Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Twój podwójny przydział
|
|
Andi Miller |
Dodany dnia 15.07.2016 22:21
|
![]() Postów: 76 Dom: SlytherinPunkty: 1151 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 11.06.16 |
Slytherdor Slytherpuff Slytherdor Gryffinpuff Gryffinclaw Ravenpuff Do którego z tych domów nadajesz się najbardziej? Ja kiedyś pasowałam do Gryffinpuffu, ale to było cztery lata temu i się zmieniłam. Teraz w testach, np. tutaj, lub na Pottermore, wychodzi mi ciągle Slytherin lub Ravenclaw. Czyli Slytherclaw. "Śmierć będzie ostatnim wrogiem który zostanie pokonany." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem miłą ślizgonką. Jestem leniwą puchonką. Jestem tchórzliwą gryfonką. Jestem nieoryginalną krukonką. ![]() The need for intelligence to be cunning! ![]() ![]() "We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to action. That's wo we really are." ~Sirius Black |
|
|
|
Inga Clinton |
Dodany dnia 15.07.2016 22:32
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 6 Postów: 835 Dom: SlytherinPunkty: 7802 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 08.02.15 |
Ja przeważnie jestem w Gryffindorze, ale na stronce jestem w Slytherinie, a na Pottermore jestem w Ravie . A na hp necie tiara myślała jeszcze nad Revenclavem więc raczej dwa połączenia. Slythedor i Slytherclaw |
|
|
|
Maddie Mercer |
Dodany dnia 15.07.2016 22:47
|
![]() Postów: 7 Dom: SlytherinPunkty: 17 Ranga: Mugol Data rejestracji: 14.07.16 |
Trudne pytanie. Coraz częściej mam wrażenie, że jestem zlepką każdego z domów, która nie wie czego chce i nie potrafi się odnaleźć. Po bardziej szczegółowym zastanowieniu się, stwierdzam, że znajduję się w Slytherdorze
|
|
|
|
RazowaPanda |
Dodany dnia 15.07.2016 22:49
|
![]() Postów: 68 Dom: GryffindorPunkty: 1811 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 24.02.15 |
Czuję się Gryfonką (tak też zresztą zawsze byłam przydzielana na Pottermore), ale parę razy wrzucono mnie do Ravenclawu, więc chyba Gryffinclaw. W sumie to mi nawet pasuje Oczywiście Gryffindor nadal najlepszy
|
|
|
|
Kaluna |
Dodany dnia 15.07.2016 23:15
|
![]() Postów: 5 Dom: SlytherinPunkty: 194 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 15.07.15 |
Na ogół przydzielana jestem do Ravenclawu (w tym na Pottermore). Tutaj zostałam przydzielona do Slytherinu. Nigdy nie pomyślałabym, że mogę należeć to tego domu. Może jestem ukrytą Ślizgonką. Więc chyba powinnam być w Slytherclaw. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Felice |
Dodany dnia 21.07.2016 21:15
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 175 Dom: SlytherinPunkty: 2698 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 21.10.15 |
Tutaj trafiłam do Slytherinu i bardzo się z tego cieszę. Natomiast kiedyś w jakimś teście wyszło mi Slytherpuff. Nie wiem jak to połączenie może być możliwe, ale jak widać... wszystko jest możliwe. :eyebrows2: Noce Węży![]() Elizabeth Prince x Emily Takoizu x Felice Nixon x Keira Foley Mam zielone oczy z charakteru... .![]() Skoro Ty jesteś dziwna i ja jestem dziwny, to się wspaniale składa, razem zadziwmy świat. ![]() |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 21.07.2016 21:25
|
![]() Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
Na Pottermore i tutaj jestem w Griffindorze. ![]() Często w różnych testach trafiam do Revenclawu więc chyba Gryffinclaw. ![]() tylko raz byłam w Hufflepuff nigdy w Slytherinie. ![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
|
Wika Herondale |
Dodany dnia 21.07.2016 21:37
|
![]() Postów: 72 Dom: SlytherinPunkty: 942 Ranga: Ważna osobowość Data rejestracji: 19.07.16 |
U mnie jest tak, że na Pottermore trafiłam do Gryffindoru, tutaj do Slytherinu, a tak naprawdę marzę, żeby być w Ravenclaw . Więc (sory HPnecie) Gryfinclaw. Stąd też moja dumna nazwa na wattpadzie : DementorkaZravenclaw. Ogólnie moje życie legło w gruzach jak dowiedziałam się, że według Pottermore jestem Gryfonką. Ale chyba najlepszym rozwiązaniem jest to, że jestem Dementorem i nie mam przydziału Najukochańsza kuzynka Halszki
![]() http://leominorcz...gspot.com/ Moja własna plantacja grzybków halucynków ![]() "Błąd nie jest po prostu błędem. Stanowi coś większego. Błąd myślenia. To sprawia że jesteś kim jesteś." ~ Mr Robot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Margaret Black |
Dodany dnia 10.08.2016 17:13
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 215 Dom: RavenclawPunkty: 9854 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 07.07.15 |
Na pewno nic z Gryffindorem - tam nie pasuję kompletnie. Zawsze przydzielano mnie do Ravenclawu i tu też się czuję najlepiej, ale byłabym raczej czymś pomiędzy Ravenpuff, lub Slytherclaw. "Elficka aura" - to chyba najpiękniejszy komplement, jaki kiedykolwiek otrzymałam, dziękuję <3 ![]() ![]() ![]() ![]() Żeby nie było żadnych wojen W naszym kraju (Wysłuchaj nas panie.) Żeby głód nie dotknął Nas (Wysłuchaj nas panie.) Żeby nikt nie cierpiał Gdy patrzę (Wysłuchaj nas panie.) Żeby wrogowie nasi Zdechli (Wysłuchaj nas panie.) Amen. ![]() ![]() To ja Człowiek agresywny Ze strachu Przepełniony nienawiścią Z bólu Żyjący samotnie Z obawy Szydzący ze słabszych Z niepewności Uśmiechający się Ze zmęczenia Plujący jadem Z zazdrości Zły Bo przeżarty żalem. ![]() ![]() ![]() ![]() Ej ale w sumie to ja lubię Bataliona <3 Dlaczego się tak gościa czepiacie? Sympatyczny jest ![]() ![]() Drugie miejsce to ciągle podium ![]() ![]() ![]() ![]() "Nie no co za żal, jakbym słuchał jakiejś bajki z morałem. Beznadzieja po prostu." |
|
|
|
Hermionka78 |
Dodany dnia 10.08.2016 17:35
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 1108 Dom: RavenclawPunkty: 8296 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 10.08.15 |
Mi na pewno najbardziej pasuje Gryffinclaw zawsze przydzielano mnie do Ravenclawu, albo Gryffindoru no i raz byłam Puchonką, ale jednak bardziej pasuje połączenie Gryffindoru i Ravenclawu. |
|
|
|
blad logiczny |
Dodany dnia 11.08.2016 17:25
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 525 Dom: RavenclawPunkty: 10701 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 13.12.14 |
Ja nie jestem rozdwojony nigdy jakoś nie widziałem się nigdzie indziej niż, w Rav. Tak też mi wyszły te przydziały, nawet kiedy mając dwie opcje niemal równie dobrze pasujące wybierałem tę minimalnie bardziej zgodną z celami życiowymi. Co prawda raz świadomie zachowałem się totalnie bezmyślnie i wypadł....mniejsza o to co , ale przynajmniej przestałem się dziwić, że Harry trafił do Gryffindoru. Jednak normalnie to Rav, Rav, Rav, dopiero na drugi miejscu, o dziwo Slyth, ze znikoma przewagą nad Huff. Jednak tylko jeden testów ujawniał takie szczegóły. Tu na stronie to pewnie Huff był drugi.Stwór z głową orła, tułowiem węża i łapami borsuka, pewnie bardzo ładnie wygląda Błąd mam zawsze przed sobą.
Wszelkie błędy, gramatyczne, stylistyczne, ortograficzne, interpunkcyjne, to moi kuzyni. Nie lubię kuzynów. Uważam, że należy wypędzić błendy z pustymi do puszczy. |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 02.12.2016 03:14
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Slytherdor zdecydowanie : ) Na innej stronie o identycznej tematyce jestem w Slytherinie. Tak na dobrą sprawę, to nigdy się jakoś głębiej nie zastanawiałem gdzie mi bliżej. Slytherin to chyba przywiązanie do tradycji szerzej rozumianej, zielony kolor, srebro i węże ; ) Na pewno nie mieszkańcy jakich znamy z serii powieści Jo. Crabbe, Goyle, Malfoy, Zabini, Pansy Parkinson, Bulstrode, Nott itp. No z kim tam gadać i o czym? Snape też towarzyski nie jest. A Gryfoni raczej tak na luzie, zabawa po wygranym meczu, kremowe piwo i imprezy do rana, masa żartów i serdeczny śmiech ;p Bynajmniej ja mam takie wygórowane wyobrażenie :> No i taka "domowa solidarność", choć to według mnie raczej utopia. Edytowane przez batalion_88 dnia 02.12.2016 03:32
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
potterekking |
Dodany dnia 02.12.2016 07:53
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 95 Dom: GryffindorPunkty: 1395 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 18.10.16 |
Dobra, przyznaję się. Kiedyś tu miałem multikonto, oczywiście dostałem warna, ale mogę się go pozbyć, więc tak, na pierwszym koncie ja trafiłem do Slitherinu, na następnym do Gryffindoru, jeżeli chodzi o Slitherin to pewnie już cię zmieniłem. Myślę, że pasuje do mnie Gryffinclaw lub Gryffinpuff.
|
|
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 02.12.2016 08:24
|
![]() Pochwały: 29 Postów: 5926 Dom: GryffindorPunkty: 47342 Ranga: Członek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
Hmm powiem Wam, że nie wiem na pottermore jest Krukonem, ale czy się tam nadaję? Nie mam pojęcia. Jestem leniwa jak nasze HPnetowe Kluski, ale w Hog, Kluski były przecież wzorem pracowitości... także też nope. Ślizgoni? Chciałabym być jak typowy Ślizgon, ale nie jestem Do Gryfka chyba też się nie nadaję, także... mój podwójny przydział to tak naprawdę nieistniejący nawet pojedynczy przydział Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center]![]() Mam talenty różne, lecz nie należy do nich poezja staram się klecić słowa aby była w tym finezja. Obietnice złożyłam, więc spełnić ją należy admin co nie dotrzymuje słowa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pędze aby nie popaść w wieczna nędzę. Kiedy Mafia się z wielką pompą rozpoczęłą, nie chciałam aby osoba z miasta zginęła. Choć początkowo w mych oczach byłaś podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawała się odgrzewana. Gdy zaś ufać zaczęłam w twe piękne słowa, mafia nie pozwoliła, by lekka stała się ma głowa. Rozkazali głosować wbrew mojej woli, musiałam się pilnować aby nie wyjść z roli. Swojego słowa bronić miałam zacięcie, najlepiej tak aby wśród innych miało ono wzięcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie cała moja jest wina, głosu bym na Ciebie nie oddała, gdyby nie mafii kpina. Grałaś zacnie, choć nie każdy to potrafił docenić, szkoda, że losów miasta nie udało nam się zmienić. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Cóż to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy łzy śmiechu rozlewając rzęsiste Wciąż sunie w dół siłą tyłków rozpędzone Ciemność nagłą powitać co się jej nie spodziewa To z trzech części całość misternie złożona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wciąż gdy w dół tak pokracznie złazi Zielonym długim poddupcem połączona A każdy człon tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do życia powołanego Lecz przez wyobraźnie chore i łyki płynu czystego Zdaje się niczym wobec wspaniałości swego odbytu Bo piękny on niczym moszna na nieboskłonie Mądry jak żadna ze stóp co na świat zrodzona A zabawna tak, że aż strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedtyłcze <3 Ołtarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa pięknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Męski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogląda, Lecz na tyłek wciąż spogląda. Na nic próby oderwania Wzroku od słodkiego drania, Uśmiech jego mówi wiele Aż mam ciarki na całym ciele! By Sam Quest ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwitła na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwała, bo serce jej ogromne niczym głowa Andrzeja. Refren: Chwała Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomość TVD największą masz! Chwała Ci, nasz pierniczku! Twa sława się ciągnie za Tobą niczym smród. Lecz nie martw się tym, bo oznacza on Twój trud. Każdy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Cię ktoś! Refren. Upijałaś się w Karczmie, szalałaś w Hogwarcie, lecz byłaś w stanie pokonać Parchatego Trolla. Dzielnie walczyłaś w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiadłaś niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - łosiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Vestanaros |
Dodany dnia 02.12.2016 14:32
|
![]() Postów: 86 Dom: HufflepuffPunkty: 241 Ranga: Pomocna dłoń Data rejestracji: 17.09.16 |
Hmm... trudno powiedzieć ponieważ na pottermore byłam w Ravie, w różnych testach wychodzi mi Slyth albo Rav, tylko tu mnie dało do Huffu ![]() Ale Gryffindor odpada, bo jestem tchórzem troszku. We live alone. We die alone. Everything else is just an illusion. ![]() |
|
|
|
Najpoten |
Dodany dnia 26.12.2016 21:56
|
![]() Postów: 222 Dom: HufflepuffPunkty: 1228 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 25.07.13 |
Zazwyczaj jestem przydzielana do Hufflepuff'u. I tak stawiam na ten dom na 90% Ale czytałam kiedyś o pierwszorzędowych i drugorzędowych domach. Dom pierwszorzędowy opiera się o kierunek działania i nastawienie do świata. Za to drugorzędowy o sposób działania i rozwiązywania problemów. Także dodali do tego coś takiego jak "Wyblakłe" (nie wiem czy to poprawne tłumaczenie) domy. Czyli typ osób, które zmieniły swój charakter, ze względu na nacisk otoczenia lub trudne sytuacje życiowe. Po analizie stwierdziłam że jestem Wyblakły Hufflepuff/Slytherin. Tu jest link do całego objaśnienia tego systemu, niestety tylko po angielsku: http://sortinghat...the-basics ![]() Lately I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could be But baby I've been, I've been prayin' hard Said no more counting dollars We'll be, we'll be counting stars ![]() Kot z sumieniem to...to jak świnka morska - ani świnka, ani morska... Warto być kotem. Nie tylko masz dziewięć żyć, ale i teologia jest dużo prostsza. |
|
|
|
MALFOYLOV |
Dodany dnia 27.12.2016 11:17
|
![]() Postów: 7 Dom: SlytherinPunkty: 442 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 03.11.16 |
Ja jestem tutaj w Slytherinie a na Pottermore jestem w Gryffindorze. Czyli jestem w Slytherdor. Czasem mi też wyszło Gryffin. A jeśli mam się przyczepić to napisałaś dwa razy Slytherdor.
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin

. A na hp necie tiara myślała jeszcze nad Revenclavem więc raczej dwa połączenia. Slythedor i Slytherclaw 
Gryffindor

Ravenclaw

Hufflepuff