Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Przebiegliście kiedyś maraton?
|
|
hermiona03 |
Dodany dnia 26.10.2015 23:17
|
![]() Postów: 172 Dom: RavenclawPunkty: 513 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 29.08.15 |
Dzisiejsze pytanie to: Przebiegliście kiedyś jakiś bieg? To pytanko zadaję ponieważ 25. 10 w Toruniu jest maraton w którym mój tata bierze udział. Sama przebiegłam kilka biegów młodzieżowych po 5km. Może ktoś z Was również bierze w nim udział? Witam!!!
Więc tak, jestem rezolutną nastolatką o imieniu Maja, która kocha swoich najbliższych, muzykę i podróże. Muzyka którą wielbię to przede wszystkim rock, hard rock i metal. Do best zespołów można zaliczyć między innymi Red Hot Chili Peppers, Metallica, Led Zeppelin, Deep Purple, Pearl Jam, Nirvana, Depeche Mode, Pink Floyd, Beirut. Zakochałam się w Open'erze. Potrafię grać na gitarze i trochę na pianinie. Nie mam pojęcia co jeszcze napisać o sobie... lubię książki...AMEN! Jestem również dzielną działaczką w grupie Hermionki78 w której domagamy się śniegu. Pozdrawiam wszystkich jej członków. CHCEMY WIĘCEJ ŚNIEGU!!! Teraz za prezentuje ważne cytaty: ,,Książka to Twój najlepszy przyjaciel, nie wyśmieje, nie zostawi - a nauczy wiele'' Maria Kowalewska ,,Czytanie książek to najlepsza zabawa jaką sobie ludzkość wymyśliła'' Wisława Szymborska ,,Mówi się LewiOsa a nie LewioSA!'' Hermiona Granger'' Teraz jeszcze podziękowania: Fenris, za bycie najlepszą partnerką do rozmowy ![]() Only Dream, za to że mam Cię w znajomych i można z Tobą pogadać i ogólnie za wszystko Hermionka78, kochana, za wszystkie miłe słowa, za każde ,,Hejjo''. batalion_88, za zachęcanie by iść na boisko Kiera Karkarow, za nasze wspólne, długie, rozmowy. kkinga123, za uwielbianie Wspaniałego Stulecia Katherine_Pierce, za gadanie o Twojej pracy EmilyWright, za uciekanie by oglądać The Voice'a Całemu HP - netowi, za to że, razem dzielimy się wielbieniem HP... ![]() W Hogusiu jestem Maja Choda ![]() |
|
|
|
Mattitjah |
Dodany dnia 27.10.2015 07:42
|
![]() Postów: 44 Dom: GryffindorPunkty: 130 Ranga: Pogromca chochlików Data rejestracji: 24.10.15 |
Miałem przyjemność przebiec 10 km w Dębickiej Dziesiątce. Był to mój pierwszy bieg na takim dystansie. I, nie chwaląc się , swój debiut zaliczam do bardzo udanych. 10 km zrobione w ok. 47 minut(dokładnie było 46 i coś tam po przecinku) jak na pierwszy raz to dobre osiągnięcie. =D Ale w tym w Toruniu mnie zabraknie. ![]() Btw. piszesz, że Twój tata bierze udział w biegu 25.10.15, a mamy 26 Nie chodziło Ci czasem o listopad?
|
|
|
|
hermiona03 |
Dodany dnia 27.10.2015 08:20
|
![]() Postów: 172 Dom: RavenclawPunkty: 513 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 29.08.15 |
Mattitjah - Bardzo cieszę się że biegasz...![]() Wracając do Twojego pytania.... Ten temat dodałam na forum 25.10 więc - że tak powiem, jest już nie świerzy. To już chyba wszystko jasne... Oczywiście, gratuluję wyniku... i życzę powodzenia... Witam!!!
Więc tak, jestem rezolutną nastolatką o imieniu Maja, która kocha swoich najbliższych, muzykę i podróże. Muzyka którą wielbię to przede wszystkim rock, hard rock i metal. Do best zespołów można zaliczyć między innymi Red Hot Chili Peppers, Metallica, Led Zeppelin, Deep Purple, Pearl Jam, Nirvana, Depeche Mode, Pink Floyd, Beirut. Zakochałam się w Open'erze. Potrafię grać na gitarze i trochę na pianinie. Nie mam pojęcia co jeszcze napisać o sobie... lubię książki...AMEN! Jestem również dzielną działaczką w grupie Hermionki78 w której domagamy się śniegu. Pozdrawiam wszystkich jej członków. CHCEMY WIĘCEJ ŚNIEGU!!! Teraz za prezentuje ważne cytaty: ,,Książka to Twój najlepszy przyjaciel, nie wyśmieje, nie zostawi - a nauczy wiele'' Maria Kowalewska ,,Czytanie książek to najlepsza zabawa jaką sobie ludzkość wymyśliła'' Wisława Szymborska ,,Mówi się LewiOsa a nie LewioSA!'' Hermiona Granger'' Teraz jeszcze podziękowania: Fenris, za bycie najlepszą partnerką do rozmowy ![]() Only Dream, za to że mam Cię w znajomych i można z Tobą pogadać i ogólnie za wszystko Hermionka78, kochana, za wszystkie miłe słowa, za każde ,,Hejjo''. batalion_88, za zachęcanie by iść na boisko Kiera Karkarow, za nasze wspólne, długie, rozmowy. kkinga123, za uwielbianie Wspaniałego Stulecia Katherine_Pierce, za gadanie o Twojej pracy EmilyWright, za uciekanie by oglądać The Voice'a Całemu HP - netowi, za to że, razem dzielimy się wielbieniem HP... ![]() W Hogusiu jestem Maja Choda ![]() |
|
|
|
Mattitjah |
Dodany dnia 27.10.2015 08:58
|
![]() Postów: 44 Dom: GryffindorPunkty: 130 Ranga: Pogromca chochlików Data rejestracji: 24.10.15 |
Dzięki za gratulacje, aczkolwiek teraz zgłupiałem: Przy Twoim poście pisze coś takiego: Dodany dnia 26.10.2015 23:17. Btw. jak wyniki z biegu w Toruniu?
|
|
|
|
hermiona03 |
Dodany dnia 27.10.2015 14:38
|
Tata zmieścił sie w 4h 12min ( co prawda chciał zmieścić się w 4h) Zapewne administratorzy zakceptowali temat, tego 26.10 Witam!!!
|
|
|
Keira Karkarow |
Dodany dnia 27.10.2015 23:45
|
![]() Postów: 697 Dom: GryffindorPunkty: 1813 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.07.15 |
Ja nie biegam, po pierwsze z przyczyn zdrowotnych nie mogę, a po drugie nie cierpię tego robić. Kiedy w gimnazjum musiałam biegać na rozgrzewkę to już miałam dość . A te maratony w Toruniu doprowadzają mnie, kierowcę, do szału, bo korkują miasto jeszcze bardziej. Nigdy nie zapomnę jak utknęłam na Czerwonej Drodze w korku (wracałam z działki na Nieszawce) i stałam tam prawie 2 godziny, bo był jakiś maraton... Paranoja. Teraz w ogóle masakra, bo większość głównych ulic pozamykali .__. Dramat. No, ale jak ktoś lubi biegać to niech sobie biega. "Someone let the doors open,
Who left me outside? I'm bent I'm not broken, Come live in my life. All the worlds left unspoken All the pages I write On my knees and I'm hoping That someone holds me tonight. Hold me tonight..." |
|
|
|
Mattitjah |
Dodany dnia 28.10.2015 08:19
|
Wiadome pasja kluczem to własnego szczęścia. Więc jak ktoś lubi biegać to niech biega. A tak btw. jest to najlepsza aktywność fizyczna dla naszego ciała. ![]() Pogratuluj tacie, wydaje mi się, że bardzo dobrego wyniku.
|
|
|
|
MonicMalfoyWeasley |
Dodany dnia 03.11.2015 16:34
|
![]() Postów: 51 Dom: RavenclawPunkty: 204 Ranga: Mol książkowy Data rejestracji: 29.09.15 |
Osobiście to nienawidzę biegać Sport uwielbiam, ale biegam tylko jeśli musze, a że jestem w klasie sportowej to parenaście maratonów przebiegłam. Np. 3 września w moim mieście był bieg gdzie pare szkół brało udział i musiałam biec Ale jak mówiłam biegłam w paru maratonach W Ravenclawie tylko ci Których umysł pięknem lśni. "Prawda to cudowna i straszliwa rzecz, więc trzeba się z nią obchodzić ostrożnie." ~ Albus Dumbledore "Czasem trzeba być w życiu ofiarą, żeby kiedyś stać się zwycięzcą." ~ Autor Nieznany "Telewizja to tylko zastępcza rozrywka dla mózgu, kto nie czyta, ten właściwie nie potrzebuje już głowy, nie mówiąc oczywiście o wyobraźni i fantazji" Billie Joe |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 11.03.2017 19:37
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Ech... Takiego maratonu w zawodach to nie przebiegłem. Jak brałem udział w biegach przełajowych, to dystanse był na 1.5 kilometra, więc to za mało. Jednak trenując lata temu piłkę nożną trzy razy w tygodniu mieliśmy treningi. No i zawsze w środę było to bieganie. Zima, zaspy, ciężko, ale nie ma przeproś - wkoło zalewu, więc 12 kilometrów - w naprawdę przyzwoitym tempie. I tak co tydzień. Były biegi Solidarności i koło mnie też latem biegają - ludzi do groma. "Niepisany" maraton więc mam ;p Ogólnie zawsze wolałem krótkie dystanse - na szybkość. Coś jak gepard ;p Maratony to wyższa szkoła jazdy, bo trzeba sobie odpowiednio rozłożyć siły - kiedy i jak tempo podkręcać. A tak btw to najtrudniejszym dystansem jest ponoć bieg na 400 metrów. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
vilutnaria |
Dodany dnia 11.03.2017 21:21
|
![]() Postów: 33 Dom: RavenclawPunkty: 134 Ranga: Pani Dylanowa Data rejestracji: 25.06.16 |
Niestety jeszcze nie, ale to jedno z moich największych marzeń. Lubie biegać i lubię wyzwania, a maraton takowym jest. Naprawdę, czułabym się taka przepełniona szczęściem jesli mi się uda. Właściwie to planuje już w przyszłym roku. W tym jeszcze za wcześnie, bo musze się przygotować. Więc niedługo zabieram się za intensywne przygotowania ^^ "Nie żałuj umarłych, Harry, żałuj żywych, a przede wszystkim tych, którzy żyją bez miłości." Zapraszam do przeczytania mojej historii: https://www.wattp...9%C5%BCyca ![]() ![]() ![]() ![]() W Hogwarcie: Luna Darkshade http://www.harry-...h2534.html "Gdyby zwierzęta wierzyły w Boga, to Szatan w ich oczach wyglądałby jak człowiek." Wielbię Dylana całą sobą ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

gordian119

Ravenclaw

Gryffindor

Sport uwielbiam, ale biegam tylko jeśli musze, a że jestem w klasie sportowej to parenaście maratonów przebiegłam. Np. 3 września w moim mieście był bieg gdzie pare szkół brało udział i musiałam biec