Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Oceń swojego poprzednika vol 2
|
|
| hemcia |
Dodany dnia 12.08.2008 21:51
|
![]() Postów: 1788 Dom: Brak przydziału Punkty: 5216 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.08.07 |
A- 3 N- 1 P- 4 O- 4 [tak na zachętę ; ) ] |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 12.08.2008 21:54
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Hemcia, Hemcia, jak ja cię dawno nie oceniałam. A - stare, ale jare, ot co. 4 N - 3 P - 4 O - 6 moja ty Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 12.08.2008 21:55
|
![]() Postów: 832 Dom: Brak przydziału Punkty: 1295 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
A--> 6= (no bo te włosy jakoś takie...) N-->4 P-->4- O--> 5- The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Aga_Black |
Dodany dnia 13.08.2008 11:03
|
![]() Postów: 831 Dom: Brak przydziału Punkty: 1069 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 14.04.08 |
Kendra: A - 4+ N - 4 P - 3= Nic specjalnego. O - 4+ ;) Nie ma ideałów, są Anioły, które spotyka się raz w życiu. ;** Mogę mieć świat u stóp. Ja nie przypuszczam, ja to wiem. Mogę mieć takie życie, jak inni mają sen. ;** Odnaleźć szczęścia smak... ;** Lewa na górze, to że damy radę, to leży w naszej naturze! x) Grzeczne dziewczynki idą do nieba.. Niegrzeczne mają raj na ziemii. ; D Trzeba się śmiać, wariatkę grać, wesołym być i z życia drwić ! Naćpana słońcem gonię wiatr. DŚmierciożerca... Avada Kedavra, o. ![]() Na zawsze oddana Ślizgonka... |
|
|
|
annklem |
Dodany dnia 13.08.2008 12:46
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 106 Dom: RavenclawPunkty: 1683 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.12.07 |
Aga_Black: A - 4+ N - 3+ P - 4+ O - 4+ "Nie jest ważne, kto kim się urodził, ale czym się stał!" "...stanęli mu przed oczami ci, którzy tak się o niego troszczyli: jego ojciec, matka, ojciec chrzestny, a w końcu Dumbledore. Gotowi byli na wszystko, by go chronić, a teraz już ich nie ma. Już nikt nie stanie między nim a Voldemortem, musi na zawsze pozbyć się iluzji, którą powinien był utracić, gdy miał zaledwie rok: że ramiona rodziców nie uchronią go od wszelkiego zagrożenia. Nie zbudzi się z koszmarnego snu, nikt nie szepnie mu w ciemności, że jest naprawdę bezpieczny, że to wszystko to tylko jego wyobraźnia. Ostatni i największy z jego opiekunów umarł, pozostawiając go bardziej samotnym niż kiedykolwiek dotąd." I'm a girl!! |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 13.08.2008 12:49
|
![]() Postów: 832 Dom: Brak przydziału Punkty: 1295 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
annklem: A--> 3 N--> 5- ciekawy ![]() P-->4 O--> 4 The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
Clover |
Dodany dnia 13.08.2008 12:56
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 3182 Dom: GryffindorPunkty: 3380 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 14.05.07 |
Kendra: A- 3 N- 4+ P- 3= O- 4 [Hm...nie znam ;)] Edytowane przez Clover dnia 13.08.2008 12:56
Oferuj pomoc tylko wtedy, kiedy możesz to spełnić, bo mało rzeczy gorszych jest od czczych obietnic. Bądź dumny, idź z prawdą przez życie, bądź rozumny - to pozwala być na szczycie. |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 13.08.2008 12:58
|
A--> 5+ N--> 5 P--> 5- O--> 4 The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
mimid |
Dodany dnia 13.08.2008 13:08
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 1285 Dom: SlytherinPunkty: 2614 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 07.05.07 |
A - 3 N - 4 P - 3+ O - 4 |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 13.08.2008 15:13
|
A--> 5 N--> 5+ (fajne!) P--> 5- O-->5 The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Expecto Patronum |
Dodany dnia 13.08.2008 16:18
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 852 Dom: Brak przydziału Punkty: 1455 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.09.07 |
Kendra A - 1 [beznadzieja - bez obrazy ] N - 4 P - 2= [tak samo jak avatar] O - 3+ ![]() Śmierciożerca Auuuu wilkołaczki auuuu ! DCiemny loch Gorący proch Trochę krwi W oddali drzwi ![]() |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 13.08.2008 16:40
|
Expecto Patronum: A-->4 N--> 4= P--> 5- O--> 4 The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Aga_Black |
Dodany dnia 13.08.2008 16:42
|
![]() Postów: 831 Dom: Brak przydziału Punkty: 1069 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 14.04.08 |
Kendra: A - 4 [W sumie to nie jest taki zły. ;]] N - 4 P - 2+ O - 4 ;) Nie ma ideałów, są Anioły, które spotyka się raz w życiu. ;** Mogę mieć świat u stóp. Ja nie przypuszczam, ja to wiem. Mogę mieć takie życie, jak inni mają sen. ;** Odnaleźć szczęścia smak... ;** Lewa na górze, to że damy radę, to leży w naszej naturze! x) Grzeczne dziewczynki idą do nieba.. Niegrzeczne mają raj na ziemii. ; D Trzeba się śmiać, wariatkę grać, wesołym być i z życia drwić ! Naćpana słońcem gonię wiatr. DŚmierciożerca... Avada Kedavra, o. ![]() Na zawsze oddana Ślizgonka... |
|
|
|
| hemcia |
Dodany dnia 13.08.2008 19:56
|
![]() Postów: 1788 Dom: Brak przydziału Punkty: 5216 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.08.07 |
A- 3 N- 2= P- 5+++ [bo nie będę się powtarzała po raz setny ; )) ] O- 4 |
|
|
|
mimid |
Dodany dnia 13.08.2008 19:56
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 1285 Dom: SlytherinPunkty: 2614 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 07.05.07 |
A - 4 N - 3 P - 4+ O - 5- |
|
|
|
| hemcia |
Dodany dnia 13.08.2008 20:11
|
Mimidko spóźniłaś się .Obie oceniłyśmy Agę i to w tej samej minucie mwahahah
|
|
|
|
| Aga_Black |
Dodany dnia 13.08.2008 22:08
|
Ale się na mnie rzuciły. Dhemcia: A - 6- [Ideał! ]N - 4- P - 4- O - 5 ;] Nie ma ideałów, są Anioły, które spotyka się raz w życiu. ;** Mogę mieć świat u stóp. Ja nie przypuszczam, ja to wiem. Mogę mieć takie życie, jak inni mają sen. ;** Odnaleźć szczęścia smak... ;** Lewa na górze, to że damy radę, to leży w naszej naturze! x) Grzeczne dziewczynki idą do nieba.. Niegrzeczne mają raj na ziemii. ; D Trzeba się śmiać, wariatkę grać, wesołym być i z życia drwić ! Naćpana słońcem gonię wiatr. DŚmierciożerca... Avada Kedavra, o. ![]() Na zawsze oddana Ślizgonka... |
|
|
|
| Hermiona1123 |
Dodany dnia 13.08.2008 22:40
|
![]() Postów: 92 Dom: Brak przydziału Punkty: 164 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 13.07.07 |
A- 5, bardzo ładny, tylko szkoda, że mały, bo w powiększeniu wyglądałby jeszcze lepiej ;] N- 4 P- 5 O- 5 Wiem, że mój nick jest idiotyczny, więc jakby co, to w Internecie jestem Afrą lub Estą.
"Uśmiech się Policz dobra czas Zły duch mieszka tak daleko stad!" ![]() "Spróbuj choć raz odsłonić twarz I spojrzeć prosto w słońce Zachwycić się po prostu tak I wzruszyć jak najmocniej Nie bój się bać, gdy chcesz to płacz Idź szukać wiatru w polu Pocałuj noc, najwyższą z gwiazd Zapomnij się i...tańcz!" ____ "Wierzę, że wyobraźnia jest mocniejsza niż wiedza, że mit jest mocniejszy niż historia, (...)że nadzieja zawsze triumfuje nad doświadczeniem, że śmiech jest jedynym lekarstwem na cierpienie. Wierzę też, że miłość jest mocniejsza niż śmierć." ____ Jeden uśmiech- i już jesteś piękniejszy." ![]() "Istnieją jeszcze na tym świecie anioły. Są nimi i, którzy w ciemne życie innych wznoszą promień słońca, iskierkę radości z raju" ____ "Ludzie są jak wiatr. Jedni lekko przelecą przez życie i nic po nich nie zostanie, drudzy dmą jak wichry, więc zostają po nich serca złamane, jak jakieś drzewa po huraganie. A inni wieją jak trzeba Tyle, żeby wszystko na czas mogło kwitnąć i owocować. I po tych zostaje piękno naszego świata..." Krystyna Siesicka ![]() [color=white]"Rozpaczliwie usiłując odciągnąć uwagę krewnych od swojego stanu cywilnego, zdobyła się w ostatnim odruchu obronnym na zainteresowanie kondycją proboszczowskiego kurnika. -To... osobiste?- zapytała, trzymając półmisek jaj i patrząc w poczciwe oblicze kuzyna. Cisza pogłębiła się. -No nie, osobiste to raczej nie...-chrząknął niewyraźnie ksiądz Wojtek. Cholera, cholera!-jęknęła w duchu Grażynka.-Tych jaj tam jest z piętnaście". Kocham twojego wujka, Ewa Janczewska ![]() |
|
|
|
| Aga_Black |
Dodany dnia 13.08.2008 22:44
|
Hermiona1123: A - 4= N - 3= P - 4 O - 4- Nie ma ideałów, są Anioły, które spotyka się raz w życiu. ;** Mogę mieć świat u stóp. Ja nie przypuszczam, ja to wiem. Mogę mieć takie życie, jak inni mają sen. ;** Odnaleźć szczęścia smak... ;** Lewa na górze, to że damy radę, to leży w naszej naturze! x) Grzeczne dziewczynki idą do nieba.. Niegrzeczne mają raj na ziemii. ; D Trzeba się śmiać, wariatkę grać, wesołym być i z życia drwić ! Naćpana słońcem gonię wiatr. DŚmierciożerca... Avada Kedavra, o. ![]() Na zawsze oddana Ślizgonka... |
|
|
|
| T_ruskawka |
Dodany dnia 14.08.2008 10:27
|
![]() Postów: 16 Dom: Brak przydziału Punkty: 33 Ranga: Charłak Data rejestracji: 17.07.08 |
Aga_Black: N - 4 A - 5 P - 5 O - nie znam niestety Ach truskawki, te truskawki, nawet lubią je kawki, a ty nie? Każde dziecko o tym wie, że truskawki mają witaminę C. Zdrowe, smaczne, kolorowe, każdy je na pewno zje. Każdy Polak ci to powie, że truskawki to jest zdrowie. Gdy truskawka jest niedobra, to zastąpi ją poziomka. Te poziomki, te truskawki, moją smaczek jedno znaki. ![]() Truskawki pamiętam jak dziś drewniany dom ogródek zagon z truskawkami lekko nachylający się płot skryty w ramionach pachnacego groszku pamiętam dziadka z zatroskaną miną z twarzą pokrytą bruzdami doświadczenia pamiętam jego słowa często napominające rozgniewanego podpirerającego się na drewianej lasce pamiętam no właśnie zostały tylko zagony wspomnień i nachylona sylwetka nad mogiłą nie gaśnie pamięć truskawki z cukrem nie smakują jak kiedyś ![]() Truskawkowe niebo zapach truskawek bogactwo wrażeń w nim czar dzieciństwa sny i miraże beztroskim sokiem słońca zaklęciem polewam życie niech lżejsze będzie z miąższu wysysam najsłodsze chwile soczyste sedno orzeźwia mile smakiem wspomnienia kusi mnie owoc i jednocześnie przygodą nową a przez tę świeżość w czystej postaci mam "niebo w gębie" jakże inaczej? ![]() Truskawki są pełne nowych wspomnień Uśmiecham się do truskawek nareszcie pojawiających się na rogu ulicy. Czerwień soczystości i zieleń ogonków mówią językiem lata o historiach jeszcze nieopowiedzianych. Przypominają noce pod księżycem i spadające gwiazdy. Szepczą do ucha o najskrytszych pragnieniach nowo poznanych namiętności. Przyglądam się ziarenkom, którym nie będzie dane zobaczyć nagich kąpieli w jeziorze. Zapomnę o kwiatach i sorbecie z owoców, użyję zraszacza, żeby wymyć piasek z koszyka. A przecież wszystko trwa tylko do zachodu słońca, kilka tygodni o bosych stopach i oczy wołające o miłość. Niezapomniane chwile uchwycone na kliszy. (kiedyś jeszcze spędzimy wspólny wieczór na trawniku przed moim domem). ![]() I LOVE!!!!!! |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Ravenclaw

Gryffindor
Slytherin