Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 1 z 2: 12
|
|
HP i WA - jak przejść...?
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 12.07.2007 16:00
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Tak jak w temacie: tutaj możecie zadawać pytania w stylu "jak przejść...?", związane z trzecią częścią gry. Edit. Odpowiedzi na co popularniejsze pytania: Q: Gdzie są poukrywane te sekrety na błoniach? A: Jeden jest za chatką Hagrida, drugi w ogrodzie gdzie trzeba wciskać przyciski jakie się wyświetlą, trzeci jest jak się rzuci potrojne Depulso na takie coś to się płyta Spongifus otworzy, czwarty cztery czary na posągi na fontannie i jest płyta Spongifus, a dwa pozostałe są z Lumos. Po zapaleniu jeden jest w rogu zamku gdzieś przy fontanie, a drugi na moście. Edytowane przez Alette dnia 09.03.2013 14:18
|
|
|
|
| BiednaHedwiga00 |
Dodany dnia 15.10.2007 14:38
|
![]() Postów: 7 Dom: Brak przydziału Punkty: 39 Ranga: Charłak Data rejestracji: 01.10.07 |
ale na pewno wszystkie? trzeba sprawdzić KAŻDE pomieszczenie w hogwarcie, a poza tym to trzeba było wszędzie zaglądać w przygodach żeby znaleźć ja się sporo namęczyłam żeby mieć wszystkie i gra mi zajęła koło miesiąca, bo nie chciałam iść dalej przygody jak ni miałam sekretów tylko na koniec w takiej sytuacji się zabijałam i szukałam, solucja też mi troche pomogła "Szukasz Rona?-zapytała z kpiącym uśmieszkiem.- Jest tam, podły hipokryta."
Różdżka: 11,5 cala, cis, pióro feniksa, dość giętka |
|
|
|
| martak96-96 |
Dodany dnia 15.10.2007 20:10
|
![]() Postów: 16 Dom: Brak przydziału Punkty: 162 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 30.09.07 |
ja tez nie moglam znalesc jednej karty czarodziejow... i wkurza mnie ze w carpe retractum jedna karta jest tak dobrze schowana ze nie moge jej znalesc!!! ale pozatym gra jest extra ;P |
|
|
|
| pol |
Dodany dnia 13.11.2007 20:51
|
![]() Postów: 47 Dom: Brak przydziału Punkty: 270 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 29.06.07 |
Jeden jest za chatką Hagrida, drugi w ogrodzie gdzie trzeba wciskać przyciski jakie się wyświetlą, trzeci jest jak się rzuci potrojne Depulso na takie coś to się płyta Spongifus otworzy, czwarty cztery czary na posągi na fontannie i jest płyta Spongifus, a dwa pozostałe są z Lumos. Po zapaleniu jeden jest w rogu zamku gdzieś przy fontanie, a drugi na moście. Przepraszam za takie chaotyczne wyjaśnienie, ale ostatni raz z pół roku temu przchodziłem i nie dokładnie pamiętam. Jakby co to każdą grę HP na 100% przeszłem ze wszystkimi kartami, sekretami itp. więc jakby co to pytać na PW. |
|
|
|
| a2t1 |
Dodany dnia 24.11.2007 17:34
|
![]() Postów: 16 Dom: Brak przydziału Punkty: 38 Ranga: Charłak Data rejestracji: 24.11.07 |
Po prostu przytrzymujesz myszkę na Irytku i czekasz aż pojawią się trzy znaki Depulso albo Rictusempra no i puszczasz przycisk muszki i tak kilka razy, aż się wycofa . Muszą być przy Tobie Ron i Hermiona. Edytowane przez a2t1 dnia 24.11.2007 17:40 |
|
|
|
| dropsomania |
Dodany dnia 10.12.2007 21:31
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 82 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 10.09.07 |
Ja jeszcze jedno małe pytanko ... Może trochę się spóźniłam, ale zawsze coś . JAk są te błona... Sekrety... Mam 5/6. Już wcześniej zostało napisane, że trzeba "drugi w ogrodzie gdzie trzeba wciskać przyciski jakie się wyświetlą". a gdzie są te przyciski, jakie się wyświetlają?? Ten kruk ect.?
|
|
|
|
| hermionaginny |
Dodany dnia 24.01.2008 14:29
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 55 Dom: Brak przydziału Punkty: 202 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 17.04.07 |
Mam problem. Chodzi o egzamin końcowy Hermiony. Biorę tę kulę, zamieniam tego głupiego smoka, no i on mi wlatuje do tunelu. I zapaliłam jedną pochodnię, ale inne wejścia są ZAMKNIETE! Proszę o pomoc! Jak je można otworzyć? Auror to ja
![]() Słucham: Matalliki Nirvany Odpowiednik w HP: Hermiona Dom: Gryffindor Patronus: Kot Animag: Kot Zwierzę: Krzywołap i Hedwiga Nazywam się Kasia . |
|
|
|
ulan1989 |
Dodany dnia 16.02.2008 22:01
|
![]() Postów: 12 Dom: GryffindorPunkty: 468 Ranga: Nieustraszony Gryfon Data rejestracji: 14.10.07 |
do hermionaginny, jeśli to jest to o czym myślę to musisz tak poustawiać te obrazki czy co tam jest na tej ścianie, aby odblokować wszystkie kraty i nie iść dalej, bo nie będziesz mogła tego cofnąć (nie wychodzić z pokoju), dawno nie grałem więc mogłem coś poplątać, z góry uprzedzam O! Quam dulce et decorum est pro patria mori!
|
|
|
|
| Dawutka |
Dodany dnia 18.02.2008 16:22
|
![]() Postów: 2 Dom: Brak przydziału Punkty: 6 Ranga: Mugol Data rejestracji: 12.02.08 |
Mam tylko jedno pytanie ,jak znależć ciemne karty czarodziejów strasznie mnie to trapi bo tylko tylko tego mi brakuje żeby skończyć grę w 100% ,a słyszałem że tobie się udało. |
|
|
|
| Quidditchomaniaczka |
Dodany dnia 24.02.2008 17:20
|
![]() Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: 5 Ranga: Mugol Data rejestracji: 24.02.08 |
Ja kilka razy przeszłam całą grę Harry Potter i Więzień Azkabanu na playstation 2, tylko mam problem. Łaziłam wszędzie!! U Freda i Geogre nie było karty kolekcjonerckiej!!! A ja raz chciałam żeby na końcu roku magii wygrali by drużyna Slyterin. Ja spróbowałam, ale kiedy ludzie muszą załatwić hardodzioba to odejmują punkty oprócz Gryffindoru!!!!:@:@:@:@ |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 25.03.2008 09:07
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
Widząc waszą bezsilność, uploadowałem specjalnie dla HP net poradniki do wszystkich 5 części HP UWAGA! Do ich otworzenia potrzebny jest np. Adobe Reader, do ściągnięcia w poniższym linku http://dobreprogr...ader+8.1.2 Link do poradników http://rapidshare..._Razor.zip HASŁO!! : RAZOR1911 Instrukcja pobierania : Klikamy na przycisk FREE na dole, następnie czekamy na odmierzenie czasu, wpisujemy kod, i ściągamy ![]() Po ściągnięciu należy rozpakować pliki Upload (C) by RazorBMW Pozwalam na rozpowszechnianie linka do poradników Edytowane przez RazorBMW dnia 25.03.2008 09:19
![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
| kicha |
Dodany dnia 17.04.2008 23:47
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 1 Ranga: Mugol Data rejestracji: 17.04.08 |
Kompletnie nie mam pojęcia, gdzie jest portret nr 8 (hasło do tego portretu kupuje się w przedostatniej kolejności). Niby pisze, że ten właśnie portret z Leopoldiną Smethwyck jest na 6 piętrze, ale tam jest tylko jeden pokoik i inny portret :/ Proszę o pomoc. |
|
|
|
| Victoire |
Dodany dnia 02.05.2008 13:52
|
![]() Postów: 4 Dom: Brak przydziału Punkty: 48 Ranga: Charłak Data rejestracji: 19.02.08 |
Jak idę do wrzeszczącej chaty, w pewnym momencie muszę ustawić takie schodki. Ustawiam je, a potem ożywają te kościotrupy i nie mogę sobie z nimi poradzić. Poradźcie mi coś
|
|
|
|
| M@X |
Dodany dnia 02.05.2008 14:30
|
![]() Postów: 23 Dom: Brak przydziału Punkty: 35 Ranga: Charłak Data rejestracji: 21.04.08 |
Victorie- po prostu musisz walczyćB) Mozesz sobie to ułatwić najpierw wchodząc na schody i potem rzucać Rictusempra. Przypominam - 1 kościotrup - 2 zaklęcia:smilewinkgrin: Welcome to the Wonderful World of not Knowing What The Hell is Going On ![]() |
|
|
|
| Claryn |
Dodany dnia 15.07.2008 22:19
|
![]() Postów: 15 Dom: Brak przydziału Punkty: -7 Ranga: Irytek Data rejestracji: 10.07.08 |
Mam problem. W końcowym egzaminie Hermiony nie potrafię odblokować środkowej tarczy. Pomoże ktoś? Zapaliłam już pochodnię w tym pomieszczeniu, gdzie przesuwają się platformy i trzeba było przejść przez dziurkę, no i tam na początku na dachu też zapaliłam. I nie wiem co z tą środkową?:rol: ------------------------------- już odkryłam :lol: Edytowane przez Claryn dnia 15.07.2008 22:33 |
|
|
|
| oliwia896 |
Dodany dnia 12.07.2009 13:09
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 1 Ranga: Mugol Data rejestracji: 12.07.09 |
pol napisał/a: Dalej nie rozumiem. Nie wiesz jak przejść poziom z tunelem do Wrzeszczącej Chaty? Co musisz teraz zrobić? Ja nie wiem jak przejść poziom z tunelem do wrzeszczącej chaty... Mógłby mi ktoś powiedzieć?? Pamiętam że kiedyś przeszłam przez ten tunel, ale nie pamiętam jak.. |
|
|
|
| pawelekbrww |
Dodany dnia 24.11.2013 20:38
|
![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 16 Ranga: Mugol Data rejestracji: 24.11.13 |
Hejka Potrzebuję pomocy bo zaraz mnie szlak trafi ![]() kupiłem grę i dopiero zacząłem grać.. zatrzymałem się w miejscu (pierwszy semestr) gdzie pojawiły się niebieskie smoki.. ostatnia księga do zbioru .. zagadka jest z tymi przyciskami w podłodze.. zrobiłem wydaje mi się wszystko co jest możliwe i nadal są drzwi zamknięte.. i jest tam księga którą musiałem pokonać ale ja nie mogę jej wziąć .. Wiecie może jak to przejść ?? |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 24.11.2013 20:41
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
To na pewno Więzień Azkabanu? Gdzie dokładnie były te niebieskie smoki? W której lekcji? Bo nie przypominam sobie szczerze mówiąc Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Anciol |
Dodany dnia 24.11.2013 21:57
|
![]() Pochwały: 10 Postów: 1288 Dom: RavenclawPunkty: 21527 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 11.08.13 |
A nie chodzi przypadkiem o Lego Harry Potter? Bo nie mogę sobie przypomnieć aby coś takiego było w tym zwykłym na PC Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3 Wiersz autorstwa łośka <3 Anciolu, piękny i wspaniały, kimże ja przy Tobie jestem, taki niedojrzały... Spójrz w oczy me, jak lekki wiatr, pieszczą Cię. Odpowiedz na to pytanie, czy życie razem nam dane? Oddaj mnie rentę swę*, a szepnę Ci do ucha, Kocham Cię! *rentę swę - użyte tu celowo ,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43. Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D" ![]() ![]() |
|
|
|
| pawelekbrww |
Dodany dnia 24.11.2013 22:22
|
![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 16 Ranga: Mugol Data rejestracji: 24.11.13 |
tak to WA .. na samym początku gry .. dopiero otrzymał mapę, to jest pierwszy dzień semestru .. to jest zadanie - zbierz księgę zaklęć Glacius edit 1: nie , to jest gra na PS2edit 2: udało mi się dzięki ![]() Nie pisz postów pod rząd, bo to jest spam. Edytuj następnym razem swojego posta. Edytowane przez Angelina Johnson dnia 24.11.2013 23:29 |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 1 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Gryffindor
Hufflepuff

Slytherin