Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Niekończąca się opowieść...
|
|
| Aberrant |
Dodany dnia 23.02.2008 14:57
|
![]() Postów: 872 Dom: Brak przydziału Punkty: 1047 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.01.08 |
...walić go patelnią po głowie. Dementor zaczął uciekać gdzie pieprz rośnie. Nagle kiedy wyrzucił watę - ponieważ chciał się złapać za głowę - podbiegła Ginny, złapała watę i zaczęła ją czym prędzej jeść. - Oddawaj moją watę ty...ty! - Zaczęła krzyczeć Zyta. Podbiegła z patelnią w kierunku Ginny a ta zaczęła uciekać. Muszę isć do kibelka. - Pomyślał Harry. Udał się więc do wymienionego wcześniej pomieszczenia. Obsikał wszystko dookoła, ponieważ ni mógł sobie trafić i wrócił do salonu gdzie rozgrywała się akcja wydarzeń. Rozejrzał się po pomieszczeniu. Ciotka Zyta biegała z patelniął za Ginny, która biegała jedząc watę cukrową. - Wingardium Leviosa - mruknął i wycelował w Ginny, która natychmiast uniosła się w powietrze. Ciotka Zyta zaczęła skakać aby jej dosięgnąć. Harry puścił Ginny, przebiegł przez pokój po drzwi wyjściowych i je otworzył. - Ginny! Tutaj! - Zawołał. Ginny zatrzymała się na chwilę i obejrzała do okoła. Harry stał przy otwartych drzwiach wyjściowych. Czym prędzej pobiegła w tamtym kierunku... Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!
*** Kiedy myślę i nic nie wymyślę to sobie myślę po co ja tyle myślałem aby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił. Gdyby mężczyzna nawet potrafił zrozumieć co myśli kobieta i tak by w to nie uwierzył. [Dorothy Parker] Dziś mężczyzna uchodzi już za dżentelmena, kiedy wyjmuje papierosa z ust, zanim pocałuje kobietę. [Barbara Streisand] Jeśli potrafisz śmiać się z siebie - to najlepszy dowód, ze masz poczucie humoru. [Molier] Nic tak nie odmładza, jak prawdziwie niedorzeczny kawał. Właśnie najgłupsze prawa natury są najbardziej smakowite. [Witold Gombrowicz] Jeśli czasem Polka się Panu Bogu uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody! [Henryk Sienkiewicz] Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. [Phil Bosmans] *** ![]() Naj, naj: Norie-14 leśniczówka, terrorystka ![]() Mój grzybek^^ Jest niepowtarzalna, uwielbiam z nią rozmawiać (szczególnie o lesie ). Ma wspaniałe poczucie humoru ;]Draco i tak jest mój ![]() Ania 95 Za nasze skojarzenia^^ Jest po prostu niemożliwa ![]() Ma świetne poczucie humoru, uwielbiam z nią rozmawiać... I w ogóle... Jest jedną z najlepszych... Kochana Anix ;* Najlepszy tekst: "A Rudy je gumki" ( inne na końcu podpisu^^) miszel14 Szelka ![]() Ma świetne poczucie humoru, uwielbiam z nią rozmawiać. Ma fajnego (?) sąsiada ![]() Myszaaa ;* pocisk Obojniaczka taka sama jak ja. Klub Obojniaków ![]() Ma duże poczucie humoru ;] Qin Terrorystka, zabawka ![]() Fajnie się z nią gada, można z nią pożartować ( bez skojarzeń )Kochana Fiszka ;* ;] Evi-Lyn Hmm... Jest miła, sympatyczna Sama nie wiem za co ją lubię. KaputDraconis Za jej troske o moje włosy...^^ Ha! Jest powalona...^^ I dobrze DMateusz Dumbledore Za genialne teksty, przez które umieram ![]() Esey Za poczucie humoru, świetne teksty, miłe rozmowy^^ inne nie znaczy gorsze, inne znaczy zboczone lesniczowki smiley Nacia1234 Za to, że zawsze mówi to co myśli, jest ślizgonką, fajnie się z nią gada^^. Lubie ją DKarolcia_potteromaniaczka Za miłe rozmowy, poczucie humoru... ;* Uwielbiam z nią rozmawiać Utilisateur Utilek^^ Jest miły, można z nim pożartować. ^^ Klaudia@Harry Potter Fajnie się z nią rozmawia... I... w ogóle jest super d*** By Ania 95 ! D Proszę nie umierać...Abi i Nori były w lesie! W nocy... w domku... A tu: Domek z piernika! Abi i Norie oblewały Dzień Kobiet na swój sposób... W domku z piernika -Abi kocha las. Las kocha Abi. A Abi i Norie są w lesie! Rudy=Gumkopożeracz Ja: ja pieje.... DAnia: Kogut! kura jajko płód nowe życie "Psze pani, psze pani, bo on je gumki"... buhha Znaczy się gumy... "A skąd ten wytrysk?" "Util, nie wiem dlaczego ale twoj avek kojarzy mi sie z pedofilem, ktory chce komus to zrobic przez ekran..." Zgon... zgony... zgoń go, zgoń... Dobrze, że nie powiedziałam "zgol go, zgol"... buahah "A Abi bedzie ogladac Norie" "Ty nie wiesz co to sa gumki?" "Ty pedofilu, nie jedz tego dywanu!" Do Teletubisia - królika)Abi, od dzisiaj nazywasz sie "Gumeczka" |
|
|
|
| Patronus Smok |
Dodany dnia 24.02.2008 17:26
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 146 Dom: Brak przydziału Punkty: 284 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 31.12.07 |
zanęcona watą trzymaną przez Harry'ego... |
|
|
|
| Czarna94 |
Dodany dnia 26.02.2008 14:34
|
![]() Postów: 218 Dom: Brak przydziału Punkty: 513 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 05.12.07 |
która [wata] nagle, wyrwała mu się z ręki i zaczęła go walić po głowie. Harry w napadzie paniki zaczął wrzeszczeć i uciekać, aż nagle wpadł na wysoką postać, która była... Edytowane przez Czarna94 dnia 26.02.2008 14:35 Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!
|
|
|
|
| Patronus Smok |
Dodany dnia 26.02.2008 15:45
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 146 Dom: Brak przydziału Punkty: 284 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 31.12.07 |
Vatocukrowo-Manem 2 o smaku żółwiowym z domieszką smaku kapusty kiszonej.Vatocukrowo-Man... |
|
|
|
| Ania 95 |
Dodany dnia 26.02.2008 17:41
|
![]() Postów: 1235 Dom: Brak przydziału Punkty: 1635 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.12.07 |
zjadł sam siebie. Nagle wbiegł James Potter, który zmartwychwstał, i zobaczył harry'ego całego w wacie... |
|
|
|
| Patronus Smok |
Dodany dnia 26.02.2008 18:49
|
i wrzasnął:Harry!,,Ron!Hermiona!''.nagle do npokoju wpadł Grawp i wrzasnął:Herma!Gdzie jest Hager??? |
|
|
|
| GellertGrindelwald |
Dodany dnia 28.02.2008 13:50
|
![]() Postów: 51 Dom: Brak przydziału Punkty: 72 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 28.01.08 |
- Graupku - odpowiedziałą Hermiona - Hagrid poszedł się upić. Przezył zawód miłosny. Nie ma. I już nie będzie. |
|
|
|
| Aberrant |
Dodany dnia 28.02.2008 17:01
|
![]() Postów: 872 Dom: Brak przydziału Punkty: 1047 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.01.08 |
Graup zrobił głupkowatą minę i sobie poszedł ![]() Harry rozejrzał się po pomieszczeniu. Vataman biegał po pokoju za watą cukrową, która miała nogi i biegała po całym salonie. Ciotka zyta już dawno złapała Ginny i już ją miała uderzyć patelnią, którą trzymała w ręce, gdy nagle dostrzegła że jeden z dementorów dobiera się do kolejnego wazonu. - Ty brutalu! Ty złoczyńco! - krzyczała, biegnąc w jego kierunku. Przerażony dementor zaczął uciekać, gdzie pieprz rośnie ( ).-Ginny, chodź! - szepnął Harry i pociągnął dziewczyne za ręke. Wyszli na zewnątrz. - Idziemy stąd! To jest jakiś dom wariatów! - krzyknął Harry a Ginny natychmiast przytaknęła. Czym prędzej pobiegli... Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!
*** Kiedy myślę i nic nie wymyślę to sobie myślę po co ja tyle myślałem aby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił. Gdyby mężczyzna nawet potrafił zrozumieć co myśli kobieta i tak by w to nie uwierzył. [Dorothy Parker] Dziś mężczyzna uchodzi już za dżentelmena, kiedy wyjmuje papierosa z ust, zanim pocałuje kobietę. [Barbara Streisand] Jeśli potrafisz śmiać się z siebie - to najlepszy dowód, ze masz poczucie humoru. [Molier] Nic tak nie odmładza, jak prawdziwie niedorzeczny kawał. Właśnie najgłupsze prawa natury są najbardziej smakowite. [Witold Gombrowicz] Jeśli czasem Polka się Panu Bogu uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody! [Henryk Sienkiewicz] Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. [Phil Bosmans] *** ![]() Naj, naj: Norie-14 leśniczówka, terrorystka ![]() Mój grzybek^^ Jest niepowtarzalna, uwielbiam z nią rozmawiać (szczególnie o lesie ). Ma wspaniałe poczucie humoru ;]Draco i tak jest mój ![]() Ania 95 Za nasze skojarzenia^^ Jest po prostu niemożliwa ![]() Ma świetne poczucie humoru, uwielbiam z nią rozmawiać... I w ogóle... Jest jedną z najlepszych... Kochana Anix ;* Najlepszy tekst: "A Rudy je gumki" ( inne na końcu podpisu^^) miszel14 Szelka ![]() Ma świetne poczucie humoru, uwielbiam z nią rozmawiać. Ma fajnego (?) sąsiada ![]() Myszaaa ;* pocisk Obojniaczka taka sama jak ja. Klub Obojniaków ![]() Ma duże poczucie humoru ;] Qin Terrorystka, zabawka ![]() Fajnie się z nią gada, można z nią pożartować ( bez skojarzeń )Kochana Fiszka ;* ;] Evi-Lyn Hmm... Jest miła, sympatyczna Sama nie wiem za co ją lubię. KaputDraconis Za jej troske o moje włosy...^^ Ha! Jest powalona...^^ I dobrze DMateusz Dumbledore Za genialne teksty, przez które umieram ![]() Esey Za poczucie humoru, świetne teksty, miłe rozmowy^^ inne nie znaczy gorsze, inne znaczy zboczone lesniczowki smiley Nacia1234 Za to, że zawsze mówi to co myśli, jest ślizgonką, fajnie się z nią gada^^. Lubie ją DKarolcia_potteromaniaczka Za miłe rozmowy, poczucie humoru... ;* Uwielbiam z nią rozmawiać Utilisateur Utilek^^ Jest miły, można z nim pożartować. ^^ Klaudia@Harry Potter Fajnie się z nią rozmawia... I... w ogóle jest super d*** By Ania 95 ! D Proszę nie umierać...Abi i Nori były w lesie! W nocy... w domku... A tu: Domek z piernika! Abi i Norie oblewały Dzień Kobiet na swój sposób... W domku z piernika -Abi kocha las. Las kocha Abi. A Abi i Norie są w lesie! Rudy=Gumkopożeracz Ja: ja pieje.... DAnia: Kogut! kura jajko płód nowe życie "Psze pani, psze pani, bo on je gumki"... buhha Znaczy się gumy... "A skąd ten wytrysk?" "Util, nie wiem dlaczego ale twoj avek kojarzy mi sie z pedofilem, ktory chce komus to zrobic przez ekran..." Zgon... zgony... zgoń go, zgoń... Dobrze, że nie powiedziałam "zgol go, zgol"... buahah "A Abi bedzie ogladac Norie" "Ty nie wiesz co to sa gumki?" "Ty pedofilu, nie jedz tego dywanu!" Do Teletubisia - królika)Abi, od dzisiaj nazywasz sie "Gumeczka" |
|
|
|
| Patronus Smok |
Dodany dnia 29.02.2008 14:35
|
Do fabryki Waty Cukrowej ,,Remus&Monny Alex spółka z o.o''. |
|
|
|
mk |
Dodany dnia 29.02.2008 18:35
|
![]() Postów: 47 Dom: HufflepuffPunkty: 386 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 24.01.07 |
...i lizał dalej, aż tu agle zza płota wyskoczył bazyliszek i... Trzeba sie śmiać,
Wariatkę grać, Szalonym być I z życia drwić!!! |
|
|
|
| Patronus Smok |
Dodany dnia 01.03.2008 08:23
|
zaśpiewał,,Akuna madada!jak pięknie to brzmiiii!Tymon i Pumba!''... |
|
|
|
| GellertGrindelwald |
Dodany dnia 01.03.2008 09:10
|
![]() Postów: 51 Dom: Brak przydziału Punkty: 72 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 28.01.08 |
... I nagle leżał na ziemi, nieprzytomny. Ginny wyrwałą mu watę i zwiała do Nory Nie ma. I już nie będzie. |
|
|
|
| Patronus Smok |
Dodany dnia 12.03.2008 14:02
|
Która wybuchła pod wpływem za dużej ilości Waty Cukrowej o smaku truskawkowo-jabłkowo-cytrynowo-pomarańczowo-migdałowo-bazyliszkowo-ketchupowo-kieubasiano-skarpecoanowo-pistacjowo-ananasowo-śliwkowo-Vatocukrowo -manowo-sałatowej. |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 12.03.2008 18:39
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Ale nikt się tym nie przejął. Harry wstał pełen sił i myślał co by wykombinować na eliksirach, żeby Gryf stracił punkty. Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| _HEDWISIA_ |
Dodany dnia 12.03.2008 18:43
|
![]() Postów: 112 Dom: Brak przydziału Punkty: 107 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 17.02.08 |
...nagle wpadł na pomysł ze mógl by z Ginny... Nikomu nic nie przyjdzie z tego, że ja się rozkleje.[...] Uśmiech bywa aktem męstwa, smutek to słabośc i postawa zbyt wygodna. Byc radosnym i dobrym, kiedy świat jest smutny i zły, to dopiero jest odwaga.
("Opium w rosole"- Maułgorzata Musierowicz) |
|
|
|
| herma_007 |
Dodany dnia 12.03.2008 18:55
|
![]() Postów: 264 Dom: Brak przydziału Punkty: 4776 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 18.06.07 |
... uwarzyć Eliksir miłości. Jednak po spostrzeżeniu profesora ... Kiedyś kupię nóż i powyżynam wszystkich wkoło Kupię nóż, zostawię nas dwoje Bo ja kocham Bukę! |
|
|
|
| Patronus Smok |
Dodany dnia 13.03.2008 20:49
|
z Watą cukrową... |
|
|
|
| _HEDWISIA_ |
Dodany dnia 13.03.2008 21:08
|
![]() Postów: 112 Dom: Brak przydziału Punkty: 107 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 17.02.08 |
...zmienia zdanie i postanawia zrobic coś leprzego takiego jak naprzykład... Nikomu nic nie przyjdzie z tego, że ja się rozkleje.[...] Uśmiech bywa aktem męstwa, smutek to słabośc i postawa zbyt wygodna. Byc radosnym i dobrym, kiedy świat jest smutny i zły, to dopiero jest odwaga.
("Opium w rosole"- Maułgorzata Musierowicz) |
|
|
|
| Patronus Smok |
Dodany dnia 18.03.2008 22:13
|
Zalożyć fabrykę waty cukrowej i rozdawać ją biednym i znajomym i dzieciom i wszystkim... |
|
|
|
Sonia Escarton |
Dodany dnia 26.03.2008 19:12
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 77 Dom: GryffindorPunkty: 566 Ranga: Prefekt Gryffindoru Data rejestracji: 07.02.07 |
... ale Ginny się nie zgodziła. Powiedziała, że chce eliksir wypić i koniec. Ale Harry....... |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Hufflepuff

Gryffindor