Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Wielki Mag
27.05.2026 09:56
Ja miałem 19, i dosłownie za kilka dni minie 10 lat. Szkoda, że ta strona padła, swego czasu dużo dla mnie znaczyła tutejsza społeczność :(

Żywy worek treningowy
26.05.2026 18:27
28,5, zaraz będzie 38 Duże oczy

Harrych świąt!
25.05.2026 23:00
14, teraz 33 Duszek

Harrych świąt!
25.05.2026 18:38
Prawie 15 vs 34 no elo [*]

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
25.05.2026 01:12
Ja miałam 10 jak założyłam a zaraz kończę 21 ;(

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Przebiegliście kiedyś maraton?
Prefix użytkownikahermiona03
Dzisiejsze pytanie to:
Przebiegliście kiedyś jakiś bieg?

To pytanko zadaję ponieważ 25. 10 w Toruniu jest maraton w którym mój tata bierze udział.
Sama przebiegłam kilka biegów młodzieżowych po 5km.

Może ktoś z Was również bierze w nim udział?:D
Witam!!!
Więc tak, jestem rezolutną nastolatką o imieniu Maja, która kocha swoich najbliższych, muzykę i podróże. Muzyka którą wielbię to przede wszystkim rock, hard rock i metal. Do best zespołów można zaliczyć między innymi Red Hot Chili Peppers, Metallica, Led Zeppelin, Deep Purple, Pearl Jam, Nirvana, Depeche Mode, Pink Floyd, Beirut. Zakochałam się w Open'erze. Potrafię grać na gitarze i trochę na pianinie. Nie mam pojęcia co jeszcze napisać o sobie... lubię książki...AMEN!

Jestem również dzielną działaczką w grupie Hermionki78 w której domagamy się śniegu. Pozdrawiam wszystkich jej członków. CHCEMY WIĘCEJ ŚNIEGU!!!

Teraz za prezentuje ważne cytaty:

,,Książka to Twój najlepszy przyjaciel, nie wyśmieje, nie zostawi - a nauczy wiele''
Maria Kowalewska

,,Czytanie książek to najlepsza zabawa jaką sobie ludzkość wymyśliła''
Wisława Szymborska

,,Mówi się LewiOsa a nie LewioSA!''
Hermiona Granger''

Teraz jeszcze podziękowania:

Fenris, za bycie najlepszą partnerką do rozmowy Hug
Only Dream, za to że mam Cię w znajomych i można z Tobą pogadać i ogólnie za wszystko
Hermionka78, kochana, za wszystkie miłe słowa, za każde ,,Hejjo''.
batalion_88, za zachęcanie by iść na boisko
Kiera Karkarow, za nasze wspólne, długie, rozmowy.
kkinga123, za uwielbianie Wspaniałego Stulecia
Katherine_Pierce, za gadanie o Twojej pracy
EmilyWright, za uciekanie by oglądać The Voice'a
Całemu HP - netowi, za to że, razem dzielimy się wielbieniem HP...:D

W Hogusiu jestem Maja Choda ;)

brak
Prefix użytkownikaMattitjah
Miałem przyjemność przebiec 10 km w Dębickiej Dziesiątce. Był to mój pierwszy bieg na takim dystansie. I, nie chwaląc się ;), swój debiut zaliczam do bardzo udanych. 10 km zrobione w ok. 47 minut(dokładnie było 46 i coś tam po przecinku) jak na pierwszy raz to dobre osiągnięcie. =D Ale w tym w Toruniu mnie zabraknie. ;)
Btw. piszesz, że Twój tata bierze udział w biegu 25.10.15, a mamy 26 ;) Nie chodziło Ci czasem o listopad? ;)

Mattitjah - Bardzo cieszę się że biegasz...:D
Wracając do Twojego pytania.... Ten temat dodałam na forum 25.10
więc - że tak powiem, jest już nie świerzy. To już chyba wszystko jasne...
Oczywiście, gratuluję wyniku... i życzę powodzenia...brawo
Witam!!!
Więc tak, jestem rezolutną nastolatką o imieniu Maja, która kocha swoich najbliższych, muzykę i podróże. Muzyka którą wielbię to przede wszystkim rock, hard rock i metal. Do best zespołów można zaliczyć między innymi Red Hot Chili Peppers, Metallica, Led Zeppelin, Deep Purple, Pearl Jam, Nirvana, Depeche Mode, Pink Floyd, Beirut. Zakochałam się w Open'erze. Potrafię grać na gitarze i trochę na pianinie. Nie mam pojęcia co jeszcze napisać o sobie... lubię książki...AMEN!

Jestem również dzielną działaczką w grupie Hermionki78 w której domagamy się śniegu. Pozdrawiam wszystkich jej członków. CHCEMY WIĘCEJ ŚNIEGU!!!

,,Książka to Twój najlepszy przyjaciel, nie wyśmieje, nie zostawi - a nauczy wiele''
Maria Kowalewska

Wisława Szymborska

Hermiona Granger''

Only Dream, za to że mam Cię w znajomych i można z Tobą pogadać i ogólnie za wszystko

brak
Dzięki za gratulacje, aczkolwiek teraz zgłupiałem:
Przy Twoim poście pisze coś takiego: Dodany dnia 26.10.2015 23:17.
Btw. jak wyniki z biegu w Toruniu? ;)

Tata zmieścił sie w 4h 12min ( co prawda chciał zmieścić się w 4h)
Zapewne administratorzy zakceptowali temat, tego 26.10Czarodziej
Witam!!!

Maria Kowalewska

Wisława Szymborska

Hermiona Granger''

brak
Prefix użytkownikaKeira Karkarow
Ja nie biegam, po pierwsze z przyczyn zdrowotnych nie mogę, a po drugie nie cierpię tego robić. Kiedy w gimnazjum musiałam biegać na rozgrzewkę to już miałam dość :D. A te maratony w Toruniu doprowadzają mnie, kierowcę, do szału, bo korkują miasto jeszcze bardziej. Nigdy nie zapomnę jak utknęłam na Czerwonej Drodze w korku (wracałam z działki na Nieszawce) i stałam tam prawie 2 godziny, bo był jakiś maraton... Paranoja. Teraz w ogóle masakra, bo większość głównych ulic pozamykali .__. Dramat.
No, ale jak ktoś lubi biegać to niech sobie biega.
"Someone let the doors open,
Who left me outside?
I'm bent I'm not broken,
Come live in my life.

All the worlds left unspoken
All the pages I write
On my knees and I'm hoping
That someone holds me tonight.
Hold me tonight..."

Wiadome pasja kluczem to własnego szczęścia. Więc jak ktoś lubi biegać to niech biega.
A tak btw. jest to najlepsza aktywność fizyczna dla naszego ciała. ;)
Pogratuluj tacie, wydaje mi się, że bardzo dobrego wyniku. ;)

Prefix użytkownikaMonicMalfoyWeasley
Osobiście to nienawidzę biegać :) Sport uwielbiam, ale biegam tylko jeśli musze, a że jestem w klasie sportowej to parenaście maratonów przebiegłam. Np. 3 września w moim mieście był bieg gdzie pare szkół brało udział i musiałam biec :) Ale jak mówiłam biegłam w paru maratonach xD
W Ravenclawie tylko ci
Których umysł pięknem lśni.

"Prawda to cudowna i straszliwa rzecz, więc trzeba się z nią obchodzić ostrożnie." ~ Albus Dumbledore

"Czasem trzeba być w życiu ofiarą, żeby kiedyś stać się zwycięzcą." ~ Autor Nieznany

"Telewizja to tylko zastępcza rozrywka dla mózgu, kto nie czyta, ten właściwie nie potrzebuje już głowy, nie mówiąc oczywiście o wyobraźni i fantazji"

Billie Joe

Prefix użytkownikabatalion_88
Ech... Takiego maratonu w zawodach to nie przebiegłem. Jak brałem udział w biegach przełajowych, to dystanse był na 1.5 kilometra, więc to za mało. Jednak trenując lata temu piłkę nożną trzy razy w tygodniu mieliśmy treningi. No i zawsze w środę było to bieganie. Zima, zaspy, ciężko, ale nie ma przeproś - wkoło zalewu, więc 12 kilometrów - w naprawdę przyzwoitym tempie. I tak co tydzień. Były biegi Solidarności i koło mnie też latem biegają - ludzi do groma. "Niepisany" maraton więc mam ;p

Ogólnie zawsze wolałem krótkie dystanse - na szybkość. Coś jak gepard ;p Maratony to wyższa szkoła jazdy, bo trzeba sobie odpowiednio rozłożyć siły - kiedy i jak tempo podkręcać.

A tak btw to najtrudniejszym dystansem jest ponoć bieg na 400 metrów.
i67.tinypic.com/2rdhw1i.png

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

Prefix użytkownikavilutnaria
Niestety jeszcze nie, ale to jedno z moich największych marzeń. Lubie biegać i lubię wyzwania, a maraton takowym jest. Naprawdę, czułabym się taka przepełniona szczęściem jesli mi się uda. Właściwie to planuje już w przyszłym roku. W tym jeszcze za wcześnie, bo musze się przygotować. Więc niedługo zabieram się za intensywne przygotowania ^^
"Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych, a przede wszystkim tych, którzy żyją bez miłości."

Zapraszam do przeczytania mojej historii:
https://www.wattp...9%C5%BCyca

37.media.tumblr.com/b925ea6dd833c3d99a41c96be50cf01e/tumblr_n6k4nghbN11rqkhyqo1_500.gif
66.media.tumblr.com/f36f3a0ab698e884268e98d7d2e01271/tumblr_n6k4nghbN11rqkhyqo3_500.gif

secure.static.tumblr.com/0cded385d4a2fc87e1d255a10d2f1390/lk6ick2/IObnz5xt9/tumblr_static_tumblr_static_cacfobszelw884kskw48wwck0_640.gif

3.bp.blogspot.com/-N5HDgdGYgUU/VU7AKdGnvGI/AAAAAAAABRM/1Blt7TWnWv0/s1600/tumblr_inline_ndwfwaOs941r4h8q9.gif

W Hogwarcie:
Luna Darkshade

http://www.harry-...h2534.html

"Gdyby zwierzęta wierzyły w Boga, to Szatan w ich oczach wyglądałby jak człowiek."

Wielbię Dylana całą sobą
s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/7b/2f/30/7b2f306a6b507d5c5e0628565bcb9709.gif
s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/78/70/ca/7870ca66d927161ff41b1e6963bcfdb6.jpg
img.zszywka.pl/1/0381/4168/ludzie/dylan-o039brien-lt3.gif
pbs.twimg.com/profile_images/595010031386497024/1m2hCoyK.jpg

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: