Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Co zrobisz z tym, co Ci dam?
|
|
| Phibie |
Dodany dnia 17.08.2008 23:09
|
![]() Postów: 48 Dom: Brak przydziału Punkty: 93 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.08.07 |
Przyjmuję, wykorzystuję, ale gdy tylko patrze w lusterko... pęka. Buu ![]() Daję Ci bilet do Disneylandu, do którego możesz zabrać dwie osoby. ^^ |
|
|
|
| emigratka |
Dodany dnia 18.08.2008 00:48
|
![]() Postów: 70 Dom: Brak przydziału Punkty: 321 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.04.08 |
Zabieram moje dwie najlepsze przyjaciółki i szalejemy .Daję ci świnkę...morską^^. I nie myślcie, że o Was zapomniałam. Duszą jestem z wami i co z tego, że ciałem gdzie indziej^^. Jak chcecie to postaram się Wam telepatycznie przekazać moją tygodniową wenę xP A tymczasem Wy podkręcajcie nasz nowy związek tym razem troszkę bardziej realny Kocham Was :*:*:*:*:* (dla każdego po jednym) "Mieli swoją wyidealizowaną miłość, bolesna i rozdzierająco piękną." ![]() *** Everything you want Somewhere there's speaking It's already coming in Oh and it's rising at the back of your mind You never could get it Unless you were fed it Now you're here and you don't know why But under skinned knees and the skid marks Past the places where you used to learn You howl and listen Listen and wait for the Echoes of angels who won't return He's everything you want He's everything you need He's everything inside of you That you wish you could be He says all the right things At exactly the right time But he means nothing to you And you don't know why You're waiting for someone To put you together You're waiting for someone to push you away There's always another wound to discover There's always something more you wish he'd say He's everything you want He's everything you need He's everything inside of you That you wish you could be He says all the right things At exactly the right time But he means nothing to you And you don't know why But you'll just tight And watch it unwind It's only what you're asking for And you'll be just fine With all of your time It's only what you're waiting for Out of the island Into the highway Past the places where you might have turned You never did notice But you still hide away The anger of angels who won't return He's everything you want He's everything you need He's everything inside of you That you wish you could be He says all the right things At exactly the right time But he means nothing to you And you don't know why I am everything you want I am everything you need I am everything inside of you That you wish you could be I say all the right things At exactly the right time But I mean nothing to you and I don't know why And I don't know why Why I don't know [center] |
|
|
|
| Phibie |
Dodany dnia 18.08.2008 11:24
|
![]() Postów: 48 Dom: Brak przydziału Punkty: 93 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.08.07 |
Jako, że nie lubię małych zwierząt, to oddaje ją przyjaciółce, która zwiększa tym samym swoją kolekcję. ![]() Daję Ci wielki bursztyn.
|
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 18.08.2008 12:42
|
![]() Postów: 832 Dom: Brak przydziału Punkty: 1295 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
Hmm... thx! Biorę i stawiam sobie na biurku![]() Daję ci zdjęcie zachodu słońca. The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Phibie |
Dodany dnia 18.08.2008 12:55
|
Nie przepadam. Wrzucam do szuflady ;d Daję Ci skrzata domowego.
|
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 18.08.2008 14:29
|
![]() Postów: 832 Dom: Brak przydziału Punkty: 1295 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
O kurcze! No nie wiem, chyba odmawiam przyjęcie (tylko tak, żeby skrzat nie słyszał )Daję ci bilet na koncert Michael'a Jackson'a? The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Phibie |
Dodany dnia 18.08.2008 15:15
|
Hmm... przyjmuję i idę ;d Daję Ci storczyka. ;] |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 18.08.2008 16:12
|
Hmm... przyjmuję i idę ;d TAAAK! No i tak ma właśnie być hehe ![]() ![]() Oj biorę, biorę. Piękne są ![]() Daję ci ogromny kosz róż - białych. The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Phibie |
Dodany dnia 18.08.2008 19:35
|
Och! Oczywiście biorę i stawiam na honorowym miejscu. ;]Daję Ci niuchacza!
|
|
|
|
| Ilenia |
Dodany dnia 18.08.2008 21:04
|
![]() Postów: 154 Dom: Brak przydziału Punkty: 315 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.07.08 |
Przyjmuje i w jak najbliższym czasie oddaje do kopalni złota. Daję Ci specjalne zaproszenie na koncert Feel'a. |
|
|
|
| Hermiona_Montez |
Dodany dnia 20.08.2008 20:32
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 32 Dom: Brak przydziału Punkty: 187 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 21.12.07 |
nie ubie- oddaje kuzynce-fance daję ci zaproszenie na jeden dzień zdjęciowy, spędony na planie Prison Break.. Mam dwie wielkie miłości:
-Prison Break ![]() -Harry Potter ![]() Która jest większa... Zbyt trudny wybór ...Miej trochę wiary... ,,Skazany na śmierć" serialem wszech czasów!... Każdy odcinek intryguje bardziej niż poprzedni... i jak tu go nie kochać?? Michael and LJ/ale oni śliczni.. P![]() ![]() ![]() HM--- ,,fanka Harry'ego, kochanka SKAZANEGO"!! |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 20.08.2008 21:10
|
Wiesz? Nie wiem, albo skorzystam, albo oddam koledze, który jest fanem![]() Daję ci złoty łańcuszek, ale z popsutym zapięciem. The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Hermiona_Mia |
Dodany dnia 21.08.2008 23:20
|
![]() Postów: 37 Dom: Brak przydziału Punkty: 119 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.08.08 |
Szybko idę do jubilera i proszę, aby mi naprawił zapięcie .Daję Ci książkę o której pragnęłaś-eś, ale niestety jest niezadbana i poplamiona. Moje ulubione filmy i książki:
![]() ![]() |
|
|
|
| JulitaK |
Dodany dnia 26.08.2008 10:49
|
![]() Postów: 35 Dom: Brak przydziału Punkty: 314 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 05.01.08 |
Przyjmuję, ją i robię nową okladkę, a później zabieram się za czytanie! ![]() Daję Ci wyszczerbiony talerz. Julita
|
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 26.08.2008 11:27
|
No biorę z grzeczności - potem zaraz wyrzucam![]() Daję ci paluszki light bez soli The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| JulitaK |
Dodany dnia 26.08.2008 22:04
|
![]() Postów: 35 Dom: Brak przydziału Punkty: 314 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 05.01.08 |
Heh! Chyba jesteś jedyna grzeczna i iła na tym forum! <buziak>Odłoże na czarną godzinę. Może kiedyś bedę chciała się odchudzać??? ![]() Co zrobisz jak dam Ci 2 zł??? Edytowane przez JulitaK dnia 26.08.2008 22:05 Julita
|
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 26.08.2008 22:21
|
Hehe dzięki, ale myślę, że na tym forum grzecznych i miłych jest całkiem sporo![]() Zaraz je wydam. Na pewno na coś słodkiego i tuczącego B)Daję ci zeszyt w kratkę, w twardą okładką na której jest napisane "Love and be loved", co robisz? The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| JulitaK |
Dodany dnia 27.08.2008 19:38
|
Ja wiem, że są mili, grzeczni i fajni na tym forum tylko chodziło mi o poprzednie wypowiedzi. Jak ktoś dawał komuś coś w stylu ,,wyszczerbiony talerz'' to nikt nie przyjmował go z grzeczności tylko wyzywał itp. ![]() Dziękuję Ci i z uśmiechem piszę na pierwszej stronie swoje imię i nazwisko później ,,matematyka'' i używam jako zeszt przedmiotowy! ![]() Co zrobisz jak dam Ci parę nimodnych, starych klczyków? Edytowane przez JulitaK dnia 27.08.2008 19:38 Julita
|
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 27.08.2008 19:40
|
Hmm... czasami można sobie pozwolić na innowacje, może nawet je założę?![]() Daję ci iPOD'a z całą serią już wgranych piosenek Michael'a Jackson'a, co robisz? The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| JulitaK |
Dodany dnia 27.08.2008 19:56
|
Och biorę go, a piosenki wgrywam nowe! ![]() Daję Ci blok techniczny! Julita
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

P