Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Ulubiona postać...
|
|
| natus276 |
Dodany dnia 30.03.2008 19:56
|
![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 19 Ranga: Mugol Data rejestracji: 28.03.08 |
hm ja lubie Harrego choc przyznam że często był denerwujący... poza tym Lune za to, że nie przejmuje sie życiem, Hermione za jej inteligencje, Rona za poczucie humoru, Albusa ogólnie za całokształt i podejście do uczniów... (oj przydałby się taki dyrektor;D) Minerwa jest też w porządku choć trochę sztywna czasami. Lupina, Syriusza oczywiście, po przeczytaniu 7 cześci polubiłam nawet Severusa kto by tu jeszcze... tylu ich jest, że to szok aaaa Hagrid ;D ma taki boski styl mówienia holibka no to tacy naj naj naj bardziej ;D
|
|
|
|
| Laurelome |
Dodany dnia 30.03.2008 20:01
|
![]() Postów: 9 Dom: Brak przydziału Punkty: 15 Ranga: Mugol Data rejestracji: 30.03.08 |
Hmm, no jeśli już o Harrym mowa to najbardziej zniesmaczona byłam jego zachowaniem po śmierci Syriusza. Ja rozumiem szok i tak dalej, ale demolka w gabinecie Dumbledore'a? Właściwie Harry w piątej części to był nieustanny wrzask. Jeśli miało to go uczynić typowym nastolatkiem to... pff. No cóż. Dobrze, że to tylko jedna taka część. (: |
|
|
|
| Sev1302 |
Dodany dnia 10.04.2008 18:22
|
![]() Postów: 420 Dom: Brak przydziału Punkty: 761 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 23.02.08 |
Oczywiście Severus Snape. Nie zawsze go lubiłam, z wiadomych przyczyn. Lecz po lekturze IŚ okazał się "bohaterem". Przez te wszystkie lata, mimo wszystko, pomagał Harremu, nawet ratował mu życie, a to wszystko dlatego bo kochał jego matkę... Ogólnie motyw miłości Snape'a do Lily bardzo mi się podobała...Jakaś taka... ściskająca za serce... Chciałabym wszystkim zakomunikować, że jestem dziewczyną ;]
******** "Snape milczał przez chwilę, patrząc na niego, a potem wychrypiał: - Więc ukryj ich gdzieś. Ukryj ją... Ich wszystkich. W jakimś... bezpiecznym miejscu. Błagam. - A co mi dasz w zamian, Severusie? - W zamian? - Snape wytrzeszczył oczy na Dumbledore'a (...) - Wszystko. ******** "Szpiegowałem dla ciebie, kłamałem dla ciebie, narażałem dla ciebie życie, a wszystko to robiłem, by zapewnić bezpieczeństwo synowi Lily. A teraz mówisz mi, że hodowałeś go jak świniaka na rzeź... - To bardzo wzruszające, Severusie - (...) - A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca? -Jego losem? - wykrzyknął Snape. - Expecto patronum! Z końca jego różdżki wystrzeliła srebna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez. - Przez te wszystkie lata?... - Zawsze. |
|
|
|
Patka-wariatka |
Dodany dnia 11.04.2008 19:28
|
![]() Postów: 552 Dom: HufflepuffPunkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
Severus Snape .. Za to, że okazał sie tak dzielnym, odważnych, dobrym i wiernym ( aż do końca) człowiekiem.. Całe jego życie, smutne dzieciństwo, wyszydzenie przez rówieśników, nieszczęsliwa miłość do Lily Evans itd. Jak wy byście to przyjęli na jego miejscu ? Co byście zrobili.. ? Jak byście się zachowali..? .... Ja myślę, że zachowanie Snape'a jest godne podziwu. Luna Lovegood świetna postać. Cudowna dziewczyna, z ogromną wyobraźnią. Orginalna, wesola, pogodna, nie przejmuje sie krytyką. Marzycielka. Optymistka. Trochę inna, dziwna , szalona i nienoramlna.. ale to jest cały jej urok.. a najwazniejsze, ze jest sobą...! Zawsze jest sobą. To w niej cenię najbardziej...Po prostu uwielbiam Lunę.. ![]() Oprócz tych dwóch postaci wymienię jeszcze: Draco Malfoy'a, Ginny, Hermionę, Dumbledore'a i Syriusza. Edytowane przez Patka-wariatka dnia 11.04.2008 19:39
![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
|
| Fidelisa |
Dodany dnia 13.04.2008 00:36
|
![]() Postów: 278 Dom: Brak przydziału Punkty: 511 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 23.02.08 |
No to teraz moje ulubione postacie... 1.Remus Lupin- postać, która wkroczyła w grono moich ulubionych jako jedna z ostatnich i natychmiast wylądowała na pierwszym miejscu. Przez bardzo długi czas jego los obchodził mnie mniej więcej tak samo, jak los statysty z Mistrzostw Quidditcha, ale cóż... Jak to mawiała moja koleżanka "to było dawno... a ja byłam młoda i głupia" (nie mogłam się powstrzymać, żeby tego nie napisać). Prawda jest taka, że mając 10 lat chyba nie do końca da się wszystko zrozumieć. W każdym razie teraz Remus jest moją ukochaną postacią, ze względu na całoształt. I tyle. 2.Nimfadora Tonks- za to, że bywa taką uroczą ofermą (mówi osoba, która niedawno urządziła ceramiczną masakrę w Kukartce), za jej różowe włosy (bo najchętniej też bym takie miała, gdybym nie miewała wizji reakcji mojej mamy), za to), za to, jaka była zabawna, za jej całą "uroczość" ("urok" jakoś mi tu nie pasuje) i za to, że kiedy się zakochała, nie bała się konsekwencji. Za wszystkie moje cechy, które w niej znalazłam ![]() 3.Bellatrix Lestrange- w tym momencie wiele osób otwiera szeroko oczy, wpatrując się we mnie z miną a'la "wszystko okej?", po czym pyta, czy aby na pewno nie chodziło mi o Andromedę, bo w końcu były podobne . A ja po prostu kocham czytać fragmenty, w których ona występuje... Trudno to opisać. Bo chyba głupio będzie brzmieć, jeśli powiem, że uwielbiam ją za to specyficzne oddanie Voldemortowi, za wręcz chorą pewność siebie etc... (I dalej nie pogodziłam się z myślą, że zginęła z ręki Molly...)4. Luna Lovegood- tak, jak w przypadku Dory, za wszystkie moje cechy, które w niej znalazłam. Za to, że była wyjątkowa, zawsze inna niż wszyscy i nigdy się nie zmieniła. Samotna, dopóki nie znalazła prawdziwych przyjaciół. No i przezabawna ze swoimi cudownymi uwagami typu "choróbsko przegrywającego", czy "Och, popatrz! (...) Ale się cieszą!". 5.Syriusz Black- dawno, dawno temu moja ukochana postać. Cudnie było śledzić z przyjaciółką czarnego psa sąsiadki... I właśnie głównie za takie wspomnienia z nim związane go lubię.Narazie to tyle. Jest póżno, więc już średnio myślę, ale wszystkich najbardziej ulubionych chyba wymieniłam. Jeśli nie, to najwyżej później dopiszę. Edytowane przez Fidelisa dnia 13.04.2008 15:19 Puchonka przydzielona do Slytherinu
![]() ![]() ![]() ![]() *** Slytherin przyjmuje takich, Co mają czystą krew, Co mają więcej sprytu Od uczniów domów trzech. *** A może w Hufflepuffie, Gdzie sami prawi mieszkają, Gdzie wierni i sprawiedliwi Hogwarta szkoły są chwałą. *** Dom: Slytherin Różdżka: leszczyna, 12 1/4 cala, odłamek smoczego kła Ulubiony przedmiot: Obrona przed czarna magią Ulubiony nauczyciel: prof. Remus Lupin Patronus: Lis Animag: Wilczyca Metamorfomag *** Członkini FunClubu Remusa Lupina ![]() *** ![]() *** Kilka słów wyjaśnienia, co do mojego ślizgoństwa: Po pierwsze- to, że ktoś jest Ślizgonką i fanką swojego domu nie znaczy wcale, że wielbi Draco Malfoya. Po drugie-to, że jestem Ślizgonką nie znaczy, że mam aspiracje na jadka Po trzecie i najważniejsze- jestem Puchonką o ślizgońskich zachowaniach, takie przypadki też się zdarzają, więc nie wyobrażajcie sobie, że jestem niewiadomo jak "zła" (albo, że się za taką uważam)... Koniec wywodu, dziękuję za uwagę *** Gdzie skarb Wasz, tam i serce Wasze... *** Things we lose have a way of coming back to us in the end. If not always in the way we expect... *** Pochylę się nad różą, choćby na moich oczach mial spłonąć las... Bo wszystko jest niczym, a coś może być wszystkim... Zawsze inna, zawsze taka sama... |
|
|
|
| cho@chang |
Dodany dnia 14.04.2008 16:46
|
![]() Postów: 35 Dom: Brak przydziału Punkty: 47 Ranga: Charłak Data rejestracji: 31.03.08 |
Ja bardzo lubię Cho Chang. Jest ładna, spokojna...i ogólnie bardzo ją polubiłam. Jest ciepła i przyjazna. Lubię też Syriusza Blacka. Jest, a raczej był, bardzo oddany swoim przyjaciołom, lubił ryzyko. Był szalony. To tylko dwie z wielu osób, które przypadły mi do gustu (Fleur, Oliver Wood, Cedrik Diggory-uwielbiam go-Luna). ![]() Slytherin przyjmuje takich, co mają czystą krew, co maja więcej sprytu od uczniów domów trzech ![]() MAM OBSESJĘ NA PUNKCIE CEDRIKA:* [color=red] Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą; nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego; nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą. |
|
|
|
| Im_Ginny |
Dodany dnia 24.04.2008 15:19
|
![]() Postów: 737 Dom: Brak przydziału Punkty: 896 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 21.08.07 |
Fred & George- Sama nie wiem czy wole tych książkowych czy tych z filmu bo oba duety są bezkonkurencyjne i te ich teksty, po prostu Muah :* Teddy "Ted" Lupin- Syn Remcia i Tonks, w książce za dużo o nim nie ma po za faktem że obściskiwał się z Victoire, ale po rodzicach wyobrażam go sobie dość wyraźnie. Draco Malfoy- Ach, Draco . Co tu dużo mówić...No lubię go i już. James Potter & Syriusz Black- Dwójka dominujących Huncwotów.Lubie ich, wręcz kocham .Przypominają mi Weasleyów starszego pokolenia I'm... Im
We don't need no education. We don't need no thought control. No dark sarcasm in the classroom. Teacher, leave those kids alone. Hey, Teacher, leave those kids alone! All in all it's just another brick in the wall. All in all you're just another brick in the wall. [ Pink Floyd - Another brick in the wall (part II)] ![]() *Angel Witch *Saxon *Megadeth *Alice In Chains * Iron Maiden *Radiohead *Dżem *Metallica *Led Zeppelin *Queen *Pink Floyd *Van Halen *W.A.S.P *Mercyful Fate Alternatywno-rockowa trójca na tej stronie: *mimid *Im *Claire |
|
|
|
Juliet |
Dodany dnia 24.04.2008 17:03
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 318 Dom: RavenclawPunkty: 455 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 23.04.08 |
Draco Malfoy.Nie będę się rozpisywać, po prostu lubię takich 'zbuntowanych'. Z wierzchu taki twardy, a jednak nie do końca taki jest ;]. Fred i George Weasley.Za humor w książce, czyli za to co z grubsza każdy. Przyznam się nawet, że podkochiwałam się we Fredzie ;]]. Severus Snape.Za to co każdy ( z grubsza) kto czytał Insygnia Śmierci. Podobnie jak Draco - z wierzchu twardy, a jednak nie do końca tak jest. Luna Lovegood.Z początku była taka... dziwna, ale później to mnie zafascynowała. Była sobą, nie zwracała uwagę na modę i tego typu rzeczy. To będzie na tyle. Dziękuję, Juliet. |
|
|
|
| SaraSnape |
Dodany dnia 25.04.2008 09:13
|
![]() Postów: 29 Dom: Brak przydziału Punkty: 55 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.04.08 |
Ja w sumie to lubię kilkanaście ale coraz bardziej Severusa bo to był takli tajemniczy charakter panów Malfoyów ...... Zaczyna mnie wkurzać Dumbledore bo on cały czas ściemniał.....B) |
|
|
|
| teagan |
Dodany dnia 01.05.2008 19:11
|
![]() Postów: 5 Dom: Brak przydziału Punkty: 100 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 03.03.08 |
Bliźniacy - humor, pomysłowość, przebiegłość, dystans do wszystkiego i wszystkich... no i ten niepowtarzalny, zawadiacki urok; Luna - wprost przepadam za dziwakami, a jeśli jeszcze są 'pozytywnie odjechani' - w to mi graj Snape - nie wydaje mi się, żebym musiała zbyt dużo dopowiadać - pewnie wszystko co trzeba zostało powiedziane już gdzieś wcześniej (CIS, tajemniczość, niejednoznaczność, tragizm etc, etc...) Hagrid - wspaniałość. Taki duży, niezbyt błyskotliwy, ale przesympatyczny, kudłaty misiek z serduchem o wielkości adekwatnej do rozmiarów jego sylwetki. Uwielbiam. Dalej sam Harry Potter, McGonagall, Molly Weasley... Ale, że temat to "Ulubiona postać", może tu się zatrzymam "Masz karabin, zamiast gitary
ja kieszenie pełne czereśni" Ave polish rock |
|
|
|
| Klaudia@Harry Potter |
Dodany dnia 01.05.2008 21:19
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 636 Dom: Brak przydziału Punkty: 1840 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.08 |
1. Syriusz Black - ja najbardziej go lubie ze wszystkich postaci z HP. Ale jest mi bardzo przykro, że Rowling go uśmierciła w 5 części. 2. Harry, Hermiona,Ron - bez nich książki nie miały sensu. Są głównymi postaciami. Harry'ego lubie za całokształt, jest odważny. Ron, bo jest śmieszny, ma fajny charakter. Hermiona jest fajnym kujonem. Podziwiam ją w 4 tomie za tą wytrwałość gdy przeklęta Skeeter takie bzdury pisała. 3. Severus Snape - na początku go nienawidziłam, bo był nieprzyjemny i wszystkim Gryfonom dawał w kość. Ale w 7 tomie zmieniłam zdanie. Podziwiałam go za tą odwage, że ukrywał przed Voldemortem tyle tajemnic. 4. Remus Lupin - rozumiał uczniów. Doskonale uczył obrony przed czarną magią. I w 3 tomie w Wrzeszczącej Chacie nie wypierał się, że jest wilkołakiem, po prostu był szczery. 5. Fred i George - kocham ich za to, że byli śmieszni. Przykro mi z tego powodu, że Fred zmarł. Wdzięczna im jestem za to, że dokopali Umbrige w 5 tomie. 6. Draco Malfoy - na początku nienawidziłam go dlatego, że wszystkim dokuczał. Ale w 6 tomie dojrzał. To zajście w łazience bardzo mnie zaskoczyło i zmieniło moje podejście do tej postaci. To chyba na tyle. Reszte bohaterów lubie tak samo. I wszyscy są idealni na swój sposób. Moje nowe konto to: Lotien.
|
|
|
|
NavHeera |
Dodany dnia 14.05.2008 13:23
|
![]() Postów: 137 Dom: HufflepuffPunkty: 221 Ranga: Pomocna dłoń Data rejestracji: 14.05.08 |
Ja najbardziej lubię Fleur Delacour (za urodę), Draco Malfoy (za cwaniactwo), Nimfadorę Tonks (za humor i ta jej słodka niezdarność) i Bellatriks Lestrange (za jej rządzenie się i pewność siebie). |
|
|
|
| knedelus |
Dodany dnia 29.05.2008 20:01
|
![]() Postów: 5 Dom: Brak przydziału Punkty: 23 Ranga: Mugol Data rejestracji: 29.05.08 |
Harry Potter oczywiscie hehehehehe WW Gryffndorze a33;kwitnie męstwa cnota, króluje odwaga i do wyczynów ochotaa33;. Wieża Gryfonów znajduje się na siódmym piętrze, wejście do środka znajduje się za olbrzymim obrazem przedstawiającym "Grubą Damę". Po podaniu jej hasła ukazuje nam się pokój wspólny Gryffindoru: przytulne, okrągłe pomieszczenie pełne stołów, kominków i wysiedzianych foteli. Na szczycie spiralnych schodów znajdują się dormitoria a33; komnaty sypialne z pięcioma łożami, każde z kolumienkami w rogach, między którymi wiszą aksamitne, ciemnoczerwone zasłony. Uczniowie przydzieleni do Gryffindoru mają w założeniu posiadać i rozwijać cnoty przypisywane swemu patronowi.
|
|
|
|
| Malicious Lady |
Dodany dnia 30.05.2008 19:25
|
![]() Postów: 260 Dom: Brak przydziału Punkty: 347 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 29.05.08 |
To tak: - Harry, lubię go za wszystko, może nawet i kocham ;) - Nimfadora Tonks, wydaje się być bardzo uśmiechnięta i wesoła - Lupin, od początku czułam do niego jakąś "miętę" ;) - Książę Półkrwi, Snape, na początku nie darzyłam go sympatią, ale teraz wiem, że jest bardzo odważną i uczciwą osobą, dlatego go lubię. To by było chyba na tyle, oczywiście lubię więcej postaci, ale te są dla mnie góru :) |
|
|
|
NavHeera |
Dodany dnia 10.06.2008 20:54
|
![]() Postów: 137 Dom: HufflepuffPunkty: 221 Ranga: Pomocna dłoń Data rejestracji: 14.05.08 |
Bartekpotter, może nie wiesz, ale to jest SPAM ( za którego zresztą masz już dwa ostrzeżenia). Jeszcze wczoraj na SB czytałam, jak mówiłeś o swojej rzekomej poprawie. Puste słowa, a dwa warny to dla ciebie za mało. |
|
|
|
| Lunatyczka95 |
Dodany dnia 16.06.2008 21:01
|
![]() Postów: 13 Dom: Brak przydziału Punkty: 40 Ranga: Charłak Data rejestracji: 16.06.08 |
Ulubiona postać? Brak jednoznacznej odpowiedzi. Lubię: * większość Ślizgonów (pominąwszy Pansy i jej przyjaciółeczki) * Fred&George i Ginny Weasley * kujonkę etatową, pannę Wiem-To-Wszystko-Granger * niezdraną pannę aurorkę, ulubionego metamorfomaga z awersją do własnego imienia - Nimfadorę Tonks * Mistrza Eliksirów i znawcę CISu - Severusa Snape'a. _______________________________________________ Jestem pół Ślizgonką - pół Krukonką. Edytowane przez Lunatyczka95 dnia 16.06.2008 21:04 |
|
|
|
| Czerwona Sonja |
Dodany dnia 18.06.2008 18:13
|
![]() Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: 10 Ranga: Mugol Data rejestracji: 18.06.08 |
Bezapelacyjnie moja ulubiona postacią jest Bellatrix Lestrange. Jej psychopatyczna i zwichrowana natura jest idealnym polem do rozważań. Poza tym podoba mi się jej oddanie sprawie, jej okrucieństwo. Jest prawdziwą Śmierciożerczynią i pomimo, że w realnym świecie nigdy bym jej nie poparła - jako postać książkowa fascynuje mnie. No man may have me, unless he's beaten me in a fair fight.
|
|
|
|
| Arry |
Dodany dnia 18.06.2008 19:54
|
![]() Postów: 36 Dom: Brak przydziału Punkty: 468 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 05.06.08 |
No, mam kilka postaci, może wymienie ; Harry , na pewno bo lubie w nim te ciekawość, wrażliwość, że potrafi być zabawny, że szanuje swoich najbliższych, a gdy kogoś nie lubi to pokazuje, uważam, że jest fajną postacią, nawet jak się myli i popełnia błędy można mu wybaczyć. Hermiona, od początku ją lubiłam. Jej mądrość, pomysłowość, że jest taka oczytana wzbudzają we mnie wielki do niej szacunek . Poza tym jest sympatyczna, przyjacielska (!), pomaga innym w potrzebie i to jak kłóci się z Ronem, albo sprzecza z Harrym jeszcze bardziej lubie jest świetną postacią.Hagrid, lubie go za to , że zawsze można na niego liczyć . Że uwielbia Harrego, Rona, Hermione i jest ich oddanym przyjacielem. Jest zabawny. To tyle, lubie też Ginny (chociaż mnie czasami denerwuje ) i Rona który też mnie doprowadza do wściekłości swoim zachowaniem, ale ogólnie jest w porządku , lubie żarty Freda i Georga. Lubię Fleur za to, że jest piękna i denerwuje innych swoją postawą zbyt "wyniosłą' ![]() Luna jest inna, ale fajna.Przyjacielks i oddana Edytowane przez Arry dnia 18.06.2008 19:57 |
|
|
|
| madzia14 |
Dodany dnia 19.06.2008 20:40
|
![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 37 Ranga: Charłak Data rejestracji: 19.06.08 |
Moje ulubione postacie to: 1. Harry Potter- Złoty Chłopiec Gryffindoru; Chłopiec-Który-Przeżył; i...eee nie wiem co mogłabym jeszcze wymyślić. A tak na serio to najfajniejsza postać w tej serii 2. Hermiona Granger- Chodząca Encyklopedia Hogwartu aczkolwiek bardzo fajna postać 3. Neville Longbottom- Trochę niezdarny miłośnik wszystkich roślinek; bardzo sympatyczna postać ![]() 4. Draco Malfoy- zimny i cyniczny ślizgon, a zarazem strasznie przystojny chłopak
|
|
|
|
| Delivered |
Dodany dnia 30.06.2008 18:30
|
![]() Postów: 5 Dom: Brak przydziału Punkty: 13 Ranga: Mugol Data rejestracji: 28.06.08 |
A mnie się podobają postacie, które nie należą do żadnego domu. Mianowicie: Fleur & Victor. Niewiem dlaczego. Od tak. No i cosie z Hogwartu: Może yyy... niech pierwsza będzie Hermiona. No a na 2 miejscu będzie...yyy...yyy...lól...pomysłu nie mam...Ok niech będzie Neville, Ginny & Hagrid. 3 to grupa wybranych przezemnie nauczycieli m.in. Dumbledore & MacGonnagal(niewiem czy dobrze napisane) I extra 4 miejsce: Miano Misstera photo otrzymuje Draco .Specjalnie dla limonki!!! Uwielbiam twoje wypowiedzi. :smilewinkgrin: <ale lizus> Edytowane przez Xeri dnia 04.11.2013 21:19
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

kto by tu jeszcze... tylu ich jest, że to szok
aaaa Hagrid ;D ma taki boski styl mówienia holibka
no to tacy naj naj naj bardziej ;D

Hufflepuff

Ravenclaw