Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Zniszcz życzenie
|
|
| NimfadoraTonks |
Dodany dnia 29.05.2008 18:52
|
![]() Postów: 291 Dom: Brak przydziału Punkty: 757 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 05.05.07 |
Dostajesz go. Przy pierwszej wizycie u weterynarza okazuje się, że wydałaś 600 zł na Mieszankę Buldoga Francuskiego z Cocker Spanielem i, że to może prowadzić do poważnych chorób. Chcę sama siedzieć w ławce. ![]() Od cnót Gryfonów, przebiegłości Ślizgonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Hufflepuffie! Śmierciożerca Oto co znalazłam na badziewnym forum o HP [quote] Dom Gryffindoru Tutaj Gryfoni odpoczywają Dom Sliterinu Tutaj Ślizgoni odpoczywają Dom Hufelpufu Tutej wszyscy z pod domu Hafelpufu tutaj odpoczywa Dom Rejvenclowa Tutej wszyscy z pod domu Rejvenclowa tutaj odpoczywa [/quote] -Problem nie jest sam problemem, lecz twoje do niego podejście. Jasne? -TRENERKA BREVIN -Szczęście nigdy nie daje; ono tylko pożycza. -STARE PRZYSŁOWIE CHIŃSKIE. -Nie istnieje coś takiego jak rozrywka dla całej rodziny. -JERRY SEINFELD - Kiedy życie podsuma Ci cytrynę powiedz: '' O, tak, lubię cytryny. Masz więcej?'' -HENRY ROLLINS ![]() Moja ulubiona piosenkarka. Przy niej odpłyyywam. ![]() Feel to boysband, który nie kocha muzyki. Starają się tylko o fanki, a nie o to czy im śpiewanie wychodzi czy nie. ![]() Puki jeszcze śpiewały we dwie to jakoś się zespół trzymał i miały parę dobrych piosenek. Teraz gdy została Tola to Blog27 zamieniło się w śmietnik z sieczką. ![]() W Football manager gram od 13.07.08r. Gra uczy... ![]() Miałam kupione 3 chomiki. 2 samce i jedną samiczkę, która miała małe( jednemu odgryzła nogę) i jednego( tego bez nogi) dałam siostrze, a resztę sprzedałam do sklepu zoologicznego. ![]() Spamerzy to najgorsza rasa ludzi jaką stworzył świat. Najprawdopodobniej nie dano im przywileju wyglądu ludzi z 21 wieku, bo umysł mają po jaskiniowcach( tak jak mowę), a skoro mają przestarzałe modele mózgów to co stoi na przeszkodzie by wyglądali jak jaskiniowcy? ![]() Nawet nie wiem co to jest ta Tibia. Słyszałam, że to gra strategiczno-strzelankowa i z jakimiś potworami sie walczy. Bezsens ![]() Idiotka, która nie umie śpiewać, tańczyć i jeszcze ma tyle odwagi aby wyjść na scenę. Zamiast odessać sobie tłuszcz wepchała go do cycków i może teraz zostać sumo, chociaż wygrała by w każdych zawodach walkowerem, bo nikt nie zmierzył by się z jej tipsami zakładanymi przez panią Gosię za flaszkę. ![]() Nie chodzi mi o to, że uwielbiam tą postać ale o to, że uwielbiam i jestem wielką fanką Harry'ego jako całej serii książek, filmów i gier, a także, że jego świat jest całkiem niezły. ![]() Tak jak staruszki mają swój środek lokomocji- męża córeczki, tak my- młodzież mamy komunikator czyli GG. ![]() Najlepszy komunikator przez, którego można gadać, pisać, wysyłać pliki, a nawet robić konferencje! ![]() Mimo, że mi się zepsuł to i tak był fajny. ![]() Ojczyzna. ![]() Czasami używam. ![]() Kocham smoki!! ![]() Konie też kocham! ![]() [color=sliver]Po co komu szkoła?[/color] ![]() Mam psa, kiedyś miałam innego. Frajdą jest posiadanie takiego stworzonka. ![]() Na stos z mundurkami i z ich właścicielem(Giertychem) ![]() Szybkie jedzenie jest smaczne, szybkie i pożywne. Te cechy spełnia żarełko z Mc Donald'a. ![]() Najlepsza pizza jaką jadłam pochodzi z Włoch,a dokładniej z Elby. Kocham pizze. |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 29.05.2008 21:55
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Siedzisz,ale twój kolega który przeszkadza na lekcji i nauczycielka przesadza go do ciebie byś go pilnowała.I już nie siedzisz sama. Nie chcę mieć brata. |
|
|
|
Hermiona45 |
Dodany dnia 30.05.2008 23:36
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 312 Dom: SlytherinPunkty: 99 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 30.04.07 |
nie masz brata ale masz za to nieznośną małą siostrę ![]() Chciałabym być czarownicą |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 31.05.2008 10:58
|
![]() Postów: 715 Dom: SlytherinPunkty: 1525 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.08 |
Jesteś czarownicą, ale nie umiesz czarować. Chcąc naprawić okulary koledze, wysadzasz siebie i jego w powietrze... Giniecie na miejscu. Chcę żeby już były wakacje. |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 01.06.2008 20:10
|
![]() Postów: 715 Dom: SlytherinPunkty: 1525 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.08 |
Jesteś sławną i uwielbianą przez wszystkich piosenkarką, ale niestety masz w sobie wroga dla jednej młodej piosenkarki...pewnego dnia przed koncertem dosypuje Ci do napoju jakiegoś żrącego środka i ... tracisz głos! To koniec kariery. Chcę być mulatką - mieć śniadą cerę. |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 04.06.2008 16:23
|
Masz chłopaka który Cię bardzo kocha, ale niestety po roku chodzenia z Tobą, ginie w wypadku Samochodowym... Nie chcę mieć żadnej 3 na koniec roku
|
|
|
|
Patka-wariatka |
Dodany dnia 04.06.2008 16:46
|
![]() Postów: 552 Dom: HufflepuffPunkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
Nie masz żadnej 3, ale za to masz kilka 2 .. ![]() Chcę przeżyć obóz wędrowny.. ;] ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 04.06.2008 16:58
|
Przeżywasz go ale Twoje nogi nie :lol: Chcę żeby Dan R. mnie odwiedzil:lol: |
|
|
|
| Gizmolina |
Dodany dnia 09.06.2008 18:05
|
![]() Postów: 181 Dom: Brak przydziału Punkty: 1629 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.02.08 |
Wyjeżdżasz, ale nie przepuszczają cię przez granicę. Chcę zamieszkać w Irlandii. WWW.VERITASERUM.CBA.PL
|
|
|
|
NavHeera |
Dodany dnia 09.06.2008 20:20
|
![]() Postów: 137 Dom: HufflepuffPunkty: 221 Ranga: Pomocna dłoń Data rejestracji: 14.05.08 |
No i zamieszkujesz, ale jeszcze tego samego dnia spalą ci chatę. Chcę chodzić z Tomem Cruisem. |
|
|
|
| Gizmolina |
Dodany dnia 09.06.2008 20:23
|
![]() Postów: 181 Dom: Brak przydziału Punkty: 1629 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.02.08 |
Ale on nie chce. ![]() Chcę nie mieć chłopaka do końca życia. WWW.VERITASERUM.CBA.PL
|
|
|
|
Patka-wariatka |
Dodany dnia 09.06.2008 21:01
|
![]() Postów: 552 Dom: HufflepuffPunkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
No i nie będziesz mieć, bo będziesz odmawiać, ale propozycji będziesz miała 5 dziennie.. ^^ Chcę spotkać Toma Feltona i pograć z nim na gitarze . ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
|
| ginny611 |
Dodany dnia 10.06.2008 09:38
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 218 Dom: Brak przydziału Punkty: 299 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 10.10.07 |
Spotykasz toma Feltona i zaczynacie grać na gitarach ale po hwil pęka ci struna więc idziesz po nową a kiedy wracasz zauważasz że gra już z inną a ciebie już nie chce Chce by mi się komp nie mólił ![]() Jeżeli wierzysz, że uśmiech silniejszy jest niż broń, Jeżeli wierzysz w moc otwartej dłoni, Jeżeli wierzysz, że to, co ludzi jednoczy ważniejsze jest od tego, co ich dzieli, Jeżeli wierzysz, że odmienność jest bogactwem, a nie zagrożeniem, Jeżeli umiesz patrzyć na drugiego z odrobiną miłości, Jeżeli przedkładasz nadzieję nad podejrzliwość... Jeżeli sądzisz, że to raczej do ciebie należy pierwszy krok, Jeżeli spojrzenie dziecka potrafi jeszcze rozbroić twoje serce, Jeżeli umiesz cieszyć się radością twego sąsiada, Jeżeli niesprawiedliwość godząca w innych budzi twój sprzeciw, Jeżeli obcokrajowiec to dla ciebie brat, który jest ci dany, Jeżeli z miłości umiesz poświęcić innym trochę czasu, Jeżeli umiesz przyjąć czyjąś przysługę, Jeżeli dzielisz się chlebem i potrafisz dodać doń okruchu twego serca, Jeżeli wierzysz, że przebaczenie ma większą moc aniżeli zemsta. Jeżeli umiesz cieszyć się radością i szczęściem innych, Jeżeli możesz wysłuchać nieszczęśnika, który zabiera ci czas i obdarzyć go uśmiechem, Jeżeli potrafisz przyjąć krytykę, wykorzystać ją, a nie szukać obrony siebie, Jeżeli szanujesz poglądy innych... Jeżeli dla ciebie drugi jest przede wszystkim bratem, Jeżeli gniew jest dla ciebie słabością, a nie oznaką siły, Jeżeli wolisz ponieść szkodę, aniżeli kogoś skrzywdzić, Jeżeli nie zgadzasz się, by po tobie był potop, Jeżeli stajesz po stronie biednych i uciśnionych, nie uważając się za bohatera, Jeżeli wierzysz, że w dyskusji jedynie miłość ma głos. Jeżeli wierzysz, że pokój jest możliwy ... wtedy nadejdzie pokój. Podoba mi się Harry bo robi różne czary Ponure i pogodne zaklęcia różnorodne Zawsze Voldemorta pokona jego odwaga nieskończona Zazdrość mnie zżera gdy czytam Harry Pottera bo na lekcjach rzuca on uroki i czasem z Hagridem przegania smoki Dużo jest uczniów czarodziejów lecz takich jak Potter znajdziesz niewielu. http://www.photoblog.pl/ginny611stm |
|
|
|
Angie Davis |
Dodany dnia 10.06.2008 11:45
|
![]() Pochwały: 12 Postów: 4033 Dom: SlytherinPunkty: 19297 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 01.05.07 |
Twój komp już nie muli ale za to, gdy go próbujesz włączyć sypią się z niego iskry ![]() Chcę mieć najgorszą miotłę na świecie D Edytowane przez Angie Davis dnia 10.06.2008 11:47
![]() Ślizgonka Sawyer ![]() ![]() ![]() ![]() Kto jest smierciożercą? Ja! Ktoś o tym wie? Może rzucę na niego Avada Kedavra? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Fanka: ~Lost (Zagubionych) ~Naruto ~Roofi'ego ~Marcina Mrozińskiego ~Kuby Werela ~Chada Michaell'a Murray'a ~Josha Holloway'a ~Justin'a Timberlake'a ~Sean'a Paul'a ~Patryka Różnieckiego ~Avril Lavigne ~Draco Malfoy'a ~Regulusa Black'a ~Syriusza Black'a ~Jacoba Black'a ~Jazz Jackrabbit'a 2 ~Gothic'a ![]() ![]() |
|
|
|
Lady Mary Jane |
Dodany dnia 10.06.2008 11:51
|
![]() Postów: 541 Dom: RavenclawPunkty: 1379 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 31.03.08 |
Masz, ale ktoś ma jeszcze gorszą niż Ty ![]() Chcę mieć na własność Keanu Reevesa Chcę z Tobą przejść przez piekło...
|
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 11.06.2008 17:02
|
''Masz go na własność'', ale jesteś nim tak zafascynowana, że w ogóle nie wypuszczasz go z domu... pewnego dnia jego agent go wytrapia i pomaga uciec, a Ciebie zamykają w psychiatryku ![]() Chcę, żeby powstała 8 część HP |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 12.06.2008 14:15
|
Powstaje 8 częśc HP,ale jest tak nudna,że nie da jej się czytać. To raczej niemożliwe... hehe ![]() Dostajesz go, ale zakładając bluzkę zrywasz go i jest w 2 częściach... ;P Chcę się w końcu wyspać!! |
|
|
|
FleurEvans |
Dodany dnia 12.06.2008 14:58
|
![]() Postów: 960 Dom: HufflepuffPunkty: 1352 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 10.01.08 |
Śpisz w głębokim śnie, który trwa na wieki. Chcę zostać Miss Hiszpanii. |
|
|
|
Enid |
Dodany dnia 12.06.2008 21:50
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 1065 Dom: SlytherinPunkty: 1597 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 01.02.08 |
Zostajesz Miss Hiszpanii, ale niestety w czasie gali rozdania nagród jest atak terrorystów i zostajesz ich zakładniczką. Chce chodzić z chłopakiem który mi się od zawsze podoba i żeby mnie nie zdradzał. Always... |
|
|
|
| Gizmolina |
Dodany dnia 12.06.2008 22:08
|
Chodzisz z nim i cię nie zdradza, ale jest tak wierny, że aż ci się niedobrze robi i z nim zrywasz. A on zamiast szaleć z rozpaczy, tłumaczy ci, że już od dawna chciał cię zostawić lecz nie miał na to odwagi... ![]() Chciałabym być piękna :smilewinkgrin: WWW.VERITASERUM.CBA.PL
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Hufflepuff
Slytherin

Ravenclaw