Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Czego nie zrobisz?
|
|
Lenusek |
Dodany dnia 14.05.2008 20:04
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 185 Dom: SlytherinPunkty: 349 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 31.01.08 |
Gra zaczerpnięta z innego Forum chodzi oto ze np. ja pisze: Widzisz Voldzia kupującego damską bieliznę w lumpeksie Czego na pewno nie zrobisz ? Abberant:Myśle że nie pomoge mu wybrać koloru.... Widzisz Draco całującego sie z Harrym. Czego nie zrobisz? I tak dalej kazda osoba podaje co np. widziala ja zacznę: Widzisz Tonks która dość niefortunnie przebrała się za mugolke Czego nie robisz ? Edytowane przez Smierciojadek dnia 14.04.2014 14:41 |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 14.05.2008 20:19
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Wydaje mi się,że jest tu taka zabawa. |
|
|
|
| GinevraPotter |
Dodany dnia 14.05.2008 20:20
|
![]() Postów: 128 Dom: Brak przydziału Punkty: 502 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 27.04.08 |
Nie udaję, że wszystko jest w porządku. Widzisz Harrego zamiatającego podłogę bez użycia czarów, czego nie robisz? Kretyni pozostaną kretynami. Ale to już nie moja sprawa.
|
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 14.05.2008 20:27
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Nie zabieram mu miotły. To by była chwila rozkoszy! Widzisz... mnie... zastanesz mnie na kupowaniu sobie intymnej bielizny! Czego nie robisz? Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
Lenusek |
Dodany dnia 14.05.2008 20:41
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 185 Dom: SlytherinPunkty: 349 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 31.01.08 |
Nie bede sie z ciebie nie smiala. ( po odszyfrowaniu bede sie z ciebie smiala jak najeta) |
|
|
|
| Nacia |
Dodany dnia 14.05.2008 20:50
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 3664 Dom: Brak przydziału Punkty: 3252 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 27.08.07 |
Ej tu nie chodzi o to, żeby pisać, ze nie będę robić tego, że ni będę coś tamn. Chodzi o konkrety. Przynajmniej tak myślę. Np. (odpowiedź na mój przykłąd) nie będę ci pomagała wybrać. Poza tym nie pdałas przykładu. Life is wasted on the living ![]() |
|
|
|
Lenusek |
Dodany dnia 24.05.2008 18:16
|
sorry no to daje przyklad Widzisz mnie calujacą sie z naj brzydszym chlopakiem z twojej szkoly czego nie zrobisz? |
|
|
|
Mistrzyni_Afrytow |
Dodany dnia 24.05.2008 20:16
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 461 Dom: RavenclawPunkty: 702 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 04.03.08 |
Czego nie zrobię? Nie podejdę i nie spoliczkuję Cię ani nie wydrę się na cały korytarz, że jesteś głupia. Wprost przeciwnie Widzisz człowieka, który ma zamiar skoczyć na bungee. Jednak po ocenieniu sytuacji zauważasz, że lina jest za długa. Człowiekowi grozi śmierć. Czego napewno byś nie zrobił/a? "Powstałem z nicości, obrałem drogę ku wolności..."
Bóg mu już nie ufa Nie dotrzymał obietnicy Nie stoi w szeregach anielskich Stał się nikim Stał się człowiekiem. ![]() Mam manię: To ciągłe słów kompletowanie. Tak było, jest i tak zostanie... ![]() Focusmok, Magik[*], Rahim - Paktofonika Do tych należy jutrzejszy dzień, Co nowych łakną zdobyczy. Kto się usuwa w ciszę i cień, Ten się do żywych nie liczy. A. Asnyk Mówimy NIE stereoptypom. Nie rozmawiam z osobami poniżej 150 IQ^^ Nie napiszę "Pisze Poprawnie Po Polsku", bo to chyba widać. Gra pozorów. To coś co lubie. Chcesz mnie poznać? Powodzenia... Wiesz co się liczy? ![]() Dew neh loh moh na wszystkich zatwardziałych w swych przekonaniach. Dam ci jedno takie słowo i jeden taki dzień Mam ogień który płonie i rozrywa cień, Znam chwile co jak nóż przecinają sznur, Dam ci jedno takie słowo które zburzy mur... Odcięli aniołom skrzydła bo dawały wolność. Odarli z ich szat gdyż za piękne były. Obrzucili je błotem bo białą skórę miały Teraz stoją Ranne, nagie, brudne lecz nadal doskonałe... ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ "Bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę..." Marcelina Bekeczna Adrian Agnieszka Angela Burzowa Chmurka^^ Clover Dominika Karolina Krzysiu Madzia Marta Michał Natalia Ola Sebastian To nie lista przyjaciół. To osoby, które na długo utkwią w mej pamięci... =* ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ![]() Bo ja jestem Bogiem Uświadom to sobie Ty też jesteś Bogiem Tylko wyobraź to sobie Słyszysz słowa od których włos jeży się na głowie... O rany rany Jestem niepokonany $skromny i bystry $Szczery do bólu $Że aż przezroczysty $W pełni poczytalny $Za czyny swe odpowiedzialny $Jak Ty nieprzemakalny $Wyprzedza świat realny $Da przepływ momentalny, Energię, cios werbalny $Eksperymentalny $W sposób niekonwencjonalny głoszę treści, słuchaj proszę $Trafiam cię w punkt centralny $Wiedz że niepewności spłoszę $Gniew boski jest nieobliczalny $Unoszę cię, bo z góry widok kapitalny.... $Widzę, widzę, widzę. Więcej wiem więcej. Tak to jest mniej więcej $ Lekko jak hel napełniam trwogą, i zapewniam jak wrogom kontakt z podłogą. Twą dozgonną chęć dorównania swym bogom ![]() Boże, ludzie starzeją się, marzenia nikną Ja chce tylko swoim bliski zapewnić wszystko. Mam jedną sprawę całkiem osobistą Czasem już nie potrafię żyć z tą myślą To czego pragnę od lat to dla mnie wszystko Boże, myślę że mogę nazwać to modlitwą... Co przyszło odejdzie, upadnie co powstało Jutro będzie dużo tego czego dziś jest mało Ja i świat tą całość mam I co by się nie działo dalej gram Oddajmy hołd Królowi polskiego Hip-Hopu. Magik - Ha I Pe Ha O Pe bez reszty oddany... http://pl.youtube.com/watch?v=LUMULYGN710&feature=relatedjestem jebanym debilem - Ktoś tu mi się na profil włamał, MIMID! |
|
|
|
Lenusek |
Dodany dnia 24.05.2008 22:52
|
nie podejde i nie zaczne z nim rozmawiac widzisz swojego chlopaka/dziewczyne calujaca/ego sie z twoim/ja najlepsza/ym przyjacielem /ółka czego nie zrobisz? |
|
|
|
| lollipop xDDD |
Dodany dnia 23.06.2008 12:49
|
![]() Postów: 31 Dom: Brak przydziału Punkty: 89 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 09.12.07 |
nie dam im moich lays'ów ![]() widzisz swoją wychowawczynie roznoszącą gazety, czego nie zrobisz? ![]() [ No matter what I do I can't make U feel better. ] http://pl.youtube.com/watch?v=hvSHnYHLptE I wanna be a rockstar!. ______________ Nickelback - Rockstar I'm through with standin' in lines To clubs I'll never get in It's like the bottom of the NINTH And I'm never gonna win this Life hasn't turned out Quite the way I want it to be I want a brand new house On an episode of Cribs And a bathroom I can play baseball in And a king size tub big enough For ten plus me I need a credit card that's got no limit And a big black jet with a bedroom in it Gonna join the mile high club At thirty-seven thousand feet I want a new tour bus full of old guitars My own star on Hollywood Boulevard Somewhere between Cher and James Dean is fine for me I'm gonna trade this life for fortune and fame I'd even cut my hair and change my name 'Cause we all just wanna be big rockstars Livin in hilltop houses driving fifteen cars The girls come easy and the drugs come cheap We'll all stay skinny 'cause we just won't eat And I'll hang out in the coolest bars With the VIP's with the movie stars Every good gold digger's Gonna wind up there Every Playboy bunny With her bleach blond hair Hey hey I wanna be a rockstar Hey hey I wanna be a rockstar I wanna be great like Elvis without the tassels Hire eight body guards that love to beat up assholes Sign a couple autographs So I can eat my meals for free I'm gonna dress my ass With the latest fashion Get a front door key to the Playboy mansion Gonna date a centerfold that loves to Blow my money for me I'm gonna trade this life For fortune and fame I'd even cut my hair And change my name 'Cause we all just wanna be big rockstars Livin in hilltop houses driving fifteen cars The girls come easy and the drugs come cheap Well I'll stay skinny 'cause I just won't eat And I'll hang out in the coolest bars With the VIP's and the movie stars Every good gold digger's Gonna wind up there Every Playboy bunny With her bleach blond hair And we'll hide out in the private rooms With the latest dictionary of Today's who's who They'll get you anything With that evil smile Everybody's got a Drug dealer on speed dial well Hey hey I wanna be a rockstar I'm gonna sing those songs That offend the censors Gonna pop my pills From a pez dispenser Get washed-up singers writing all my songs Then lipsynk 'em every night so I don't get 'em wrong Well we all just wanna be big rockstars And live in hilltop houses driving fifteen cars The girls come easy and the drugs come cheap We'll all stay skinny 'cause we just won't eat And we'll hang out in the coolest bars With the VIP's with the movie stars Every good gold digger's Gonna wind up there Every Playboy bunny With her bleach blond hair And we'll hide out in the private rooms With the latest dictionary of Today's who's who They'll get you anything With that evil smile Everybody's got a Drug dealer on speed dial Hey hey I wanna be a rockstar Hey hey I wanna be a rockstar!!. _________________ ![]() __________________ ![]() Lifestyle of the rich&famous. CALIFORNIA DREAMING. _____________________ ![]() So shut up. shut up. shut up. Don't wanna hear it. Get out. get out. get out. Get out of my way. Step up. step up. step up. You'll never stop me. Nothing you say today Is gonna bring me down. |
|
|
|
| Jean Rose |
Dodany dnia 24.06.2008 10:33
|
![]() Postów: 171 Dom: Brak przydziału Punkty: 354 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 16.06.08 |
Nie opowiem o tym w szkole. Widzisz koleżankę, która ma na sobie okropną bluzkę, czego nie zrobisz? |
|
|
|
| lollipop xDDD |
Dodany dnia 25.06.2008 12:37
|
![]() Postów: 31 Dom: Brak przydziału Punkty: 89 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 09.12.07 |
Nie powiem jej tego wprost. Dowiedziałeś/łaś się, że dziewczyna której nie nawidzisz romansuje [ ] z nauczycielem wf. Czego nie zrobisz? ![]() [ No matter what I do I can't make U feel better. ] http://pl.youtube.com/watch?v=hvSHnYHLptE I wanna be a rockstar!. ______________ Nickelback - Rockstar I'm through with standin' in lines To clubs I'll never get in It's like the bottom of the NINTH And I'm never gonna win this Life hasn't turned out Quite the way I want it to be I want a brand new house On an episode of Cribs And a bathroom I can play baseball in And a king size tub big enough For ten plus me I need a credit card that's got no limit And a big black jet with a bedroom in it Gonna join the mile high club At thirty-seven thousand feet I want a new tour bus full of old guitars My own star on Hollywood Boulevard Somewhere between Cher and James Dean is fine for me I'm gonna trade this life for fortune and fame I'd even cut my hair and change my name 'Cause we all just wanna be big rockstars Livin in hilltop houses driving fifteen cars The girls come easy and the drugs come cheap We'll all stay skinny 'cause we just won't eat And I'll hang out in the coolest bars With the VIP's with the movie stars Every good gold digger's Gonna wind up there Every Playboy bunny With her bleach blond hair Hey hey I wanna be a rockstar Hey hey I wanna be a rockstar I wanna be great like Elvis without the tassels Hire eight body guards that love to beat up assholes Sign a couple autographs So I can eat my meals for free I'm gonna dress my ass With the latest fashion Get a front door key to the Playboy mansion Gonna date a centerfold that loves to Blow my money for me I'm gonna trade this life For fortune and fame I'd even cut my hair And change my name 'Cause we all just wanna be big rockstars Livin in hilltop houses driving fifteen cars The girls come easy and the drugs come cheap Well I'll stay skinny 'cause I just won't eat And I'll hang out in the coolest bars With the VIP's and the movie stars Every good gold digger's Gonna wind up there Every Playboy bunny With her bleach blond hair And we'll hide out in the private rooms With the latest dictionary of Today's who's who They'll get you anything With that evil smile Everybody's got a Drug dealer on speed dial well Hey hey I wanna be a rockstar I'm gonna sing those songs That offend the censors Gonna pop my pills From a pez dispenser Get washed-up singers writing all my songs Then lipsynk 'em every night so I don't get 'em wrong Well we all just wanna be big rockstars And live in hilltop houses driving fifteen cars The girls come easy and the drugs come cheap We'll all stay skinny 'cause we just won't eat And we'll hang out in the coolest bars With the VIP's with the movie stars Every good gold digger's Gonna wind up there Every Playboy bunny With her bleach blond hair And we'll hide out in the private rooms With the latest dictionary of Today's who's who They'll get you anything With that evil smile Everybody's got a Drug dealer on speed dial Hey hey I wanna be a rockstar Hey hey I wanna be a rockstar!!. _________________ ![]() __________________ ![]() Lifestyle of the rich&famous. CALIFORNIA DREAMING. _____________________ ![]() So shut up. shut up. shut up. Don't wanna hear it. Get out. get out. get out. Get out of my way. Step up. step up. step up. You'll never stop me. Nothing you say today Is gonna bring me down. |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 26.06.2008 11:19
|
![]() Postów: 715 Dom: SlytherinPunkty: 1525 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.08 |
Nie bd siedzieć cicho ![]() Spotykasz na ulicy trójce HP. Czego nie zrobisz?? |
|
|
|
Lenusek |
Dodany dnia 30.06.2008 16:44
|
Nie powiem im ze ich nie uwielbiam Widzisz Swojego/Swoja dziewczyne calujacego siez kims innym czego nie zrobisz? |
|
|
|
mimid |
Dodany dnia 01.07.2008 17:06
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 1285 Dom: SlytherinPunkty: 2614 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 07.05.07 |
Nie przejdę obok nich obojętnie. Widzisz swojego psa idącego przez wieś z jakąś suczką, czego nie zrobisz? |
|
|
|
| Verity |
Dodany dnia 02.07.2008 13:39
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 163 Dom: Brak przydziału Punkty: 415 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 03.04.08 |
Nie będę się zastanawiać co z tego będzie. Widzisz Swoją przyjaciółkę idącą ze Snapem za rękę po parku. Czego nie zrobisz? lub Widzisz Swojego przyjaciela idącego za rękę z Belatrix. Czego nie zrobisz? Edytowane przez Verity dnia 02.07.2008 13:40 Chcecie wiedzieć kim jestem?? To proste. Jestem architektem: buduję solidne fundamenty i każdego roku, który spędzam w szkole, dodaję do nich kolejne piętra mądrości i wiedzy. ![]() Jestem rzeźbiarzem: kształtuję swoją moralność i filozofię życia, a moją glina są kanony dobra i zła. ![]() Jestem malarzem: wraz z każdą nową ideą, którą wyrażam, maluję tez nowy odcień w wielobarwnym świecie kolorów. ![]() Jestem naukowcem: każdego dnia zbieram nowe dane, dokonuję ważnych obserwacji i eksperymentów z nowymi pomysłami i ideami. ![]() Jestem astrologiem: czytam i analizuję linie życia każdej osoby, którą spotkam. ![]() Jestem astronautą: stale badam i poszerzam swoje horyzonty. ![]() Jestem lekarzem: leczę tych, którzy zwracają się do mnie po poradę, i niosę witalność tym. którzy są bez życia. ![]() Jestem prawnikiem: nie boję się stanąć wobec nieuniknionych, podstawowych praw dotyczących mknie i innych. ![]() Jestem policjantem: zawsze dbam o dobro innych i bronię pokoju. ![]() Jestem nauczycielem: swoim przykładem uczę determinacji, poświęcenia i ciężkiej pracy. ![]() Jestem matematykiem: upewniam się, czy problemy, które przezwyciężyłem, mają właściwe rozwiązanie. ![]() Jestem detektywem: szukam tajemnic życia. ![]() Jestem sędzią: oceniam innych tylko wtedy, gdy znam i rozumiem ich całą historię. ![]() Jestem bankierem: inni ludzie obdarzają mnie zaufaniem i tym co dla nich ważne, i nigdy nie tracą. ![]() Jestem hokeista: unikam tych co chcą mnie zablokować. ![]() Jestem maratończykiem: jestem pełen energii, zawsze idę do przodu i jestem gotowy na następne wyzwanie. ![]() Jestem akrobata: ostrożnie kroczę po krętych ścieżkach życia, lecz zawsze bezpiecznie docieram do celi. ![]() Jestem milionerem: posiadam mnóstwo miłości, szczerości i współczucia. Moim bogactwem jest wiedza, mądrość, doświadczenie i bezcenna intuicja. ![]() A NAJWAŻNIEJSZE - JESTEM SOBĄ!!!!!!!! |
|
|
|
| Ilenia |
Dodany dnia 01.08.2008 17:40
|
![]() Postów: 154 Dom: Brak przydziału Punkty: 315 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.07.08 |
nie podejde i nie wdam sie w rozmowe z nimi. Wręcz pzeciwnie ![]() Widzisz swoją najlepszą przyjaciółkę idącą za ręke z Draco Malfoy'em czego nie zrobisz?? |
|
|
|
Melodyjka XD |
Dodany dnia 21.12.2012 15:44
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 18 Dom: RavenclawPunkty: 187 Ranga: Mol książkowy Data rejestracji: 19.12.12 |
Nie powiem im, że nie wyglądają słodko ![]() Widzisz Bellatrix opalającą się na dachu twojego domu. Czego nie zrobisz? |
|
|
|
Ferula |
Dodany dnia 05.01.2013 15:16
|
![]() Postów: 9 Dom: HufflepuffPunkty: 220 Ranga: Pomocna dłoń Data rejestracji: 30.12.12 |
Nie powiem jej żeby zeszła. Widzisz voldemorta który stoi plecami do ciebie. Czego nie zrobisz? Ferula
|
|
|
|
JMARTA |
Dodany dnia 09.01.2013 18:31
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 138 Dom: GryffindorPunkty: 1639 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 30.11.12 |
Nie podejdę i nie porozmawiam z nim Widzisz Syriursza flirtującego z prof. MagGonagall. Czego nie zrobisz? |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin

Hufflepuff

Ravenclaw

Gryffindor