Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 1 z 2: 12
|
|
Punkty Strachu!
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 31.10.2015 00:02
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
PUNKTY STRACHU Za udział w przerażających zabawach każdy zdobywa unikalne Punkty Strachu! Rozpiskę macie tutaj: * Twój Halloweenowy FanFiction został dodany - 7 punktów strachu * Twój Halloweenowy artykuł wziął udział w konkursie - 10 punktów strachu * Odnalazłeś dynie! - 2 punkty strachu za 5 dyń, 3 punkty strachu za 10 dyń, 4 punkty strachu za 15 dyń itd. * Wziąłeś aktywny udział w straszliwym Tabu - 4 punkty strachu * Próbowałeś swoich sił w potwornym quizie - 2-5 punkty strachu * Wziąłeś udział w minizadaniu - 3 punkty strachu * Dałeś prezent Prawie Bezgłowemu Nickowi - 2-4 punkty, w zależności od trudności zdobycia prezentu * Zostałeś przestraszony! - 1 punkt strachu (na pewno KAŻDY się przerazi chociaż raz!) Podsumowując - do zdobycia 36 punktów przy znalezieniu jednej dyńki. Nagrody: 1. Dyniowy nick na trzy dni! (tylko jeden egzemplarz do kupienia!) - 35 punktów 2. Straszliwy nick na trzy dni (dwa egzemplarze) - 35 punktów 3. Przerażająca ranga na tydzień (trzy egzemplarze) - 35 punktów 4. Fan fick dodany bez kolejki (dwa egzemplarze) - 30 punktów 5. Możesz wybrać sobie dowolny temat na forum (lub sam go założyć), który następnie będzie minimalnie raz dziennie odświeżany przez Redakcję (jeden egzemplarz) - 20 punktów 6. Wybierz dowolny temat na forum, a minimalnie dwóch administratorów będzie musiała tam się wypowiedzieć (trzy egzemplarze) - 25 punktów 7. Możesz w Hogwarcie przeprowadzić unikalny trening trwający aż 36 godzin (dwa egzemplarze) - 25 punktów 8. Możesz zmienić swój nick bez powodu i bez zapłaty. W ciągu dwóch tygodni możesz też bez zapłaty wrócić do starego (jeden egzemplarz!) - 40 punktów 9. Wymiana punktów strachu na punkty na konto użytkownika (przelicznik x2) KAŻDY, kto chce zdobyć punkty strachu, musi napisać tutaj post wyszczególniając za co powinien otrzymać punkty. Przy każdym komentarzu administrator napisze ilość otrzymanych punktów (podliczać będziemy prawdopodobnie w niedzielę). Po podliczeniu piszecie w poście który towar kupujecie. Przykład: Brałam udział w:
- FF - Minizadanie - znalazłam 20 dyń - Tabu - Quiz Administrator podliczył: 32 punkty. EDIT. Kupuję Fan Fick bez kolejki. |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 31.10.2015 15:56
|
![]() Pochwały: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Brałam udział w: 1. Minizadaniu 2. Pisaniu życzeń dla Nicka 3. Szukaniu dyń (21 sztuk) 4. Quizie 5. FF 6. Zostałam przestraszona (2 razy) 7. Tabu (jeszcze go nie było, ale wezmę w nim udział) Edytowane przez Barlom dnia 01.11.2015 19:10
![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepaścią, tegoż roku Żyraf masa się w amoku Rodzi. Pamięć ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysiące, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji Aż po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", się spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym świecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówiąc Człek orkiestra, żywa gwiazda. Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i Żyraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Mattitjah |
Dodany dnia 31.10.2015 19:14
|
![]() Postów: 44 Dom: GryffindorPunkty: 130 Ranga: Pogromca chochlików Data rejestracji: 24.10.15 |
1. Quiz 2. Życzenia dla Prawie Bezgłowego Nicka 3. Zostałem raz przestraszony Edytowane przez Christina dnia 01.11.2015 10:26
|
|
|
|
Nedelle |
Dodany dnia 31.10.2015 19:16
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 2 Postów: 1086 Dom: HufflepuffPunkty: 11317 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 26.08.14 |
Brałam udział w: 1. Składaniu życzeń dla Nicka 2. Zostałam dwa razy przestraszona. 3. minizadaniu 4. Tabu (mało mnie tam było, ale cii) (przykro mi, ale nie odgadłaś żadnego hasła ) Edytowane przez Barlom dnia 01.11.2015 19:12
Hic sunt leones "Z pokojem wspólnym Ravenclaw była taka fanowska teoria, że uczniowie starszych roczników mają tak bardzo gdzieś te zagadki (bo chcą po prostu wejść do siebie, czy po coś jak mówiliście), że odpowiadają na nie na olewkę. Przykładowo: - Co ma wspólnego budzik i wiosło? - Obu tych rzeczy nie powinno się wsadzać sobie w du... - No.... w sumie racja. A pierwszoroczni patrzą wtedy na nich ze zgrozą i traktują jak bohaterów "Jesteśmy winni Szeregowemu przeprosiny. Szkoda, że nie pieniądze! Co to jest? Błyszczy i jest niepokojąco duże! Na pierwszy rzut oka to krystaliczny węgiel. Wynik oddziaływania ciśnienia i wysokiej temperatury. Kowalski! W prostych żołnierskich słowach! Inaczej najlepszy przyjaciel kobiety. Paralizator? Life's a piece of shit When you look at it Life's a laugh and death's a joke, it's true You'll see it's all a show Keep 'em laughin' as you go Just remember that the last laugh is on you ![]() Cóż za draka, jaka farsa Knedel nam odwala dansa Sznejp aż oczy swe przeciera. gdy do niego ta dociera. Kluska bierze Sznejpa w tany Slughorn cały uhahahany Zaraz z nimi tańczyć chce a to wszystko sen, hehe - SQ <3 ![]() Knedlu! Orędowniku Klusek! ty jesteś jak zdrowie. Ile Cię trzeba wielbić, ta Kluska się dowie, Co w Twą niełaskę wpadnie. Dziś wielkość Twą i chwałę Widzę i opisuję, bo mam nadzieję, że literkę dostanę! |
|
|
|
Hermionka78 |
Dodany dnia 31.10.2015 19:25
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 1108 Dom: RavenclawPunkty: 8296 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 10.08.15 |
pisałam artykuł wziełam udział w tabu napisałam życzenia dla Nicka zostałam 3 razy przestraszona brałam udział w minizadaniu 5X dynie Edytowane przez Hermionka78 dnia 04.11.2015 14:22
|
|
|
|
Vivian12 |
Dodany dnia 31.10.2015 19:27
|
![]() Postów: 44 Dom: HufflepuffPunkty: 559 Ranga: Prefekt Hufflepuffu Data rejestracji: 11.10.15 |
1. Zyczenia dla Bezglowego Nicka ![]() W Hogwarcie Vivian Nixton, ścigająca drużyny Puchonów |
|
|
|
gne |
Dodany dnia 31.10.2015 19:37
|
![]() Pochwały: 24 Postów: 3001 Dom: RavenclawPunkty: 23582 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 29.08.07 |
Tabu, quiz, prezent dla Nicka Edytowane przez Christina dnia 01.11.2015 10:30
![]() |
|
|
|
Erudieth |
Dodany dnia 31.10.2015 19:38
|
![]() Pochwały: 4 Postów: 1317 Dom: GryffindorPunkty: 14924 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 29.12.14 |
1. FF 2. Quiz 3. Minizadanie 4. Życzenia dla Nicka 5. Tabu 6. Udział w Upiornym Balu 7. Ostrzeżenie od Czarnego Pana 8. Zostałam śmiertelnie (i haniebnie!) przestraszona Moje Punkty Strachy wymieniam na punkty na konto. Edytowane przez Erudieth dnia 06.11.2015 13:24
![]() |
|
|
|
Inga Clinton |
Dodany dnia 31.10.2015 20:00
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 6 Postów: 835 Dom: SlytherinPunkty: 7802 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 08.02.15 |
- Ouiz - Tabu, przykro mi, ale ani razu nie zgadłaś hasła - Życzonka dla Nicka, - Zostałam trzy razy przestraszona, (Gnijąca Panna Młoda, Szyszymora z Sosnowca i Strzyga co uszami strzyga), - Minizadanie - Bal, - Temat o duchach na forum, - ff. Edytowane przez Inga Clinton dnia 04.11.2015 22:25
|
|
|
|
Liliana2194 |
Dodany dnia 31.10.2015 20:38
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 20 Postów: 1283 Dom: HufflepuffPunkty: 20246 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 18.06.14 |
1. Zostałam dwa razy przestraszona 2. Aktywny udział w Tabu 3. Znalazłam 4 dynie (nie wiem, czy za to coś będzie, ale nie zaszkodzi dopisać ) Edytowane przez Christina dnia 01.11.2015 10:34
![]() ![]() - - W Hogwarcie: - - 2) Valerie Adams 2.06.2019 - ![]() ![]() ![]() Karta postaci: tutaj1) Liliana Williams 18.06.2014 - 31.05.2019 ~ moja ulubienica spośród tej dwójki ~ ![]() ![]() ![]() Karta postaci: 1. Lijka2. Poboczne - - Za 2017/2018: - - ![]() - - INBJN - - Ten little Indian Boys went out to dine One choked his little self and then there were nine. ![]() Nine little Indian Boys sat up very late One overslept himself and then there were eight. Eight little Indian Boys travelling in Devon One said he'd stay there and then there were seven. Seven little Indian Boys chopping up sticks One chopped himself in halves and then there were six. ![]() Six little Indian Boys playing with a hive A bumblebee stung one and then there were five. Five little Indian Boys going in for law One got in Chancery and then there were four. Four little Indian Boys going out to sea A red herring swallowed one and then there were three. Three little Indian Boys walking in the zoo A big bear hugged one and then there were two. Two little Indian Boys sitting in the sun One got frizzled up and then there was one. One little Indian Boy left all alone He went out and hanged himself and then there were none. ![]() ![]() - - - - ![]() |
|
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 31.10.2015 20:55
|
![]() Pochwały: 29 Postów: 3240 Dom: GryffindorPunkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
1. Zostałam przestraszona 2. Udział w Tabu 3. Udział w Quizie 4. Życzenia dla Nicka ;] Edytowane przez Christina dnia 01.11.2015 10:34
![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogę ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
|
ania919 |
Dodany dnia 31.10.2015 20:59
|
![]() Pochwały: 11 Postów: 1231 Dom: RavenclawPunkty: 39464 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 09.10.15 |
1. minizadanie 2. życzenia dla Nicka Edytowane przez Barlom dnia 01.11.2015 19:16
|
|
|
|
Victoria Owl |
Dodany dnia 31.10.2015 21:01
|
![]() Postów: 150 Dom: GryffindorPunkty: 1669 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 12.12.14 |
1. Ff 2. Tabu 3. 2 dynie ![]() 4. Zyczenia dla Nicka 5. Zostałam przestraszona 6. Quiz Nie wiem czy to dużo ale zawsze coś c: Edytowane przez Christina dnia 01.11.2015 10:35
,,Może w Gryffindorze, Gdzie kwitnie męstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota" ![]() |
|
|
|
Debbie |
Dodany dnia 31.10.2015 21:49
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 88 Dom: HufflepuffPunkty: 3119 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 19.07.15 |
1. Prezent dla Nicolasa 2. Tabu 3. Minizadanie 4. Zostałam przestraszona. Edytowane przez Barlom dnia 01.11.2015 19:16
|
|
|
|
Felice |
Dodany dnia 31.10.2015 22:07
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 175 Dom: SlytherinPunkty: 2698 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 21.10.15 |
1. Życzenia dla Nicka 2. 8 dyni 3. Ostrzeżenie od Gnijącej Panny Młodej, ale nie wiem czy to się liczy Edytowane przez Felice dnia 31.10.2015 22:13
Noce Węży![]() Elizabeth Prince x Emily Takoizu x Felice Nixon x Keira Foley Mam zielone oczy z charakteru... .![]() Skoro Ty jesteś dziwna i ja jestem dziwny, to się wspaniale składa, razem zadziwmy świat. ![]() |
|
|
|
fullmoon |
Dodany dnia 31.10.2015 22:25
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 3 Postów: 692 Dom: GryffindorPunkty: 12854 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 26.11.14 |
1. Quiz 2. Zostałam przestraszona 3. Znalazłam jedynie 2 dynie, więc to raczej się nie liczy Edytowane przez Christina dnia 01.11.2015 10:36
~ W Hogwarcie ~ Elizabeth Robertson pani Prefekt Naczelna i pałkarka dryżyny Gryfonów ![]() ![]() |
|
|
|
Zireael |
Dodany dnia 31.10.2015 22:33
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 766 Dom: GryffindorPunkty: 12754 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 14.07.14 |
1. Quiz 2. Życzenia dla Nicka 3. Zostałam śmiertelnie przestraszona Edytowane przez Christina dnia 01.11.2015 10:37
![]() ![]() ![]() Uważaj, komu się narażasz, bo nie znasz dnia ani godziny, kiedy przyjdzie po Ciebie mafia.. ![]() ![]() Jeśli bóg, to tylko jeden ![]() ![]() Prawdziwy rycerz powinien się w swoim życiu wykazywać pięcioma cechami: 1. Hojnością ![]() ![]() ![]() ![]() 2. Mądrością ![]() ![]() ![]() ![]() 3. Walecznością ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4. Honorem ![]() ![]() ![]() 5. Współczuciem ![]() ![]() przede wszystkim jednak.. ![]() ...powinien pozostawać w naszych sercach bez względu na wszystko ![]() ![]() Jak gdyby jedynym właściwym czasem życia była przeszłość... ![]() ![]() MOJA KAPLICZKA *Wyznawczyni Borszewicza!* szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę gdzie szewc chodzi w butach gdzie jak cię widzą to dzień dobry szukam świata w którym człowiek człowiekowi człowiekiem *** czasem chciałbym zostawić to wszystko i ta głupia nadzieja że mam coś jeszcze do zostawienia *** *Orędowniczka Happysad!* Bo wszystkie drogi stąd Prowadzą na tory Wszystkie drogi stąd Na kolejowy most.. Już do Ciebie biegnę Ile w płucach mam sił Chociaż patrzę przed siebie I nie widzę nic Tak często Cię widzę Choć tak rzadko spotykam Smaku Twego nie znam Choć tak często Cię mam Na końcu języka I już się modlę Do spadających gwiazd Bo mi brakuje ciepła Twych rozchylonych warg Hej Ja przed Tobą się rozbieram Zrzucam zmięte brudne myśli I przed Tobą umieram Chore serce otwieram Bez znieczulenia O, udupienie totalne Niewiasty nosisz imię Ile Cię trzeba dotknąć razy Żeby się człowiek poparzył Koncerty: - festiwal, Poznań; pierwsze zetknięcie z zespołem - festiwal, Swarzędz; deszcz; znałam prawie każdą piosenkę - Poznań; pierwszy zamknięty koncert; ~zmęczony~<3 *Wierny członek Overwatch!* ]Bohaterowie nigdy nie umierają. Zhakować można wszystko.. i wszystkich. ![]() *Od lat na liście rezerwowej Avengersów!* - Żołnierzyk. Postać nie z tej epoki. - Ale za to z tej planety. ![]() - Dość tego! Wszyscy stoicie niżej ode mnie! Patrzysz na boga, szkaradny stworze! I nie godzę się, aby pomiatał mną... - Wielki mi bóg. ![]() - Tu holograficzny sobowtór Tony'ego Starka. Nagraj wiadomość. - To pilne. - To nagraj się pilnie. O, włamanie! ![]() *Winter is coming..* Jeśli dostaniesz jakieś imię, przyjmij je, uczyń swoim, a wtedy już nigdy cię nim nie zranią. ![]() Ten, kto boi się przegrać, już przegrał. ![]() ![]() Mój ukłon w stronę starych, cudownych bajek ![]() Mulan - za pokazanie, że bycie sobą jest najważniejsze<3 ![]() Planeta Skarbów - bo nauczyła wierzyć we własne siły<3 ![]() Zakochany kundel - za zaszczepienie w sercu tej bezinteresownej miłości<3 ![]() Herkules - za udowodnienie, że ciężką pracą można osiągnąć wszystko<3 ![]() Alladyn - nauczył, że powinno się podążać za marzeniami<3 ![]() ![]() Tabliczka cytatów! Strach nauczy się mnie bać ~Dotyk Julii Miłość - zabije Cię i jednocześnie Cię ocali ~Delirium Piekło jest puste, a wszystkie demony są tutaj ~William Shakespeare Usta twoje: ocean różowy. Spojrzenie: fala wzburzona. A twoje szerokie ramiona: Pas ratunkowy... ~Portret Niektórzy twierdzą, że bogów nie ma i po śmierci jest jedynie pustka. Ja już poznałem tę pustkę, nie boję się umrzeć ~Wiedźmin: Dziki Gon - Jesteś psychopatą. - Wolę określenie "człowiek z wyobraźnią" ~Szeptem -Chcesz posiąść moje ciało? -Chciałbym z nim zrobić wiele rzeczy, poza tą jedną.. ~Szeptem ![]() Kpop to styl życia ![]() ~Stałem w drzwiach garderoby i patrzyłem na członków zespołu, wiedząc, że nie mogę do nich dołączyć. Przepraszam.. Naprawdę chciałem wyjść na scenę. Na scenę, która jest moim życiem. Dziękuję wam i... kocham was...~ ![]() ~Nawet jeśli języki są różne, muzyka pozostaje ta sama~ ![]() ~Mam parę nóg na których mogę stanąć, nawet gdy upadnę osiem razy~ ![]() Avatar: Legenda Aanga + inne animopodobne rzeczy ![]() - No coś Ty.. Ja to zrobiłam? - Tak. Właśnie awansowałaś z wariatki na świruskę. Moje gratulacje! ![]() - Pij sok z kaktusa, jest bardzo mokry! Nic nie jest bardziej mokre od tego soku!! ![]() - Kto to jest Zuko? - To taki jeden facet w kucyku, który nas goni. - Co masz do kucyków, kucyku? - To jest wilczy ogon wojownika! ![]() - Nienawidzę cię stryju, śmierdzisz! - Chyba tak nie powiedziałeś? - Tak, powiedziałem.. ![]() Zemsta to tylko piękne słowo, które zwyczajnie usprawiedliwia samolubne czyny. ![]() Lepiej zostać zranionym niż ranić innych. Dobrzy ludzie będą szczęśliwi na przekór wszystkiemu. ![]() Możesz o mnie mówić, ile chcesz, ale nie waż się powiedzieć słowa o moim barcie! ![]() Gry, do których chętnie wracam: - Heroes (III najlepsza) - Wiedźmin - Civilization (głównie IV) - Overwatch - Skyrim - Battlefield - Leauge of Legends - Uncharted - Tomd Raider Jeśli chcesz pogadać o grach, uderzaj do mnie ![]() ![]() Członkini redakcji czwartego, piętnastego i szesnastego numeru Proroka! |
|
|
|
kkinga123 |
Dodany dnia 31.10.2015 22:45
|
![]() Pochwały: 15 Postów: 546 Dom: RavenclawPunkty: 17957 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 02.07.09 |
1.) Tabu 2.) Quiz 3.) Minizadanie (ok, zaliczam) 3.) przestraszona ze 2-3 razy Edytowane przez Barlom dnia 03.11.2015 17:38
Last letter of Sehzade Mustafa to Sultan Suleiman Hunkarim, you will most likely never get the opportunity to read this letter that I will be carrying on my heart. I am writing this letter on the off chance that I fall into a fate that I hope will never happen. This is my wish. But if my wish does not happen, and this letter does indeed reach your hands, that would mean that you have executed me. Oh Hunkarim, oh my dear father. Since you are reading these sentences, you have cut out your own heart, and I have passed away from this planet of lies. Please know that your hands have been mixed with blood, and know that you have taken an innocent life. We made a promise to each other. I promised you that I would never rebel against you. And you swore that you would not execute me. I kept my promise, father, and I definitely did not rebel against you. I swear on my son Mehmet life, and I swear on my daughter Nergizsah life that I did not betray you! I will never. However, you, you went back on your word. You did the thing that you said you would never do! I am leaving this cruel worlld in where a father can kill his own son. Instead of living like an oppresor who, for the sake of his good fortune and for the power that the throne brings, has targeted his father's life, I would rather die like someone who was wronged and appressed. Maybe my name won't be written into the golden pages of history and nobody will speak of my victories, nor will I have a throne to preside over. Furthermore, people will write that i was a Sehzade who was a traitor. So be it. Let them write things that way. Let them hide the truth that Allah knows. One day will come where the stories of the oppressed will also be told... Maybe in a few years, or maybe in a hundreds of years, someone will tell my story. Someone will hear me and will learn the truth. And on that day justice will return to the oppressed. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 06.11.2015 11:41
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
1. 2. 3. Hermionka78 - 4, 3, 10, 15, 1 = 33 + 5 ekstra = 38 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. TABUuuu QUIZ Minizadanie Urodziny Nicka Hallowenowe FF Forum: I miejsce - 15 punktów strachu II miejsce - 10 punktów strachu III miejsce - 7 punktów strachu Artykuły: I miejsce - 20 punktów strachu II miejsce - 15 punktów strachu III miejsce - 10 punktów strachu Dyńki Przerażenie! Trzy najbardziej zakolegowane z duchami i stworkami osoby, czyli: * Hermionka78 * moniakund * Victoria Owl otrzymują dodatkowe 5 punktów strachu! Każdy, kto jest ujęty w tym rankingu, powinien napisać na co chce wymienić swoje punkty strachu - na wybraną nagrodę czy może punkty na konto użytkownika (nie wymieniamy ich na punkty dla Domu). Jeżeli ktoś tego nie zrobi, automatycznie wymienimy mu punkty strachu na zwykłe punkty. 1 punt strachu - 2 punkty na konto. Co prawda Sam Quest ma więcej punktów niż Victoria Owl, ale Sam brała udział tylko w zadaniu artykułowym, podczas gdy Victoria uczestniczyła w wielu zabawach. Postanowiliśmy więc nagrodzić Victorię. Edytowane przez Angelina Johnson dnia 08.11.2015 20:28 Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 06.11.2015 11:50
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Gratuluję najbardziej zakolegowangm z duchami i cieszę się, że młoda młoda przedstawicielka Kruczków jest tak wysoko. Gratuluję Hermionka i oczywiście, że Victoria sobie bardziej zasłużyła na dodatkowe punkty Ja bym chciała moje Zamienić na punkty na moje konto ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 1 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

Krnabrny

Slytherin
Gryffindor

Hufflepuff
)