Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 1 z 2: 12
|
|
Jak oceniacie grę Harry Potter i Zakon Feniksa?
|
|
| Harry89 |
Dodany dnia 25.02.2008 12:05
|
![]() Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: 72 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 24.02.08 |
Jak oceniacie tę grę dla mnie jest superowska a dla was?
|
|
|
|
| Y4M1 |
Dodany dnia 01.03.2008 21:16
|
![]() Postów: 8 Dom: Brak przydziału Punkty: 42 Ranga: Charłak Data rejestracji: 22.12.07 |
Gra bardzo fajna. Zajęcie na kilka dni... Brdzo ładne opracowanie graficzne, dźwiękowe itp. Jedyne co jest troszeczkę irytujące to sterowanie, ale po 2-3 dniach już nie sprawia takich problemów... Ogólnie gra ciekawa. Dam PO. "... Bo żaden nie może żyć, gdy drugi przeżyje..." ![]() ![]() www.hogwart-rpg.pl |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 16.03.2008 07:40
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
Jak to EA i jak to HP - nuuudyy, kiepska grafika, kiepska optymalizacja silnika, nudna grywalność Tylko dla największych fanów. EOT. ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
| Pan Dementor |
Dodany dnia 22.03.2008 20:59
|
![]() Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: 8 Ranga: Mugol Data rejestracji: 18.03.08 |
I kolejny temat do tego, żeby napisać. Wow jaka fajna gra podoba mi się ;P Ale mam pytanie i chyba temat dobry ku temu. Jak mi będzie chodzić ta gra na GeForce 6100? |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 22.03.2008 21:50
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
GF 6100 to baaaaaaaardzo słaba karta totalny low-end U mnie na GF7900GT , 2GB RAM DDR2 CL 4-4-4-12 i Athlon 64 3800+ 2,4 GHz trochę sie ścina A grafa jest kiepskawa, więc optymalizacja zawiodła Odpowiadam, że na tej GPU a) pograsz w niskich detalach i niskiej rozdzielczości i nie będzie płynnie LUB b ) nie będzie się dało grać wcale Edytowane przez RazorBMW dnia 22.03.2008 21:50
![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
| Pan Dementor |
Dodany dnia 23.03.2008 18:57
|
![]() Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: 8 Ranga: Mugol Data rejestracji: 18.03.08 |
No wiesz ostatnio sobie zainstalowałem Crysisa, żeby zobaczyć jak chodzi na takiej słabej karcie i na średnich detalach ścinało ale nie aż tak tragicznie. A Crysis chyba o niebo lepsza grafa niż HP. ;> edit 1GB Ram ale do użytku komputera ~~756MB, bo do karty graficznej dorzucone jeszcze 256. Procek AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 4200+ 2,21GHZ x2 A tak poza tym to na stronce www.systemrequire... testy wyszły pomyślnie Szczerzy zęby Edytowane przez Alette dnia 05.03.2013 16:13
|
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 23.03.2008 20:19
|
A no tak X2 ^^4200 + dobrze sie kręci^^ Ja mam Athlonka 64 3800+ Orleans 2,4 ghz, czyli 1 rdzen a ty masz 2 rdzeniowke^^ więc dość dobrze chodzi ![]() Czyli - dodasz ramu, wymienisz karte graficzną i będzie spox zestaw :] Edytowane przez RazorBMW dnia 23.03.2008 20:57
![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
| Pan Dementor |
Dodany dnia 23.03.2008 20:53
|
Czyli pójdzie jupiiiiii! ![]() Pytałem tutaj, bo wolę się upewnić i poznać zdanie osoby myślącej niż jakiegos auto testera, który zamiast mózgu ma SI. |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 23.03.2008 20:58
|
A na XP moge ci załatwić baaaaardzo piękny konfig pd Crysisa... Cancer Ultimate 2008... ZARZYNA kompy... tyle powiem... na moim... czasem ok 5 fps :LOL: ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
fan Lupina |
Dodany dnia 25.03.2008 10:16
|
![]() Postów: 223 Dom: GryffindorPunkty: 3941 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 03.08.07 |
Kiedy zainstalowałem polską wersję gry byłem nią oczarowany. Grafika była jak dotąd najlepsza. Sterowanie bez zarzutu, a tryb rzucania zaklęć został ulepszony. Zafascynowały mnie takie elementy gry jak: 1. Różnorodność misji do wykonania 2. Możliwość pojedynków z każdym Ślizgonem 3. Punkty odkrycia (kiedy mam 11 poziom to naprawdę miło zobaczyć jak zostaje rzucone protego na Ślizgona) 4. Misje zręcznościowe. Z grą nie miałem jakichkolwiek problemów technicznych. Mam RAMu 256 mb, procesor AMD Athlon 1,1 Ghz i kartę graficzną GeForce N6200 128 mb. Reasumując Zakon to najlepsza gra z całej serii. Poniżej taka mała klasyfikacja według mnie ^^. 1. HP i Zakon Feniksa 2.Quidditch World Cup i HP Więzień Azkabanu. 3.HP i Komnata Tajemnic 4.HP i Kamień Filozoficzny i HP Czara Ognia. |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 28.03.2008 20:06
|
Jak lubisz nudne, proste, brzydkie i krótkie gry dla dzieci... to możesz kupować... IMHO kupowanie gier o HP to wywalanie forsy w błoto ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
| Santino |
Dodany dnia 05.04.2008 12:01
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 58 Dom: Brak przydziału Punkty: 889 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 24.03.08 |
Mi się bardzo podobala...Zamek jest bardzo rozbudowany...można pochodzći po wszystkich zakamrkach i dokładnie go zwiedzic tak ogólnie najlepsza gra z serii Harry Potter...daje W
|
|
|
|
| koszatniczka |
Dodany dnia 19.05.2008 20:27
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 1 Ranga: Mugol Data rejestracji: 17.05.08 |
Zakon Feniksa to najlepsza część bardzo podobały mi sie czary za pomocą ruchów kursora w ogóle fajna gierka i zadania ale miałem kłopoty z przejściem 100% nie mogę doczekać się Księcia Półkrwi |
|
|
|
| Vemyana |
Dodany dnia 05.06.2008 18:20
|
![]() Postów: 252 Dom: Brak przydziału Punkty: 746 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 19.05.08 |
Nie lubię gier Harry Potter, ale mój brat je uwielbia, więc się czasami zagrało gdy internet szwankował. Ta kamera mnie wkurzała, w ogóle grać w to nie za bardzo umiałam. Cienka jestem w te klocki. Szczerze? Wolę pierwszą i drugą część. Zdecydowanie. |
|
|
|
| SabinaPotterKhan |
Dodany dnia 07.06.2008 10:02
|
![]() Postów: 22 Dom: Brak przydziału Punkty: 89 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.03.08 |
HP i ZF to świetna gra, zamek jest rozbudowany z wszystkich właściwie części, choć nie widzę Wierzby Bijącej nigdzie, ale to chyba nie przeszkadza właściwie Świetna gra, chyba nawet najlepsza z tych wszystkich części
|
|
|
|
annklem |
Dodany dnia 13.07.2008 22:52
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 106 Dom: RavenclawPunkty: 1683 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.12.07 |
Zakon Feniksa to najlepsza z wszystkich dotychczas wydanych gier o Harrym Potterze. Ciekawa fabuła, możliwość wyboru zadania. Mam niewielki minusy co do grafiki, ale ogólnie gra się w nią bardzo dobrze. I wciąga bardziej niż poprzednie części. "Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał!" "...stanęli mu przed oczami ci, którzy tak się o niego troszczyli: jego ojciec, matka, ojciec chrzestny, a w końcu Dumbledore. Gotowi byli na wszystko, by go chronić, a teraz już ich nie ma. Już nikt nie stanie między nim a Voldemortem, musi na zawsze pozbyć się iluzji, którą powinien był utracić, gdy miał zaledwie rok: że ramiona rodziców nie uchronią go od wszelkiego zagrożenia. Nie zbudzi się z koszmarnego snu, nikt nie szepnie mu w ciemności, że jest naprawdę bezpieczny, że to wszystko to tylko jego wyobraźnia. Ostatni i największy z jego opiekunów umarł, pozostawiając go bardziej samotnym niż kiedykolwiek dotąd." I'm a girl!! |
|
|
|
| monkisz |
Dodany dnia 03.08.2008 11:54
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 11 Ranga: Mugol Data rejestracji: 03.08.08 |
No grafika spoko tylko że mi sie z zapisywaniem coś sknociło jka zapisuje to nadal jest tylko samo % i, Np. jak zrobiłem zadanie z mandragorami dla sproot czy jakos tak ta od zielarstwa to zapisałem i czytałem puźniej i to zadanie nie było zalicznoe. HELP!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
| mylene |
Dodany dnia 12.08.2008 10:48
|
![]() Postów: 7 Dom: Brak przydziału Punkty: 250 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 06.07.07 |
Harry Potter i Zakon Feniksa to najlepiej ze wszystkich gier serii przygotowana produkcja Świetna grafika, grywalność, poziom trudności. Jedyne, do czego można się przyczepić, to momentami niedokładny lektor polski. Bardzo wciągająca gra, którą wszystkim polecam. Niestety, mi udało się zdobyć tylko około 90 kilku procent całej rozgrywki. L'impossible, c'est rien |
|
|
|
zuzanna100 |
Dodany dnia 06.07.2013 20:37
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 26 Dom: HufflepuffPunkty: 919 Ranga: Wzór do naśladowania Data rejestracji: 19.01.12 |
Moja koleżanka ją ma. A, że ona nie interesuje się zbytnio HP ( w takiem razie nie wiem, po co jej gra ) To ja zawsze w nią grałam. I uważam, że jest naprawdę dobra. Cała grafika, oddanie korytarzy Hogwartu jest bardzo autentyczne Prawdziwa magia ukryta jest wgłębi człowieka i potrzeba mocnego uczucia, aby ją stamtąd uwolnić.
|
|
|
|
Yaxley 7 |
Dodany dnia 06.07.2013 22:21
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 41 Dom: SlytherinPunkty: 4123 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 12.03.13 |
Grałem w nią, i wydaje mi się, że jest to jedna z lepszych gier HP. Ma dużo lepszą grafikę niż poprzednie części, jest znacznie większy zamek, można chodzić po całych błoniach i nawet nieco dalej. Gra nie jest nudna, a na pewno lepsza niż poprzednia, Czara Ognia. Edytowane przez Yaxley 7 dnia 05.08.2013 19:20
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 1 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Hufflepuff

Gryffindor
Ravenclaw
Świetna grafika, grywalność, poziom trudności. Jedyne, do czego można się przyczepić, to momentami niedokładny lektor polski. Bardzo wciągająca gra, którą wszystkim polecam. Niestety, mi udało się zdobyć tylko około 90 kilku procent całej rozgrywki.
Slytherin