet na swój sposób... W domku z piernika -Abi kocha las. Las kocha Abi. A Abi i Norie są w lesie! Rudy=Gumkopożeracz Ja: ja pieje.... DAnia: Kogut! kura jajko płód nowe życie "Psze pani, psze pani, bo on je gumki"... buhha Znaczy się gumy... "A skąd ten wytrysk?" "Util, nie wiem dlaczego ale twoj avek kojarzy mi sie z pedofilem, ktory chce komus to zrobic przez ekran..." Zgon... zgony... zgoń go, zgoń... Dobrze, że nie powiedziałam "zgol go, zgol"... buahah "A Abi bedzie ogladac Norie" "Ty nie wiesz co to sa gumki?" "Ty pedofilu, nie jedz tego dywanu!" Do Teletubisia - królika)Abi, od dzisiaj nazywasz sie "Gumeczka" |
|
|
|
| klaudusiaaa |
Dodany dnia 29.03.2008 17:41
|
![]() Postów: 17 Dom: Brak przydziału Punkty: 515 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 09.12.07 |
Ostatnio oglądałam z mamą (znaczy ja oglądałam, a ona chodziła po domu i udawała, że ogląda) ostatnią część (chyba), czyli Beta House. Świetny film, chociaż mi najbardziej podobały się pierwsze części.:smilewinkgrin: |
|
|
|
| klaudusiaaa |
Dodany dnia 19.05.2008 16:58
|
![]() Postów: 17 Dom: Brak przydziału Punkty: 515 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 09.12.07 |
Fleurose, ludzie reprezentujący niski poziom kulturalny nie używają (albo nie znają) poprawnej polszczyzny, nie potrafią zachować się wśród ludzi, i tak dalej, słyszymy takie określenie, i od razu nasuwa się nam na myśl patologia. Natomiast ludzie, których bawi ta "szmira" są optymistami, dostrzegającymi nie tylko głębokie przesłania, ale także sytuacje w najprostszej postaci .
|
|
|
|
E-Vaire |
Dodany dnia 19.05.2008 19:19
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 2 Postów: 1391 Dom: RavenclawPunkty: 5150 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 19.08.06 |
Ludzie reprezentujący niski poziom kulturalny dla mnie absolutnie mogą być i dla mnie na przykład są osobami, które nie doceniają naprawdę dobrych filmów, a uwielbiają oglądać 'szmiry' - które tak samo jak oni są na niskim poziomie, ale filmowym. |
|
|
|
Upadly Aniol |
Dodany dnia 12.03.2014 11:08
|
![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 641 Dom: HufflepuffPunkty: 4098 Ranga: Sprzedawca prac domowych Data rejestracji: 10.03.14 |
No cóż...Udało się chyba jedynkę obejrzeć. Jakim cudem dotarłem do końca, to sam zachodzę w głowę. Nie jestem w stanie nic pozytywnego o tych filmach powiedzieć ( jeszcze urywek Wesela widziałem, żenada ). Taka głupiutka komedyjka bardzo niskich lotów. Mnie nie bawiła absolutnie, bardziej irytowała. Rozumiem jednak, że ktoś może się świetnie bawić przy takich produkcjach. Dobre komedie moim zdaniem to Bareja kręcił, a ten amerykański gniotek wsadzam na najniższą półeczkę ;p ![]() ![]() |
|
|
|
Anciol |
Dodany dnia 12.03.2014 13:01
|
![]() Pochwały: 10 Postów: 1288 Dom: RavenclawPunkty: 21527 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 11.08.13 |
Powiem szczerze, że ze wszystkich części moim zdaniem Wesele było najlepsze. Miało przemyślaną akcję całkiem i może nie wyszukany dow**** ale chociaż w miarę zabawny. Reszta mi się nie podobała. Kilka razy widziałam tylko 1 cześć ze względu na to, że na Pulsie nie mają wyszukanego smaku, a nic innego nie leciało Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3 Wiersz autorstwa łośka <3 Anciolu, piękny i wspaniały, kimże ja przy Tobie jestem, taki niedojrzały... Spójrz w oczy me, jak lekki wiatr, pieszczą Cię. Odpowiedz na to pytanie, czy życie razem nam dane? Oddaj mnie rentę swę*, a szepnę Ci do ucha, Kocham Cię! *rentę swę - użyte tu celowo ,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43. Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D" ![]() ![]() |
|
|
|
Keira Karkarow |
Dodany dnia 24.09.2015 13:06
|
![]() Postów: 697 Dom: GryffindorPunkty: 1813 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.07.15 |
Dla mnie American Pie to bezsensowna seria, która niczego nie może wnieść do życia widza, w dodatku humor jest po prostu żenujący. Owszem, można się pośmiać, ale mnie jakoś specjalnie ta seria nie bawi, oglądałam ją ze znajomymi i w zasadzie gdyby nie oni to bym pewnie zasnęła albo po prostu zajęła się czymś bardziej ambitnym. Do tej pory zastanawiam się jak taki gniot może mieć aż tyle części, ale w sumie, cycki i seks się bardzo dobrze sprzedają... "Someone let the doors open,
Who left me outside? I'm bent I'm not broken, Come live in my life. All the worlds left unspoken All the pages I write On my knees and I'm hoping That someone holds me tonight. Hold me tonight..." |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Ravenclaw
Hufflepuff

Gryffindor