Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Ban za...
|
|
| miszel14 |
Dodany dnia 25.04.2008 14:50
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 1 Postów: 1324 Dom: Brak przydziału Punkty: 1169 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 05.09.07 |
Ban dla Bernadetty za to, że dała bana Nimfradorze za to, że ta dała jej bana za to, że ona dała bana Kendrze za to, że ona dała bana Mi za to ze ja dałam bana Kendrze za to, że ona dała bana dla Bernadetty za to, że ta śmiała sie użyć żółtej kredki przeciwko niej. eee bez komentarza Ale chyba to za bardzo pokręciłam i chyba sama nie wiem, co tu powypisywałam ![]() ,,Zmierzch" - Stephenie Meyer - A to dopiero - mruknął Edward.- Lew zakochał się w jagnięciu. - Spuściłam wzrok, drżąc z ekscytacją na dźwięk tego najcudowniejszego ze słów. - Biedne głupię jagnię - westchnełam. - Chory na umyśle lew masochista. - Przez dłuższą chwilę wpatrywałam się w ciemną ścianę lasu. Byłam absolutnie pewna kilku rzeczy. Po pierwsze, Edward pochodził z rodziny wampirów. Po drugie, dręczyło go pragnienie - na ile był je w stanie pochamować, tego nie wiedziałam - pragnienie, by posmakować mojej krwi. Po trzecie wreszcie, byłam w tym wampirze bezwarunkowo i nieodwołalnie zakochana. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| bernadetta144 |
Dodany dnia 26.04.2008 15:53
|
![]() Postów: 819 Dom: Brak przydziału Punkty: 1126 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.02.08 |
Ban dla miszelki za to, że dała mi bana za to, że dałam bana Nimfadorze za to, że ta dała mi bana za to, że dałam bana Kendrze,za to że dała bana miszelce za to, że dała ona bana Kendrze za to, że ta dała mi bana za to, że użyłam żółtej kredki przeciwko niej. |
|
|
|
| paniczna |
Dodany dnia 26.04.2008 16:05
|
![]() Postów: 1743 Dom: Brak przydziału Punkty: 2258 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
Ban za to, że mieszacie w postach i nikt nie wie o co chodzi. |
|
|
|
| NimfadoraTonks |
Dodany dnia 26.04.2008 17:50
|
![]() Postów: 291 Dom: Brak przydziału Punkty: 757 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 05.05.07 |
Ban dla panicznej za to, że dała bana za to, że mieszamy w postach i nikt nie wie o co chodzi. /Ludzie, którzy czytają ze zrozumieniem potrafią to przeczytać./ ![]() Od cnót Gryfonów, przebiegłości Ślizgonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Hufflepuffie! Śmierciożerca Oto co znalazłam na badziewnym forum o HP [quote] Dom Gryffindoru Tutaj Gryfoni odpoczywają Dom Sliterinu Tutaj Ślizgoni odpoczywają Dom Hufelpufu Tutej wszyscy z pod domu Hafelpufu tutaj odpoczywa Dom Rejvenclowa Tutej wszyscy z pod domu Rejvenclowa tutaj odpoczywa [/quote] -Problem nie jest sam problemem, lecz twoje do niego podejście. Jasne? -TRENERKA BREVIN -Szczęście nigdy nie daje; ono tylko pożycza. -STARE PRZYSŁOWIE CHIŃSKIE. -Nie istnieje coś takiego jak rozrywka dla całej rodziny. -JERRY SEINFELD - Kiedy życie podsuma Ci cytrynę powiedz: '' O, tak, lubię cytryny. Masz więcej?'' -HENRY ROLLINS ![]() Moja ulubiona piosenkarka. Przy niej odpłyyywam. ![]() Feel to boysband, który nie kocha muzyki. Starają się tylko o fanki, a nie o to czy im śpiewanie wychodzi czy nie. ![]() Puki jeszcze śpiewały we dwie to jakoś się zespół trzymał i miały parę dobrych piosenek. Teraz gdy została Tola to Blog27 zamieniło się w śmietnik z sieczką. ![]() W Football manager gram od 13.07.08r. Gra uczy... ![]() Miałam kupione 3 chomiki. 2 samce i jedną samiczkę, która miała małe( jednemu odgryzła nogę) i jednego( tego bez nogi) dałam siostrze, a resztę sprzedałam do sklepu zoologicznego. ![]() Spamerzy to najgorsza rasa ludzi jaką stworzył świat. Najprawdopodobniej nie dano im przywileju wyglądu ludzi z 21 wieku, bo umysł mają po jaskiniowcach( tak jak mowę), a skoro mają przestarzałe modele mózgów to co stoi na przeszkodzie by wyglądali jak jaskiniowcy? ![]() Nawet nie wiem co to jest ta Tibia. Słyszałam, że to gra strategiczno-strzelankowa i z jakimiś potworami sie walczy. Bezsens ![]() Idiotka, która nie umie śpiewać, tańczyć i jeszcze ma tyle odwagi aby wyjść na scenę. Zamiast odessać sobie tłuszcz wepchała go do cycków i może teraz zostać sumo, chociaż wygrała by w każdych zawodach walkowerem, bo nikt nie zmierzył by się z jej tipsami zakładanymi przez panią Gosię za flaszkę. ![]() Nie chodzi mi o to, że uwielbiam tą postać ale o to, że uwielbiam i jestem wielką fanką Harry'ego jako całej serii książek, filmów i gier, a także, że jego świat jest całkiem niezły. ![]() Tak jak staruszki mają swój środek lokomocji- męża córeczki, tak my- młodzież mamy komunikator czyli GG. ![]() Najlepszy komunikator przez, którego można gadać, pisać, wysyłać pliki, a nawet robić konferencje! ![]() Mimo, że mi się zepsuł to i tak był fajny. ![]() Ojczyzna. ![]() Czasami używam. ![]() Kocham smoki!! ![]() Konie też kocham! ![]() [color=sliver]Po co komu szkoła?[/color] ![]() Mam psa, kiedyś miałam innego. Frajdą jest posiadanie takiego stworzonka. ![]() Na stos z mundurkami i z ich właścicielem(Giertychem) ![]() Szybkie jedzenie jest smaczne, szybkie i pożywne. Te cechy spełnia żarełko z Mc Donald'a. ![]() Najlepsza pizza jaką jadłam pochodzi z Włoch,a dokładniej z Elby. Kocham pizze. |
|
|
|
| bernadetta144 |
Dodany dnia 26.04.2008 20:16
|
![]() Postów: 819 Dom: Brak przydziału Punkty: 1126 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.02.08 |
Ludzie i znowu przerwaliście nasz łańcuszek! Jakby nie można było się trochę wysilić i napisać kontynuację. Ban dla Nimfadory za to, że dała bana panicznej za to, że ta dała bana za mieszanie w postach. |
|
|
|
| paniczna |
Dodany dnia 26.04.2008 21:53
|
![]() Postów: 1743 Dom: Brak przydziału Punkty: 2258 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
Ban za to, że umiem czytać ze zrozumieniem, choć inni twierdzą inaczej. O! |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 27.04.2008 08:59
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Ban za to, żebyś do jasnej... choroby nie przerywała nam łańcuszków! Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
Lenusek |
Dodany dnia 27.04.2008 12:13
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 185 Dom: SlytherinPunkty: 349 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 31.01.08 |
ban za to ze sie denerwuje ze wszyscy przerywaja ci lancuszki |
|
|
|
| bernadetta144 |
Dodany dnia 27.04.2008 13:18
|
Ban za to, że nie umiecie czytać, chociaż napisałam żeby nie przerywać naszych łańcuszków. |
|
|
|
Lady Mary Jane |
Dodany dnia 27.04.2008 14:10
|
![]() Postów: 541 Dom: RavenclawPunkty: 1379 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 31.03.08 |
Ban za to, że się rządzisz ;p Chcę z Tobą przejść przez piekło...
|
|
|
|
| bernadetta144 |
Dodany dnia 27.04.2008 14:36
|
Ban za to, że uważasz, że sie rządzę, chociaz ja tylko stwierdzam fakt. |
|
|
|
Lady Mary Jane |
Dodany dnia 27.04.2008 15:17
|
![]() Postów: 541 Dom: RavenclawPunkty: 1379 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 31.03.08 |
Ban za to, że nie potrafisz odróżnić rządzenia się od ustalania faktów ;p Chcę z Tobą przejść przez piekło...
|
|
|
|
Lenusek |
Dodany dnia 27.04.2008 16:00
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 185 Dom: SlytherinPunkty: 349 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 31.01.08 |
ban za to ze uwazasz ze ona uwaza ze nie potrafisz druznic zadzenia od ustalania faktów. |
|
|
|
| paniczna |
Dodany dnia 27.04.2008 16:23
|
Ban za to, że masz błędy ortograficzne w poście i nie za bardzo można się z niego rozczytać. D |
|
|
|
| bernadetta144 |
Dodany dnia 28.04.2008 15:21
|
Ban za to, że jesteś administratorką. |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 28.04.2008 18:00
|
![]() Postów: 832 Dom: Brak przydziału Punkty: 1295 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
Ban dla Berty za to, że dała bana panicznej za to, że jest administratorką The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| bernadetta144 |
Dodany dnia 28.04.2008 18:14
|
Ban dla Kendry za to, że mnie nazwała Berta. |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 28.04.2008 18:20
|
![]() Postów: 832 Dom: Brak przydziału Punkty: 1295 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
Ban dla Berty za to, że dała mi bana. The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| bernadetta144 |
Dodany dnia 28.04.2008 18:24
|
Ban dla Kendry za to, że ma migającego avatara. |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 28.04.2008 18:39
|
Ban dla Berty za to, że nie docenia migających avatarów![]() The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Lenusek
Slytherin
Ravenclaw