Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Co zrobisz z tym, co Ci dam?
|
|
| Veela |
Dodany dnia 01.04.2008 14:02
|
![]() Postów: 1155 Dom: Brak przydziału Punkty: 1432 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 30.08.07 |
Patrzę na niego niepewnie, apotem chowam do szuflady.Może się kiedyś przyda. Daję Ci zapiekankę z Miss Bagwell Ten rodzaj szczęścia, który czyni nas lepszym od wszystkich, niezależnie od tego, czy mają go więcej od nas. |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 01.04.2008 14:27
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Udaję się do ubikacji w wiadomym celu i wywalam ją do niszczarki;] Daję Ci skrzata domowego. Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| __Cameron__ |
Dodany dnia 01.04.2008 15:26
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 303 Dom: Brak przydziału Punkty: 401 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 15.03.08 |
Sprzątnie mi w pokoju przynajmniej ( a pasowałoby) Daje Ci książkę od biologii. |
|
|
|
| to_be_like_Ginny |
Dodany dnia 01.04.2008 18:20
|
![]() Postów: 701 Dom: Brak przydziału Punkty: 966 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 21.02.08 |
Czuję się urażona i wyrzucam ją w kąt. Daję ci mapę Słupska . ![]() "Człowiek jest wielki, nie przez to,co ma, lecz przez to kim jest, nie przez to co posiada, lecz przez to czym dzieli się z innymi!" <3 ^Requiem for a dream^ Justin Timberlake-My love Because, I can see us holding hands walking on the beach our toes in the sand I can see us in the country side sitting in the grass laying side by side You can be my baby Gonna make you my lady Girl you amaze me Aint gotta do nothin crazy See all I want you to do is be my love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My loooooooove `Looooooove `My loooove `My loooove Now If I wrote you a love note And make you smile with every word I wrote ....... *Obsesyjna fanka serialu Lost Zagubieni* Lost: "Everone who stay here is going to die." "I just need to see you! " "I can't run from destiny..." Kate: Złaź ze mnie! Sawyer: Jeżeli chodzi o pozycje to ty jestes na górze! Kate uderza Sawyera w policzek. Sawyer: Trzeba było powiedzieć, że wolisz na ostro.! ![]() Sawyer: Jak się nazywasz?? Mr.Eko: Mr Eko... Sawyer: Mr Eko?? Mr Eko: Yea... Sawyer: Tak jak Mr Muscle. <lol2> Mój śliczny :** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| _HEDWISIA_ |
Dodany dnia 02.04.2008 14:22
|
![]() Postów: 112 Dom: Brak przydziału Punkty: 107 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 17.02.08 |
Jadę z nią do Słupska Daje ci kufel miodowego piwa. Nikomu nic nie przyjdzie z tego, że ja się rozkleje.[...] Uśmiech bywa aktem męstwa, smutek to słabośc i postawa zbyt wygodna. Byc radosnym i dobrym, kiedy świat jest smutny i zły, to dopiero jest odwaga.
("Opium w rosole"- Maułgorzata Musierowicz) |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 02.04.2008 14:34
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Wypijam, chociaz nie lubię miodu, ani piwa. Daję ci wieżę. Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| klaudunia114 |
Dodany dnia 02.04.2008 15:43
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 155 Dom: Brak przydziału Punkty: 254 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 18.03.08 |
Wieszam je nad łuzkiem ![]() Daje Ci kostke cukru |
|
|
|
| to_be_like_Ginny |
Dodany dnia 02.04.2008 19:16
|
![]() Postów: 701 Dom: Brak przydziału Punkty: 966 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 21.02.08 |
Wrzucam ją do mojej herbatki xP. Daję ci moją gumkę do włosów. ![]() "Człowiek jest wielki, nie przez to,co ma, lecz przez to kim jest, nie przez to co posiada, lecz przez to czym dzieli się z innymi!" <3 ^Requiem for a dream^ Justin Timberlake-My love Because, I can see us holding hands walking on the beach our toes in the sand I can see us in the country side sitting in the grass laying side by side You can be my baby Gonna make you my lady Girl you amaze me Aint gotta do nothin crazy See all I want you to do is be my love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My loooooooove `Looooooove `My loooove `My loooove Now If I wrote you a love note And make you smile with every word I wrote ....... *Obsesyjna fanka serialu Lost Zagubieni* Lost: "Everone who stay here is going to die." "I just need to see you! " "I can't run from destiny..." Kate: Złaź ze mnie! Sawyer: Jeżeli chodzi o pozycje to ty jestes na górze! Kate uderza Sawyera w policzek. Sawyer: Trzeba było powiedzieć, że wolisz na ostro.! ![]() Sawyer: Jak się nazywasz?? Mr.Eko: Mr Eko... Sawyer: Mr Eko?? Mr Eko: Yea... Sawyer: Tak jak Mr Muscle. <lol2> Mój śliczny :** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 02.04.2008 19:20
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Wyrzucam.Nie urzywam gumek do włosów.Na moich włosach nic nigdy nie przebywa. Daję ci Harry'ego... |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 02.04.2008 20:28
|
Zabijam na miejscu. Voldzia! Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| Patronus Smok |
Dodany dnia 02.04.2008 22:32
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 146 Dom: Brak przydziału Punkty: 284 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 31.12.07 |
Karmie Zapiekanką z E-V w sosie własnym. Daje ci Zaproszenie na moją imprezę urodzinową(W sobotę!Wpadniesz?) P.S:Naprawdę mam imprezę w sobotę,a urodziłem się 1 Kwietnia.Serio! |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 03.04.2008 15:47
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Nie przychodzę.Nie wiem gdzie mieszkasz.A poza tym mam występ. Daje ci pustą baterię. |
|
|
|
| Patronus Smok |
Dodany dnia 03.04.2008 20:36
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 146 Dom: Brak przydziału Punkty: 284 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 31.12.07 |
Rzucam cię nią i mówie,że to było na szczęście by ci wyszła sztuka. Daje ci...Teściową! |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 03.04.2008 21:17
|
uciekam od niej daję ci długopis z pustym wkładem |
|
|
|
| to_be_like_Ginny |
Dodany dnia 03.04.2008 21:24
|
Wbijam ci go w oko[no bo do czego innego się przyda xP]. Daję ci jajko. ![]() "Człowiek jest wielki, nie przez to,co ma, lecz przez to kim jest, nie przez to co posiada, lecz przez to czym dzieli się z innymi!" <3 ^Requiem for a dream^ Justin Timberlake-My love Because, I can see us holding hands walking on the beach our toes in the sand I can see us in the country side sitting in the grass laying side by side You can be my baby Gonna make you my lady Girl you amaze me Aint gotta do nothin crazy See all I want you to do is be my love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My loooooooove `Looooooove `My loooove `My loooove Now If I wrote you a love note And make you smile with every word I wrote ....... *Obsesyjna fanka serialu Lost Zagubieni* Lost: "Everone who stay here is going to die." "I just need to see you! " "I can't run from destiny..." Kate: Złaź ze mnie! Sawyer: Jeżeli chodzi o pozycje to ty jestes na górze! Kate uderza Sawyera w policzek. Sawyer: Trzeba było powiedzieć, że wolisz na ostro.! ![]() Sawyer: Jak się nazywasz?? Mr.Eko: Mr Eko... Sawyer: Mr Eko?? Mr Eko: Yea... Sawyer: Tak jak Mr Muscle. <lol2> Mój śliczny :** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Fidelisa |
Dodany dnia 03.04.2008 22:29
|
![]() Postów: 278 Dom: Brak przydziału Punkty: 511 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 23.02.08 |
Rozbijam Ci je na głowie Kocham rozbijać ludziom jajka na głowie ![]() Daję Ci mój zeszyt z bazgrołami, czyli notatkami, ff, rysunkami i tym podobnymi rzeczami Puchonka przydzielona do Slytherinu
![]() ![]() ![]() ![]() *** Slytherin przyjmuje takich, Co mają czystą krew, Co mają więcej sprytu Od uczniów domów trzech. *** A może w Hufflepuffie, Gdzie sami prawi mieszkają, Gdzie wierni i sprawiedliwi Hogwarta szkoły są chwałą. *** Dom: Slytherin Różdżka: leszczyna, 12 1/4 cala, odłamek smoczego kła Ulubiony przedmiot: Obrona przed czarna magią Ulubiony nauczyciel: prof. Remus Lupin Patronus: Lis Animag: Wilczyca Metamorfomag *** Członkini FunClubu Remusa Lupina ![]() *** ![]() *** Kilka słów wyjaśnienia, co do mojego ślizgoństwa: Po pierwsze- to, że ktoś jest Ślizgonką i fanką swojego domu nie znaczy wcale, że wielbi Draco Malfoya. Po drugie-to, że jestem Ślizgonką nie znaczy, że mam aspiracje na jadka Po trzecie i najważniejsze- jestem Puchonką o ślizgońskich zachowaniach, takie przypadki też się zdarzają, więc nie wyobrażajcie sobie, że jestem niewiadomo jak "zła" (albo, że się za taką uważam)... Koniec wywodu, dziękuję za uwagę *** Gdzie skarb Wasz, tam i serce Wasze... *** Things we lose have a way of coming back to us in the end. If not always in the way we expect... *** Pochylę się nad różą, choćby na moich oczach mial spłonąć las... Bo wszystko jest niczym, a coś może być wszystkim... Zawsze inna, zawsze taka sama... |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 04.04.2008 06:41
|
Czytam z zaciekawieniem, a jezeli są interesujące pozostawiam sobie. Mój zeszyt do j. angielskiego. Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| to_be_like_Ginny |
Dodany dnia 05.04.2008 14:05
|
Zatrzymuję go..bo mi sie przyda. Daję ci moje zdjęcie. ![]() "Człowiek jest wielki, nie przez to,co ma, lecz przez to kim jest, nie przez to co posiada, lecz przez to czym dzieli się z innymi!" <3 ^Requiem for a dream^ Justin Timberlake-My love Because, I can see us holding hands walking on the beach our toes in the sand I can see us in the country side sitting in the grass laying side by side You can be my baby Gonna make you my lady Girl you amaze me Aint gotta do nothin crazy See all I want you to do is be my love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My loooooooove `Looooooove `My loooove `My loooove Now If I wrote you a love note And make you smile with every word I wrote ....... *Obsesyjna fanka serialu Lost Zagubieni* Lost: "Everone who stay here is going to die." "I just need to see you! " "I can't run from destiny..." Kate: Złaź ze mnie! Sawyer: Jeżeli chodzi o pozycje to ty jestes na górze! Kate uderza Sawyera w policzek. Sawyer: Trzeba było powiedzieć, że wolisz na ostro.! ![]() Sawyer: Jak się nazywasz?? Mr.Eko: Mr Eko... Sawyer: Mr Eko?? Mr Eko: Yea... Sawyer: Tak jak Mr Muscle. <lol2> Mój śliczny :** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Veela |
Dodany dnia 05.04.2008 14:28
|
![]() Postów: 1155 Dom: Brak przydziału Punkty: 1432 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 30.08.07 |
Patrze na nie,a potem chowam do szuflady. W szufladzie jest wszystko. Daję Ci płytę z filmem "Requiem ofr a dream" Ten rodzaj szczęścia, który czyni nas lepszym od wszystkich, niezależnie od tego, czy mają go więcej od nas. |
|
|
|
| to_be_like_Ginny |
Dodany dnia 05.04.2008 19:54
|
Oglądam bo nie znam. Daję ci mój autograf xP. ![]() "Człowiek jest wielki, nie przez to,co ma, lecz przez to kim jest, nie przez to co posiada, lecz przez to czym dzieli się z innymi!" <3 ^Requiem for a dream^ Justin Timberlake-My love Because, I can see us holding hands walking on the beach our toes in the sand I can see us in the country side sitting in the grass laying side by side You can be my baby Gonna make you my lady Girl you amaze me Aint gotta do nothin crazy See all I want you to do is be my love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My love `My love And I know no woman that could take your spot `My love `My loooooooove `Looooooove `My loooove `My loooove Now If I wrote you a love note And make you smile with every word I wrote ....... *Obsesyjna fanka serialu Lost Zagubieni* Lost: "Everone who stay here is going to die." "I just need to see you! " "I can't run from destiny..." Kate: Złaź ze mnie! Sawyer: Jeżeli chodzi o pozycje to ty jestes na górze! Kate uderza Sawyera w policzek. Sawyer: Trzeba było powiedzieć, że wolisz na ostro.! ![]() Sawyer: Jak się nazywasz?? Mr.Eko: Mr Eko... Sawyer: Mr Eko?? Mr Eko: Yea... Sawyer: Tak jak Mr Muscle. <lol2> Mój śliczny :** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Hufflepuff