Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Co duchy robią w nocy?
|
|
|
Dodany dnia 31.10.2015 11:04
|
|
![]() You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '' at line 1You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '' at line 1 Postów: Dom: Brak przydziału Punkty: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near '' at line 10 Ranga: Mugol Data rejestracji: 01.01.70 |
Pewnego wieczornego dnia, kilka dni temu zacząłem się zastanawiać co duchy robią w nocy. Nie chodzi mi o no c duchów, ale o najnormalniejszą noc. To właśnie jest jedna z kwestii niewyjaśnionych przez JO, a mi nic mądrego do głowy nie przyszło. Więc co waszym zdaniem robią Krwawy Baron i Prawie Bezgłowy Nick w najnormalniejszą noc?
|
|
|
|
Mattitjah |
Dodany dnia 31.10.2015 11:12
|
![]() Postów: 44 Dom: GryffindorPunkty: 130 Ranga: Pogromca chochlików Data rejestracji: 24.10.15 |
Pewnie odpoczywają, albo zastanawiają się nad życiem. W końcu duch jako istota żywa też może mieć swoje chwile refleksji. Mogą też straszyć w nocy. =DA może na przykład podglądają ludzi jak Ci śpią?
|
|
|
|
Hermionka78 |
Dodany dnia 31.10.2015 11:34
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 1108 Dom: RavenclawPunkty: 8296 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 10.08.15 |
Duchy mogą straszyć i jeszcze spać? Albo nie wiem co jeszcze imprezować jeść słodycze zwłaszcza w halloween. Hm co jeszcze dziewczyny duchy mogą malować paznokcie a chłopacy jaździć samochodem Edytowane przez Hermionka78 dnia 02.11.2015 12:59
|
|
|
|
Erudieth |
Dodany dnia 31.10.2015 14:50
|
![]() Pochwały: 4 Postów: 1317 Dom: GryffindorPunkty: 14924 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 29.12.14 |
To wszystko sprowadza się do tego, czy duchy śpią. Jak tak, to po prostu śpią. ![]() Chociaż ja na ich miejscu postraszyłabym sobie uczniów. ![]() No nie wiem... Mogą też imprezować albo coś. ![]() Generalnie takie gdybanie nie ma większego sensu. ![]() |
|
|
|
Tenlon |
Dodany dnia 31.10.2015 15:04
|
![]() Postów: 8 Dom: RavenclawPunkty: 45 Ranga: Charłak Data rejestracji: 26.10.15 |
Moim zdaniem duch tez czlowiek zapewne pomagaja odwracaj uwage nauczycieli od szwendajacych sie poza dormitorium uczniow Byc moze nawet maja w tej sprawie wojny miedzy soba
|
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 31.12.2015 22:59
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
W VI tomie jest wspomniane, że Krwawy Baron dudni łańcuchami i wyje na jednej z wież. Wtedy właśnie była noc, bo Harry wracał ze stypy po Aragogu i tym wspomnieniem od Slughorna. Nick wówczas sobie wtedy po prostu "szybował". Jak coś zagrażało, to duchy się organizowały - np. jak do zamku Syriusz Black się wdarł, to patrolowały korytarze razem z prefektami. Jednak pewnie nic nadzwyczajnego. Marta pewnie wspominała swoją śmierć ;p ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Gryffindor
W końcu duch jako istota żywa też może mieć swoje chwile refleksji. Mogą też straszyć w nocy. =D
Ravenclaw