Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Pan Śmierci
18.04.2026 13:02
Aż mi się przypomniało ożywienie na początku covidu. Kiedy to było w ogóle xD

Sprzedawca prac domowych
16.04.2026 19:29
szkoda... spędziłam tutaj świetny czas :/

Mugol
15.04.2026 22:26
Cześć :) wracam po paru latach, a tu fandom umarł ;(

Specjalista ds. sprzedaży
12.04.2026 11:40
ja wczoraj napisałam pół posta w hogwarcie po czym stwierdziłam, że mi się nie chce i usunęłam xD

O choinka!
11.04.2026 17:22
Mnie się parę razy śniło, że Hogwart ożył

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Mikołajkowe/świąteczne prezenty
Dzisiaj Mikołajki, dlatego chciałbym się Was spytać, co dostaliście. Może słodycze, książkę albo co innego. Zapraszam do dyskusji... :)

Połączmy ten temat z prezentami świątecznymi! Pochwalcie się, co dostaliście pod choinkę.
Edytowane przez Smierciojadek dnia 25.12.2014 12:56

Prefix użytkownikaNedelle
W tym roku wylosowała mnie koleżanka, która kupiła mi książkę o archeologu badającego Egipt i jego pamiętniku oraz czekoladkę z Wedla.
A Mikołaj dał mi fruittellę, bransoletkę z słodyczy, parę czekoladek, ciepłe skarpety i książkę o wyszywaniu ozdób na święta. Całkiem fajne te prezenty. ^^
Hic sunt leones

"Z pokojem wspólnym Ravenclaw była taka fanowska teoria, że uczniowie starszych roczników mają tak bardzo gdzieś te zagadki (bo chcą po prostu wejść do siebie, czy po coś jak mówiliście), że odpowiadają na nie na olewkę. Przykładowo:
- Co ma wspólnego budzik i wiosło?
- Obu tych rzeczy nie powinno się wsadzać sobie w du...
- No.... w sumie racja.
A pierwszoroczni patrzą wtedy na nich ze zgrozą i traktują jak bohaterów :D"

Jesteśmy winni Szeregowemu przeprosiny. Szkoda, że nie pieniądze!

Co to jest? Błyszczy i jest niepokojąco duże!
Na pierwszy rzut oka to krystaliczny węgiel. Wynik oddziaływania ciśnienia i wysokiej temperatury.
Kowalski! W prostych żołnierskich słowach!
Inaczej najlepszy przyjaciel kobiety.
Paralizator?

Life's a piece of shit
When you look at it
Life's a laugh and death's a joke, it's true
You'll see it's all a show
Keep 'em laughin' as you go
Just remember that the last laugh is on you

i.pinimg.com/originals/97/35/3f/97353fe4cf71f36b7c09cda9a76458eb.gif

Cóż za draka, jaka farsa
Knedel nam odwala dansa
Sznejp aż oczy swe przeciera.
gdy do niego ta dociera.

Kluska bierze Sznejpa w tany
Slughorn cały uhahahany
Zaraz z nimi tańczyć chce
a to wszystko sen, hehe
- SQ <3

funkyimg.com/i/2vvaP.gif

Knedlu! Orędowniku Klusek! ty jesteś jak zdrowie.
Ile Cię trzeba wielbić, ta Kluska się dowie,
Co w Twą niełaskę wpadnie. Dziś wielkość Twą i chwałę
Widzę i opisuję, bo mam nadzieję, że literkę dostanę!

Prefix użytkownikaPotterhead123
A ja nic nie dostałam... Ktoś chyba stwierdził, że jestem za "stara" na prezenty. Ja tak nie uważam, bo mój brat dostawał upominki do 16 roku życia, a teraz sam powiedział, że nic nie chce. Nie pogardziłabym dobrą czekoladą, albo czymś takim...
Ale niedługo święta, więc może coś ciekawego trafi mi w łapki ^^
Chociaż tak ciężko widzieć ludzi z prezentami, a samemu nic nie dostać...
"W Ravenclawie tylko ci, których umysł pięknem lśni"

oi62.tinypic.com/2a98p5j.jpg

oi60.tinypic.com/5mpmw.jpg

Ołtarzyk Głów

- (...) to typowe dla Głów Pottera, raz na jakiś czas uderza im do głowy (...) - Nedelle, 02.07.2015, 22.06

oi58.tinypic.com/nnmalg.jpg

GŁOWOLARY, GŁOWOLARY! Jedyna taka waluta Głowy!

Żeby trafić do mojej chatki, powinniście iść za pająkami...

"Wchodzę do rury, przeciskam się, wychodzę z rury, biorę colę, wchodzę do rury, przeciskam się z colą, wychodzę z rury" - ja, podczas opowieści o zdobyciu coli.

Klub dla singli "Kotlet" z barem kakałowym! Zapraszam!

Wielkie podziękowania dla Ani Potter za wspaniałe zdjęcia Ravenclawu

Głowa Pottera - Potterhead123 (znana też jako Wielka Głowa i Rudolf Czerwononosy)

Prefix użytkownikaChristina
Hmm... Ja właśnie sobie sama zrobiłam prezent. Kupiłam sobie trochę kosmetyków ^^

A wcześniej jako że o od rodziców, kupiłam sobie świecące w ciemności 1000częściowe puzzle z NY.
Ogólnie jestem jedynaczką i mam mało dzieci w rodzinie, więc cały czas jestem traktowana jak dziecko. Oczywiście nie są to już super mega prezenty, ale jakaś czekoladka zawsze wpadnie.
W ogóle jestem za dawaniem słodyczy w ten dzień. Albo mandarynek. Mandarynek nigdy dosyć ;)
i65.tinypic.com/2d7bmkw.jpg
That's all they really want
i63.tinypic.com/fc8xht.jpg
Some fun
i65.tinypic.com/1zgcchl.jpg
When the working day is done
i64.tinypic.com/68xamr.jpg
All girls - they want to have fun
i66.tinypic.com/24o5d1j.jpg

i64.tinypic.com/214waz4.png
i64.tinypic.com/258waba.png
zapodaj.net/images/d9840e51c9400.png

Nagroda za Najlepszą Miniaturkę Wojenną - Niebo pośrodku piekła
Nagroda za Najlepszą Serię o Ciemnej Stronie - Krwawy Zmierzch
oi66.tinypic.com/n36vcy.jpg

http://xchristix.tumblr.com
Prefix użytkownikaPotterhead123
Właśnie się dowiedziałam, że jednak coś dostanę ^^ Choć nadal mi szkoda, że nie jest to prezent typowo mikołajkowy (takie prezenty tylko pod poduchą), to jestem już szczęśliwa, bo myślałam, że już kompletnie o mnie zapomnieli, ha, ha.
I teraz idę sobie zrobić jakieś pyszne babeczki ^^
"W Ravenclawie tylko ci, których umysł pięknem lśni"

oi62.tinypic.com/2a98p5j.jpg

oi60.tinypic.com/5mpmw.jpg

Ołtarzyk Głów

- (...) to typowe dla Głów Pottera, raz na jakiś czas uderza im do głowy (...) - Nedelle, 02.07.2015, 22.06

oi58.tinypic.com/nnmalg.jpg

GŁOWOLARY, GŁOWOLARY! Jedyna taka waluta Głowy!

Żeby trafić do mojej chatki, powinniście iść za pająkami...

"Wchodzę do rury, przeciskam się, wychodzę z rury, biorę colę, wchodzę do rury, przeciskam się z colą, wychodzę z rury" - ja, podczas opowieści o zdobyciu coli.

Klub dla singli "Kotlet" z barem kakałowym! Zapraszam!

Wielkie podziękowania dla Ani Potter za wspaniałe zdjęcia Ravenclawu

Głowa Pottera - Potterhead123 (znana też jako Wielka Głowa i Rudolf Czerwononosy)

Prefix użytkownikaulka_black_potter
Też sama zrobiłam sobie prezent i kupiłam buty :D

Jednak jak przyjechałam do domu to od mamy dostałam czekolady i kapcie, a od siostry czekoladowego Mikołaja i koszulę. Jak rozrywałam papier to aż mi się ręcę trzesły (zawsze mi się trzęsą, ale wtedy troszke bardziej).

Ogólnie to jestem za tym, żeby na Mikołajki dostawać tylko słodycze, które wczuca się do buta. Całe życie tak dostawałam. Wiadomo, to czas przed świętami i lepiej wypatrywać czegoś fajnego pod choinką niż w bucie. Chociaż szczerze mówiąc to ja chyba wolę robić prezenty niż je dostawać. Taka radocha jak ktoś się cieszy, gdy się trafi z upominkiem :D

A tak odbiegając od tematu Mikołajek to czy u Was też dostaję się prezenciki na Wielkanoc? U mnie zawsze trzeba było robić koszyki i w nich nad ranem czekały słodycze i jakaś drobna zabawka.

i.imgur.com/AyR1kd7.png

Christian.
i.pinimg.com/originals/02/0b/07/020b0757879bbd8cc21454799bff6f55.gif

Bo liczy się to, co masz w środku.
cdn.junglecreations.com/wp/junglecms/2017/12/Christian-Bale-Resized.jpg

Ale czasami warto założyć maskę.
pa1.narvii.com/6412/37cb60531dd1e8002b7ec87c8da0ba734a67f9f3_hq.gif

"ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB"
"zmiennokanoniczne"
"piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma"
"po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu"

by Cantaris

Ula urzędniczka
Zarejestruje ci chomiczka
Da mu zielona kartę
I marchewki starte
<muza>

by fuer

Prefix użytkownikadobrosia1
Mnie brat męczył o 7 rano, żebym wstała i skakał krzycząc: "Sprawdź buta, sprawdź buta". Opierniczyłam go i poszłam dalej spać :D Potem jednak łaskawie wstałam i ujrzałam w swoim wypolerowanym buciku: Pomadkę, dezodorant, kremik oczyszczający do twarzy z serii Under 20 i gumeczki do włosów.
Tym razem rodzice postawili na "moda i uroda". A na dodatek kalendarz adwentowy, tylko zapomnieli, że niezbyt lubię czekoladę, a te z kalendarza w ogóle Przepraszam
oi60.tinypic.com/2ppir7t.jpg

MÓJ RUDZIELEC!
[img]oi60.tinypic.com/2zem3d0.jpg
[/img]
Slytherin górą! ^^

oi62.tinypic.com/2d593n.jpg

i60.tinypic.com/14cqr6t.jpg

Prefix użytkownikafullmoon
Z klasowych mikołajek dostałam naszyjnik z kosogłosem i naszyjnik ze złotym zniczem :D do tego kubek, słodycze i mandarynki <3 A dzisiak rano w bucie znalazłam czekolade i M&M's, w których było zaskakująco dużo niebieskich :)
~ W Hogwarcie ~
Elizabeth Robertson
pani Prefekt Naczelna i pałkarka dryżyny Gryfonów

www.thenug.com/sites/default/pub/031315/thenug-tl2dA1QqpQ.gif

25.media.tumblr.com/b3ac60b0f7b120c4ed9c7690b5780c06/tumblr_mzrs0lMz8q1se9fcoo4_500.gif

Prefix użytkownikaLiliana2194
My dla odmiany nie mamy klasowych mikołajek - prezenty dajemy sobie w klasową wigilię.
A co do prezentów, które dostałam w domu, nabyłam czekoladę z orzechami, nowy numer pisma "Przyjaciel Pies" i kredki lyra. ;) Całkiem fajne prezenty, nie jakieś drogie, ale to na Gwiazdkę się dorgie kupuje. ;p
www.harry-potter.net.pl/images/articles/maniakhogliliana.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/hogwart.jpg

- - W Hogwarcie: - -

2) Valerie Adams
2.06.2019 -

1.bp.blogspot.com/-f6fn3825Rzg/XYoz2x_dXHI/AAAAAAAAAR4/U1Y3euTkpT43y5p-PzE3sOQUfVacTTDSgCLcBGAsYHQ/s1600/Ostatni%2B4.png1.bp.blogspot.com/-Zt_p7ufiG7Y/XYpLUrPHdYI/AAAAAAAAASE/nWcAY3gPZdsKeHF_BgLud7iBasVSvJ96ACLcBGAsYHQ/s1600/Ostatni%2B2.png1.bp.blogspot.com/-HKWCp81dwBg/XYpLY6y0M3I/AAAAAAAAASI/Fq-O29kpGyY-why2RTfwu4MiQoKaXz0LwCLcBGAsYHQ/s1600/Ostatni%2B3.png

www.harry-potter.net.pl/images/smiley/it_s_all_about_magic_by_leogomes91.gif Karta postaci: tutaj

1) Liliana Williams
18.06.2014 - 31.05.2019

~ moja ulubienica spośród tej dwójki ~

1.bp.blogspot.com/-q33F5-l7z8g/XYotFEOYb9I/AAAAAAAAARQ/VUrs-_XIhyoKJu9-MM_2dZ_CPYx0_qQ8wCLcBGAsYHQ/s1600/Ostatni%2B5.png1.bp.blogspot.com/-mBVG84cJUbY/XYowhPqZ9XI/AAAAAAAAARk/B5LZeE8-XIoPOaPZl2s8ZZtF5wRiD1rngCLcBGAsYHQ/s1600/Ostatni%2B7.png1.bp.blogspot.com/-t25RlOp8RvQ/XYow9oCKVCI/AAAAAAAAARs/4wgSpZgFBM40x3mCffKZE0UIHujdlr4cQCLcBGAsYHQ/s1600/Ostatni%2B8.png

www.harry-potter.net.pl/images/smiley/it_s_all_about_magic_by_leogomes91.gif Karta postaci: 1. Lijka
2. Poboczne

- - Za 2017/2018: - -

www.harry-potter.net.pl/images/articles/humor.png

- - INBJN - -

Ten little Indian Boys went out to dine
One choked his little self and then there were nine.

68.media.tumblr.com/37a766bdee65f9dd103179e474f9a484/tumblr_o12brp9Qyv1qcffyto9_540.gif

Nine little Indian Boys sat up very late
One overslept himself and then there were eight.

Eight little Indian Boys travelling in Devon
One said he'd stay there and then there were seven.

Seven little Indian Boys chopping up sticks
One chopped himself in halves and then there were six.

49.media.tumblr.com/1ba28d7561830ce3ca69cf6dc1fefd68/tumblr_o1h4vyoU8Q1rpfvalo2_540.gif

Six little Indian Boys playing with a hive
A bumblebee stung one and then there were five.

Five little Indian Boys going in for law
One got in Chancery and then there were four.

Four little Indian Boys going out to sea
A red herring swallowed one and then there were three.

Three little Indian Boys walking in the zoo
A big bear hugged one and then there were two.

Two little Indian Boys sitting in the sun
One got frizzled up and then there was one.

One little Indian Boy left all alone
He went out and hanged himself and then there were none.

68.media.tumblr.com/bc978621ce1b3c07e887fb332616a035/tumblr_o15s27VgQV1unz0ero4_r1_500.gif

orig14.deviantart.net/3cce/f/2007/344/b/6/_raincloud__rvmp_by_bad_blood.gif

- - - -

66.media.tumblr.com/3c390d626aef57a973918bf2e130b093/tumblr_put2dopQgR1rm48goo1_500.png

Prefix użytkownikatomparker
Klasowe Mikołajki będziemy mieć dopiero w poniedziałek, ale wiem, że dostanę książkę "Gwiazd Naszych Wina" Czarodziej i pewnie jakieś słodycze. Od "domowego" Św. Mikołaja słodycze i śliczną bluzkę w serca Serce

Prefix użytkownikayersinia
A tak odbiegając od tematu Mikołajek to czy u Was też dostaję się prezenciki na Wielkanoc? U mnie zawsze trzeba było robić koszyki i w nich nad ranem czekały słodycze i jakaś drobna zabawka

Widzę, że Ula została tu "zignorowana" (albo u nikogo nie jest to praktykowane), więc odpiszę jezyk U mnie w rodzinie było to praktykowane za czasów mojego dzieciństwa ;) Nazywało się to dostawaniem prezentów "na zająca" (w domyśle "na wielkanoc";). Tak samo w przypadku Mikołajek funkcjonowało określenie "do buta" (bo za dzieciaka przygotowywało się buta i stawiało pod drzwiami, rano można było w nim znaleźć drobne prezenty.
A wracając do zająca - u nas jeszcze trzeba było zostawić kawałek marchewki, rano zostawała połowa ze śladami zębów jezyk (zęby oczywiście ludzkie, ale kogo to obchodzi, liczy się pomysł).

Prefix użytkownikaNajpoten
50 złotych od rodziców i kolejne od dziadków. Nie mam rodzeństwa, nie ma u nas szczególnych tradycji związanych z Mikołajkami. Nie chodzę w tym roku do szkoły (nauczanie inwidualne), więc z klasy nic nie dostałam, w sumie to nikogo jeszcze tam nie znam...
25.media.tumblr.com/a095fedb3760c6aeae6c428a3fda904b/tumblr_mm99avFW621spgai0o1_500.gif

Lately I've been, I've been losing sleep
Dreaming about the things that we could be
But baby I've been, I've been prayin' hard
Said no more counting dollars
We'll be, we'll be counting stars

fc07.deviantart.net/fs71/f/2013/363/8/4/image_2013_12_29_233851_by_wolfgirljw-d6zz3l9.png

Kot z sumieniem to...to jak świnka morska - ani świnka, ani morska...

Warto być kotem. Nie tylko masz dziewięć żyć, ale i teologia jest dużo prostsza.

Prefix użytkownikagne
Ja na mikołajki dostałam wino i czekoladę. Winem musiałam się podzielić z koleżanką, bo to był prezent dla nas dwóch. Dostałyśmy też polecenie spotkania się na babskim wieczorze czy cośtam.
Ja generalnie nie rozumiem tradycji obdarowywania się w mikołajki i nigdy tego nie praktykowałam :>

Bierę pikną bombeczkę
www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_C9HW0VT8HWB4j5ioQty4pa6Ex9wMeLs6.jpg

Prefix użytkownikaanessa
Cóż ja dostałam od mojego fantastycznego mężczyzny trochę słodyczy jak zawsze (co zamierzam mu również serwować - żeby nie tylko mi tyłek urósł- a co! ;p) pasek do spodni, bo mój stary jest w stanie tragicznym i Mój luby powiedział "dość", kolczyki różne i kolorowe, bo mam więcej dziurek w uszach i szklaneczkę na świeczkę ;)

Prefix użytkownikaania potter
Dostłam mikłajkowy prezent i bardzo się z tego cieszę.
Dostałam grę komputerową i książkę. Oczywiście ( tak jak zawsze) mnóstwo słodyczy!
Sostała rówinież od dzidków dwadzieścia zł.

Zabieram ozdobę
lights will guide you home
and ignite your bones
and i will try
to fix you

w Hogwarcie możecie mnie znaleźć jako Anne Leishale Dino

www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_4z0q9RZEhNShaM6Ej35HuAWrDVZ4TyaU.gif

Smierciojadek
Trochę zredagujemy ten temat. ;)

Pochwalcie się, co dostaliście pod choinkę!
media2.giphy.com/media/6qdkSaKx2MfMA/giphy.gif

Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze.

66.media.tumblr.com/d139938a33b1b4a6e9d05302028f7545/tumblr_nwp9a04Ew81qdp7auo3_500.gif

Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności.

media.tumblr.com/3ad8106e3bbe79c5eb59d42068d27812/tumblr_inline_ncezf4w8z41spqcq1.gif

Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać.

38.media.tumblr.com/aafd9a4ade7ecf23ca4f3335aeabfaf9/tumblr_n5nak092R91sai67qo1_500.gif

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-wydarzenie1.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najadm2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najnick20202.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/pieko.jpg
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_newsman.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najoryginalniejszy_nick_jadek.png
www.harry-potter.net.pl/images/najoryginalniejszy_nick.png

Prefix użytkownikaAnciol
Ja dostałam pieniążki kochane (bo wyjazd mam niebawem),
sztalugę malarską, zestaw pędzli, farb i trzy płótna różnych rozmiarów ;)
sukienkę wieczorową
błyszczyk Lancome
Zestaw oryginalnych słodyczy Harry'ego Pottera - Czekoladowa żaba z kartą, Ślimaki Gumiaki oraz Fasolki wszystkich smaków Bertie'go Botta
książkę - ale jeszcze nie wiem jaką (strach jest, dwie pozostałe obdarowane dostały takie tytuły jak ,,Choroby" i ,,Przetwory na zimę" )
Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3

Wiersz autorstwa łośka <3

Anciolu, piękny i wspaniały,
kimże ja przy Tobie jestem,
taki niedojrzały...
Spójrz w oczy me,
jak lekki wiatr,
pieszczą Cię.
Odpowiedz na to pytanie,
czy życie razem nam dane?
Oddaj mnie rentę swę*,
a szepnę Ci do ucha,
Kocham Cię!

*rentę swę - użyte tu celowo

,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43.
Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D"

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/wladca_rymow.png

www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/wladca_rymow.png

Prefix użytkownikaPadida
Jestem jak najbardziej zadowolona z prezentów :D
dostałam telefon, w prawdzie używany, ale był czyszczony i jest jak nowy :) w końcu nie muszę wchodzić do kompa, aby dostać się do internetu :P
cała trylogia Igrzysk Śmierci
Zniszcz ten dziennik (będzie się działo xd)
grę karcianą
i słodyyycze :)
zapodaj.net/images/71a1c7d3890e6.png

hej

Prefix użytkownikaLiliana2194
Ja dostałam pod choinkę całą trylogię Igrzysk Śmierci (tak, jak Padida), błyszczyk, ozdobę choinkową, dwa kryminały: I nie było już nikogo Agathy Christie i Pies Baskervillów Conana Doyle'a. Kolejną książką, którą nabyłam jest Rywalki Kiery Cass (szkoda, że z nadgiętym rogiem...). Nie muszę się martwić, że nie będę miała co czytać. ^^ Dostałam też kolorowe cienkopisy, kosmetyczkę - szafeczkę i zestaw płynów do kąpieli. ;)
Edytowane przez Prefix użytkownikaLiliana2194 dnia 17.07.2018 18:23
www.harry-potter.net.pl/images/articles/maniakhogliliana.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/hogwart.jpg

- - W Hogwarcie: - -

2) Valerie Adams
2.06.2019 -

1.bp.blogspot.com/-f6fn3825Rzg/XYoz2x_dXHI/AAAAAAAAAR4/U1Y3euTkpT43y5p-PzE3sOQUfVacTTDSgCLcBGAsYHQ/s1600/Ostatni%2B4.png1.bp.blogspot.com/-Zt_p7ufiG7Y/XYpLUrPHdYI/AAAAAAAAASE/nWcAY3gPZdsKeHF_BgLud7iBasVSvJ96ACLcBGAsYHQ/s1600/Ostatni%2B2.png1.bp.blogspot.com/-HKWCp81dwBg/XYpLY6y0M3I/AAAAAAAAASI/Fq-O29kpGyY-why2RTfwu4MiQoKaXz0LwCLcBGAsYHQ/s1600/Ostatni%2B3.png

www.harry-potter.net.pl/images/smiley/it_s_all_about_magic_by_leogomes91.gif Karta postaci: tutaj

1) Liliana Williams
18.06.2014 - 31.05.2019

~ moja ulubienica spośród tej dwójki ~

1.bp.blogspot.com/-q33F5-l7z8g/XYotFEOYb9I/AAAAAAAAARQ/VUrs-_XIhyoKJu9-MM_2dZ_CPYx0_qQ8wCLcBGAsYHQ/s1600/Ostatni%2B5.png1.bp.blogspot.com/-mBVG84cJUbY/XYowhPqZ9XI/AAAAAAAAARk/B5LZeE8-XIoPOaPZl2s8ZZtF5wRiD1rngCLcBGAsYHQ/s1600/Ostatni%2B7.png1.bp.blogspot.com/-t25RlOp8RvQ/XYow9oCKVCI/AAAAAAAAARs/4wgSpZgFBM40x3mCffKZE0UIHujdlr4cQCLcBGAsYHQ/s1600/Ostatni%2B8.png

www.harry-potter.net.pl/images/smiley/it_s_all_about_magic_by_leogomes91.gif Karta postaci: 1. Lijka
2. Poboczne

- - Za 2017/2018: - -

www.harry-potter.net.pl/images/articles/humor.png

- - INBJN - -

Ten little Indian Boys went out to dine
One choked his little self and then there were nine.

68.media.tumblr.com/37a766bdee65f9dd103179e474f9a484/tumblr_o12brp9Qyv1qcffyto9_540.gif

Nine little Indian Boys sat up very late
One overslept himself and then there were eight.

Eight little Indian Boys travelling in Devon
One said he'd stay there and then there were seven.

Seven little Indian Boys chopping up sticks
One chopped himself in halves and then there were six.

49.media.tumblr.com/1ba28d7561830ce3ca69cf6dc1fefd68/tumblr_o1h4vyoU8Q1rpfvalo2_540.gif

Six little Indian Boys playing with a hive
A bumblebee stung one and then there were five.

Five little Indian Boys going in for law
One got in Chancery and then there were four.

Four little Indian Boys going out to sea
A red herring swallowed one and then there were three.

Three little Indian Boys walking in the zoo
A big bear hugged one and then there were two.

Two little Indian Boys sitting in the sun
One got frizzled up and then there was one.

One little Indian Boy left all alone
He went out and hanged himself and then there were none.

68.media.tumblr.com/bc978621ce1b3c07e887fb332616a035/tumblr_o15s27VgQV1unz0ero4_r1_500.gif

orig14.deviantart.net/3cce/f/2007/344/b/6/_raincloud__rvmp_by_bad_blood.gif

- - - -

66.media.tumblr.com/3c390d626aef57a973918bf2e130b093/tumblr_put2dopQgR1rm48goo1_500.png

Prefix użytkownikafullmoon
Dla mnie Mikołaj przyniósł pare książek "Dom Hadesa" oraz "Krew Olimpu" Ricka Riordana, "Kosogłos" Suzanne Collins (uzupełnienie seri, tej jeszcze nie miałam), "Baśnie Barda Beedle'a", "Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleść", "Quidditch przez wieki", "Harry Potter Quiz Book", "Harry Potter The Ultimate Book of Facts" (wszystkie 5 po angielsku), "Dary Anioła - Miasto Kości" oraz "Carrie" Stephena Kinga. Do tego tradycyjnie piżama i bambosze od babci xD
~ W Hogwarcie ~
Elizabeth Robertson
pani Prefekt Naczelna i pałkarka dryżyny Gryfonów

www.thenug.com/sites/default/pub/031315/thenug-tl2dA1QqpQ.gif

25.media.tumblr.com/b3ac60b0f7b120c4ed9c7690b5780c06/tumblr_mzrs0lMz8q1se9fcoo4_500.gif

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: