Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Co jest gorsze?
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 22.05.2008 09:54
|
![]() Postów: 715 Dom: SlytherinPunkty: 1525 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.08 |
Być szczerbatym...:smilewinkgrin: Chodzić 2 tygodnie non stop czy nie móc chodzić w ogóle przez 2 tygodnie?? |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 22.05.2008 12:21
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
Nie móc chodzić przez dwa tygodnie. Mieć tyle rzeczy a za mało półek czy mieć mało rzeczy a za dużo półek? |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 22.05.2008 18:13
|
![]() Postów: 715 Dom: SlytherinPunkty: 1525 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.08 |
Gorsze mieć mało rzeczy a za dużo półek... Dostać 1 za ściąganie, bez możliwości poprawy czy 6 i tym samym być nielubianym jako kujon w klasie?? |
|
|
|
Patka-wariatka |
Dodany dnia 22.05.2008 18:28
|
![]() Postów: 552 Dom: HufflepuffPunkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
Gorsze- dostać 1.. Mam gdzieś opinię innych o tym czy jestem kujonem czy nie . Co gorsze.. wziać dużo rzeczy ze sobą na wędrówkę <do plecaka> np. kurtkę przeciwdeszczową, gruby śpiwór, większą ilość ubrań i miec masakrycznie ciężki plecak czy nie wziąć tych rzeczy, miec lżejszy plecak, ale być przemoczonym, zmarzniętym do szpiku kości ?? Ja taki dylemat mam zawsze przed biwakami itd. gdzie całymi dniami chodzimy z plecakiem.. i dziś tez taki problem mam, bo jutro jadę . Edytowane przez Patka-wariatka dnia 22.05.2008 19:02
![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 23.05.2008 16:01
|
Gorsze wziąść dużo rzeczy ze sobą na wędrówkę. Zawsze znajdzie się coś żeby się rozgrzać a jak bd miała ciężki plecak to nie bd się ruszać Gorsze cały rok zima czy lato?? |
|
|
|
| Hermiona26_2 |
Dodany dnia 24.05.2008 19:32
|
![]() Postów: 5 Dom: Brak przydziału Punkty: 164 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 27.04.08 |
Gorsze caly rok Zima Co gorsze Nie miec przyjaciół czy nie mie chlopaka? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Nymphadora |
Dodany dnia 25.05.2008 17:52
|
![]() Postów: 91 Dom: Brak przydziału Punkty: 113 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.09.07 |
nie mieć przyjaciół przez tydzień nie myć zębów czy nóg [może się wydawać trochę drastyczne, ale co tam ] |
|
|
|
| potterfanka-gryfindor |
Dodany dnia 25.05.2008 18:02
|
![]() Postów: 148 Dom: Brak przydziału Punkty: 297 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 22.07.07 |
fuu, sama nie wiem. Ale chyba zębów ropucha w staniku czy pająk w majtkach |
|
|
|
Roksia |
Dodany dnia 27.05.2008 19:31
|
![]() Postów: 1302 Dom: HufflepuffPunkty: 2262 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 18.10.07 |
He he...Jakie pytanie,ale chyba pająk w majtkach. Nie jeść nic przez cały dzień czy opychać się przez cały dzień? |
|
|
|
| Nymphadora |
Dodany dnia 27.05.2008 22:04
|
![]() Postów: 91 Dom: Brak przydziału Punkty: 113 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.09.07 |
chyba opychać się cały dzień siedzieć samemu cały dzień w domu bez prądu czy mieć tysiąc spraw do załatwienia w jednym dniu? |
|
|
|
Patka-wariatka |
Dodany dnia 28.05.2008 15:38
|
![]() Postów: 552 Dom: HufflepuffPunkty: 715 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 23.03.08 |
Gorsze mieć tysiąc spraw do załatwienia. Gorzej być zagrożonym z biologi czy z zachowania ? ; p ![]() Bo Świat ma wiele odcieni .. *** Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi Bo nie jesteś sam Śpij, nocą śnij Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi, Teraz śpij .. Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma Kiedy ciemny wiatr porywa spokój, Siejąc smutek i zwątpienie Pamiętaj, że .. Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic, o nic .. Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil .. Najlepszą z twoich chwil .. Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, Żeby umieć żyć Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.. *** ![]() Ben Barnes, czyli Książę Kaspian <3 ![]() Prince Caspian <3. *** Lubię, uwielbiam, kocham, podziwiam .. - ZHP, przygody, muzykę, moją gitarę, książki. -Piłkę nożną, lizaki, gumy balonowe, delfiny. - Czarne koty, sok pomarańczowy, trampki, czasami burzę.. (; -Las, wakacje, przyrodę, lenistwo, morze, góry.. -Severus'a Snape'a, Lunę Lovegood i Draco Malfoy'a (Tom'a Felton'a również ;*). *** ![]() `Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc .. ? *** |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 29.05.2008 16:43
|
I to i to okropne, ale chyba gorsze z zachowania. Bo oceny zawsze można poprawić Zjeść garść kurzych/krowich odchodów?? // fuuuuuuu...// |
|
|
|
Melodyjka XD |
Dodany dnia 21.12.2012 15:46
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 18 Dom: RavenclawPunkty: 187 Ranga: Mol książkowy Data rejestracji: 19.12.12 |
Kurzych odchodów Co jest gorsze: zapomnieć kasy na obóz czy walizek? |
|
|
|
magicgirll15 |
Dodany dnia 24.12.2012 22:33
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 297 Dom: SlytherinPunkty: 2845 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 26.08.12 |
chyba walizek, kasę zawsze można pożyczyć ![]() Co jest gorsze: zbłaźnić się przed klasą czy gromadą obcych Ci ludzi? |
|
|
|
Cassidy |
Dodany dnia 27.12.2012 16:09
|
![]() Pochwały: 8 Postów: 134 Dom: GryffindorPunkty: 3442 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.03.07 |
Wydaje mi się, że to drugie. Nie znając ludzi, nie wiem, jakimi priorytetami w życiu się kierują, co jest dla nich ważne, jakie mają stanowisko itd. Zaś klasa (przynajmniej w moim przypadku) jest społecznością w jakiś sposób zżytą i zamkniętą, więc pewne rzeczy puszcza się w niepamięć i wybacza sobie... ![]() Być spragnionym, czy głodnym? ![]() Gryffindor * * * Jestem lojalna wobec wyboru. ![]() -Czy pamiętasz, jak mówiłem, że ćwiczymy zaklęcia NIEWERBALNE, Potter? -Tak. -Tak, proszę pana. -Nie ma potrzeby zwracania się do mnie per pan, profesorze. ![]() "Jedynym, co daje morze, są porywiste podmuchy wiatru. I czasami szansa na poczucie się silnym. Nie wiem za dużo o morzu, ale wiem, że tak to już z nim jest. I wiem też, jak ważne jest w życiu niekoniecznie żeby być silnym, ale żeby czuć się silnym, zmierzyć się z samym sobą choć raz, choć raz znaleźć się w pierwotnym położeniu człowieka, całkowicie oślepiony i głuchy, bez niczego, co może ci pomóc, mając tylko ręce i własną głowę." ![]() |
|
|
|
Panna_Elisabeth_ |
Dodany dnia 27.12.2012 16:29
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 54 Dom: SlytherinPunkty: 534 Ranga: Prefekt Slytherinu Data rejestracji: 26.12.12 |
Spragnionym... Mieszkać na bezludnej wyspie z dala od ludzkości i cywilizacji, ale znaleźć na plaży diamenty, czy żyć w nędzy w wielkiej metropolii? Podobno Bóg kocha człowieka miłością bezwarunkową. Jak na bezwarunkową miłość, to cholernie dużo tych warunków.
|
|
|
|
Ferula |
Dodany dnia 05.01.2013 15:07
|
![]() Postów: 9 Dom: HufflepuffPunkty: 220 Ranga: Pomocna dłoń Data rejestracji: 30.12.12 |
żyć w nędzy w wielkiej metropolii Być Dementorem, czy być gnomem? :uhoh: Ferula
|
|
|
|
Werka3481 |
Dodany dnia 05.01.2013 15:19
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 5 Postów: 73 Dom: SlytherinPunkty: 383 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 02.01.12 |
co jest gorsze? Chodzić do szkoły przez cały rok (bez żadnych przerw) czy mieć najgłupszego chłopaka na świecie?:lol: "Zagłuszanie bólu na jaki czas sprawia, że powraca ze zdwojoną siłą"
|
|
|
|
A. |
Dodany dnia 05.01.2013 16:00
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 5 Postów: 2386 Dom: SlytherinPunkty: 43682 Ranga: Ten, Którego Konta Nie Można Wyszukać Data rejestracji: 29.12.07 |
Chodzić do szkoły przez cały rok Skakać ze spadochronem czy skakać na bungee? |
|
|
|
magicgirll15 |
Dodany dnia 06.01.2013 16:54
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 297 Dom: SlytherinPunkty: 2845 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 26.08.12 |
moim zdaniem skakać na bungee ^_^ wypić 4 litry soku i nie móc skorzystać później z toalety czy zjeść kurczaka na ostro, bez popijania żadnym napojem ? |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin
Hufflepuff

] 

Ravenclaw