Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Co jeszcze nas interesuje?
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 05.07.2007 10:51
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
ja ulwielbiam SIATKÓWKE!!!! to całe moje zycie!! bez siatkowki to jak bez nogi czy oka!! SIATKÓWka jest the best!!!! mam na tym obsesje, a takze na punkcvie Łukasza Kadziewicza A poza tym lubie jeszcze Eragona, Ulyssesa Moore'a ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
| katie14 |
Dodany dnia 02.08.2007 14:21
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 213 Dom: Brak przydziału Punkty: 295 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.03.07 |
Moje zainteresowania: -słuchanie muzyki -pisanie opowiadań -parapsychologia -kryptozoologia -zoologia i botanika -siedzenie przy komputerze(ale to już bardziej nałóg ) "Działaj lub nie działaj, ale nie trać czasu na próbowanie"
Yoda |
|
|
|
| Kot |
Dodany dnia 30.08.2007 12:21
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 100 Dom: Brak przydziału Punkty: 465 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 13.04.07 |
Ja interesuję się biologią, szczególnie Ekologią ssaków ( Pracę doktorską dawno, dawno temu piałam pt: " Sytuacja wilka na niziznach polski", następne prace były dużo bardziej ambitne). Zajmóję się również ekologią całych ekosystemów, autoekologią, solologią i ochroną środowiska. Bardzo lubię prowadzić badania naukowe w terenie. Lubię takrze badania w laboratorium, moge godzinami siedzieć przy mikroskopie i obserwować różne gatunki wirósów, współzależności organizmów jednokomówrowych w kropli wody itd. ( ostatnio, uczelnia się szarpneła i kupiła nowe mikroskopy elektronowe), lubię takrze zbierać w terenie próbki do analizy mikroskopowej. Kocham wszystkie zwierzęta, szczególnie lubię opserwować ssaki i ptaki. Jestem wolątariuszką organizacji ekologicznej WWF. Oprócz tego jestem wegetarianką i kocham wszystkie zwierzęta i całą przyrodę. Harry Potter jest dla mnie możliwością oderwania się na chwilę od codzienności. Nie jest to moje główna pasja, ale umilam sobie w ten sposób czas np. po spędzeniu na uczelni 16 godzin. W sumie laptopa mam zawsze przy sobie ( poczebóję go do pracy) więc na tą stronę wchodzę nawet pomiędzy symulacją środowiskową np. dla Grądu Sillvatici Continental a porównaniem nisz ekologicznych dwóch podgatunków gołębia skalnego. Naprawdę karzdy musi się na chwilę oderwać od codzienności, nawet zawzięty ekolog! Edytowane przez Kot dnia 30.08.2007 13:08 Remus żyje, tylko upozorował swą śmierć aby lepiej cieszyć sie życiem w gronie rodzinnym!!!
Remus pamiętaj o mnie, o swojej ukochanej Kici |
|
|
|
| Lara |
Dodany dnia 30.08.2007 17:25
|
![]() Postów: 90 Dom: Brak przydziału Punkty: 1032 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.06.07 |
Lubię: - sztuki walki a przede wszystkim taekwondo, muay thai, kickboxing - koszykówka, piłka nożna, snowboard, - motory i trochę mniej samochody - bronie - rap (czasem coś sama naskrobie) - tatuaże - zjawiska paranormalne ezoteryka itd. - konie - gry komputerowe a szczególnie strzelaninki ![]() - grupy antyterrorystyczne typu Swat, Grom, Sas (w przyszłości chciałabym należeć) ,, Jeżeli zabijasz spraw by ofiara czuła, że umiera'' - Bellatrix
![]() http://www.youtube.com/watch?v=a7IWiOeAyiA&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=SAFtF4ldeMU&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=pchB66yW7EI&mode=related&search= |
|
|
|
Nuda |
Dodany dnia 02.09.2007 00:12
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 86 Dom: SlytherinPunkty: 974 Ranga: Ważna osobowość Data rejestracji: 06.01.07 |
Moje zainteresowania... Troche tego jest. xD Jazda konna, nie moglabym zyc bez koni. Siatkowka, 2 sekcje. Fotografia, zapraszam na moje photoblogi tutaj i tutaj . Spiew, 3 chory. xD Chodze na lekcje pianina, no coz, ciagnie mnie to. ^^ Do tego jestem samoukiem i probuje gry na gitarze klasycznej. Do tego, ofc, internet. ^^ Edytowane przez Nuda dnia 02.09.2007 00:13
|
|
|
|
| Her-mio-na 13 |
Dodany dnia 13.04.2008 20:31
|
![]() Postów: 1494 Dom: Brak przydziału Punkty: 1650 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
- Taniec, taniec i jeszcze raz taniec ;) Uwielbiam hip - hop, locking i poping... Niestety mam okazję tytlko oglądac, bo mieszkam w dziurze i nigdzie nie ma odpowiednich kursów, a najbliżej, to chyba Kraków... - Jumpstyle^^ - Książki (kocham czytać) - Różne występy w przedstawieniach, skeczach, etc. (mamy kółko teatralne w soboty ^^) - Fotografika - Ze sportu to siatka (och!), koszykówka i piłka nożna - Jazda na rowerze - Podobnie jak Veela - You can dance i te sprawy - Może zabrzmi to dziwnie, ale lubię gotować... Nie, nie chodzi mi o codzienne robienie obiadu. Kocham eksperymentować. To jest wprost świetne. Czipsy serowe z bitą śmietaną - pycha. Ogórki z keczupem - omg. A to tylko łagodne połączenia. Zastanawiam się ostatnio, czy parówki z kremem czekoladowym i mlekiem byłyby dobre. Albo ogórek z bitą śmietaną, kapustą kiszoną i cynamonem... No nic, muszę wypróbować ;). - Muzyka, słuchanie muzyki... (Strasznie mi się podoba, gdy ktoś gra na perkusji lub gitarze elektrycznej^^) - Oglądać seriale, takie jak: CSI: Miami, CSI: NY, Chirurdzy, Kości, Ostry Dyżur, Doktor House (ten serial chyba oryginalnie nazywa się "House M. D.", czy jakoś tak), Detektyw Monk, Veronica Mars, 39 i pół. - Lubię szkicować, rysować i trochę malować =). - Oglądanie wszelkiego rodzaju komedii, kabaretów, programów satyrycznych etc. (Uwielbiam Szymona Majewskiego ;)) Edited: Jeszcze będę uzupełniać, gdy sobie o czymś przypomnę =). Edytowane przez Her-mio-na 13 dnia 14.04.2008 18:30 |
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 14.04.2008 13:53
|
![]() Postów: 869 Dom: Brak przydziału Punkty: 2954 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 12.04.07 |
Ja mam mnóstwo najróżniejszych zaniteresowań z których najważnijesze to : polityka (miłość mego życia ), muzyka (każdego rodzaju, lecz głównie to punk rock, gospel i muzyka klasyczna), książki (pochłaniam je kilogramami), podróże ( uwielbiam dalekie wyjazdy w teren) religioznawstwo ( niezwykle interesujący dział nauki) media (och, to jest moja wielka pasja związana z moją pracą dziennikarza. Cud miód czarownica B) )No to by było na tyle. Zapewne z czasem zainteresuję się czymś innym, co przykuje moją uwagę, ale sądzę, że rzeczy którymi sie obecnie interesuję pozostaną w moim kregu zainteresowań na zawsze Edytowane przez Miss Bagwell dnia 14.04.2008 13:53 Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| __Cameron__ |
Dodany dnia 14.04.2008 14:15
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 303 Dom: Brak przydziału Punkty: 401 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 15.03.08 |
Ja również mam sporo zainteresowań, nie wiem co będę robić w życiu, bo jest tego sporo. Dziennikarstwo.Lubię pisać najróżniejsze artykuły, reportaże ( Jeden robiłam o Harrym Potterze), wywiady ( jednego udzieliła mi Norie z tej strony ;]), piszę również wiersze. Lubię to robić, ale waham się czy to właśnie chce robić w życiu. Sport, a przede wszystkim Piłka ręczna. Lubię w ręczną rznąć ;] i jestem w tym dosyć dobra. Taniec.Kocham tańczyć. I to jest właśnie to co mogłabym robić w życiu. Najbardziej lubi Hip-hop i jazz. Chodzę na lekcje właśnie hip-hopu i jazzu. To są właśnie trzy najważniejsze dla mnie zainteresowania.
|
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 14.04.2008 14:42
|
![]() Postów: 869 Dom: Brak przydziału Punkty: 2954 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 12.04.07 |
Dziennikarstwo.Lubię pisać najróżniejsze artykuły, reportaże ( Jeden robiłam o Harrym Potterze), wywiady ( jednego udzieliła mi Norie z tej strony ;]), piszę również wiersze. O, widzę pokrewną duszę B) Ale w sumie to wielu młodych interesuje się wlaśnie dziennikarstwem bo zazwyczaj myślą , że ich przyszła praca będzie wyglądała jak to co widzimy na ekranie telewizora. Niestety (a może i stety) nie wszyscy mogą zostaną Tomaszami Lisami czy Kubami Wojewódzkimi. B) Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
Lady Mary Jane |
Dodany dnia 15.04.2008 14:49
|
![]() Postów: 541 Dom: RavenclawPunkty: 1379 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 31.03.08 |
Hm. Moje zainteresowania. Gdybym miała szczerze odpowiedzieć, to na pierwszym miejscu na pewno nie byłby Harry Potter. Na pierwszym miejscu, bezsprzecznie będzie... muzyka. Muzyka, to całe moje życie. Gram na fortepianie, śpiewam w chórze. Ale poza tym nie mogłabym żyć bez mojej mp3. Słucham jej wszędzie. W dordze do szkoły, do domu, w czasie nauki. Drugie miejsce zajmują książki. Oczywiście, jeśli dzielić je na gatunki, to przede wszystkim fantastyka, no i biografie. Najlepszą książką, jaką kiedykolwiek czytałam, jest 'Mistrz i Małgorzata'. Uświadomiłam to sobie dopiero przed kilkoma tygodniami, po obejrzeniu filmu na podstawie tej książki ;D. Poza tym lubie książki, które nie są tylko pustą przygodą, ale które wprowadzają coś do mojego życia. Oczywiście w moim rankingu znajdzie się sport ;D Uwielbiam, wręcz kocham grać w siatkówkę. Co do lekkoatletyki moimi ulubionymi dyscyplinami jest skok w dal i wzwyż ;] Nie mam wybitnych rekordów, ale nie skaczę najgorzej ;D No cóż, gdyby włożyć wszystkie moje zainteresowania do jednego worka, to powstałaby całkiem dobra Galaretka Owocowa ;] Proszę to sobie odnieść ;] Pozdrawiam, Mary J. Chcę z Tobą przejść przez piekło...
|
|
|
|
| Claire |
Dodany dnia 16.04.2008 00:22
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 643 Dom: Brak przydziału Punkty: 2346 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 10.03.08 |
Co mnie interesuje? O bogowie, tylko i wyłącznie film! Cierpię, gdy przez długi czas nie mogę obejrzeć żadnego nowego filmu. Uwielbiam chodzić do kina i czuć panujący w nim zapach popcornu z masłem, kiedy wszyscy zasypiają na reklamach przed seansem, ja siedzę jak na szpilkach i wyczekuję nowych trailerów. Po powrocie, od razu zabieram się za recenzję ostatnio obejrzanego filmu. Drugą moją miłością jest wyszukiwanie i słuchanie najróżniejszych soundtracków (na ogół autorstwa Hansa Zimmera). Nie potrafię usiedzieć w szkole jeśli nie słyszę filmowych dźwięków. Soundtracki to "połowa mojego gustu" muzycznego. Drugą jest hard rock, grunge i od czasu do czasu metal. Nigdy nie utożsamiałam się z żadną subkulturą, ale zawsze najbliżej mi było do właśnie takich klimatów. Kiedy obejrzę już interesujący lub odmóżdżający (tak, takie też zdarza mi się oglądać) film, zabieram się za szkicowanie. Nie idzie mi najlepiej i nie zamierzam prezentować swoich prac, ale traktuję to jako sposób na odstresowanie po ciężkim dniu. Kto następny? I'm burning up a sun just to say goodbye. ![]() |
|
|
|
| blackberry |
Dodany dnia 16.04.2008 07:25
|
![]() Postów: 847 Dom: Brak przydziału Punkty: 1133 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 09.11.07 |
Zainteresowania. Z pewnością największym z nich jest literatura, co do tego żadnych wątpliwości nie mam. Czytam wszystko, co wpadnie mi w ręce, nie mam ulubionego gatunku. Zakładam, że każdą książkę warto przeczytać (mam na myśli książkę, a nie wytór książkopodobny typu "Pamiętnik księżniczki" ,czy innego zakochujące się dziewczyny). Na czytanie jest czymś ,co daje mi ogromną przyjemność. Zwłaszcza, jak znajdzie się ktoś , z kim można na ten temat rozmawiać. Nie ograniczam się tylko do prozy, kocham też poezję. Sama nie piszę, bo wiem ,że byłaby to czysta grafomania. W takich przypadkach lepiej sobie darować. Moi ukochani autorzy to Wojaczek, Bursa, Kaczmarski, Poświatowska i oczywiście Szymborska. Jak chyba każdy tutaj, kocham też muzykę. Nie lubię ograniczać się do jednego gatunku, bo przecież wszędzie są wykonawcy dobrzy i źli. Jedyne, do czego nie mogę się przekonać, to techno (chociaż na szeroko pojętą muzykę elektroniczną też czasem mam nastrój). Nie mam ulubionych zespołów, doceniam wielu artystów, czasem reprezentujących skajne wręczn nurty. Na moje spojrzenie na muzykę duży wpływa miała szkoła muzyczna. Myślę, że dzięki temu odkryłam różnorodność obecną takze w jazzie i klasyce. Nie wyobrażam sobie życia bez muzyki, podobnie, jak bez książek. kolejną moją pasją jest teatr. Moje marzenie o zostaniu aktorką utrzymuje się od podstawówki. Co prawda moje porblemy zdrowotne stawiają jego realizację pod dużym znakiem zapytania,ale jak narazie nie narzekam na brak możlliwości rozwoju. Skończyłam gimnazjum teatralne i teraz też jestem w klasie o takim profilu (choć przepaść w poziomie niestety jest ogromna). Jestem zdolna przejechać pół Polski, żeby zobaczyć jakiś dobry spektakl. Na szczęście w Poznaniu też mamy dobrych teatrów i aktorów pod dostatkiem :) Dzieci są milsze od dorosłych
zwierzęta są milsze od dzieci mówisz że rozumując w ten sposób muszę dojść do twierdzenia że najmilszy jest mi pierwotniak pantofelek no to co milszy mi jest pantofelek od ciebie ty skurwysynie. A. Bursa Pantofelek |
|
|
|
| Ameryka_Poludniowa |
Dodany dnia 16.04.2008 16:07
|
![]() Postów: 107 Dom: Brak przydziału Punkty: 114 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 02.12.07 |
A więc i ja wspomnę o swych jakże rozległych zainteresowaniach. ;] Po pierwsze muzyka. Słucham przeróżnych gatunków, choć najbliższy memy sercu jest jazz i blues. Uwielbiam również stary, dobry rock z lat 80 i początku 90. Muzyka otacza mnie wszędzie, w domu, w szkole, w drodze, a nawet wtedy kiedy zasypiam. Planuję również naukę na gitarze, jednak z braku wolnego czasu dopiero w wakacje. Książki... oj tak. Moja druga i jakże namiętna miłość. Czytam i prozę i poezję, dramaty i komedię, polskich pisarzy i zagranicznych- jednym słowem "wszystko". No i oczywiście kino, teatr , balet i musical. Napisałam to wszystko razem, bo gdybym pisała o wszystkim oddzielnie zajęłoby mi to pewnie tyle ile post wielkości 3 stron. :P Uwielbiam oglądać filmy, spektakle a na "Jeziorze łabędzi" po prostu się rozpływam. Ach wspomnę również o sporcie. Uwielbiam piłkę nożną, pomimo tego że uważa się go sportem dla mężczyzn. Guzik prawda. :P Nie ma nic lepszego jak obejrzenie meczu w tv czy też na stadionie, w tej charakterystycznej atmosferze. Tyle. ;] 'Odczekać 6 godzin, albo kilka dni, pare miesięcy, rok. Potem znów zaświeci słońce.'
Nicole Muller |
|
|
|
| agaa_21 |
Dodany dnia 11.08.2008 11:31
|
![]() Postów: 81 Dom: Brak przydziału Punkty: 1380 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 26.06.07 |
To ja się wypowiem. ~fotografia ~ niemiecki ~narciarstwo ~podróże (płn. Włochy!) ~noi na koniec moja kochana siatkówka. Lubię grać, chociaż zbytnio nie umiem. Moje uwielbienie siatkówki przejawia się głównie w kibicowaniu. Oglądanie meczy to jest właśnie to. Na żywo mecz siatkówki to coś niesamowitego. Narazie byłam tylko raz, ale to się zmieni. Głównie kibicuję siatkarzom, ale siatkarkom też. Podziwiam Winiarskiego ( za te akcje w trudnych momentach wczoraj!), Wlazłego ( za atomowe ataki) noi całą resztę też. W górę serca, bo Polska wygra mecz, Polska wygra mecz.
KK niebawem. Belgia. Niestety w mocno okrojonym składzie. |
|
|
|
| Santino |
Dodany dnia 14.08.2008 12:47
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 58 Dom: Brak przydziału Punkty: 889 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 24.03.08 |
Ja uwielbiam grać w piłkę nożną Należę do klubu juniorów Gawin Królewska Wola Bardzo lubię oglądać mecze mojej ulubionej drużyny, której kibicuje już od siedmiu lat - Manchester United. Lubię też chodzić, ze znajomymi do kina i słuchać muzyki.
|
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 14.08.2008 12:56
|
![]() Postów: 832 Dom: Brak przydziału Punkty: 1295 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
Co ja jeszcze lubie (a nawet kocham)? *kooocham śpiewać, nie mogłabym bez tego żyć *kooocham tańczyć, bez tego też nie mogłabym żyć *kocham muzykę *kocham George'a Michael'a (świetna muza) *kocham Michael'a Jackson'a (inna świetna muza) *lubię bardzo czytać książki, szczególnie przypadły mi do gustu części o hipnotyzerce Molly Moon, Seria Niefortunnych Zdarzeń oraz książki pani Ewy Nowak - zdecydowanie polecam, bo są fantastyczne Czego nie lubię?: *piłki nożnej *techno *nie przepadam za rock'iem Edytowane przez Kendra dnia 14.08.2008 12:57 The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Sev1302 |
Dodany dnia 16.08.2008 14:04
|
![]() Postów: 420 Dom: Brak przydziału Punkty: 761 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 23.02.08 |
Nie będę zbytnio oryginalna jeśli powiem, że lubię słuchać muzyki. Nie mam ulubionego rodzaju, słucham wszystko co mi się podoba. Lecz może od pewnego czasu bardziej preferuje rock alternatywny, choć nie jest to jedyny rodzaj muzyki na mej mp3. Lubię także jeździć na rowerze i spacerować w mojej okolicy, ponieważ jest ona przepiękna. Nie będę dokładnie mówiła gdzie mieszkam ;], ale mogę wam zdradzić, że prawie w centrum jednego z naszych polskich Parków Narodowych. Jest tu cudnie i tyle. Kolejnym moim ulubionym zajęciem jest origami. Jest to po prostu moje hobby. Co prawda nie jest to wysoki poziom tej sztuki, lecz dopiero się uczę ;] Książki. Lubię. Kocham. Uwielbiam. Wszystko. Wszędzie. Zawsze. ;] Siatkówka. Jest to jeden z moich ulubionych sportów. Lubię oglądać, choć wolę grać. Najczęściej to robię z moim bratem. To on, jak miałam ok. 8 lat nauczył mnie grać jak nie jeden 14 latek nie potrafi. ![]() Pływanie. Kolejny sport, który bardzo lubię, choć niestety nie trenuję tak często jak inne. Od tego roku szkolnego obiecuję sobie, że częściej będę chodziła na basen, a teraz ciekawa jestem co z tego wyjdzie ;] No i jest jeszcze jedna rzecz, którą uwielbiam. Spanie, leżenie w moim kochanym łóżeczku, ogólnie leniuchowanie caluuutki dzień ;] No ale niestety nie mogę sobie pozwolić na to zbyt często ![]() No i EDIT: musiałam coś zapomnieć i to o mojej wielkiej pasji jaką jest aktorstwo oraz recytatorstwo, tzn. recytowanie ;] Należę do szkolnego kółka teatralnego, który został utworzony bardzo niedawno, bo zaledwie rok temu. (Parę lat temu także należałam kółka teatralnego, ale to było w starej szkole) Mamy już za sobą parę przedstawień, a już we wrześniu na pewno odstawimy coś nowego ;] Jeśli chodzi o recytowanie, to po prostu to lubię. Edytowane przez Sev1302 dnia 16.08.2008 14:19 Chciałabym wszystkim zakomunikować, że jestem dziewczyną ;]
******** "Snape milczał przez chwilę, patrząc na niego, a potem wychrypiał: - Więc ukryj ich gdzieś. Ukryj ją... Ich wszystkich. W jakimś... bezpiecznym miejscu. Błagam. - A co mi dasz w zamian, Severusie? - W zamian? - Snape wytrzeszczył oczy na Dumbledore'a (...) - Wszystko. ******** "Szpiegowałem dla ciebie, kłamałem dla ciebie, narażałem dla ciebie życie, a wszystko to robiłem, by zapewnić bezpieczeństwo synowi Lily. A teraz mówisz mi, że hodowałeś go jak świniaka na rzeź... - To bardzo wzruszające, Severusie - (...) - A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca? -Jego losem? - wykrzyknął Snape. - Expecto patronum! Z końca jego różdżki wystrzeliła srebna łania. Wylądowała na podłodze, przebiegła przez pokój i wyskoczyła przez okno. Dumbledore patrzył, aż jej srebrna poświata zniknęła w ciemności, a potem odwrócił się do Snape'a. Oczy miał pełne łez. - Przez te wszystkie lata?... - Zawsze. |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 16.08.2008 18:01
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Najbardziej boli mnie to, że kompletnie nie mam pojęcia, kim chcę być w przyszłości. Nie wiem, co chcę robić i niczym konkretnym się nie interesuję. Moja droga zawodowa jest, bo jest, o ile w ogóle istnieje, ale myślę, że jeszcze będę miała czas, by się nad nią zastanowić. Więc tak... lubię tańczyć, śpiewać (choć nie umiem) i uprawiać wszelakiego rodzaju sporty. Po prostu być ciagle w ruchu. Interesuję się nudzeniem się ( ), siedzeniem przed komputerem, czasem, gdy mi sie nudzi, trenuję akrobatykę, nawet nieźle mi to wychodzi... Oprócz tego, kocham czytać książki. W roku szkolnym pochółaniałam je w calości. A teraz ja będę ambitnaaaaaa i będę sie uczyć, ot co (chciałabym, żeby to było takie łatwe ;]). No i to narazie tyle... Jak sobei coś przypomnę, to dopiszę Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
mimid |
Dodany dnia 17.08.2008 18:36
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 1285 Dom: SlytherinPunkty: 2614 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 07.05.07 |
Najbardziej boli mnie to, że kompletnie nie mam pojęcia, kim chcę być w przyszłości. Nie wiem, co chcę robić i niczym konkretnym się nie interesuję. Moja droga zawodowa jest, bo jest, o ile w ogóle istnieje, ale myślę, że jeszcze będę miała czas, by się nad nią zastanowić. Naciu, ja mam tak samo . Mama mnie ciągle męczy gadaniem o tym, żebym się zastanowiła nad technikum informatycznym [wiem nie ma takich, ale chodzi o informatykę ;D] itd... To wkurzające jest. Zwłaszcza, że mam jeszcze dość dużo czasu. Za parę miesięcy będę myśleć o tym do jakiego gimnazjum pójdę i czy w ogóle . Ambitna jestem, ale z nauką to już gorzej. Niby podstawówka, wystarczy uważać na lekcji, ale ja jestem strasznie leniwa^^. Co do zainteresowań... Książki, fantastyka, piłka nożna, trochę dziennikarstwo^^. Ale nadal to nic konkretnego. Wiem jedno nie chciałabym robić niczego związanego z tańcem, śpiewem i rysowaniem - to dla mnie k.o.s.z.m.a.r, nie ma nic gorszego . |
|
|
|
Anix |
Dodany dnia 18.08.2008 19:19
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 676 Dom: SlytherinPunkty: 4196 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 12.04.07 |
Czym interesuje się wielka Anika? Harry Potter. Tak. Bezsprzecznie największa moja pasja, która zjadła mi pół życia i nie zapowiada się, żeby zniknęła z niego. Nie da rady zniknąć z powierzchni mojego serca, mózgu tudzież innych trzewi. Snape, Harry, James, Draco to najbliższe mi osoby pod słońcem. Przejmuję się wszystkim co związane z serią Rowling, nie umiem żyć bez fandomu, bez slashu Potterowego a co najważniejsze bez osób, które podzielają moją pasję, chcociaż widzę, że entuzjazm zaczyna im spadać... Muzyka - ale tylko Bee Gees i Upiór w Operze. Bee Gees od urodzenia, Upiór od niedawna, ale nie mogę bez tego żyć... Pisanie - ci, którzy mnie znają, wiedzą że piszę nałogowo, głównie fandom do Pottera. Tutaj go zamieszczam, bo lubię czytać opinie na temat moich wypocinek ;D Piszę ponad osiem lat, czyli jak miałam 11 lat, to zaczęłam składać literki i zdania w coś więcej niż zapisywanie tematów na lekcjach ![]() Czytanie - my passion jeszcze z przedszkola. Czytam fantastykę, przygodę, ale tylko to co mi się spodoba o pierwszej stronie taki to potwór wybredziuch jestem DDDŚpiewanie - amatorszczyzna, ale zapylam za cztery miesiące na eliminacje do Szansy na Sukces. Może będę sławna? *myśli* Mam też pomniejsze pasje, które zmieniają się jak w kalejdoskopie, ale skończę już ten esej, żeby ludzi nie zamęczyć *^^* |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin

)

Ravenclaw